فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 با سقوط دمشق، خون شهدای مدافع حرم هدر رفت ؟
🔹 خانواده شهدای مدافع حرم چه می گویند؟
@nasrway
در سوریه حجاب و عرق و ساحل و اینترنت آزاد بود؛ زیرساختهای شان را نابود کردند، داعش را بازگرداندند، حالا برایشان رپرتاژ پدرانه می روند!
حجاب و ساحل و اینترنت و حجاب بهانه است؛ تمرکز بر منابع و کریدورهای منطقه نشانه است...
@seyedmohsenkhademi
@nasrway
🔹آیا گمان کردهاید که به بهشت داخل می شوید بدون امتحاناتی که قبل از شما گذشتگان تان را آزمودیم؟
🔹به آنان رنج و سختیها رسید و آنقدر مشوش شدند تا زمانی که پیامبر و مومنین گفتند: خدایا، کی می خواهی ما را یاری کنی؟
🔹هان! همانا یاری خدا نزدیک است...
🔻پی نوشت: اوضاع ملتهب دنیا و دشمنی های همه اوباش دنیا علیه جمهوری اسلامی تنها را امتحان الهی ببینید؛ خیلی که مضطرب شدید بدانید خدا می خواهد کمکتان کند
🔻و حالا از اینکه در این عصر زندگی می کنید لذت ببرید
@seyedmohsenkhademi
@nasrway
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حد رفاقت با امام زمان (ع) تا کجاست؟
@nasrway
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️#بسیار_مهم.....‼️‼️‼️
فرمایشات کمتر شنیده شده مرحوم علامه حسن زاده آملی در مورد این روزها:
مبادا کشور را از دستتان بگیرند
@nasrway
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایکاش ایشون رییسجمهور میشد جلوی تورم و گرونی رو میگرفت 😂
🔹زمان حمله تکفیریها به رژیم صهیونیستی مشخص شد
- یا شیخ چه زمانی به جنگ اسرائیل خواهیم رفت ؟
+ هر زمانی که مسلمان شدند
@Toloeeslam
@nasrway
⚡️در این برهوت بی تحلیلی، عقل حاج قاسم کجاست؟
✍️ به قلم: مهدی فرمانیان
🔹طالبان در سال ۱۳۷۵ با کشتار هزاران شیعه و ۱۱ دیپلمات ایرانی، خود را به کابل رساند و ایران ۲۵۰ هزار نظامی را برای مقابله با طالبان آماده کرده بود که شهید حاج قاسم سلیمانی که چند ماهی به فرماندهی سپاه قدس منصوب شده بود، تنش ها را بدون توسل به نیروی نظامی کم کرد و به جای مواجهه مستقیم با طالبان به حمایت از ائتلاف شمال و علی الخصوص احمد شاه مسعود پرداخت.
🔸 طالبانی که در سال ۱۳۸۰ در حمله آمریکا به افغانستان شکست خورده بود، بعدها به مذاکرات با آمریکا روی آورد. اینجا بود که عقل سلیمانی هم فعالانه وارد مذاکرات با طالبان شد. او بود که در سال های ۱۳۹۰- ۱۳۹۳ توافقاتی با رهبران طالبان کرد، از جمله افزایش حملات به نیروهایی آمریکایی و توقف کامل حملات علیه شیعیان افغانستان و وقتی طالبان دوباره در سال ۱۴۰۰ بر سر کار آمد، تا حدود زیادی به توافقات خود با سردار شهید پایبند ماند.
✅ تحریر الشام که اکنون زمام دولت را در سوریه به دست گرفته است از نشست آستانه قزاقستان در سال ۱۳۹۵ تاکنون شهر ادلب را در دست دارد و نمی دانم که آیا از زمانی که ترکیه به سمت توافقاتی با این گروه های مخالف سوریه می رفت، دوباره روش حاج قاسم در مذاکره با این گروه ها شکل گرفت یا نه؟ اما هنوز دیر نشده است و باید برای حفظ وحدت سوریه و جلوگیری از تکه تکه شدن سوریه، برای یادآوری اینکه دشمن اصلی مسلمانان، آمریکا و اسرائیل است. برای حفظ جان صوفیان، شیعیان، مسیحیان و علویان، برای جلوگیری از جنگ داخلی و جلوگیری از پیشرفت اسرائیل در خاک سوریه، مصطفی حامدها را واسطه کرد تا بتوان یکبار دیگر عقل منفصل حاج قاسم که در بدنه خودش رشد کرده است، به شکوفایی روزهای مذاکرات سال های ۱۳۹۰-۱۳۹۳ برگردند و در این برهوت بی تحلیلی، تحرکی جانانه برای حفظ جان ها داشته باشند.
