✍️:فساد در انتخابات آمريکا آنقدر عيان گشته که عالیترین انتخابات در نظام سياسي ایالاتمتحده را به افتضاح کشانده است. انتخاباتي که در آن دو نامزد انتخاباتي و دو حزب حمایتکننده آن به هیچیک از اصول اخلاقي پايبند نبوده و براي پيروزي به هر روش کثيفي دست يازيدند.
نکات تحليلي: 1- افتضاح تاريخي یادشده از همان ابتداي جدي شدن رقابت بايدن و ترامپ آشکار شد و بهصورت گسترده خود را در مناظرات تلويزيوني اين دو نامزد نمايان ساخت. بهنحویکه برخي از فعالين سياسي آمريکايي آرزو کردند کاش کسي در جهان اين مناظره را نديده باشد! طرفين، پيش از آغاز رأیگیری، خود را پيروز انتخابات معرفي کرده و رسماً اعلام کردند که حاضر به شکست نخواهند بود! برخي از منسوبين به دو نامزد، حتي از اعلام جنگ عليه رقيب سخن گفتند و رقيب را به فساد و عدم صلاحيت متهم نمودند! 2- بداخلاقيهاي سياسي در انتخابات آمريکا به پيش از انتخابات و فضاي رقابتهاي انتخاباتي باقي نماند، بلکه با فرارسيدن روز انتخابات به اوج خود رسيد. اتهام تقلبهاي گسترده از همان روز انتخابات از طرف ستاد انتخاباتي بايدن و ترامپ عليه رقيب اعلام شد و درگيريها ميان هواداران طرفين به پاي صندوقهاي رأی کشيده شد. حضور افراد مسلح از مردم عادی در پاي صندوقهاي رأی ناامني را در روز انتخابات افزايش داده بود. 3- پس از اعلام تدريجي نتايج آرا نيز شاهد هجمههاي سنگين طرفين رقابت انتخاباتي بوديم. ترامپ که همهچیز را ازدسترفته ميبيند در اين روزها رقيب خود را به تقلب سازمانیافته گسترده متهم کرده است که حتي براي پيروزي، به رأی مردگان متوسل گرديده و آرای زيادي را معدوم نموده است! اعتراضات به شمارش آرا آنقدر بالا گرفت که در برخي ايالات، هواداران ترامپ شعار توقف شمارش آرا را سر دادند و با پليس درگير شدند! جنگ بر سر قدرت همچنان ادامه دارد و در روزهاي آتي شاهد تداوم اين رويارويي و مفتضح شدن بيشتر دموکراسي غربي خواهيم بود.
نکته پایانی: حقيقت و ماهيت پليد غرب و آنچه تحت عنوان مفاهيم پرطمطراقي چون حقوق بشر و دموکراسي و آزادي و ... تزئين گرديده، خيلي وقت است که براي اهل نظر و بسياري از مردمان مظلوم و مستضعف جهان آشکار شده است. البته مافياي رسانهاي نظام سلطه همواره تلاش نموده تا اذهان عمومي را فريب داده و با اغواگري اجازه ندهد تا نسل جديد اين سرزمينها نسبت به ماهيت دشمنان خود آگاهي يابد. در برابر اين خط تحريف بايد هوشمند بود.
✍️✍️:جمهوری اسلامی در چهل سال گذشته تجربه تقابل با هر دو جریان سیاسی آمریکا را دارد. دو حزب سیاسی در اصل دشمنی با ایران اسلامی با هم اشتراک نظر دارند، اما در عمل راهی متفاوت را انتخاب میکنند. نکته مهم آن است که برخی از جریانات سیاسی کشورمان به این مسئله توجه نداشته و امیدواری کاذب به جامعه القا میکنند.
