AUD-20210820-WA0013.mp3
14.27M
🤲 *دعای ندبه*
🎙 با نوای سید مهدی میرداماد
⏰Time=33:31
🤲التماس دعای فرج🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌼↶↶ عــهــد ثـــابـت ↷↷🌼🍃
☜°• جــمــعـــہ •°☟
🔸⤵️ اذکار روز 📿
🔶صلوات 👈 100 مرتبہ
🔶256 👈 یانور
⭐️⤵️ سوره روز،،،
✨ سوره مبارکہ جمعه، منافقون
💠 ادعیه و زیارت روز ⤵️
🔹دعای روز جمعه
🔹عصر جمعه، دعای سمات
🔷 دعای ندبه، دعای عهد
🔷زیارت امام زمان در روز جمعه
🌸🍃نماز روز ⤵️
🍃 نماز روز جمعه
↩️چهار رکعت نماز بجا بیاورد
◽️و بخواند در هر رکعت سوره حمد
◽️و تبارک الذی بیده الملک و حم سجده،
حق تعالی او را داخل بهشت نماید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤ای زینب دوم محمّد
🥀زهرای دگر به بیت احمد
🖤چون خواهر خویش هست زهرا
🥀قرآن علی به دست زهرا
🖤مظلومه و دختر دو مظلوم
🥀مشهور به نام امِّ کُلثوم
🖤ریحانهء مادر ولایت
🥀هم سنگر خواهر ولایت
🖤توحید زمنطق تو پیروز
🥀هفتادو دو داغ دیده یک روز
🖤عصمت زتو اعتبار دارد
🥀زینب به تو افتخار دارد
🖤در دُرج حیا دُرِّ حسینی
🥀حقّا که تفاخُر حسینی
🖤سالروز شهادت جانسوز حضرت ام کلثوم سلام الله علیها تسلیت باد.🖤
#زندگینامهامکلثومسلاماللهعلیها
#روضهامالکلثومسلاماللهعلیها
♦حضرت ام کلثوم کیست؟ زندگینامه ام کلثوم از تولد تا وفات
حضرت ام کلثوم طبق نظر مورخان شیعه و سنی فرزند امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) است. مورخان شیعه او را چهارمین فرزند امام علی (ع) پس از امام حسن (ع)، امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) میدانند و مورخان سنی او را فرزند سوم امام علی (ع) میدانند.
ام کلثوم یکی از فرزندان امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) است. آیا میدانید که ام کلثوم چه جایگاهی در تاریخ داشته است؟ آیا او همسر خلیفه دوم شده است؟ آیا او در واقعه عاشورا حاضر بوده؟ همسر و فرزندان ام کلثوم چه کسانی هستند؟ ستاره به تمامی این سؤالات در ادامه پاسخ خواهد داد.
♦حضرت ام کلثوم کیست؟
تاریخ ولادت
وی در سال ششم هجری قمری به دنیا آمده است. تاریخ دقیق تولد او مشخص نیست ولی آنچه زمان ولادت او قبل از رحلت پیامبر (ص) بوده است.
♦خواهر و برادران اوکیستند؟؟
خواهرش حضرت زینب (س) و برادرانش امام حسن (ع) و امام حسین (ع) میباشند.
نام همسر و فرزندان ام کلثوم
بر اساس منابع تاریخی ام کلثوم در ماه ذیالقعده سال ۱۷ هجری قمری ابتدا با عمر بن خطاب ازدواج کرد و بعد از مرگ عمر به همسری پسرعموی خود یعنی عون بن جعفر در آمد. بعد از مرگ عون با برادرشوهرش یعنی محمد بن جعفر ازدواج کرد و پس از مرگ او همسر دیگر برادرشوهرش عبدالله بن جعفر شد.
بعضی از علمای شیعه از جمله شیخ مفید و آقابزرگ تهرانی ازدواج ام کلثوم و عمر بن خطاب را رد میکنند؛ بر اساس نظر آنها خلیفه دوم از ام کلثوم نزد امام علی (ع) خواستگاری کرد ولی ایشان قبول نکردند. در بعضی از روایات شیعه هم آمده که عمر بعد از شنیدن جواب رد، امام علی (ع) را تهدید کرد و بالاخره موفق شد که با ام کلثوم ازدواج کند اما بعد از مرگ عمر، امام علی (ع) دوباره ام کلثوم را به خانه خود آورد. در بعضی دیگر از روایات هم ام کلثوم همسر عمر را کسی غیر از دختر امام علی (ع) دانستهاند.
بعضی از مورخان از جمله مسعودی او را بدون فرزند میدانند و بعضی دیگر معتقدند که او از عمر بن خطاب دو فرزند به نامهای زید و رقیه داشته است. ابن عنبه، ام کلثوم را همسر مسلم بن عقیل میدانند که البته طبق نظر سایر علما این ام کلثوم مادرش حضرت فاطمه (س) نبوده است و حاصل ازدواج امام علی (ع) و یک کنیز است.
♦ام کلثوم در شب شهادت امام علی (ع)
نقلهای مختلفی از ام کلثوم در مورد شب شهادت امام علی (ع) وجود دارد:
علامه مجلسی در بحارالانوار مینویسد:
«ام کلثوم گفت: شب نوزدهم رمضان که رسید برای افطار پدرم دو قرص نان جو و شیر و نمک آماده کردم. پس از فراغت نماز بر سر افطار حاضر شد. به غذایش نگاه کرد و با صدای بلند گریست و فرمود:…دخترم اگر یکی از این دو طعام را برنداری به خدا قسم چیزی نمیخورم… و قرص نانی با نمک خورد.»
شیخ مفید در الارشاد مینویسد:
«در شبی که علی (ع) فردای آن به شهادت رسید، تا صبح بیدار بود. ام کلثوم علت را جویا شد. حضرت فرمود: اگر شب را به صبح برسانم کشته میشوم. ام کلثوم پدر را باز داشت؛ اما امام (ع) فرمود: از مرگ گریزی نیست و از خانه به سمت مسجد خارج شد.»
روایتی هم از شیخ صدوق نقل شده است که:
«…ام کلثوم گفت: هنگام دفن، قبر شکافته شد. نمیدانم سرورم (پدرم) در زمین دفن گردید یا به آسمان عروج کرد. ناگهان صدای تسلیت دهندهای را شنیدم که گفت: خداوند شما را در عزای سید و حجت خدا بر خلقش تعزیت دهد.»
♦تاریخ وفات حضرت ام کلثوم؟؟
ام کلثوم در کربلا
در بعضی از مقاتل آمده است که ام کلثوم در کنار زینب (س) در واقعه عاشورا حضور داشته است. او به همراه اسرا به کوفه و شام رفته و در کوفه و مجلس ابن زیاد خطبه خوانده است. البته بعضی از منابع هم ام کلثوم حاضر در کربلا را کسی غیر از دختر حضرت فاطمه (س) میدانند و بر این باورند که او پدرش امام علی (ع) و مادرش کنیز بوده است.
♦خطبه ام کلثوم در کوفه به شرح زیر است
:
ام کلثوم دختر امیرالمؤمنین (ع) در حالی که صدایش به گریه بلند بود، از پشت پرده هودج این خطبه را در آن روز قرائت کرد:
«ای اهل کوفه! بدا به حال شما، چرا حسین را خوار کردید و او را کشتید و اموال او را به غارت بردید و زنان او را اسیر نمودید و آنگاه بر او گریه میکنید؟ وای بر شما، هلاکت و بدبختی بر شما باد. آیا میدانید چه داهیه و کار بزرگی مرتکب شدید و چه جنایتی به گردن گرفتید و چه خونهایی به ناحق ریختید و چه پردهنشینانی را از پرده بیرون افکندید و چه خانوادهای را از زینت و زیور عریان کردید و چه اموالی را به غارت بردید؟ شما کسی را کشتید که بعد از رسول خدا (ص) هیچکس به مقام او نمیرسید. رحم از دلهای شما برداشته شد. آگاه باشید که حزب خداوند رستگاراناند و حزب شیطان زیانکاران».
