45.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ کلیپی از سخنرانی حاج قاسم سلیمانی درباره قدرت انصارالله یمن: «یک سازمان در مقابل شماست»👌
🔴 ۱۲ کشور از جمله بحرین و ژاپن با انتشار بیانیه ای به یمن هشدار دادند که اگر به اقدامات تحریک آمیز خود در دریای سرخ ادامه دهد، باید منتظر عواقب آن باشد.
پ. ن. ✍ رضا ربیعی
⛔️ سیاست یک گام به پیش، دو گام به عقب در قبال یمن❗️
از زمانی که غربی ها؛ برنامه های استعماری خود را در منطقه با سیاست تهدید، پیش می بردند سالها گذشته است، آخرین آنها سیاست "چماق و هویج" بود که در قضیه برجام هسته ای در دولت روحانی اعمال شد و اگرچه غرب به نتایج دلخواه خود نیز رسید و توانست صنعت هسته ای ایران را تقریبا تعطیل کند و در عین حال، تحریمها را نیز دوبرابر نماید؛ اما بالاخره زیاده خواهی شان، سبب ورود مجلس انقلابی یازدهم و سپس دولت انقلابی رئیسی گردید که گامهایی بلند در جهت احقاق حقوق هسته ای برداشتند و از منافع ملی کشور در برابر غرب طمّاع حراست کردند.
🇾🇪 ورود مقاومت یمن به دفاع از مقاومت غزه در مقابل جنایات نسل کشی اسرائیل؛ بالاخص در ممانعت از ورود کشتی های اسرائیلی به دریای سرخ؛ معادله این جنگ را تغییر داد، بطوری که آمریکا و متحدانش را به صرافت تشکیل ائتلاف دریایی در مقابل یمن واداشت.
📌اما پافشاری یمن بر موضع خود باعث شد که این ائتلاف در نطفه خفه شود.
🔻اینک انتشار بیانیه هشدارآمیز ۱٢ کشور علیه یمن و صدور قطعنامه سازمان ملل علیه این کشور، چیزی جز اعمال سیاست شکست خورده یک گام به پیش و دو گام به عقب در برابر مقاومت منطقه نیست و حاکی از درماندگی مفرط غرب در پیش بردن جنگ غزه است.
#هزینه_سازش_بیشترازهزینه_مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اولین_شهید_هسته_ای
🎥 اولین شهید هستهای ایران، دکتر مسعود علیمحمدی
۲۲ دی ماه سالروز شهادت استاد علیمحمدی🥀🥀🥀
روحش شاد و یادش گرامی
👌 22 دی ماه سالروز دستگیری تفنگداران آمریکایی متجاوز به خاک میهن در #خلیجفارس مبارکباد.
#ایران_مقتدر 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ صحبت های عبدالملک بدرالدین الحوثی در مورد حمله آمریکا و انگلیس
ـــــــــــــــــــــــ
🇾🇪 #یمن
🇵🇸 #طوفان_الاقصی
fazilate mahe rajab- ostad fayyazbakhsh.mp3
3.21M
📅جمعه شب این هفته( 22دی) شب اول ماه رجب سال 1402هست این سخنرانی رو حتما #قبل از ماه رجب گوش کنیم و مواردی که توصیه شده را در #برنامه_عبادی مون قرار بدیم
💠 توصیهها و دستورات ویژه استقبال از #ماه_رجب
👈البته این سخنرانی مربوط به سالهای قبل هست اما #حلاوت خاص خودش رو داره👌
#ماه_رجب