گزاره خبری: 1- حشمتالله فلاحت پیشه (نماینده سابق مجلس) در روزنامه آفتاب یزد نوشت: «هماکنون بایدن پیروز شده است و نخستین سیگنالهای این پیروزی نیز به شکلی مثبت در بازارهای اقتصادی ایران دیده شده است؛ بنابراین برخلاف این تحلیل سنتی که میان جمهوریخواهان و دموکراتها تفاوتی وجود ندارد، مقایسه مصداقی ترامپ با اوباما و در آینده بایدن و ترامپ نشان خواهد داد که برخی تفاوتها وجود دارد. با آمدن بایدن به نظر میرسد عقلانیت تا حدی در کاخ سفید دیده شود». 2- محمدرضا تابش از مدعیان اصلاحطلبی در روزنامه دولتی ایران نیز نوشت: «آن چیزی که مردم را درنهایت به جایی میرساند که در رفتار خود اینگونه واکنش نشان دهند که نتیجه انتخابات آمریکا در زندگی آنها تأثیر دارد، مجموعه اتفاقاتی است که روی زمین رخ میدهد. نمونه آن سیر اتفاقات بعد از امضای برجام است؛ جایی که تا قبل از قدرت گرفتن ترامپ، رشد اقتصادی در کشور رقم میخورد و اوضاع اقتصادی چشمانداز کاملاً مثبتی میگیرد، اما بهمحض تغییر سیاست در واشنگتن و تقابل کاخ سفید با برجام، تحریمها مشکلاتی را برای اقتصاد کشور به وجود میآورد، چنانکه رئیسجمهوری هم تأکید دارند ریشه بسیاری از مشکلات کشور در کنار کرونا، همین تحریمهای حداکثری دونالد ترامپ است».
گزاره تحلیلی: 1- بر اساس تجربه 40 ساله انقلاب اسلامی، عمده تحریمهای اعمال شده بر ضد کشورمان در دوره دموکراتها بوده است. برای مثال، جیمی کارتر در ۱۲ نوامبر ۱۹۷۹ واردات نفت خام یا محصولات مشتق شده از نفت تصفیه شده ایران به امریکا را ممنوع اعلام کرد. همچنین در دوره او بود که عملیات نظامی «پنجه عقاب» انجام شد و با طوفان شن در طبس به شکست مفتضحانه انجامید. در زمان کلینتون، دیگر رئیسجمهور دموکرات آمریکا، تحریمهای متعددی علیه ایران وضع شد که معروفترین آن قانون داماتو بود. اوباما، همحزبی او نیز تصویب قوانین سیسادا و تحریم ایران در سنای امریکا و گنجانده شدن تحریم نفت و بانک مرکزی ایران را برای قطع کامل روابط مالی و نفتی کشورمان فراهم کرد.
نکته پایانی: اینکه برخی مسئولین اجرائی شرط پیشرفت کشور و عبور از مشکلات را در ملاقات با کدخدا بدانند و برای آنکه صحت این نظر عامهپسند شود، در روز و ماههای منتهی به انتخابات آمریکا، گرانی بر مردم را تحمیل کنند و بعد با کاهش دادن قیمتها این موضوع به مردم القا شود که فرق اساسی بین ترامپ و بایدن (جمهوریخواه و دموکرات) وجود دارد، گناهی نابخشودنی و تحریف آشکار واقعیتها است و همچون دوره چندساله دلخوشیها برای گشایشهای برجامی، کشور و ملت را بار دیگر معطل روی کار آمدن بایدن و نگاه ترحمآمیز او به ایران نگه میدارد.
✍️✍️✍️:سوال؟حکم التزام عملی نداشتن به دستورات ولیفقیه چیست؟ پاسخ: ازآنجاییکه ولایتفقیه به معنای حاکمیت مجتهد جامع¬الشرایط در عصر غیبت است و شعبه¬ای است از ولایت ائمه اطهار (علیهمالسلام) که همان ولایت رسولالله (صلیالله علیه واله) می¬باشد، اطاعت نکردن از دستورات حکومتی ولی امر مسلمین که نشانگر عدم التزام به آن است، غیرمجاز می-باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قطب نما 157 | پیام ملت ایران به دولت جدید آمریکا
💢موسسه رند به عنوان یکی از اندیشکده های تاثیرگذار بر سیاست خارجی آمریکا، در سال 1395 سندی را منتشر کرد که با نام اختصاری (p2c) شهرت یافت . این سند به دلیل ناتوانی آمریکا در استفاده از ابزار نظامی و همچنین طولانی مدت بودن جنگ نرم، راهبرد اعمال فشار را به عنوان راهبرد سوم برای مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، به دولت آمریکا پیشنهاد می دهد.