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
سلام بر ماه رجب،ماه بزرگ و با عظمت خدا
عملی ویژه برای ورود به این ماه با عظمت
✍️ جمعه شب همین هفته که میشه (شب شنبه) شروع ماه مبارک رجب هست ان شاءالله در این دو روزی که فرصت باقی هست سعی کنیم غسل توبه کنیم نماز توبه بخوانیم از گناهان خود استغفار کنیم و با یک آمادگی خاص ان شاء الله وارد این ماه بزرگ و با عظمت خدا شویم و از خداوند متعال بخواهیم که توفیق بندگی و انجام اعمال این ماه را به ما بدهد
🔸واقعا تصمیم بگیریم دور گناهان را،خط بکشیم که اکثر گناهان هم مربوط به زبان است(گناهانی همچون دروغ، غیبت،تهمت و...،که ایمان انسان را از درون نابود میکند) زبانمان را کنترل کنیم حرفهای پوچ و بیهوده نزنیم و به جای آن اذکاری که در این ماه وارد شده را بگوییم
چشم و گوشمان را کنترل کنیم و بدانیم که هر چیزی ارزش شنیدن و دیدن را ندارد
🔸 این ماه رجب یک فرصتی مناسب برای شروع این کارهاست
🔸خدا میداند که خیلی خیلی ضرر کرده ایم اگر بخواهیم از کنار این ماه بزرگ و با عظمت رجب مثل سایر ماهها بگذریم خدا میداند که خیلی ضرر کرده ایم
🔸چقدر لذت دارد انسان بندگی خدا کند،اهل طاعت و بندگی باشد دروغ می گویند کسانی که اهل معصیت و گناه هستند بگویند ما لذت میبریم از گناه،گناه لذت مناجات و عبادت و بندگی و توفیق را از انسان سلب میکند
🔸عزیزان هیچ کسی از راه گناه به مقصد نرسید و نخواهد رسید❌
🔸اگر میخواهیم طعم عبادت طعم بندگی و عبادت خدا را بچشیم واقغا باید گناه را ترک کنیم و اگر ما در این راه(راه عبادت و بندگی و ترک گناه)واقعا تلاش کنیم خود خدا فرموده که ما کمکتان می کنیم
🔸ماه مبارک رجب یک شروع بسیار خوبیست برای انجام این کار
🔸واقعا تصمیم جدی بگیریم و عهد ببندیم که گناه نکنیم آنوقت هم خواهیم دید که چقدر عبادت هایمان لذت بخش میشه،
🔸از لحظه به لحظه ماه بزرگ و باعظمت رجب باید کمال استفاده را ببریم،چشم رو هم بگذاریم خواهیم دید که ماه رجب هم تمام شد پس از این فرصتی که در اختیار ما قرار داده شده نهایت استفاده را بکنیم(به یاد بیاوریم که خیلی ها سال قبل ماه رجب در بین ما بودند اما امسال زیر خروارها خاک آرمیده اند)بخدا معلوم نیست شاید ما هم سال دیگه نباشیم
🔸غسل توبه کنیم و نماز توبه بخوانیم
🔸غسل توبه هم مثل سایر غسلهاست هیچ فرقی نمیکند فقط به نیت غسل توبه(ضمنا با این غسل هم نمیشه نماز خواند بلکه قبل یا بعدش بایستی وضو هم گرفت)
🔸نماز توبه هم در هر وقتی از شبانه روز میشود خواند زمان خاصی ندارد(به جز فاصله زمانی بین نماز صبح تا طلوع آفتاب که خواندن نماز مستحبی کراهت دارد )
🔸ان شاء الله این غسل توبه و نماز توبه را انجام دهیم و بخوانیم
🔸خدایا آنچه در این ماه به مقربان درگاهت عطا میکنی به ما هم عطا کن
🔸خدایا توفیق بندگی و ترک گناه و انجام اعمال این ماه را نصیب و روزی ما بگردان
(آمین یا رب العالمین)
❇️
فضیلت ماه رجب
🔸در مورد روزهای ماه مبارک رجب که چقدر بافضیلت است،هرچه اشاره کنیم، باز هم کم است از این ماه به عنوان ماه عبادت و خودسازی یاد میشود.
🔸ماه رجب ماه پر خیر و برکتی هست ماهی است که با انجام چند عمل مجوز ورود به بهشت برای هرکسی صادر میشود و درهای رحمت و بخشش الهی به روی بندگان خدا باز میشود
🔸رجب،شعبان، رمضان بهار معنویت است.اهل معرفت و تقوا،با شور و اشتیاق فراوان به استقبال آن می روند.
🔸رعایت كنندگان حرمت ماه رجب و عاملین به اعمال آن را "رجبیون" نامند. در قیامت فرشته ای ندا می دهد: «أین الرجبیون»
كجایند افرادی كه ماه رجب را محترم شمرده و اعمالی از آن را انجام داده اند
✅رجبیون کجایند؟
✍️حضرت امام صادق علیه السلام فرموده است: روز رستاخیز سروشى از درون عرش ندا می دهد《 این الرجبیون؟》 رجبیون کجایند؟
💥گروهى برمی خیزند که چهره شان براى مردم محشر می درخشد، بر سرشان تاج پادشاهى آکنده از مروارید و یاقوت است. همراه هر یک از ایشان هزار فرشته از سوى راست و هزار فرشته از سوى چپ ایستاده اند و به او می گویند اى بنده خدا! کرامت خداى بر تو گوارا باد!
