🔴 اجزای شبکه ملی اطلاعات از زمانبندیها عقب هستند!
🔹 رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای هیئت دولت: موضوع فضای مجازی بسیار مهم است؛ ما هم اهمیت فضای مجازی را و اینکه بخشی از زندگی مردم شده است، قبول داریم اما بحث ما در مورد فضای مجازی این است که این عرصه از خارج مدیریت و هدایت میشود و ما نمیتوانیم مردم را بی پناه رها کنیم.
🔹 عوامل مسلط بین المللی در فضای مجازی به شدت فعال هستند؛ تأکید مکرر بر شبکه ملی اطلاعات و تشکیل شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی و شرکت روسای سه قوه در آن به همین علت است اما متأسفانه اهتمام لازم به این موضوع نمی شود.
🔹شبکه ملی اطلاعات اجزایی دارد که این اجزا از زمانبندی ها عقب هستند.
🚩 نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی
@nasraa_ir
خداروشکر امسال امتحانات مجازی خیلی آبرومندانه برگزار شد😐
🔹یه نفر در ازای یه مبلغی رفته بجا یکی دیگه امتحان داد ولی بعد امتحان طرف دَبه کرده و پولو نداده. اینم شاکی شده و رفته آیدی استاد رو پیدا کرده و بهش گفته... بعد الان استاد داره پیگیری میکنه میگه پولِ مردمو بده، این پولا خوردن نداره!
#آموزش_مجازی
#طنز
🚩 نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی
@nasraa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ازدواج موقت، اوج و غفلت از سواد رسانه
🔻 این سکانس سریال «آقازاده» چند روز است جنجالهای بسیاری در فضای مجازی ایجاد کرده است.
🔻 این سکانس در روند کل قصه فیلم، آنقدرها هم چندش، بدقواره و جنسی نیست؛ دنباله یک روایت کلان است که در آن بافت، بودن آن قابل فهم است.
🔻 دو غفلت/شیطنت در این سکانس وجود دارد: 1- نمایش صریح و عور مسائل جنسی 2- پیشبینی نشدن انعکاس این سکانس در فضای وب مجزا از قصه فیلم.
🔻 خوشبینانه تحلیل کنیم، عوامل فیلم از سواد رسانهای غافل بودهاند؛ بدبینانه تحلیل کنیم، فروش فیلم برای عوامل به این هزینه فرهنگی ارجحیت داشته است. در نتیجه هیچ فرقی ندارد: این سکانس وهن حکم شرعی ازدواج موقت بود.
#آقازاده
#تفکر_انتقادی
#زبان_رسانه
🚩 نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی
@nasraa_ir
🔴 ارتباط فضای مجازی و آلزایمر
🔸استفاده مداوم از فضای مجازی حتی اگر برای کسب اطلاعات مفید باشد، ما را تحت رگبار اطلاعات قرار داده و حافظه کوتاه مدت را تقویت و حافظه بلند مدت را به شدت ضعیف میکند. این روند آرام آرام آلزایمر و فراموشی به دنبال دارد.
🚩 نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی
@nasraa_ir
⭕️ دلم از این آفلاین شدنای طولانی مدت به خاطر حال خوب و سرگرم بودن میخواد، ازینا که نه وقت میکنی، نه دلت میخواد گوشیتو چک کنی.
#آداب_مصرف
#اعتیاد
🚩 نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی
@nasraa_ir
⭕️ سامانهی نشریات ایران که بایگانی دیجیتالی و جامع نشریات ایران از دوره قاجار تا به امروز است، با امکان دسترسی رایگان برای عموم مردم افتتاح شد.
🔻 با توجه به قابلیت جستوجو در فهرستها این اولین و جامعترین سامانهی نشریات ایران به شمار میآید».
🔻 «۶۴ هزار نشریه، بولتن و مجله در این سامانه جمعآوری شده و در اختیار عموم قرار گرفته است.»
#تاریخچه_رسانه
#نشریات
🚩 نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی
@nasraa_ir
هدایت شده از گرافیک را قورت بده
🎨 گرافیک را قورت بده 🎨
🖥 دوره آموزش مجازی فتوشاپ
🔰 از مبتدی تا پیشرفته
✴️ نوین، کاربردی و پروژه محور
🔖 با اعطای گواهینامه
👤 مدرس: سید مصطفی شفیعی طراح و مدرس گرافیک
📌 همراه با آموزش پروژه عملی طراحی جلد کتاب و پوستر
⏳ مهلت ثبت نام: ۵ الی ۱۵ شهریور
🗓 زمان برگزاری: ۱۶ الی ۳۱ شهریور
🔻 نحوه ثبت نام و اطلاعات بیشتر:
🌐 savadrasane.ir/photoshop/
🔻 کانال دوره در پیام رسان ایتا:
🌐 eitaa.com/farsphotoshop
➖
🚩 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی(نسرا) استان فارس
🚩 معاونت تربیت و آموزش مرکز فضای مجازی سپاه فجر فارس
⭕️ آیا ما دچار "سندروم اردک" هستیم؟!
🔻اگر به شنا کردن اردک در آب توجه کنیم ما تنها قسمتی از بدن او را میبینیم که به آرامی بر روی آب در حال حرکت است، درحالیکه متوجه تقلای این اردک که با تلاش پاهای خود را تکان میدهد تا حرکت کند، نمیشویم.