📝دوقطبی بزک
🔻بخش اعظمی از بزک کردن آمریکا توسط دولت روحانی و اعوان و انصار رسانهای آن، از مسیر دوقطبی سازی میان دموکراتها و جمهوریخواهان انجام پذیرفت؛ بدیهای آمریکا را سهم جمهوریخواهان دانستند و از دمکراتها روشنفکران اهل مذاکره و ضامنهای قابل اعتمادی ساختند که میتوانستند به آرزوی دوستی اصلاحطلبان با غرب جامعه عمل بپوشانند. تقسیم آمریکا به آمریکای بد جمهوریخواه و آمریکای خوب دمکرات؛ و این یعنی خواستی اصلاحطلبانه برای آنکه همه آمریکا را با یک چوب «مرگ بر آمریکا» و «مذاکره سودی ندارد» و «آمریکا قابل اعتماد نیست»، نرانیم و با خوبهای آمریکا کنار بیاییم؛ یعنی با آمریکا هم میشود مذاکره کرد، فقط باید آدمش را پیدا کنیم!
🔻کینه اصلاحطلبان از جمهوریخواهان البته دیرینه است. سالی ۲۰۰۱ با کلی تبلیغات در دولت اصلاحات، توسط سازمان ملل و به پیشنهاد رئیس دولت اصلاحات سال «گفتگوی تمدنها» نام گرفت و اصلاحطلبان خواب نوبل صلح را برای خاتمی دیدند، اما در همان سال توسط جرج بوشِ جمهوریخواه، ایران «محور شرارت» نامیده شد و گفتگوی تمدنها به جنگ سرد رسید و ایده مذاکره و گفتگو به قهقرا رفت. جمهوریخواهِ بعدی هم که رئیسجمهور شد، دونالد ترامپ بود که همه امیدها و زحمات و تبلیغات اصلاحطلبان برای برجام را با یک امضا بر باد داد. دموکراتها اما دل به دل اصلاحطلبان میدهند، گاهی دوست هم میشوند، مودب و باهوش هستند و میتوانند کمک اصلاحطلبان برای برد در انتخابات هم باشند. پیش کشیدن پای «قاتل حاج قاسم» هم این میان، بیشتر موج سواری روی احساسات ملتیست که هنوز عزادار حاج قاسم است و ... بماند.
🔻از نگاه منافع اصلاحطلبان، البته فرق میان دموکراتی که امضایش تضمین برجام است با جمهوریخواهی که امضایش سند خروج از برجام میشود، زیاد است. اما از نگاه منافع ملی چطور؟ ترامپ با خشونتها و بددهانیهای خود، با ابتذال مشمئزکنندهاش، با حمله هموارهاش به ساختارهای قانونی، یک ضد ایرانی تمامعیار است؛ اما مگر اوباما جز شیکی و اتوکشیدگی ظاهر، در این ضد ایرانی بودن تفاوتی با ترامپ داشت؟ دموکراتها جنتلمنهای پای میز مذاکرهاند که بلد هستند سر بریدن را با پنبه انجام دهند که خونریزی نداشته باشد. آنها تلاش میکنند مودب و با وقار به نظر برسند، اما آیا این ادب و وقار باعث میشود داعشی که آفریدند و نیروهایی که به خاورمیانه فرستادند، آدمها را با درد کمتری قتل عام کنند؟
🔻در واقع آنچه برای اصلاحطلبان این دوقطبی را در ایران پررنگ میکند، منافع جناحیست؛ از منظر ملی، تحریمهای فلج کننده زمان اوباما بود و زمان ترامپ ادامه یافت و تشدید شد. اگر آمریکای خوب و آمریکای بد داشته باشیم، یعنی تحریم خوب و تحریم بد داریم؛ یعنی تروریسم خوب و تروریسم بد داریم؛ یعنی مداخله خوب و مداخله بد داریم. مگر میشود؟!