از عرش هم ندا می آید که اى بندگان من! سوگند به عزت و جلال خودم جایگاه شما را گرامى و عطاى شما را جزیل قرار می دهم و غرفه هایى از بهشت به شما ارزانى می دارم که از زیر آن جوی ها جارى است و جاودانه در آن خواهید بود و پاداش عمل کنندگان چه نیکوست
، شما براى من در ماهى، روزه ی مستحبى گرفتید که حرمت آن ماه را بزرگ و حق آن را واجب کرده ام. اى فرشتگان من! این بندگان و کنیزکان مرا به بهشت درآورید.
👌امام صادق علیه السلام اضافه فرموده که این پاداش کسى است که چیزى از ماه رجب را روزه بگیرد، هر چند یک روز از دهه اول یا دوم یا آخر آن باشد.
📚روضةالواعظین، ج۲، ص۴۰۲
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌤
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم
نماز امشب-شب اول ماه رجب(نمازی با ثواب زیاد)نماز اول
✍ در کتاب شریف و ارزشمند اقبال الاعمال مرحوم سید ابن طاوس "ره" به نقل از پیامبر اکرم صلی الله علیه واله وسلّم آمده است
مَا مِنْ مُؤْمِنٍ وَ لَا مُؤْمِنَةٍ صَلَّى فِي أَوَّلِ لَيْلَةٍ مِنْ رَجَبٍ ثَلَاثِينَ رَكْعَةً يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ الْحَمْدَ مَرَّةً وَ قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ مَرَّةً وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ إِلَّا غَفَرَ اللَّهُ لَهُ كُلَّ ذَنْبٍ صَغِيرٍ وَ كَبِيرٍ وَ كَتَبَهُ اللَّهُ مِنَ الْمُصَلِّينَ إِلَى السَّنَةِ الْمُقْبِلَةِ وَ بَرِىءَ مِنَ النِّفَاق
هر مرد يا زن مؤمنى در شب اول ماه رجب سی ركعت نماز بخواند (پانزده تا دو رکعتی)
در هر ركعت بعد از حمد، یک مرتبه سورهى کافرون و سه بار سورهى توحید بخواند
خداوند همهى گناهان كوچك و بزرگ او را مىآمرزد و تا سال آينده از نمازگزاران مىنويسد و از نفاق و دورويى ايمن مىگردد
🔸وقت خواندن این نماز در کل شب است یعنی از بعد از خواندن نماز مغرب تا اذان صبح وقت هست که این نماز را بخوانیم
🔸لازم نیست که این سی رکعت یکجا و پشت سر هم خوانده شود بلکه با فاصلهی زمانی نیز خوانده شود اشکالی ندارد
🔸از خداوند متعال می خواهیم توفیق خواندن این نماز را به همه ما عنایت فرماید ان شاء الله
🔸تذکرات مربوط به نمازهای مستحبی
۱-در تمام نماز ها(چه واجب چه مستحب) لازم نيست نيت را به زبان آوریم همين اندازه كه در ذهن خود بنا داریم فلان نماز مستحبی را بخوانیم کافیست البته اگر نیت را به زبان هم بیاوریم اشکالی ندارد(مثلا بگوید دو رکعت نماز شب اول ماه رجب می خوانم قربه الی الله)
۲-تمام نمازهای مستحبی اذان و اقامه ندارند و اصولا نباید برای هیچ کدام از نماز های مستحبی اذان و اقامه گفت(جایز نیست)❌
۳-تمام نمازهای مستحبی را می توان به صورت نشسته هم خواند،حتی می توان یک رکعت را ایستاده و رکعت دیگر را نشسته خواند ولی کسی که بتواند ایستاده بخواند ثوابش بیشتر است
۴-در بلند یا آهسته خواندن حمد و سوره و سایر اذکار نمازهای مستحبی مخیر هستیم یعنی هم میتوانیم بلند بخوانیم هم آهسته، ولی خانم ها اگر صدایشان را نامحرم میشنود آهسته بخوانند
🔸نشر این پیام صدقه جاریه هست