eitaa logo
چاپ و نشر بین‌الملل
185 دنبال‌کننده
532 عکس
43 ویدیو
22 فایل
در این کانال ان‌شاءالله ضمن معرفی کتاب‌های انتشارات، گزیده‌های سودمند از کتاب‌ها هم منتشر می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
نشانی کانال شرکت چاپ و نشر بین‌الملل در پیام‌رسان‌های بله و تلگرام: @nashre_beynolmelal نشانی صفحۀ شرکت چاپ و نشر بین‌الملل در اینستاگرام: intlpub_ir
اما اینکه بزرگسالان، در برابر کودکان زبان کودکی بگشایند، بسیار مطلوب و از لحاظ جلب توجه کودک و اثر تربیتی بسیار مفید است.
پسران و دخترانی که به هر عشق دروغینی پاسخ مثبت می‌دهند و بعد هم شکست‌های جبران‌ناپذیری می‌خورند، کمبود محبت دارند. پدران و مادران به خود آیند و بر اعصاب خود مسلط شوند و به دست خود، عزیزان خود را در چاه بدبختی و بیچارگی سقوط ندهند.
چاپ و نشر بین‌الملل
جامعۀ ایران در دهه‌های اخیر تغییرات فرهنگی مختلفی را تجربه کرده است؛ از جملۀ آن‌ها پیدایی الگوها و انگاره‌های معنوی تازه‌ در مناسبات اجتماعی و در موقعیت‌های بین فردی است؛ انگاره‌هایی که گاه جهان بیرون را آیینه جهان درون ما می‌دانند و به ما می‌آموزند هر نابسامانی‌ای که در جامعه می‌بینیم بازتاب نابسامانی روحی ماست و کنشگرانی که واکنششان در مواجهه با مشکلات و تلخ‌کامی‌های دنیای مدرن، فرورفتن در خود و مراقبه است. بی‌‌گمان میان تجربة حال خوبی که در این انگاره‌ها و الگوها معرفی می‌شود با بهجت و فرح و انبساطِ عارفانه‌ای که در ادیان بزرگ آسمانی از آن سخن به میان آورده می‌شود، تفاوت زیادی وجود دارد؛ هرچند شباهت‌هایی نیز یافتنی است. از این رو به نظر می‌رسد با نوعی تحول یا تغییر فرهنگی حداقل در بخش قابل توجهی از جامعۀ ایرانی مواجهیم؛ ایرانیانی که مفاهیمی چون انرژی مثبت افراد، ارتعاشات افکار منفی، شعور کائنات، چاکرا، کارما و نیروی حال به‌تدریج در تاروپود زندگی روزمره‌شان نفوذ کرده و به‌کارگیری انواع تکنیک‌های ذهنی ـ روحی ـ بدنی به‌عنوان فعالیتی روزمره بدل شده است. مؤلف کتاب معنویت بی‌سامان سعی می‌کند از دریچه و منظر جامعه‌شناختی و با استناد به شواهد حاصل از مطالعه میدانی توضیح دهد که چه اتفاقی رخ داده و این مورد اقبال واقع‌شدن نشانۀ چیست؟ چه علل یا دلایلی را برای این گرایش می‌توان برشمرد و چه عواملی زمینه‌ساز این گرایش شده‌اند؟ این کنشگران چه فرهنگی را نمایندگی می‌کنند و راه به کجا خواهند برد؟ کتاب «معنویت بی‌سامان» با تألیف دکتر صدیقه رمضانی، با شمارگان 1100 نسخه و با قیمت 56000 تومان توسط شرکت چاپ و نشر بین‌الملل روانۀ بازار شده‌است.
چاپ و نشر بین‌الملل
📚 کتاب «خمس» با پژوهش حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا کریمی، با شمارگان 1000 نسخه و با قیمت 22000 تومان توسط شرکت چاپ و نشر بین‌الملل به زیور طبع آراسته گردید. حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا کریمی از اعضای دفتر استفتائات آیت‌الله خامنه‌ای و از اساتید حوزۀ علمیۀ مروی تهران است که علاوه بر نمایندگی مقام معظم رهبری، از آیت‌الله سیستانی نیز وکالت دارد و به فتاوای ایشان هم مسلط است. خمس بر هفت چیز تعلق می‌گیرد، اما آنچه بیشتر مورد ابتلای مردم قرار دارد، خمس درآمدهاست. مؤلف در این کتاب سعی کرده با مسائل خمس درآمدها و نیز خمس مال حلال مخلوط به حرام را نه به صورت نقل فتوا، بلکه به صورت مبنا محور آموزش دهد و طی این مباحث به علت اختلاف در میان فتاوای علما هم اشاره نماید. مرجع اصلی مؤلف، کتاب شریف العروة الوثقی، تآلیف مرحوم آیت الله سید محمدکاظم یزدی است و البته در این کتاب نظرات امام‌خمینی، آیت‌الله خامنه‌ای و آیت‌الله سیستانی پیرامون این موضوع آورده شده‌است. تمام سعی ویراستار کتاب بر این بوده که تا حد ممکن مطالب، قابل فهم و به زبان عامیانه نزدیک شوند.، اما با این حال بخشی از مطالب، همچنان پیچیده و سخت هستند و بعید است کسی بدون راهنمایی یک عالم به فهم مطلب برسد. نکتۀ آخر اینکه سعی شد مثال‌های موجود در کتاب، بر اساس مسائل روز جامعه باشند؛ بنابراین در کتاب به مباحثی چون خمس بیمۀ عمر، مستمری، سهام عدالت و ... نیز اشاره و حکم آن‌ها بیان شده‌است. 📝 عناوین اصلی کتاب عبارتند از: دو مبنای کلی بین فقها در موضوع خمس «ارباح مکاسب»، ارتقائات (رشد و افزایش قیمت)، نحوۀ تعلق خمس، متعلق وجوب خمس، تعیین سال خمسی، مئونه، نحوۀ محاسبۀ بدهکاری‌ها، نحوۀ محاسبۀ طلبکاری‌ها، خمس اموال میت، نحوۀ محاسبۀ خمس افرادی که تاکنون خمس پرداخت نکرده‌اند، مال حلال مخلوط به حرام، چند نکته در مورد مصرف خمس. https://www.alef.ir/news/4000303118.html
