﷽ 🍇 #نماز وسط مسابقه !! 🍇
🍏 همه جمع شده بودند. مسابقه حساس والیبال بین معلم مدرسه ، یعنی شهید ابراهیم هادی و منتخب دانش آموزان بود. وسط بازی توپ را نگه داشت!
🍏 صدای #اذان می آمد، با صدای رسا اذان را گفت. بچه ها #وضو گرفتند و در حیاط مدرسه #نماز_جماعت برپا شد. آری از مهمترین علل ترقی ابراهیم، اقامه نماز اول وقت و جماعت بود.
📚 خدای خوب ابراهیم ، خاطره ۸۶.
#نماز #نماز_شهیدان
💥مرکز تخصـ @namazmt ـصی نماز💥
آیا ادیان گذشته نماز داشته اند؟ آیا مثل ما بوده؟.mp3
452.1K
﷽ 🧡💚 آیا ادیان گذشته #نماز داشته اند؟ نمازشان چگونه بوده است؟ 💚🧡
#پرسمان_نماز #استاد_محمدی
🍏مرکزتخصـ @namazmt ـصینماز🍏
﷽ 🍬 فواید ذکر صلوات در نماز 🍬
🍑 عن أبي بصير: قُلتُ لِأَبي عَبدِ اللّهِ عليه السلام: اصَلّي عَلَى النَّبيِّ صلى الله عليه و آله و أنَا ساجِدٌ؟ فَقالَ: نَعَم، هُوَ مِثلُ سُبحانَ اللّهِ، وَ اللّهُ أكبَرُ.
🍑 ابو بصير: به #امام_صادق عليه السلام گفتم: در حال #سجده ، بر پيامبر صلى الله عليه و آله درود بفرستم؟ فرمود: «آرى. آن، همانند #سبحان_اللّه و #اللّه_أكبر است».
📚 تهذيب الأحكام ، ج ۲ ص ۳۱۴.
🍓 عن رجاء بن أبي الضحّاك: كانَ [الرِّضا] عليه السلام يَبدَأُ في دُعائِهِ بِالصَّلاةِ عَلى مُحَمَّدٍ و آلِهِ، و يُكثِرُ مِن ذلِكَ فِي الصَّلاةِ و غَيرِها.
🍓 رجاء بن ابى ضحاک : #امام_رضا عليه السلام دعايش را با درود فرستادن بر محمّد و خاندان او آغاز مى كرد و در #نماز و غير نماز، فراوان درود مى فرستاد.
📚 بحار الأنوار ، ج ۴۹ ، ص ۹۴.
#معارف_ذکر_های_نماز #حدیث
🌧مرکز تخصـ @namazmt ـصی نماز🌧
﷽ 🍑 آنچه در لباس نمازگزار «مكروه» است 🍑
1⃣ پوشيدن لباس سياه.
2⃣ پوشيدن لباس كثيف.
💐
3⃣ پوشيدن لباس تنگ. (جوراب تنگ که پا را فشار دهد نیز مکروه است)
💐
4⃣ پوشيدن لباس شراب خوار.
6⃣ پوشيدن لباس كسى كه از نجاست پرهيز نمى كند.
💐
7⃣ پوشيدن لباسى كه نقش صورت دارد.
8⃣ باز بودن دكمه هاى لباس.
💐
9⃣ دست كردن انگشترى كه نقش صورت دارد.
0⃣1⃣ همچنین پيچيدن لباس بر خود و بستن چيزى بر دهان ، هم براى مرد و هم براى زن مكروه است .
💐
📚 توضیح المسائل مراجع ، مساله ۶۹۲.
#آداب_نماز
💟مرکزتخصـ @namazmt ـصینماز💟
هدیه های آسمانی ؛ حرف زدن با خدا و تشکر از او.mp3
4.09M
﷽ 💛 جیم فنگ! 💛
1⃣ چند وقت توی مغازه پیشم کار می کرد. موقع #اذان مغرب که می شد سریع جیم فنگ می شد و می رفت. می گفتم : محسن وایسا ، نرو. الان تو اوج کار و تو اوج مشتریه.»
🌸 محلّی نمی گذاشت. می گفت: «اگه می خوای از حقوقم کم کن. من رفتم.» می رفت. من می ماندم و مشتری ها و ...
2⃣ عید غدیر هم که رفته بودیم برای عقدش، محسن وسط مراسم وِل کرد و رفت توی یک اتاق.شروع کرد به #نماز خواندن. دیگر داشت کُفرم را در می آورد.
🌼 رفتم پیشش و گفتم: «نمازت تو سرت بخوره. یه کم آدم باش. الان مراسم جشنته. این نماز رو بعدا بخون.» به کی می گویی؟ گوشش بدهکار نبود.
