🌹راهکارهای زندگی موفق در جزء بیست ودوم قرآن کریم
🤲الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج🌸
#ماه_رمضان
#بهار_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شریک دزد و...
🎥 واکنش حجتالاسلام علیپناه به اهانت فائزه هاشمی به ساحت پیامبر: میگویند پیغمبر پولهای خدیجه را حرام میکرد! حرام آن پول هایی است که شما از سفره انقلاب برداشتید و خوردید اینگونه صحبت میکنید!
#بی_تفاوت_نباشیم
🏴 امیرالمؤمنین#امام_علی علیه السلام:
تمام کارهای نیک وحتی جهاد در راه خدا، در برابر #امر_به_معروف و نهی از منکر، چون آب دهان است در برابر دریای پهناور
📚نهج البلاغه حکمت۳۷۴
Karimi.Heydar.Heydar.mp3
9.9M
🍁🍂حیدر حیدر...
اول و آخر حیدر...
#امام_علی ع
#ماه_رمضان
شایعه
📍بررسی یک دروغ بزرگ/آیا فلسطینیها زمینهایشان را فروختند؟
🔺سالها با انتشار این شایعه که فلسطینیها خود زمینهایشان را به صهیونیستها فروختند، سعی شد تا مسلمانان انگیزهای برای حمایت از آرمان فلسطین نداشته باشند. با بررسی اسناد تاریخی معتبر، درباره این شایعه نتایج جالبی به دست میآید.
🔹صهیونیستها از ۴ طریق توانستند مقدار کمی زمین در فلسطین خریداری کنند؛
۱. زمینهایی که متعلق به اقلیت یهودی ساکن در فلسطین بود. (۶۵ هزار هکتار)
۲. آن زمان دولت انگلستان قیّم فلسطین بود و حاکم فلسطین انگلیسی بود. این دولت زمینهایی در اختیار صهیونیستها قرار داد. (۶۶.۵ هزار هکتار)
۳. خرید زمین از طریق لبنانی و سوریهای ساکن فلسطین. (۶۰.۶ هزار هکتار)
۴. خود فلسطینیها هم مقداری زمین فروختند. (۳۰ هزار هکتار)
🔸کل اراضی خریداری شده حدود ۲۲۰ هزار هکتار را شامل میشد. مجموع اراضی فلسطین ۲.۷ میلیون هکتار است، یعنی فلسطینیها ۱.۸ درصد از زمینهایشان را فروختند!
🔻پ ن:
هماکنون ۸۵ درصد فلسطین با زور در اختیار صهیونیستهاست!!
🟢 امیرالمؤمنین علی(ع) را «که کُشت» و «چه کُشت»؟
🔹 اگر بگوييم على(علیهالسلام) را كه كشت، البته عبدالرحمن بن ملجم. اگر بگوييم على(علیهالسلام) را چه كشت، بايد بگوييم جمود و خشکمغزى و خشكهمقدسى. همينهايى كه آمده بودند على(علیهالسلام) را بكشند، از سر شب تا صبح عبادت میکردند.
🔸واقعاً خيلى تأثرآور است. على(علیهالسلام) به جهالت و نادانى آنها ترحم میكرد، تا آخر هم حقوق آنها را از بيتالمال میداد و به آنها آزادى فكرى میداد.
🔹 ابن ابیالحدید میگوید: اگر میخواهید بفهمید که جمود و جهالت چیست، به این نکته توجه کنید که اینها وقتی که قرار گذاشتند این کار را بکنند، مخصوصاً شب نوزدهم رمضان را انتخاب کردند. گفتند: ما میخواهیم خدا را عبادت بکنیم و چون میخواهیم امر خیری را انجام بدهیم، پس بهتر این است که این کار را در یکی از شبهای عزیز قرار بدهیم که اجر بیشتری ببریم.
📗 شهیدمطهری/اسلام و نيازهای زمان، جلد۱، صفحه۸۰
#ماه_رمضان
⭕️ترامپ: ایران دیگر از ما نمی ترسد
🔻رئیس جمهوری سابق آمریکا با انتقاد از سیاست های جو بایدن رییس جمهوری دموکرات کنونی کشورش و بیان اینکه "در خطرناک ترین دوره در تاریخ آمریکا قرار داریم، گفت: ایران دیگر از ما نمیترسد.
#ایران_قوی
🌹شب قدر چگونه دعا کنیم؟
♦️خداوند به حضرت موسي (علیهالسلام) وحي کرد:مرا با زباني که با آن گناه نکرده اي بخوان. موسي گفت: خدايا! از کجا چنين زباني بياورم، جواب آمد: مرا با زبان غير خودت بخوان (يعني از ديگران بخواه تا برايت دعا کنند)
📚وسائل الشيعه: جلد ۷، صفحه ۱۰۹، ب ۴۱، ح ۱۲.
#شب_قدر
#ماه_رمضان
🇮🇷
📝 #پرسش_و_پاسخ (۵۵) | مگر قاتل امیر المومنین علی علیه السلام یک نفر نبود؟! چرا می گوییم اللَّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ أَمِير الْمُؤْمِنِين و چرا نمی گوييم اللهم العن ابن ملجم...مگر ابن ملجم اميرالمومنين علی علیه السلام را شهيد نكرد؟
🍃🌹🍃
🔻 درست است كه ابن ملجم اميرالمومنين را شهيد كرد اما اين شخص نبود، بلكه جریانی بود که ابن ملجم هم نماينده آن بود...
🔸 ابن ملجم که عددی نبود، چه کسانی به ابن ملجم ها جرات دادند علیه امام اقدام کنند.
🔹 علی علیه السلام فرمود: از مردم دنیا دونفر پشت مرا شکست. یکی مرد سخنور بد کردار و دیگری مرد نادان عابد که آن یکی به کمک زبان بر کارهای زشت خود پرده می کشد و دیگری با عبادتش نادانی خویش را پنهان می کند.
🔸 از دانشمندان گنهکار و عبادت کنندگان نادان بپرهیزید که اینان باعث گمراهی گمراهان می باشند من از رسول خدا (ص) شنیدم فرمود: یاعلی گمراهی امت من به دست سخنوران منافق و دورو است.
🔹 جریان نفاقی که در خواص رخنه کرد و بی بصیرتی که در عموم مردم مذهبی بود موجب شکستن کمر امیرالمومنین علی علیه السلام شد و بزرگترین ظلم را این گروه به علی علیه السلام کردند...
🔺 پس معلوم می شود كه اميرالمومنين را يك نفر نكشت در حقيقت يك جريانی اين عمل را انجام داد. همه آنهايی كه در آن برنامه بودند و اطلاع داشتند و در برنامه ريزی و توطئه نقش داشتند آنها هم جزو قاتلين هستند...
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان