«جمهوری اسلامی میتواند و باید محموله غذایی را از طریق دریا به غزه ارسال کند»
یادداشت حسین شریعتمداری سردبیر روزنامه کیهان در رابطه با ارسال کشتی حامل مواد غذایی به غزه:
... جمهوری اسلامی میتواند و مخصوصاً بعد از تاکید حضرت آقا، باید محمولههای مواد غذایی، دارویی و سایر مایحتاج مردم غزه را از طریق دریا به غزه ارسال کند. بیتردید، آمریکا و متحدان غربی و نیز رژیم صهیونیستی با این اقدام مخالفت میورزند و بعید نیست به کشتیهای حامل کالای یادشده نیز حمله کنند ولی حتی در صورت حمله به کشتیهای مزبور، اولاً؛ الگویی ماندگار پیش روی سایر کشورهای اسلامی قرار خواهد گرفت، ثانیاً؛ چهره منفور کشورهای غربی را که به فریب از ضرورت کمکرسانی به مردم غزه سخن میگویند، بیش از پیش مفتضح و رسوا خواهد کرد و ثالثاً؛ مراجع بینالمللی میتوانند با بررسی محموله این کشتیها، غیرتسلیحاتی بودن آن را تأیید کنند. در این صورت ممانعت از ارسال این محمولهها فقط در بستر یک جنایت جنگی و کمک به نسلکشی تلقی و تعریف میشود.
🔴 امضا مطالبه اعزام کشتی به غزه:
🔗 survey.porsline.ir/s/73OTHhB
🔴 عضویت در گروه پویش شکافنده حصر:
🔗 t.me/+s6wbDPlMDxE0NDI0
🇮🇷 قدما | قرارگاه دانشجویان مقاومت اسلامی
🔺رئیسی بدون برجام در ۳ سال از روحانی پیشی گرفت
🔹خبرگزاری ایرنا نوشت: طبق آمار وزارت اقتصاد، دولت سیزدهم در ۳ سال عملکرد خود بیش از ۸ سال دولت حسن روحانی سرمایهگذاری مصوب و معتبر خارجی جذب کرده است.
🔹میزان سرمایهگذاری مصوب و معتبر خارجی در سال ۱۴۰۲ بیش از ۴ برابر رقم سرمایهگذاری خارجی در سال ۱۳۹۵ به عنوان اولین سال پس از اجرای برجام و امضای دهها توافق کاغذی با شرکتهای اروپایی است.
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
🔴 ویژگیها وخصوصیات امام زمان(عج)
🔵 قسمت 9⃣1⃣
۱۸۱-آن حضرت زنده کنندهی قرآن است.
۱۸۲-آن حضرت حدود و نشانههای دین و اهل دین است.
این دو عبارت اخیر به ما میفهماند که حداقل ما از قسمت اعظمی از معارف و حقایق دینی که پیغمبر اکرم صلیاللهعلیهوآله آن قدر برایش زحمت کشید و بهترین مخلوقات خدای تعالی برای آن جانشان را از دست دادند، بیاطلاع هستیم و آن استفادهای که باید از دین اسلام و قرآن بنماییم، تا زمان ظهور امام زمان ارواحنا فداه نمیتوانیم بکنیم!
۱۸۳-امام زمان ارواحنا فداه عزیز کنندهی دوستان است.
۱۸۴- امام زمان ذلیل کنندهی دشمنان است.
۱۸۵-حضرت حجة بن الحسن ارواحنا فداه بیان کنندهی همه چیز بر اساس تقوی است.
۱۸۶-آن حضرت باب الله است؛ یعنی فقط از این طریق است که خدای تعالی اجازهی ورود به درگاهش را به ما میدهد و ما میتوانیم با خدای تعالی ارتباط برقرار کنیم و اگر کسی ان حضرت را قبول نداشته باشد و به آن وجود مقدس معتقد نباشد، خدای تعالی اجازه ارتباط با خودش را به او نمیدهد همانطور که در ابتدای زیارت آل یس، حضرت ولیعصر ارواحنا فداه میفرمایند: هر گاه خواستید به وسیلهی ما به سوی خداوند تبارک و تعالی و به سوی ما توجه کنید پس بگویید چنانکه خدای تعالی فرموده: سلام علی آل یس...
۱۸۷-آن حضرت وجه الله است؛ یعنی انسان وقتی امام عصر ارواحنا فداه را بشناسد و معرفت به آن وجود مقدس پیدا کند جلوهی الهی و تمام صفات خدای تعالی را در آن وجود مقدس مشاهده میکند و آن حضرت محل ظهور کامل صفات خدای تعالی است.
۱۸۸-آن حضرت واسطهی بین خدا و خلق است؛ باید به این حقیقت برسم و معتقد باشیم که خدای تعالی اراده کرده است که تمام نعمتهای مادی و معنویاش را به وسیلهی آن وجود مقدس به مخلوقاتش عنایت بفرماید و از آن طرف ما هم اگر بخواهیم با خدای تعالی ارتباط برقرار کنیم باید از طریق آن وجود مقدس باشد.
۱۸۹-امام زمان ارواحنا فداه عزیزترین مخلوق خدای تعالی است.
۱۹۰-ایشان آقا و مقربترین مخلوق خدای تعالی است.
#ویژگیها_و_خصوصیات_امام_زمان
#رمضان_مهدوی
🆔 eitaa.com/kamalibasirat
🌷 شماره ۴ از ۵ | گزارشی از دیدار رمضانی شعرای فارسیزبان با رهبر انقلاب
💗 قول میدهم فارسی دوباره در هند رایج شود
🔹️ این انجمن ادبی هرچند در انتهای خیابان کشوردوست برگزار میشود و عمدهی شرکتکنندگانش شاعران ایرانیاند اما در بطن خودش، بزرگداشت زبان و ادبیات فارسی هم محسوب میشود. لاجرم هر کسی که خود را بخشی از سپهر زبان فارسی میبیند هم در آن سهمی دارد.
🔹️ فرقی هم ندارد خانم شاعری از روستای سیریزجانِ کازرون باشد یا خانم و آقای شاعری از هندوستان یا افغانستان. نمونهاش همین نجیب بارور شاعر افغان که حضرت آیتالله خامنهای را رهبر همهی فارسیزبانان خطاب میکند یا خانم ادیب پروفسور آذرمیدخت صفوی از هندوستان از اساتید برجستهی ادبیات فارسی آن دیار و قولی که به آقا داد: «سعی میکنم فارسی یکبار دیگر در هندوستان رشد و گسترش پیدا کند.»
🔹️ اشارهی خانم ادیب به دورانی است که زبان فارسی در هند رواج داشت. عفونت استعمار انگلیس اما آن را از پیکرهی هند جدا کرد به مانند بسیاری چیزهای دیگر که از این سرزمین جدا شد. نخستوزیر وقت پاکستان در سفر اردیبهشت ۱۳۹۸ خود به ایران و در نشست خبری مشترک با رئیسجمهور وقت کشورمان هم جملهی مشابهی بر زبان رانده بود: «اگر دخالتهای انگلیسها در منطقه نبود ما با یکدیگر فارسی حرف میزدیم.» زخم عفونتزدهی استعمار طول میکشد تا بهبود یابد. مسیر بهبودیاش قطعا از مسیری میگذرد که پروفسور و ادیب هندوستانی را راهی دیدار جلسه شعرای فارسیزبان با رهبر جمهوری اسلامی ایران کرده است.
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/55860