🔻اصطلاح سندروم اردک توسط پژوهشگران دانشگاه استنفورد، پس از بررسی پستهای مجازی چند دانشجو که خودکشی کرده بودند، ابداع شد. دانشجویانی که خودکشی کرده بودند، همگی تصاویری شاد یا نقلقولهایی امیدبخش از خود منتشر کرده بودند! که به ظاهر نشان میداد آنان بسیار شاد و خوشبخت هستند، در صورتی که خارج از شبکههای مجازی و در دنیای واقعی با مشکلات روحی زیاد دستوپنجه نرم میکردند.
🔻اگر کمی به فضای مجازی دقت کنید متوجه میشوید که متاسفانه افراد زیادی در آن مبتلا به سندروم اردک هستند که به صورت افراطی سعی در شاد نشان دادن خودشان و عکس یا فیلم گذاشتن از خوشگذرانیهایشان هستند و این تصویری دور از واقعیت را به افراد نشان میدهد.
#سبک_زندگی
#تفکر_انتقادی
🚩 نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی
@nasraa_ir
⭕️ حسین علیهالسلام؛ ذبیح اعظم تبلیغات رسانهای
🔻فاصله وفات حضرت رسول تا واقعه کربلا تنها 50 سال است! چه اتفاقی در این نیم قرن افتاده که مسلمانان فرزند رسول الله را ذبح میکنند به نیت رضایت خدا؟!
🔻 دستگاه تبلیغاتی و رسانهای معاویه در طول این 50 سال سختترین و هوشمندانهترین «عملیات روانی-رسانهای» را علیه خاندان حضرت سامان داده بودند.
🔻 مهمترین رسانه جهان اسلام در آن زمان، منبرها در نماز جمعه و جماعات بود. معاویه واجب کرده بود در هر نماز و در هر خطبه علی و خاندان او را «لعن» کنند و خاندان اموی را «بستایند».
🔻 بدترین دشنامها و زشتتریت صفتها در طول این نیم قرن به پشتوانه «جعل حدیث» علیه خاندان نبوت در نمازهای یومیه اجتماعات مسلمانان تکرار میشد.
▪️ نتیجه عملیات کاملاً روشن است: مردمی که «سواد رسانهای» و «تفکر انتقادی» برای تحلیل و بررسی پیامهای تبلیغاتی دستگاه حکومت اموی ندارند، به نیت قربه الی الله فرزند رسول الله و امام حی امت را ذبح میکنند.
#عملیات_روانی
#محرم
#جنگ_روایتها
🚩 نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی
▪️@nasraa_ir
📕 چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم؟
🔻 چگونه یک فرزند کتابخوان تربیت کنیم کتابی با توصیههای عملی و خلاقانه، دانش و اطلاعاتی مفید است و در لیست کتابهای منتخب قرار دارد. این کتاب با ارائۀُ دستورالعملهایی توضیح میدهد که چگونه مطالعۀ لذتبخش و همراه با شادی و علاقه را ذرهذره در فرزندتان نهادینه کنید.
🔻 این کتاب از دورۀ نوزادی تا نوجوانی به چهار بخش تقسیم شده و هر بخش را یک نقاش بهطور جداگانه مصور کرده است. هر صفحه از این کتاب در بردارندۀُ اطلاعات مفیدی از جمله پیشنهاد ایدههایی برای مرسوم کردن مطالعه یا ساخت کتابخانۀ خانوادگی و همچنین ارائهدهندۀ روشهایی برای جذب خوانندههای بیعلاقه به کتاب است. بخش پنجم با سرفصل «کتابهای دوستداشتنی بیشتر: براساس موضوع و سطح مطالعۀ کودک». توصیههای کارشناسانۀ بسیاری دارد. مؤلفان در سراسر کتاب، نادرستی باورهای غلط مرسوم در میان اکثریت مردم را نشان میدهند و با روشی سهل و مطمئن، اطلاعاتی مفید و بسیار باارزش در راستای موضوع کتاب در اختیار خواننده قرار میدهند.
نویسنده: پاملا پل
مترجم: سمیه اصلاحی
انتشارات کولهپشتی
416 صفحه، ۶۲۰۰۰ تومان
#معرفی_کتاب
#رسانه_کتاب
🌎 نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی
🆔 @nasraa_ir
⭕️ مراقب آموزشهای مجازی باشید!
🔻 #رهبر_معظم_انقلاب در دیدار مجازی با مدیران آموزش و پرورش، 3 نکته کلیدی را در مورد #آموزش_مجازی تذکر دادند:
1️⃣ عدالت آموزشی:
🔻 بایستی ما کاری کنیم که همه بتوانند از سهم مناسب خودشان در آموزش پرورش کشور استفاده کنند. حالا که مسئلهی آموزش مجازی و مانند این حرفها پیش آمده، یک مقداری مسئلهی عدالت حسّاستر است، برای خاطر اینکه ممکن است همه امکان استفادهی از فضای مجازی را نداشته باشند، تمکّن مالی نداشته باشند؛ باید برای این فکری کرد.
2️⃣ آسیبهای اخلاقی و اعتقادی:
🔻 این شبکهی شاد که به وجود آمده، بسیار چیز خوبی است منتها بایست مراقبت کنید تا این موجب این نشود که جوانها وارد فضای بی بند و بار و رهای اینترنت بشوند و سرشان گرم بشود به یک چیزهای دیگری که هم از لحاظ اخلاقی، هم از لحاظ اعتقادی خطرهای بزرگی برای اینها دارد؛ این را باید کاملاً مراقبت بکنید.
3️⃣ منزوی شدن در خانه:
🔻 یکی از عیوبش منزوی شدن بچّهها در خانه است؛ وقتی که با این تبلت و مانند اینها آشنا شدند، میروند سرگرم آن کار میشوند و از محیط خانه و خانواده در واقع بتدریج دور میشوند.
🆔 @nasraa_ir