🔻ترامپ رفته است. رییسجمهوری که دستورِ اجرایی شدنِ فرمان ترور سردار سلیمانی را داد، از کاخ سفید رفت و اویی که ترور حاج قاسم را "اجرای عدالت" نامید، رییسجمهور شد. در هر دو دولتِ دموکرات و جمهوریخواه، سردار ایرانی در لیست ترور آمریکا بود. رئیسجمهوری که تحریمها را تشدید کرد، رفته است و رئیسجمهوری که تحریمها را پایه گذاشت، آمده است. تفاوت جمهوریخواه و دموکرات همینقدر است؛ یکی میکُشد، آن دیگری تحسین میکند! یکی تحریم را پایهگذاری میکند، آن دیگری تشدیدش میکند. فریب نخوریم؛ جمهوریخواه و دموکرات دو بال هستند که در کنار هم موجود مبتذلی به نام «آمریکا» را شکل دادهاند و هیچ یک بر دیگری برتری ندارند.
👤 کبری آسوپار
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔷منظومه بلند افشین علا برای حاج قاسم سلیمانی منتشر میشود
🔶مثنوی بلند سروده شده از سوی افشین علا درباره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که متن تقریظ رهبر انقلاب را در پی داشت، از سوی انتشارات مکتب حاج قاسم منتشر میشود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀#موشنگرافیک/
✅موضوع: دموکرات پیر با عصای شیطانی
💯کامالا هریس، عروس صهیونیست ها
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔴 #تحلیل | گمانه های امنیتی-سیاسی از جابجایی ناو آمریکایی
🔻 #زمانـه| ناو هواپیمابر نیمیتز CVN68 آمریکا که در اوایل مهر ماه وارد خلیج فارس شده بود، همزمان با خبر برکناری مارک اسپر، وزیر دفاع امریکا، از خلیج فارس خارج شده و اکنون روبروی راس الحد عمان قرار دارد.
🔹اگرچه نمی توان همزمانی این دو خبر با گزارش نیویورک تایمز مبنی بر احتمال تحرکات نظامی علیه ایران را نادیده گرفت، اما ارائه تحلیل قطعی از این تحرکات، نیازمندِ در نظر گرفتن موارد زیر است:
1️⃣ حرکت ناوهای امریکایی میان خلیج فارس و دریای عمان امری معمول است و باید منتظر ماند که در روزهای آینده مسیر و مقصد این ناو به کدام سمت خواهد بود.
2️⃣ مرحله دوم رزمایش چندجانبه مالابار۲۰۲۰ در محدوده اقیانوس هند که از مورخه ۲۷آبان شروع می شود را باید در نظر داشت. چه بسا که این ناو قصد شرکت در این رزمایش را دارد.
3️⃣ اختلاف نظرهای اساسی مارک اسپر با ترامپ موجب شده بود تا چند بار آقای اسپر تا مرز استعفا پیش برود. این روزها که ترامپ در عصبانیت بوده ممکن است، اختلافات موجود منجر به کنار گذاشتن وزیر دفاع شده باشد.
4️⃣ اوضاع امنیتی داخلی آمریکا چندان مناسب نیست و احتمال وقوع درگیری های خیابانی در این کشور وجود دارد. ممکن است این گمانه در پنتاگون باشد؛ که در صورت وقوع این ناامنی ها، ایران از فرصت مشغول شدن واشنگتن به اوضاع داخلی استفاده کند و انتقام سخت را بگیرد. مخصوصا که جمهوری اسلامی بارها بر گرفتن انتقام تاکید کرده و نشان داده به آنچه می گوید عمل می کند. این نکته ممکن است پنتاگون را به این جمع بندی رسانده باشد که فعلا ناوگان خود را برای امنیت بیشتر از خلیج فارس خارج کند.
🖌علی محمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موشن_گرافیک | قیام موشکها
◽️چرا ایران به قدرت موشکی نیاز دارد؟
▫️ایران چه موشکهایی دارد و با آنها میتواند چه اهدافی را مورد اصابت قرار دهد؟
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 رابرت دنیرو کارگردان و تهیه کننده مطرح آمریکایی با انتشار این ویدئو در توییتر نوشت: "this is America"
🔸 کدام رسانهی (داخلی ، خارجی) حقیقت #امریکا را نشان داده است؟؟ قدرت رسانه ها آنجایی آشکار میشود که از یک چنین مکانی بهشتی وصف ناپذیر می سازند ...!
📌 این همان #جریان_تحریف است...
#سواد_رسانه_ای
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سهم ثروتمندان از یارانه پنهان: ۸۹۵ هزار میلیارد تومان؛ سهم بقیه ۳۹ هزار میلیارد تومان!
