7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری خبرنگار آلمانی حاضر در جنگ ایران و عراق:
صدام تحت نظارت آمریکا، نیروهای ایرانی را با گاز خردل آلمانی شیمیایی می کرد.
ا🔺🔴🔺🔴🔺🔴🔺🔴🔺
🔴 ۲۴ اردیبهشت ۱۳۶۵ بمباران شیمیایی گسترده شهر مرزی مهران
🔹 رژیم بعث عراق پیش از آغاز تهاجم به مهران، با استفاده از عوامل تاول زا و اعصاب منطقه را به شدت آلوده و سپس این شهر را تصرف کرد.
🌸یاد و خاطره همه شهدا و جانبازان شیمیایی گرامی باد.🌸
🇮🇷 عظمت امام خامنه ای عزیز،
در نگاه یک دانشمند یهودی آمریکایی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔹مایکل اچ هارت ، دانشمند بزرگ آمریکایی و یهودی معتقد ، فیزیک دان ، ریاضی دان ، اختر فیزیک ، حقوق دان ، کارشناس علوم کامپیوتر،نویسنده کتاب بزرگ و معروف « 100 تاثیرگذار ترین افراد در تاریخ » در مقاله ای می نویسد :
🔹چنانچه از من سؤال شود که ؛ چه کسی می تواند این جهان آشفته بازار را سامان بخشد و مدیریت کند؟
🔹می گویم : محمد (ص) ، اگر محمد (ص) نبود ، می گویم : علی (ع) ، اگر علی (ع) نبود ، می گویم : فقها ، آن هم فقهای شیعه ، نه اهل سنت.
🇮🇷 اگر به من گفته شود ، از فقهای شیعه کدام فقها ، در جواب می گویم : فقهای ایران و در میان فقهای ایران ، تنها کسی که می تواند جهان را اداره کند « حضرت آیت الله خامنه ای » می باشند.
🟢 خامنه ای رهبر است
وارث پیغمبر است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استخدام رقاصان برهنه اوکراینی در لاس وگاس آمریکا!!!😐
#لکه_آمریکا
📝 پاورقی
📌 شنبه تا چهارشنبه
🕗 ساعت ۱۹:۴۵
📺 شبکه دو سیما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران خودرو پژو پارس موعد زمستان ۱۴۰۲ رو هنوز تحویل نداده!!!🧐
#جوالدوز
📝 پاورقی
📌 شنبه تا چهارشنبه
🕗 ساعت ۱۹:۴۵
📺 شبکه دو سیما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتشار اسامی کابینه زن زندگی آزادی!!!🤔
📝 پاورقی
📌 شنبه تا چهارشنبه
🕗 ساعت ۱۹:۴۵
📺 شبکه دو سیما
19.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتگوی مجری انگلیسی با سخنگوی رژیم صهیونیستی در مورد کشتار غیر نظامیان!!!🙄
📝 پاورقی
📌 شنبه تا چهارشنبه
🕗 ساعت ۱۹:۴۵
📺 شبکه دو سیما
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسئولین محترم یه فکری واسه سگ گردانی و سگهای ولگرد بکنید تا دیر نشده!!!😏
📝 پاورقی
📌 شنبه تا چهارشنبه
🕗 ساعت ۱۹:۴۵
📺 شبکه دو سیما
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخورد با احتکار کنندگان شیر خشک!!!🤨
#جوالدوز
📝 پاورقی
📌 شنبه تا چهارشنبه
🕗 ساعت ۱۹:۴۵
📺 شبکه دو سیما
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ این کلیپ رو حتما ببینید که چگونه در اسپانیا (آندلس )با عریانی و برهنگی حتی تمدن و دینشان را گرفتند بدون حتی جنگ و خونریزی در سال ۹۲ هجری بدست مسلمانان رسید و بعد از پنج سال فتح کامل شد اما ...
🔻چگونه آندلس از دست اسلام رفت؟
امروز مصادف با فتح آندلس به دست مسلمانان است... بازخوانی تاریخی لازم است... مشروبات الکلی، ترویج فحشا و... تمدن هشتصد ساله اسلام در آندلس را نابود کرد.