💠 به امید روزی که سوریه به دامن جبهه مقاومت برگردد. ان شاء الله آن روز دور نیست.
🏷 #اسلام_سلفی #سلفیه_جهادی #القاعده #هیات_تحریر_الشام #جولانی #سوریه
💥 مسْلِمْنا
@nasrway
⭕️چشم نگران اعراب به ترکیه
🔹در سوریه پسا اسد، نگرانی کشورهای منطقه به مداخلات ترکیه در سوریه بسیار زیاد است. در واقع بسیاری در منطقه در این فکر هستند که آیا نئو عثمانیگرایی در حال بازگشت است یا خیر؟ سقوط دولت اسد در سوریه و نفوذ فزاینده ترکیه در میان شورشیان مسلح در سوریه هم بحث های زیادی را در مورد تجدید حیات ایدئولوژی سیاسی نئوعثمانی و پیامدهای آن بر پویایی قدرت منطقهای برانگیخته است.
🔸نفوذ فزاینده ترکیه، به ویژه از طریق حمایت از اسلام گرایان و جناح های وابسته به اخوان المسلمین، نگرانی کشورهای عربی مانند عربستان سعودی، امارات، مصر و اردن را برانگیخته است. این کشورها که از لحاظ تاریخی با جنبش های اسلام گرا در داخل مرزهای خود مخالف بوده اند و تا کنون اقدامات زیادی با هدف سرکوب گروههای اخوانی و اسلام گرا انجام دادهاند. پراکندگی گروههای شورشی از نظر عقیدتی میتواند تهدیدی برای کشورهای عربی باشد.
🔹از سوی دیگر فروپاشی دولت اسد می تواند آنکارا را قادر سازد تا یک دولت همسو با منافع خود را در سوریه روی کار بیاورد. با این حال، درگیری بین نیروهای مختلف شورشی که مشترکات کمی به جز دشمنی با دولت گذشته دارند، ممکن است به درگیری طولانی مدت در سوریه منجر شود و خطر تشدید تجزیه سوریه را به همراه داشته باشد. این وضعیت پیامدهای گسترده ای برای ثبات منطقه و امنیت داخلی ترکیه خواهد داشت و حتی برای ترکیه یک وضعیت تهدید کننده به شمار میرود.
🖌 مجید سهیلی مهر
@nasrway
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چجوری اسرائیل رو بزنیم که بره پِی کارش؟
📍 پاسخ قرآن چیه؟
@nasrway
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چقدر مملکت با داشتن امثال "ابراهیم هادی" قشنگ تر بود، کاش غیرت و حیا؛ تو مردای جامعهمون کم رنگ نمیشد.
@nasrway
📚متنی از جنس طلا
چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد ، در امان است !
اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدند.
چنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت بهدست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز به شما میدهیم !
ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعلهور شد...
و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدند
اما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!
چنگیز گفتهی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا میداشتند، به خاطر ما بیگانگان، به برادرانشان خیانت نمیکردند!
*این عاقبت خود فروشان است*.
@nasrway
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقايسه بودجه نظامي جمهوري اسلامي ورژيم اشغالگر قدس👆
@nasrway
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟥 #سید_خراسانی کیست ....؟
⚠️تطبیق حتمی و قطعی نیست ....
اَللّهُمَ عَجّلْ لِوَلیّک الفَرَج
@nasrway
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجاب و اینترنت و ساحل و کازینو آزاد بود؛ دیکتاتوری را بهانه کردند!
داعش را ساختند تا بشار برود؛ نرفت!
۸ سال عرصه را به مردم تنگ کردند تا جای بشار به داعش راضی شوند!
بشار رفته؛ اما این فقط یکی از انفجارهای حملات دیشب اسرائیل به سوریه است...
بشار و دیکتاتوری بهانه بود...