کتابی با مضمون نقد حقوق بشر آمریکایی رونمایی می‌شود 📚 کتاب حقوق بشر آمریکایی از منظر اندیشۀ امام خمینی(ره)، تألیف دکتر غلامرضا جمشیدیها و سید محمدجواد قربی، با قیمت 40000 تومان توسط شرکت چاپ و نشر بین‌الملل به زینت طبع آراسته گردید. 📝 این کتاب نشان می‌دهد که در اندیشه و گفتار رهبر انقلاب اسلامی، آمریکا به مثابۀ شیطان بزرگ تصویر می‌شود و سردمداران این کشور نه تنها حامی ملت‌های آزاده جهان نیستند، بلکه نقض حقوق ملت‌ها بخش جدایی‌ناپذیر سیاست آمریکایی در روابط بین‌الملل است. امام‌خمینی تاکید دارد که آمریکا عامل کلیدی ناامنی جهانی و بی‌ثبات‌کنندۀ نظم بین‌المللی است و این کشور از طریق سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشری مترصد پیگیری اهداف استعماری و زیاده‌خواهانۀ خویش است. در مواضع ایشان آمده است که حقوق بشر برای سیاستمداران غربی به جزء ادعایی واهی و پوشالی چیزی نیست و صرفاً از الفاظ زیبا برای مسخ دولت-ملت‌ها بهره می‌گیرند و به همین دلیل، حقوق بشر یک سیاست ابزاری برای آمریکا است که دستاورد آن، چپاول و غارت ملت‌ها و حمایت از نزدیکان غرب در نظام‌های مترصد آزادی و استقلال سیاسی است. 📌 قرار است روز چهارشنبه 12 آبان، در آستانۀ روز جهانی مبارزه با استکبار (سیزدهم آبان)، ساعت 14 طی مراسمی در فروشگاه انتشارات بین‌الملل واقع در میدان فسلطین تهران، از کتاب «حقوق بشر آمریکایی از منظر اندیشۀ امام خمینی(ره)» رونمایی شود و مؤلف کتاب، دکتر غلامرضا جمشیدیها، استاد دانشکدۀ علوم اجتماعی دانشگاه تهران، در این مراسم به ایراد سخن می‌پردازد.
(1913-1999م)، از علمای معاصر هندوستان و صاحب کتاب «ماذا خسر العالم بانحطاط المسلمين» است که از محضر علمایی همچون مولانا احمدعلی الهوری بهره برده و تحت تأثیر اندیشه‌های محمد اقبال لاهوری و حسن البنا بود. مطالب كتاب «آنچه در آمریکا نیافتم» که ترجمۀ عنوان «احادیث صریحة فی امریکا» توسط زاهد ویسی است و در دهۀ هشتاد توسط شرکت چاپ و نشر بین‌الملل به زیور طبع آراسته گردید، دربرگيرند‌ۀ سخنراني‌هايی است كه ندوی در اماكن مختلف ايالات متحده آمريكا و كانادا ايراد كرده‌است. وی در این سخنرانی‌ها در پی آن است که با بازشناساندن اسلام، روحیۀ اسلامی را در مسلمانان آمریکا تقویت کند و به آن‌ها معایب تمدن غربی را گوشزد نماید. ندوی در پیشگفتار کتاب می‌گوید: «اميدوارم اين مطالب بتواند مسلمانان را در بازگرداندن اعتماد به رسالتی كه حامل آن هستند و نقشی كه مسئوليت آن را بر عهده دارند و نيز در زمينۀ اعتلای معنويت و از ميان برداشتن خود كم‌بينی و استحقاری كه بيشتر جوانان ما در مقابل تمدن غربی ، ارزشها و الگوهای آن ، از آن رنج می‌برند ياری دهد.»
چاپ و نشر بین‌الملل
#معرفی_کتاب #آنچه_در_آمریکا_نیافتم #ابوالحسن_ندوی (1913-1999م)، از علمای معاصر هندوستان و صاحب کت
الا بذكر الله تطمئن القلوب «هان ! دلها با ياد خدا آرام می‌شوند.» متأسفانه امروز مسلمانان چنان شده‌اند كه به معنی دقيق كلمه‌ای كه در اين آيه آمده‌است، بی‌اعتقادند. حال كه خودشان چنين وضعی دارند، چگونه می‌توانند ديگران را به اين راه فرا بخوانند. اكنون به كسانی تبديل شده‌اند كه به عظمت نماز، اعجاز آن و حقانيت اسلام و صدق آن اعتمادی ندارند و به اينكه خير و شر و نفع و ضرر در دست خداوند است، ايمان نداشته و به قضا و قدر اطمينان ندارند. مسلمانانی كه آمريكايي‌ها و كارخانه‌های آنها را رازق و روزی‌رسان خود می‌دانند، چگونه می‌توانند آمريكايي‌ها را به توحيد پاك و خالص دعوت نمايند و آنها را به يگانگی خدا در عبوديت و عبادت فرا بخوانند و چگونه می‌توانند به آنها بگويند كه تنها رازق و روزی‌رسان حقيقی خداوند يكتاست و بس.