May 11
May 11
کتاب «مسائل و مشکلات تربیتی» تجدید چاپ شد
#معرفی_کتاب
#احمد_بهشتی
#مسائل_و_مشکلات_تربیتی
مبالغه نیست اگر بگوییم عمدهترین و اصلیترین مسئلۀ جامعه تربیت است. تربیت یا به تعبیر قرآن، تزکیه، همان است که هدف بعثت پیامبر گرامی اسلام صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم است و قرآن در دو آیه، آن را بر تعلیم مقدم داشتهاست. تربیت از وظایف مهمی است که در درجۀ اول متوجه والدین و در درجۀ بعد متوجه همه کسانی است که به نحوی در سرنوشت انسانهای دیگر به لحاظ اخلاقی و معنوی مؤثرند؛ اما هستۀ اصلی تربیت، بیشک متوجه خانواده است.
آیت الله دکتر احمد بهشتی نمایندۀ مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری، پژوهشگر علوم تربیتی و مدرس حوزه علمیه، فارغالتحصیل دکترای فلسفه دانشگاه تهران و از شاگردان شهید مطهری و آیت الله محقق داماد که تا کنون بیش از ۹۰ کتاب در حوزههای تربیت، خانواده، فلسفه، اهلبیت و ... را تألیف کردهاست، کتابی دارند به نام «مسائل و مشکلات تربیتی» که سالها پیش توسط سازمان تبلیغات اسلامی و پس از آن شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر بود. مؤلف، در این کتاب مسئلۀ تربیت را در خانواده بررسی کردهاست و سراغ سایر نهادهای متولی تربیت نرفتهاست.
موضوعات اصلی کتاب که با تمسک به آیات قران و روایات اهل بیت علیهمالسلام تدوین شدهاست، عبارت است از:
اهمیت ازدواج، تقدس آن، تشویق به آن وبرکات آن
ویژگیهای همسر مناسب
بررسی ابعاد مختلف زندگی زناشویی
فرزندآوری و مسئولیت آن
کجرویهای والدین و واکنشهای فرزندان
اخلاق والدین در قرآن و روایات
حالا به همت شرکت چاپ و نشر بینالملل، بهتازگی این کتاب در طراحی جدید، در 292 صفحه، با شمارگان 1000 نسخه و با قیمت 45000 هزار تومان، تجدید چاپ شده است.
#معرفی_کتاب
#ماوراء_مرز
ایران، افغانستان و تاجیکستان، کشورهایی با سابقۀ تمدنی و فرهنگی و البته با زبانی مشترک هستند و ظرفیت عظیمی برای اتحاد مردمان این کشورها وجود دارد. اتحادی که میتواند تبعات فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ... مبارکی داشته باشد. اگرچه چند سالی روابط بین ایران و تاجیکستان تیره بود، اما حالا پس از آنکه رییس جمهور جدید ایران، در اولین سفر خارجی خود به تاجیکستان سفر کرد، این امید دوباره زنده شده که باز هم بین ایران و تاجیکستان در سطح گسترده روابط برقرار شود.
کتاب «ماوراء مرز» از تازههای نشر انتشارات بینالملل است. مؤلف کتاب، احسان صفرزاده، در این کتاب از تاجیکستان سخن گفتهاست. کتاب دو فصل دارد. فصل اول این کتاب به یادداشتهای سفر او در سال 1385 به تاجیکستان اختصاص دارد. فصل دوم کتاب نیز روایتگر سفر مؤلف در سال 1395 به تاجیکستان است.
مهمترین هدف وی از انتشار این یادداشتها، افزایش شناخت مخاطب از این بخش از خراسان و ماوراءالنهر بودهاست. صفرزاده در هر سفر، حدود یک ماه میهمان مردمان این سامان بودهاست.
اهمیت این کتاب در این است که درکی عینی از وضعیت دینی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی تاجیکستان ارائه میدهد، از نقاط تاریک و روشن روابط ایران و تاجیکستان میگوید و ضمناً تصور مردم تاجیکستان از ایران را هم برای خوانندۀ ایرانی بازگو میکند.
چاپ و نشر بینالملل
#معرفی_کتاب
#سب_و_لعن_از_منظر_شیعه_و_وهابیت
📚 کتاب سب و لعن از منظر شیعۀ امامیه و وهابیت، به قلم قاسم حریزاوی، توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل به زیور طبع آراسته گردیدهاست.
یکی از دستاویزهای باطل وهابیت که روی آن تکیه بیشتری کرده، سب و لعن صحابه است که به شیعۀ امامیه نسبت میدهند. لذا باید ببینیم پایهگذار این دشنام کیست، تا گر یبان او را بگیریم؛ نه شیعه را که هرگز صحابهای را سب نکرده و در واقع، دوستدار همه کسانی است که پیامبر صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم را درک کردهاند، جز آنان که از راه حق منحرف شده باشند. البته شیعیان از کسانی که از پیامبر پیروی نکرده و از راه و مسیر او منحرف شدهاند، تبری میجویند.
