eitaa logo
مکتب شهدا_ناصرکاوه
930 دنبال‌کننده
22هزار عکس
16.8هزار ویدیو
544 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یسرا سلیمانی، متولد 1386 دختر بلوچی که اهل شهرستان فنوج سیستان و بلوچستان است، برای ششمین بار متوالی در مسابقات جهانی محاسبات ذهنی ریاضی (UCMATH) به مقام اول جهانی دست پیدا کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️‌ عامیتسور کوهن به درک واصل شد 🔹‌ ️ عامیتسور که یکی از تروریست های معروف اسرائیلی بود در مصاحبه‌ای گفت: «لحظاتی فرا می‌رسد که حیوان می‌شوی» بعد توضیح داد که چطور اعراب فلسطینی روستای طنطوره را با اینکه پرچم سفید در دست داشتند، قتل عام کردند. 🔹‌ ️ او در یک مستند با خنده قتل عام مردم روستای طنطوره فلسطین را توضیح داد و وقتی خبرنگار پرسید چند نفر را کشتی، با قهقهه جواب داد: «نمی دانم، نشمردم. من یک مسلسل داشتم با ٢۵٠گلوله.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴‌ فرق ایران و فرانسه چیست؟ 🔹‌ نماینده پارلمان بلژیک هم از جنایات مکرون در فرانسه به خشم آمد: «مکرون با باتوم کارگران شجاعی که به خیابان آمدند را سرکوب می‌کند. چرا هر گوشه‌ای از دنیا سرکوب رخ می‌دهد اعتراض می‌کنید اما در برابر فرانسه ساکت هستید؟ 🔹‌ پ.ن:نه جناب نماینده فقط اگر در ایران اغتشاشی رخ دهد جامعه بین الملل ساکت نخواهد نشست، مردم شما رو که دیگه اصلا آدم حساب نمیکنن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️کلیپی که غرب را آشفته کرده 🔹لحظه‌ خداحافظی شی جین پینگ رئیس‌جمهوری چین از پوتین در کاخ کرملین: تحولی در حال رخ دادن است که در صد سال گذشته اتفاق نیفتاده، این تحولات را ما با هم رقم می‌زنیم. پوتین می‌گوید: موافقم !
⬅️اینجا آمریکا مهد آزادی بیان است 🔹جایی که نه تنها دسترسی نوجوانان به شبکه‌های اجتماعی محدود شده؛ بلکه هرگونه استفاده تا سن 18سالگی منوط به رضایتنامه والدین است 🔹 همچنین امکان دسترسی به همه اطلاعات من جمله پیام های خصوصی و.. را دارا هستند 🔹"غرب گداها بلند فریاد بزنید نه به صیانت"
🇮🇷 📝 بیل گیتس بعد از دو برابر کردن دارایی‌هایش در بازی کرونا حالا می‌گوید: ما اشتباه وحشتناکی کردیم، ویروس خطرناکی نبود و واکسنی که ساختیم بسیار خطرناک‌تر بود! 🛑پ ن: ببینید چقدر حرامزاده و خطرناک هستند ...مردم جهان را موش آزمایشگاهی فرض کرده اند😔 ✍هراسانیان
🚨آقای مکرون یادته چقدر این مجله سخیف به دین ما و پیامبر ما رهبر ما توهین کرد؟ 👈یدالله فوق ایدیهم ⭕️ اراده خدا اینجوری بود که عکس سر قطع شده خودت بخوره توهمین مجله! 🌏
🔴 / آوا مجسمه اش میاد بعد خوراکش.... ⏪استفاده یک رستوران بین راهی از مجسمه خوک برای تبلیغاتش ▪️درس تعليمات دينی دوران مدرسه یادتونه! شخصی شروع به سوراخ كردن قسمتی از كشتی می كند كه خودش در آنجا نشسته و مدعی است كه قسمت خود را سوراخ كرده و به كسی كاری ندارد حال آنكه آن تعرّض، منشاء فردی و خروجی اجتماعی دارد. از بيماری روحی  يك فرد شروع شد و تمام افراد كشتی غرق شدند، چون كسی به او اعتراض نكرد و اين غرق شدن؛ اندك اندك اتفاق افتاد. ▪️ قطعاً عواقب عدم برخورد مقتضی با اين موارد ، در قالب امر به معروف و نهی از منكر" اوّلين اثرش برای كسی است كه در مقابل آن فساد علنی و اجتماعی؛ سكوت كرده و اوّلين خروجی اين سكوت، بی تفاوتی است و به تدریج مراتب ارتکاب عمل غیر شرع در او و محیط اطراف او شكل می گيرد.
پالایشگاه‌های کشور مبنای محاسباتی خود را از دلار ۲۸ هزار تومان در اسفند ۱۴۰۱ به دلار ۳۵ هزار تومان در فروردین ۱۴۰۲ تغییر داده‌اند. تا زمانی که مواد اولیه تولید در این کشور به قیمت جهانی و نرخ دلار محاسبه و به داخل فروخته می‌شود، مهار تورم محال است. 👤سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️هجوم مردم اوکراین برای خرید اجناس دست دوم 🔹‏میلیاردها دلار از غرب کمک بگیر این همه دست گدایی جلوی کشورهای مختلف دراز کن تا آخرش مردم کشورت برای خرید اجناس دست دوم اینجوری از همدیگه سبقت بگیرن !
راهنمای سفر آخرت - استحضار - ناصرکاوه.pdf
2.28M
🌷با سلام و تبریک عید نوروز، با توجه به استقبال گسترده دوستان از کتاب «راهنمای سفر آخرت» تألیف حقیر «ناصرکاوه» و به درخواست جمع کثیری از دوستان، pdf این کتاب در بخش های مستقل هر هفته، خدمتتان عرضه می شود، لطفا پس از مطالعه، با باز نشر آن در شبکه های اجتماعی ، ما را در راه بازسازی معنوی و همچنین آشنایی بیشتر با اهداف و آرمانهای بلند، امام، رهبری و شهدا، یاری فرمائید، ارادتمند