📚 حجت خدا؛ ۱۱۰ داستانک از #شهید #محسن_حججی ؛ ص ۳۳.
#نماز #نماز_شهیدان
🌻مرکز تخصـ @namazmt ـصی نماز🌻
﷽ 💛 معشوق جدید! 💛
🍏 گفت: قبول. ولی یک شرط دارد.
ـ چه شرطی؟
ـ من همسر تو می شوم، ولی بعد از چهل روز. در این چهل روز، باید همه نماز های خود را در مسجد بخوانی و نماز شبت هم ترک نشود.
🍏 جوانک پذیرفت. گوهرشاد اگر به او می گفت شرط همسری من با تو این است كه كوهی را بر دوش بگیری و از شرق عالم به غرب ببری، قبول می كرد. چهل روز نماز در مسجد و چهل نماز در نیمه های شب كه چیزی نیست.
🍎 هر روز كه می گذشت، او خوشحال تر می شد. روزها را می شمرد و وصال را در چند قدمی خود می دید. روزی از مسجد به خانه بازمی گشت كه احساس كرد، نماز را هم دوست دارد.
🍎 اما نمی دانست نماز را برای نماز دوست دارد یا برای آنكه او را به وصال گوهرشاد می رساند. روزهای بعد، نمازش را كه می خواند، مثل روزهای قبل، شتابان از مسجد بیرون نمی آمد. می نشست و با خدای خود گفت وگو می كرد.
🍋 تا آن موقع گمان می كرد كه شب برای خوابیدن است؛ اما مدتی است كه شب ها را برای نماز دوست داشت. نیمه های شب برمی خاست، #وضو می گرفت، رو به #قبله می ایستاد و نماز می خواند.
🍋 كم كم نماز و #مسجد و سحرخیزی، در دلش جا باز كرد. روزها را برای مسجد دوست داشت و شب ها را برای نماز شب. اندک اندک به روز چهلم نزدیک می شد؛ اما او دیگر مثل سابق، انتظار روز آخر را نمی كشید.
🍑 سرانجام روز چهلم فرارسید؛ اما جوان مشهدی چنان با نماز و مسجد دوست شده بود كه دیگر به گوهرشاد فكر نمی كرد.
🍑 روز چهل و یكم را هم به #مسجد رفت. روز چهل و دوم را هم با مسجد و نماز سر كرد. روزها می گذشت و او فقط به معشوق جدیدش فكر می كرد.
📚 رضا بابایی ؛ نماز در حكایت ها و داستان ها ؛ ص ۱۰۱ (بر پایه داستان كارگر و گوهرشاد. ر.ک: لطیف راشدی، سرود شكفتن، ص ۲۸)
#داستان_نماز #نماز_شب
🍀مرکز تخصـ @namazmt ـصی نماز🍀
﷽ 💚 دانستنی های ذکر #اللّه_أکبر 💚
🔸 كلمه «تكبیر»، مصدر است از ریشه «كبر».
🔹 این مادّه به معناى بزرگى، اعم از مادّى و معنوى است و هنگامى كه به باب افعال، تفعیل و یا استفعال برود، به معناى بزرگ شمردن، بزرگ یافتن، بزرگ دیدن و به بزرگى یاد كردن مى آید.
🔸 راغب نیز گفته است: و «أكبرتُ الشىءَ» یعنى: آن چیز را بزرگ دیدم. خداى متعال مى فرماید: «فَلَمَّا رَأَینَهُ أَكْبَرْنَهُ و چون او را دیدند، بزرگش یافتند».
📚 سوره يوسف، آيه ۳۱.
🔹 تكبیر، به همین معنا گفته مى شود و براى بزرگداشت خداوند متعال مى گویند: «اللّه أكبر».
📚 مفردات ألفاظ القرآن ، ص ۶۹۸.
🔴 رسول اللّه صلى الله علیه و آله: إذا قالَ العَبدُ: «لا إلهَ إلَا اللّهُ و اللّهُ أکبَرُ»، یقولُ اللّهُ عز و جل: صَدَقَ عَبدی، لا إلهَ إلّا أنَا و أنَا أکبَرُ.
🔴 #پیامبر_خدا صلى الله علیه و آله: هرگاه بنده بگوید: «لا إلهَ إلَا اللّهُ و اللّهُ أکبَرُ»، خداوند عز و جل مى فرماید: «بنده ام راست گفت. معبودى جز من نیست. من، بزرگترم [از آن که وصف شوم]».
📚 محمدی ری شهری ؛ نهج الذکر ، ج ۳ ، حدیث ۱۵۸۹.
#معارف_ذکر_های_نماز #حدیث
💠مرکز تخصـ @namazmt ـصی نماز💠