@seyedmohsenkhademi
هدایت شده از حديث نور✨❤️
🌹سلامعلیکم، ثواب تلاوت آیات امروز را هدیه میکنیم به ارواح طیبه شهدا و درگذشتگان بالاخص #شهید_مروج_نماز احمدعلی نیری
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
✍️ بررسی آیات دربرگیرنده سنت #استدراج در قرآن کریم
۱۴- سوره زخرف آیات ۳۳-۳۵
•┄❁بِـسْـمِاللّٰهِالࢪَّحمنِالࢪَّحیمْ❁┄•
💠 وَلَوْلَآ أَنْ يَكُونَ النَّاسُ أُمَّةً وَاحِدَةً لَجَعَلْنَا لِمَنْ يَكْفُرُ بِالرَّحْمَٰنِ لِبُيُوتِهِمْ سُقُفًا مِنْ فِضَّةٍ وَمَعَارِجَ عَلَيْهَا يَظْهَرُونَ (٣٣) وَلِبُيُوتِهِمْ أَبْوَابًا وَسُرُرًا عَلَيْهَا يَتَّكِئُونَ (٣٤) وَزُخْرُفًا وَإِنْ كُلُّ ذَٰلِكَ لَمَّا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَالْآخِرَةُ عِنْدَ رَبِّكَ لِلْمُتَّقِينَ
🌿و اگر [بهرهمندی كفار از انواع نعمت های مادی و معیشت معمولی بسیاری از مؤمنان سبب] این نبود كه همه مردم [به خاطر ضعف ایمان و ناآگاه بودن به حقایق] بر محور كفر امتی واحد شوند، ما برای خانههای كافران به [خدای] رحمان سقفهایی از نقره قرار میدادیم و نردبان هایی كه با آن بر بالای خانهها برآیند. و برای خانههایشان [نیز] درها و تختهایی [از نقره میساختیم] كه بر آن تكیه زنند، و [برای خانهها و زندگی آنان] زر و زیور [قرار میدادیم]، ولی همه اینها جز كالای اندك زندگی دنیا [و امور از دست رفتنی] نیست، و آخرت نزد پروردگارت برای پرهیزكاران است.
✅نكتهها:
زرق و برق دنیا به قدری بیارزش است كه خداوند در این آیه میفرماید: ما حاضریم دنیا را در حد وفور به كفّار بدهیم ولی چون عقل مردم در چشم آنهاست، اگر به كفّار بدهیم همه به سوی كفر گرایش پیدا میكنند.
نه فقط همسان بودن همهی انسانها در مسائل اقتصادی و معیشتی مورد ارادهی خداوند نیست، بلكه در مسائل اعتقادی هم نباید امور به سمتی برود كه حقّ انتخاب از افراد گرفته و گمان كنیم اگر همهی مردم جهان یك فكر و یك عقیده شوند، به مطلوب رسیدهایم.
❇️پیامها:
۱- امّت واحدهای ارزش دارد كه بر اساس ایمان باشد نه كفر. «لَوْ لا أَنْ یَكُونَ النَّاسُ أُمَّةً واحِدَةً»
۲- ثروت، نشانهی عزّت در نزد خداوند نیست. «لَجَعَلْنا لِمَنْ یَكْفُرُ بِالرَّحْمنِ لِبُیُوتِهِمْ سُقُفاً مِنْ فِضَّةٍ»
۳-در دید كفّار ارزش به زینت و زیور و در دید متّقین، ارزش به سعادت اخروی است. وَ لِبُیُوتِهِمْ أَبْواباً ... وَ الْآخِرَةُ عِنْدَ رَبِّكَ لِلْمُتَّقِینَ
📚برگرفته از تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی
@lovelyquranandhadis
رهبر معظم انقلاب:
امروز واللّه، آمریکا از ما میترسد[من قسم جلاله خوردم که باور کنید] باید هم بترسند، آنچه که در دنیای امروز تهدید کننده است، بمب اتم نیست، حاملِ یک سخنِ درست بودن است؛ آن، ما هستیم که حامل یک سخن درستیم.
@nasrway
🔻فعالیت گستردهی «موساد» در شرکتهای تولیدکنندهی برنامههای رسانههای اجتماعی
اسرائیل در پوشش شرکتهای غربی، برنامههای ارتباطی متعددی برای جاسوسی و جمعآوری اطلاعات تولید کرده است.