مؤلف در طول سفر به کشورهای اسلامی از جمله عربستان سعودی مباحثاتی در رد شبهۀ سب و لعن با مبلغان و معلمان وهابی در مدینه منوره و مکه مکرمه داشته و همین انگیزۀ شریفی بود که خداوند به دل او انداخت تا بتواند این کتاب را تالیف نماید.
این کتاب دارای چهار فصل است. مؤلف در فصل اول به بیان مسئله و پیشینۀ پژوهش و توضیح مفاهیمی از جمله وهابیت، سلفیگری، صحابه، سب و لعن پرداختهاست.
در فصل دوم، تاریخچۀ امامیه و وهابیت را به طور مشروح بیان کردهاست.
در فصل سوم، موضوع سب و لعن در اسلام با تکیه بر آیات قرآن و روایات سنت رسول اکرم و اهل بیت علیهمالسلام و همچنین در سیرۀ صحابه و بزرگان اهل سنت و شیعه بررسی شدهاست.
و در فصل چهارم نیز شبهات وهابیت دربارۀ سب و لعن صحابه و پاسخ این شبهات از دیدگاه شیعه امامیه آورده شدهاست.
در تاریخ اسلام سب و لعن از زمان معاویه آغاز شد و در طول حکومت امویان ائمۀ جمعه به سب و لعن حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب میپرداختند و در واقع آغازگر سب و لعن معاویة ابن ابی سفیان بودهاست.
#معرفی_کتاب
#ارجنامه_انسان
📚 همه از یک ریشهایم و جلوهای از حق تعالی. هر چه هست اوست و جلوه هم اوست. در این جلوهگاه هستی، با آدمیانی با گِلی واحد، اختلافات بر سر چیست؟ روابط انسانی چگونه است و چگونه باید باشد؟ چه تلاشی در جهت چگونه باید شدنشان صورت گرفته؟
📚 در زمانهای که برداشتهای معرفت شناسانه نظری و متدیک علم اقتصاد بر علوم اجتماعی و روابط انسانی فارغ از هر نژاد و دین و ملیتی سایه افکنده، دغدغۀ امام موسی صدر، تبیین مبنای روابط انسانی، تقریب افراد و تعامل آنها با یکدیگر جهت تکاملشان و از همین مدخل تکامل جوامع بشری بودهاست. ایشان در پی این مسئله که، روابط انسانی باید بر کدام پایه قرار داشته باشد و چگونه شکل بگیرد، از واژۀ «برادری» استفاده میکند و از چهار نوع برادری نام میبرد که میتواند مبنای روابط اجتماعی قرار گیرد؛ برادری انسانی، برادری خداباوران، برادری اسلامی و برادری ملی. این کتاب در ۴ فصل به توضیح هر یک ازانواع برادری میپردازد و استدلال میکند که وجود آنها چگونه میتواند روابط انسانها را تقویت کرده و موجب افزایش همکاری و تعامل میانشان شده و عاملی باشد برای شکست دشمن.
✅ کتاب ارجنامۀ انسان که با کوشش محمدصادق حسینزاده توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل تالیف شدهاست، تلاش میکند از باورهای امام موسی صدر در این عرصه گزارشی تحلیلی ارائه کند.
https://www.alef.ir/news/3991219137.html
تدریس گسترده کتابی تازهتألیف با موضوع خمس
خرداد ماه امسال بود که کتاب «خمس» با پژوهش حجتالاسلاموالمسلمین علیرضا کریمی، توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل به چاپ رسید. اندکی بعد از انتشار این کتاب، معاونت پژوهش حوزه مروی بر آن شد تا با توجه به تبحر مؤلف در تدریس فقه و نیز ارزشمندی کتاب، جلسات آموزش این کتاب را توسط خود مؤلف برگزار کند. 16 شهریور، اولین کلاس آموزش کتاب خمس برگزار شد. شرکتکنندگان این کلاس البته محدود به حوزه مروی نبودند و از 20 استان کشور، به صورت برخط در کلاس شرکت کردند. دیروز یازدهمین و آخرین جلسه این مجموعه درسگفتار برگزار گردید. گرچه در جلسه اول حدود 50 هزار نفر بطور برخط در کلاس شرکت کردند، اما بطور میانگین هر جلسه با حضور چهار الی پنج هزار نفر برگزار شد. بجز طلاب و پاسخگویان مسائل شرعی، دانشگاهیان نیز در این جلسات حضور داشتند. قرار است بهزودی آزمونی برگزار شود و به کسانی که حد نصاب لازم را کسب کنند، از سوی سازمان تبلیغات اسلامی مدرک داده شود.
#خمس
#علیرضا_کریمی
#در_رسانه_ها
https://www.ibna.ir/fa/tolidi/312879