💾 آیا رسانه ذاتا سکولار است؟
✍️طاها حسینی
🔘گروهی معتقدند رسانه ذاتا سکولار است. این گروه معتقدند رسانه به علت سرچشمه گرفتن از تمدن و فرهنگ غرب، تحمیل کنندۀ همان فرهنگ خواهد بود. پس هیچ فرقی نمیکند که رسانه در شبه جزیرۀ عربستان باشد یا در ایالت متحده آمریکا و در هر دو حوزۀ فرهنگی و تمدنی، یک خروجی دارد: «ترویج فرهنگ سکولار».
☑️در پاسخ به این دیدگاه باید گفت : آیا صنعت چاپ که فن آوری برخاسته از همین فرهنگ سکولار است و به کشورهای دنیا صادر شده، هم اکنون مروج سکولاریسم است؟
#رسانه
🆔 @majazihaa
May 11
☑️ نقدی بر فیلم بیروت 2018
✔️ فیلم بیروت تولید سال 2018 است که قهرمان اصلی داستان Mason Skiles بازی میکند. میسون اسکایلز سیاستمداری است که به خاطر قتل همسرش خود را بازنشسته است و حالا دوباره برای نجات همکار خود به خدمت باز میگردد. میسون برای مذاکره با فردی باید صحبت کند که مسئولیت قتل خانوادهاش را دارند.
✔️ فیلم بیروت را باید دید تا به دور از نقد و نظر در حوزه فرم، بر مسئله محتوا تکیه کنیم. مشخصا پروژه بی ثبات سازی در منطقه غرب آسیا را چه کسانی رقم زدند و مهمترین دلیل حضور ایران در جنگهای منطقهای از سوریه و عراق و لبنان و فلسطین همین است که منطقه به ثبات برسد تا بتوانیم رشد کنیم.
✔️ در منطقهای که همه در حال جنگ و بمب و انتحاری هستند، آیا حرف از رشد اقتصادی و سیاسی شوخی بچهگانه نیست؟
#نقد_فیلم
📝 rasanews.ir/002amL
🆔 @majazihaa
♻️ تئوریهای تاثیر رسانه بر مخاطبین
🖋 مریم جبل عاملی
✳️ رابرت فیسک، یکی از محققان عرصهی رسانه، ضمن تمجید از قدرت مخاطب میگوید: مخاطب قدرت دارد تا در برابر معانی متعددی که رسانه به او میدهد، مقاومت کند. به اعتقاد وی، این مقاومت لذت فراوانی دارد و در واقع لذتی که مردم از تماشای تلویزیون میبرند، ناشی از دخالت فعال آنها در کسب برداشتهای گوناگون و خلق معناهایی متفاوت با معنای مورد نظر دستاندرکاران رسانه است.
❎ در این تئوری، رسانهها بر مردم تاثیری ندارند و قدرت تفسیر و برداشت آنها برتر از هرچیزی است. اما این نظریه نیز مخالفان خود را دارد؛ زیرا بسیاری از تحقیقات امروزی نیز قائل به تاثیر عمیق رسانه بر مخاطب هستند.
#رسانه
🆔 @majazihaa
📍سامانه اشلون
💢 در مکاتب تهدید محور موساد جزء سازمانهای پنج چشم نیست و نقش طراز را اشلون بازی میکند. سامانه اشلون، نام یک شبکه اطلاعاتی برای جمعآوری و تحلیل داده است که از جانب پنج کشور امضاکننده پیمان «UKUSA» مشهور به «پنج چشم» که اعضای آن بریتانیا، آمریکا، کانادا، استرالیا و نیوزیلند هستند هدایت و فرماندهی میشود.
🔘 بر طبق اسناد پارلمان اروپا، اشلون برای نظارت بر ارتباطات نظامی و دیپلماتیک اتحاد جماهیر شوروی کمونیستی و همپیمانانش در بلوک شرق در زمان جنگ سرد و اوایل ۱۹۶۰ میلادی پایهگذاری شده است.
🔴 پارلمان اروپا در گزارش خود در مورد پروژه اشلون که در سال ۲۰۰۱ میلادی منتشر شد نتیجهگیری میکند و میگوید اشلون این توانایی را داشته است که تماسهای تلفنی، دورنگارها، ایمیلها و دیگر تراکنشهای جهانی دادهها را که از طریق انتقال ماهوارهای، شبکههای تلفن عمومی و مایکرویو جابجا میشدهاند رهگیری و محتوایشان را بازرسی کند.
#عملیات_روانی
🆔 @majazihaa
🔴 نفوذ در فضای سایبر ایران
📍 در منطقه از طرف GCHQ ، عمان موظف است تا ناظر ایران باشد، در کنار آنها کویت از طرف آمریکاییها و بحرین از سوی موساد مستقر شده است در صورتی که جزء اشلون نیستند. موساد در ظاهر حق دسترسی به اشلون را ندارد ولی
📌 به هر حال ما از سه سمت در فضای سایبر به سوی ما تهدید اعمال میشود و سؤال اینجاست که چطور میتوانیم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و مدیریت اینترنت به سمت ما برگردد.
🔺 لچی پارک (Bletchley) در اسناد اسنودن نیز زیاد وجود دارد، مقر اصلی قرارگیری سوپرسرورهای سطح یک فضای سایبر در دنیا است.
#جنگ_سایبری
🆔 @majazihaa
📍 نفوذ و رصد اطلاعاتی منطقه
🔻 مسئله نفوذ رصد اطلاعاتی امریکا در دنیا بالا بود تا آنجا که دوران پهلوی در لانه جاسوسی آمریکا در تهران آنتن وجود داشت و آنتن دیگری را هم در ساری گذاشته بودند که در حوزه کسب خبر از تحرکات موشکی اتمی شوروی و قزاقستان آن دوران کسب کند.
🔺 البته سطح دوم اشلون در یزد، بندرعباس و اصفهان دیتابیس قرار داده بودند تا رصد اطلاعاتی خوبی از منطقه داشته باشند.
#جنگ_سایبری
🆔 @majazihaa