فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ازدواج موقت، اوج و غفلت از سواد رسانه
🔻 این سکانس سریال «آقازاده» چند روز است جنجالهای بسیاری در فضای مجازی ایجاد کرده است.
🔻 این سکانس در روند کل قصه فیلم، آنقدرها هم چندش، بدقواره و جنسی نیست؛ دنباله یک روایت کلان است که در آن بافت، بودن آن قابل فهم است.
🔻 دو غفلت/شیطنت در این سکانس وجود دارد: 1- نمایش صریح و عور مسائل جنسی 2- پیشبینی نشدن انعکاس این سکانس در فضای وب مجزا از قصه فیلم.
🔻 خوشبینانه تحلیل کنیم، عوامل فیلم از سواد رسانهای غافل بودهاند؛ بدبینانه تحلیل کنیم، فروش فیلم برای عوامل به این هزینه فرهنگی ارجحیت داشته است. در نتیجه هیچ فرقی ندارد: این سکانس وهن حکم شرعی ازدواج موقت بود.
#آقازاده
#تفکر_انتقادی
#زبان_رسانه
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💯مهمترین موضوعات در شبکههای اجتماعی یکسال گذشته💯
🔸محسن فینی زاده تحلیلگر شبکه های اجتماعی / چه موضوعاتی بیشترین حجم محتوا را در شبکههای اجتماعی داشتهاند؟ چه تعداد کاربر در هر ترند شبکه اجتماعی درگیر بودهاند؟ موضوعاتی مانند کرونا، بورس، بنزین و... هرکدام در هر بستر چه وضعیتی دارند؟ چه موضوعی برای مردم مهمتر بوده است؟ و... اینها سوالاتی هستند که سعی داریم با بررسی دادههای یک سال گذشته شبکههای اجتماعی با استفاده از علم داده و دیتا ماینیگ به آنها پاسخ دهیم.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
نسرا گیلان
⭕️تکنیک های جنگ روانی 🔻انواع تاکتیک های ماساژ پیام 🛑تاكتیک كلیبافی Generality Tactic 💢تاكتيک
⭕️تکنیک های جنگ روانی
🔻انواع تاکتیک های ماساژ خبر
💢تاكتيك زمانبندی Timing Tactic
💢مرسومترين مصداقی را كه ميتوان برای تاكتيک زمانبندی مثال زد ، تاخير در پخش خبر ميباشد ، به نحوی كه ديگر پيامگير نتواند كاری بكند .
💢اين شيوه در بسياری از موارد التهاب و اشتياق مخاطبين را برای شنيدن خبر از منابع موثق مهيا نموده و در بخشي ديگر با زمينه پخش شايعات را نيز فراهم میكند.
👤تافلر ميگويد پيچيدگي افكار عمومی به گونهای است كه استفاده از يك تاكتيک به شكل مجزا و مجرد نميتواند كاربرد لازم را داشته باشد .
💢 بنابراين در بخشی از موارد مجبور به استفاده از تاكتيک های تركيبی هستيم . در تاكتيک زمانبندی میتوان اطلاعات را با توجه به زمان پخش آن و مهيا نمودن بستر لازم برای پخش خبر مورد استفاده قرار داد .
💢پخش اهداف مرحله به مرحله جنگ « نبرد براي كنترل » از سوي مقامات پنتاگون و وزارت دفاع امريكا از همين نوع تاكتيک
#جنگ_روانی
#سواد_رسانه_ای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبت های رهبری که سانسور شد!
🔹در ارتباط تصویری رهبر معظم انقلاب با جلسه هیئت دولت، بخش های مهم و حیاتی از فرمایشات ایشان، کمتر مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.
#رهبر
#فضای_مجازی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فناوری «تایپ مودبانه» از راه رسید/ کلمانت اهانت آمیز تار می شوند
یک شرکت فنلاندی با استفاده از هوش مصنوعی فونتی را توسعه داده که با #قلدری_سایبری مقابله و کلمات تحقیر آمیز در متن را تار می کند.
قلدری سایبری به مشکل فزاینده در عصر اینترنت تبدیل شده است. در همین راستا «تیتووری»(TietiEVRY)، شرکت فناوری فنلاندی امیدوار است تا با ارائه فونتی که بی ادبی را در نرم افزار ادیت متن، می پوشاند، این مشکل را حل کند. به طور دقیق تر این فونت در نرم افزارهای ورد و اوت لوک کلمات را تار می کند.
این فناوری که «تایپ مودبانه»(The Polite Type) نام دارد و با استفاده از یادگیری ماشینی می تواند اصطلاحات اهانت آمیز را ردیابی و کلمات دیگری را جایگزین واژه های تحقیرآمیز کند.
به عنوان مثال جمله « تو احمق هستی» با استفاده از این فناوری به «تو ساده لوح هستی» و جمله «من از تو متنفرم» به « من با تو مخالفم» تبدیل می شود.
اصطلاحات تحقیرآمیزی که به نژاد، جنسیت و قومیت مرتبط هستند با کلماتی ساده که نشان دهنده یک گروه هستند، جایگزین می شوند.
«تیتووری» ادعا می کند این نخستین فونتی است که قابلیت تار کردن را به عنوان ابزاری برای سانسور نفرت پراکنی استفاده کرده است.