از زمان تأسیس «موساد» این سازمان تلاش کرده، روی سیستمها و دستگاههای ارتباطی کنترل و نظارت داشته باشد، چون بهترین و مخفیانهترین روش برای جمعآوری اطلاعات بهویژه اطلاعات محرمانه هستند.
به همین منظور موساد به سرمایهگذاری در شرکتهایی روی آورد که حوزهی فعالیت آنها به طور خاص کدگذاری یا رمزگذاری سیستمها، فروش دستگاههای ارتباطی و تولید برنامههای رایگان رسانهای هستند.
موساد نهتنها اقدام به تأسیس شرکتهای متعددی در کشورهای مختلف دنیا تحت عنوان تأمین امنیت ارتباطات کرد، بلکه تبدیل به یکی از مهمترین تولیدکنندگان برنامههای ارتباطی و رمزگذاری و کدگذاری مانند VPN شده است که اکنون به یکی از الزامات محافظت از دادهها در شبکهی اینترنت و همچنین شرکتهای ارائهدهندهی خدمات ایمیل ایمن شده است.
اسرائیل همواره تلاش کرده روی برنامههای رسانههای ارتباطی در شبکههای اجتماعی نظارت و کنترل داشته باشد، بهعنوان مثال طراح برنامهی ارتباطی «وایبر» که پیش از واتساپ و تلگرام به شکلی گسترده در دنیا استفاده میشد، یکی از افسران واحد اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل موسوم به «امان» بود.
بعد از اعلام هشدارهای جهانی دربارهی جاسوسی وایبر و ارتباط آن با اسرائیل، بسیاری از کشورها استفاده از آن را ممنوع کردند، این باعث شد تا سرویسهای اطلاعاتی اسرائیل برنامههای پیشرفتهتری مانند پگاسوس را برای هک گوشیهای سران کشورها، خبرنگاران، فعالان حقوق بشری و فرماندهان ارشد نظامی تولید کنند.
#شگردهای_جاسوسی_موساد
#متسا
@nasrway
🔻تکنیک های عملیاتروانی
🔹**چارچوببندی دوگانه** یا فریمینگ دوگانه (dual framing)
هنگامی که رسانهها دو تصویر از یک موضوع را با دو برداشت متفاوت ارائه میدهند، به این عمل چارچوببندی دوگانه** یا فریمینگ دوگانه (dual framing) گفته میشود. در این روش، رسانهها با ارائه دو روایت متفاوت از یک موضوع، میتوانند تأثیرات مختلفی بر افکار عمومی بگذارند. این تکنیک میتواند بهطور مؤثری احساسات، نگرشها و دیدگاههای مخاطبان را تحت تأثیر قرار دهد.
به عنوان مثال، یک رسانه ممکن است یک تصویر از یک سیاستمدار را در حالی که در حال کمک به خیریه است به عنوان فردی خوب نشان دهد و تصویری دیگر از همان سیاستمدار در یک وضعیت منفی یا بحثبرانگیز به عنوان فردی بد ارائه دهد.
#متسا
@nasrway
⚡️درباره نوعثمانی گری اردوغان در تحولات سوریه
✍ به قلم: سید نیما موسوی
🔹 در سیاست خارجی کشورهای مختلف همواره دکترینهای توسعهطلب نقش اساسی در تدوین سیاستخارجی بویژه در عصر بحرانهای بینالمللی داشتهاند.
🔸 از دکترین «رشتههای مروارید» در چین تا شیعه هراسی اردن با عنوان طرح مخدوش «هلالشیعی»، «جهان روسی» روسیه، «مراکش بزرگتر»، «سوریه بزرگ» و «کلمبیای بزرگ» و... از جمله نظریات توسعهطلبی هستند که با ایجاد درک تاریخی نسبت به نقش ویژه کشور فوق، برای ارتقای جایگاه آن کشور نظریهپردازی می کنند.
🔹 در سیاست خارجی ترکیه نظریه «نوعثمانیگری» پوششدهنده این تمایل تاریخی جهت تبدیل شدن ترکیه به یک قدرت منطقهای و جهانی بودهاست. مهمترین نظریهپرداز نوعثمانیگری «دیمیتریس کیتسیکیس» فیلسوف یونانی و مشاور تورگوت اوزال در دهه ۱۹۸۰ بود. وی با ارائه نظریه «آرابولگه: منطقه حائل» تمدن عثمانی را تمدن وسط بین غرب و شرق خواند؛ تمدنی که گستره آن از دریای آدریاتیک تا رود سند بود.
🔸 بازتولید عثمانی از دیدگاه کیتسیکیس می باستی در تعامل با روسیه ارتدکس، ایران شیعی و یهودیت اسراییل شکل می گرفت. تحت همین دکترین، تورگوت اوزال شروع به بهبود روابط با صدامحسین، قذافی و دولت سازندگی در ایران کرد.
🔹 با آغاز دوران عدالت و توسعه از سال ۲۰۰۲ عصر دوم نوعثمانیگری این بار با تکیه بر آرای «داوداوغلو» شکل گرفت؛ هرچند که داود اوغلو این مسئله را همیشه تکذیب کرد؛ ولی علاقه وافر شخص اردوغان به «محمد دوم» و «عبدالحمید دوم» که بدنبال احیای نظام خلیفهگری در عصر عثمانی بودند این امر را تشدید می کرد.
📌 در نو عثمانی گری، هویت داخلی ترکیه را بر اساس ارزشهای محافظهکاری اسلامی و نقطه مقابل ارزشهای کمالیستی بنا کرد که تغییر کاربری ایاصوفیه در سال ۲۰۲۰ و رشد سلفی گری در کردستان مصداق آن بود؛ ارزش هایی که ریشه در آرای «نجیبفاضل» روشنفکر اسلام گرای ترک و از دراویش نقشبندی داشت.
💠 اردوغان تا سال ۲۰۱۶ روابط خوبی با نوعثمانیگری اخوانی داشت ولی از ۲۰۱۷ و آغاز ائتلاف او با MHP، اردوغان وزن ترکگرایی را در نوعثمانیگری تقویت کرد. وی با کاستن از نقش خود در آسیای غربی بعد از شکست بهار عربی، به سمت تقویت ارتباط با کشورهای آسیای میانه ذیل اتحادیه کشورهای ترک و فعالیتهای «بنیاد بیلیم» کرد.
❌ در یکسال گذشته اردوغان سعی کرد تا مجددا سیاست نوعثمانیگری را در آسیای غربی به جریان بیاندازد. استفاده از عبارت «شهری از تمدن گذشته ما» برای نامیدن بغداد در سفر اخیر به عراق و نیز سیاست توسعهطلبانه در سوریه با حمایت از جبهه تحریرالشام و نیز تکرار عبارت بکاررفته درباره بغداد این بار در مورد حلب، رقه و ادلب نشاندهنده بازتولید سیاست اردوغان در غرب آسیا طی سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷ بود.
✅ نوعثمانیگری در دهه ۲۰۱۰ بحرانهایی نظیر بحران کردها از سال ۲۰۱۵، بحران داعش و ... را ایجاد کرد و حتی باعث ایجاد شکاف در روابط بین اردوغان و اوباما در سال ۲۰۱۶ شد؛ امروز هم معتقدم ورود اینچنینی به ماجرای سوریه بحران مهمی در روابط اعراب و ترکیه، روابط ایران و ترکیه و نیز بحران داخلی کردها و دولت ترکیه را ایجاد خواهد کرد.
❌ سفر ابراهیم کالین به دمشق با هیبتی شبیه به سفر «فیضحمید» رییس ISI به کابل پس از پیروزی طالبان، قیاس معالفارق است و نمی تواند وضع این همانی داشته باشد؛ زیرا سوریه در حال تبدیل به کلاف سردرگمی است که شاید از دل آن یک یوگسلاوی جدید در منطقه با فروپاشی ارتش سوریه شکل بگیرد و بیشترین بحران را برای همسایگان سوریه از جمله ترکیه ایجاد کند.
🏷 #اسلام_سیاسی #ترکیه #حزب_عدالت_و_توسعه #اردوغان #نو_عثمانی_گری #اسلام_سلفی #سلفیه_جهادی #القاعده #هیات_تحریر_الشام #جولانی #سوریه
💥 مسْلِمْنا
@nasrway