📲اینستاگرام تسنیم را در اینجا دنبال کنید
@TasnimNews
#ساعت_شش با روشنا
🔶درس یک شرکت خصوصی ایرانی به دولت
🔺شنیده شده یک شرکت خصوصی ایرانی با پیگیری فراوان برای دریافت طلب خود از کره جنوبی موفق شده در ماراتن قضایی برنده شود و یک ساختمان بزرگ برند معروف کرهای در لندن را توقیف کند!
🔹توقیف ساختمان این برند کرهای در رسانههای کره جنوبی بازتاب گستردهای یافت. شرکت کرهای به بهانه تحریمها اموال و پول شرکت ایرانی که سالها با آن شرکت همکاری میکرد بلوکه کرده بود.
🔺با توجه به بلوکه شدن ۸ میلیارد یورو در کرهجنوبی پیشنهاد میشود دستگاه دیپلماسی کشور از این شرکت خصوصی مشاوره بگیرد تا کرهجنوبی بیش از این اموال و حساب ایران را در توقیف خود نگه ندارد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀#عکس_نوشت
💠حضرت آیتالله خامنهای :«در بُعد مسائل داخلی کشور؛ امام طرفدار جدی حمایت از محرومان و مستضعفان بود؛ امام نابرابری اقتصادی را با شدت و حدت رد میکرد؛ اشرافیگری را با تلهی رد میکرد؛ به معنای واقعی کلمه امام طرفدار عدالت اجتماعی بود.» ۹۴/۳/۱۴
#عدالت_اجتماعی
#رهبر_معظم_انقلاب
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مبارزه_با_فساد
#مبارزه_با_تبعیض
#عدالت
🌀#عکس_نوشت
بخشی از بیانیه گام دوم انقلاب
🔹عدالت در صدر هدف ها
🔹عدالت و مبارزه با فساد لازم و ملزوم یکدیگرند.
🔹برای اجرای شایسته عدالت و مبارزه با فساد چشم امید به شما جوان هاست و اگر کشور به جوانان مومن انقلابی دانا و کاردان سپرده شود این امید برآورده خواهد شد.
#عدالت_اجتماعی
#رهبر_معظم_انقلاب
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مبارزه_با_فساد
#مبارزه_با_تبعیض
#عدالت
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #زمانه_مدیا| چرا با #آمریکا #مذاکره نمیکنیم؟
🔹منطق عدم مذاکره
🔹پاسخی کوتاه ولی جامع
🔹پاسخی که بارها تجربه شده
🔹پاسخی منطقی فارغ از هوچیگری
🔹پاسخی برای اهل #انصاف و طالبان #واقعی حقیقت
#بازنشر_حداکثری
VID_20201111_092713_453.mp3
1.08M
💠مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، مبارزه با تبعیض و عدالت خواهی است. رهبر معظم انقلاب ۱۳۸۲/۰۶/۰۵
🔹-🔸🌹🔹-🔸
✅#صوتی
💠موضوع: عدالت و مبارزه با فساد
#رهبر_معظم_انقلاب
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مبارزه_با_فساد
#مبارزه_با_تبعیض
#عدالت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 «نارضایتی این حقیر از کارکرد عدالت در کشور نباید به این معنی گرفته شود که برای استقرار عدالت کار انجام نگرفته است. واقعیّت آن است که دستاوردهای مبارزه با بیعدالتی در این چهار دهه، با هیچ دورهی دیگر گذشته قابل مقایسه نیست.»
مقام معظم رهبری ۱۳۹۷٫۱۱٫۲۲
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🌀#موشن_گرافی
💠موضوع: چی بودیم و چی شدیم ...
#رهبر_معظم_انقلاب
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مبارزه_با_فساد
#مبارزه_با_تبعیض
#عدالت
VID_20201111_092713_453.mp3
1.08M
💠مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، مبارزه با تبعیض و عدالت خواهی است. رهبر معظم انقلاب ۱۳۸۲/۰۶/۰۵
🔹-🔸🌹🔹-🔸
✅#صوتی
💠موضوع: عدالت و مبارزه با فساد
#رهبر_معظم_انقلاب
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مبارزه_با_فساد
#مبارزه_با_تبعیض
#عدالت
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی جناب آقای ابراهیم حیدری در مورد عدالت و مبارزه با فساد