کیا هارینگ سخنگوی این شرکت می گوید: می خواهیم قلدرها درباره کلماتی که به کار می برند و معنای آنها، دوباره فکر کنند. قلدری به خصوص به کودکان و نوجوانان آسیب می رساند.
فناوری «تایپ مودبانه» به طور رایگان قابل دانلود است و با بیشتر برنامه های فراوری کلمات همخوانی دارد. همچنین این فناوری در صورت آفلاین بودن کاربر نیز فعال است.
منبع: دیلی میل
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
انسان همانند خودرویی است که اعضای او، کارکرد بدنه خودرو، سامانه عصبی وی کارکرد سامانه انتقال نیرو و انتقال پیام، قلب او همانند پیشران، و فکر او همانند چراغ خودرو و سامانه راهیابی (ناوبری) است؛ و عقل نقش راننده خودرو را انجام می دهد و رانندگی درست یعنی تعقل و تنظیم تمام توانش ها در راستای هدف.
عزاداری «عضوی»
هماهنگ کردن ظاهر بدن با عزا؛ یعنی پوشیدن لباس مشکلی، سینه زدن و دیگر امور مربوط به وضعیت ظاهری بدن.
عزاداری «حسی»
تراز کردن شبکه ارتباطی در فضای واقعی و مجازی با معیارهای فرد حسینی و عزادار امام حسین؛ یعنی حتی دریافت داده یا ارسال داده ها در شبکه مجازی و واقعی که در ایام عادی نادرست نیست، ممکن است در محرم و برای عزادار حسینی نادرست باشد؛ چنان که لباس گُلگُلی چنین است.
عزاداری «قلبی»
خوشی و ناخوشی کردن ما باید تناسب با فرد حسینی و عزادار باشد؛ دوست داشتن و دشمن داشتن ما باید تناسب یابد. قدری از افراط و تفریط های عاطفی باید تراز شود.
عزاداری «فکری»
قواره شدن فکر با تراز اندیشه حسینی و اندیشیدن در چرایی عاشورا و درس ها و عبرتها و فاصله گرفتن از تحلیل هایی که ممکن است گوشه قبای عاشورا و امام حسین علیه السلام را بگیرد.
عزاداری «عقلی»
افراد محب امام حسین و بَکّاء که مثلا در قبل از انقلاب هم داشتیم؛ گویا در محرم، عزیزتر از فرزندشان کشته شده بود؛ شاید کسانی مثل علامه طباطبایی یا سید احمد خوانساری را بتوان این چنین دانست.
✍️ حجت الاسلام دکتر امامی میبدی
#رسانه_حسینم
#ما_ملت_امام_حسینیم
#حسینیه_مجازی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
طرح ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی
.
کشورها برای مقابله با تهدیدات رو به گسترش سایبری و همچنین کسب فرصتهای گسترده و جلوگیری از عقب ماندگی سایبری، نیازمند تدوین راهبرد سایبری جامع و کارآمدی مطابق با ماهیت خاص و پویای فضای سایبر هستند.
.
تقریباً تمام کشورهای توسعه یافته سایبری طی چند سال گذشته حداقل یک یا چند راهبرد سایبری داشته اند. برای نمونه، آمریکا به عنوان پیشگام ترین کشور دنیا در حوزه سایبری، در کنار سایر کشورهای عضو ناتو، دارای حداقل دو یا سه راهبرد سایبری هستند که تاکنون عملیاتی شدهاند
.
بر اساس این ضرورت و به دلیل اهمیتی که فضای سایبر در بعد فرصتها و تهدیدات دارد و نقش برجسته قدرت سایبری در جایگاه کشورها نیازمند تدوین راهبرد سایبری، جامع و کارآمدی برای کشور هستیم نه صرفا یک پیش طرح کلی،
به طرح ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی ایرادات و نقد های بسیار زیادی وارد است اما باید بدانیم تدوین راهبرد سایبری کارآمد از ضروریات و الزمات روز کشور است.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⭕️تکنیک های جنگ روانی
🔻انواع تاکتیک های ماساژ خبر
🔻تاكتيک قطرهچكانی Dribble Tactic
💢دادهها ، اطلاعات و دانش به جاي آنكه در سندی واحد نوشته شود در اين تاكتيک دسته بندي شده و در زمانهاي گوناگون و به مقدار بسيار كم ارائه می گردد تا هم مخاطب نسبت به منبع خبر اعتماد پيدا كند و هم نسبت به آن اعتياد پيدا كند و منتظر پخش اخبار از مجرای موردنظر گردد .
💢در اين شيوه الگوی رخدادها تجزيه میشود و از ديد گيرنده مخفی میماند .
#جنگ_روانی
#سواد_رسانه_ای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
تربیت فرزندان از سوی رسانه یا والدین!؟
با استفاده بی رویه از تلویزیون، موبایل و فضای مجازی امروز خانوادهها بچه ها را دو دستی تقدیم رسانهها کردهاند به طوری که میتوان گفت که دیگر ابزار تربیتی خانوادهها والدین نیستند و در این نقطه رسانهها هستند که نقش والدین را در زمینه اجتماعی، روانی و دیگر بخشها برعهده گرفتهاند.
#سواد_رسانه_ای
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan