#داستان_نماز | به هیچ وجه نمی شود
🔻 روز اولي بود که شاه رفته بود. امام در نوفل لوشاتو فرانسه اقامت داشتند. نزديک به سيصد الي چهارصد خبر نگار خارجي از کشورهاي مختلف، اطراف منزل امام جمع شده بودند.
🌱 تختي گذاشتند و امام روي آن ايستادند تا به سؤالات خبرنگاران پاسخ دهند. تمام دوربينها کار ميکردند.
🔻 هنوز دو سه سؤال بيشتر از امام نشده بود که صداي اذان ظهر شنيده شد. امام بلافاصله جمع خبر نگاران را ترک کردند و فرمودند: «وقت فضيلت نماز ظهر ميگذرد.»
🌱 تمام حاضرين از اين که امام محل را ترک کردند، متعجّب شدند. کسي از امام خواهش کرد: «چند دقيقهاي صبر کنيد تا چند سؤال ديگر هم بشود و بعد براي اقامه نماز برويد.»
🔻 امام با قاطعيّت فرمودند: «به هيچ وجه نميشود.» و براي خواندن نماز رفتند.
📚 کوتاه و خواندني از نماز ، نادر فاضلی ، ص 8.
🆔 @namazmt
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری | بیان خاطره ای از علامه قاضی
#آیت_الله_ناصری
https://qunoot.net/App/views.item.php?showid=1709
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | نماز، دستگاه بی سیم الهی
برای کلیپ با کیفیت روی آدرس زیر کلیک کنید
👇🌷👇
https://qunoot.net/App/views.item.php?showid=1711
👆🌷👆
#نکته_ناب | ذكر مجرّب
🍃 آقاى من ! در نزد اوليأ الله مجرب است كه زیاد گفتن ذكر شريف «يا حَيُّ يا قَيّوم یا مَن لا إلهَ إلّا أنت» موجب صفای باطن و حيات دل و عقل است .
🍃 وقتى با خدايت خلوت كن كه بدن استراحت كرده باشد و از خستگى به در آمده باشد، در آن حال با كمال حضور و مراقبت و ادب ، خداوند سبحان را بدان ذكر شريف مى خوانى.
🍃 این ذکر عدد ندارد، اختيار مدت با خود جنابعالى است ، مثلاً در حدود بيست دقيقه يا بيشتر باشد و بهتر اين است كه كمتر از يك اربعين [چهل روز] نباشد، بيشترش چه بهتر.
📚 #علامه_حسن_زاده ، کتاب پندهای حکیمانه ، پند 173.
👌 خوب است در رکوع و سجده های نماز این ذکر را هم بگوییم.
╭❀🕊🌼🍃❀╮
http://eitaa.com/joinchat/3794927616C787ef768cc
╰❀🍃🌼🕊❀╯