🎯 چطور دنیای سرگرمی به برهوتی ویرانشهری تبدیل شد؟
🔴 بیش از شصت سال پیش، نیوتن مینو، رئیس تازۀ کمیسیون ارتباطات فدرال در آمریکا، در جمع گروهی از مدیران صنعت تلویزیون، شبکههای تلویزیونی را به باد انتقاداتی کوبنده گرفت. او گفت: شبکههای تلویزیونی فضا را با «انبوه مسابقهها، کمدیهای کلیشهای دربارۀ خانوادههایی بهشدت باورناپذیر، خون، دعوا، هرجومرج، خشونت، سادیسم، قتل،گانگسترها و کارتونها» پر کردهاند و دنیای سرگرمی را به «برهوتی عظیم» تبدیل کردهاند. مینو در زمانهای آن حرفها را زد که تلویزیون آمریکا سه شبکه بیشتر نداشت، و فقط چند ساعت در روز برنامه پخش میکرد.
🔴 ولی امروزه نمایشگرها که جایگاه اصلی سرگرمیاند، همیشه و همهجا هستند؛ حیطۀ سرگرمی آنقدر وسیع شده است که به سختی میشود از آن «بیرون» آمد. این وضعیت «غوطهوری در سرگرمی» اگرچه جدید است، اما از مدتها پیش موضوع بحث ادبیات «ویرانشهری» بوده است.
🔴 ویرانشهرها معمولاً یک ویژگی مشترک دارند: در زندگیِ سیاه و تباهشدهای که ترسیم میکنند «سرگرمی» جایگاهی ویژه دارد. جرج اورول در ۱۹۸۴ از دستگاهی به نام تلهاسکرین حرف میزند که هم برای مردم فیلم پخش میکند، هم آنها را رصد میکند. در فارنهایت ۴۵۱، اثر رِی بردبری نیز رژیم کتابها را میسوزاند، اما مردم را به تماشای تلویزیون تشویق میکند. نیل استیونسون نیز در رمان علمیتخیلیِ اسنو کرش، که سال ۱۹۹۲ چاپ شد، نوعی سرگرمی مجازی به نام «متاورس» را مجسم کرد که آدمها را چنان در خود غرق میکرد که اساساً میتوانستند در آن زندگی کنند.
🔴 هدف سرگرمی در ویرانشهرها جاانداختنِ روایتی لذتبخش، اما مخدوش و تحریفشده از جهان در ذهن مردم است. روایتی که بیش از آنکه راه گریز باشد، اسباب اسارت آنهاست.
🔴 از این لحاظ، اغراقآمیز نیست اگر بگوییم وضعیت مستأصلکنندۀ سرگرمی در جهان واقعی ما، فاصلۀ چندانی با توصیفات ویرانشهری ندارد. ما همین الآن هم در متاورس زندگی میکنیم. هربار که صفحۀ گوشیمان را لمس میکنیم، به سرگرمشدن دعوت میشویم و وسوسهای زیر گوشمان میگوید: «حواست را به چیزی پرت کن، هرطور شده از ملال دوری کن، نسخۀ نمایشی رویدادها را به نسخۀ واقعیشان ترجیح بده.» هجومِ فراگیر سرگرمی، باعث شده است انتظار داشته باشیم زندگی واقعی همانطوری پیش برود که در نمایشگرهایمان پیش میرود.
🔴 هر طور حساب کنیم، این دنیا خطرناک است. ما چنان مغلوب سرگرمیهایمان شدهایم که خیالات گیج و مبهوتمان کردهاند و درکمان از واقعیت را از دست دادهایم.
🔴 فرقی نمیکند معتاد سریالهای نتفلیکس باشیم، یا ریلزهای اینستاگرام یا رقصهای تیکتاک، وقتی اقامتمان در چنین محیطی طولانی میشود، پردازش واقعیت از هر مجرایی غیر از سرگرمی سخت میشود. طوری به جَوّ اغراقشدۀ آن عادت میکنیم که نسخۀ حقیقیِ ساده و قدیمیِ چیزها بهتدریج در مقابل آن رنگ میبازد. ما هیجان میخواهیم و این عادت شناختی، از صفحۀ گوشیهایمان بیرون میآید و در تعاملات اجتماعی، مناسبات فرهنگی و انتخابهای سیاسیمان هم تأثیر میگذارد. آنوقت شاید هیچ نویسندۀ ویرانشهریای هم نتواند بگوید بعدش چه میشود.
🔴 نیل پستمن، چهل سال پیش، در کتاب سرگرمی تا سرحد مرگ، مردمی را توصیف کرد که به اسارت سرگرمی درآمدهاند. آیا پیشبینی او به حقیقت پیوسته است؟
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر (ترجمان علوم انسانی) بخوانید:
https://B2n.ir/w52416