6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : ولایت امیرالمومنین علیهالسلام در قرآن
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_عاملی
کانال سمت خدا
@samtekhoda_tv3
می دانی گاهی باید
حتی بی دلیل شاد باشیم
گاهی باید در هجوم مشڪلات
آرام ترین فرد زمین باشیم
امید همیشه هست
سختی همیشه هست
بخشی گذرا از زندگی
امیدمان فقط به خدا باشه
اول هفته مان رو به اندازه شنبه
برای حضرت حق حال خوب داشته باشیم
در حق همه و خانواده مان دعا کنیم🤲
یارب العالمین
ای پرودگار جهان
ای پروردگار هستی
دوست دارم
🤲خدایا کام مان رو به اندازه امروز و وفارس الحجاز شیرین بفرما یارب
راستی از امروز چتر یادت نره😊
━━━⊱☆⭐️☆⊰━━━
☂☂🌿☂☂🌿☂☂
#حدیث_نور
✨امام علی (علیهالسلام) فرمودند:
خودتان را بر خوش اخلاقى تمرين و رياضت دهيد، زيرا كه بنده مسلمان با خوش اخلاقى خود به درجه روزه گير شب زنده دار مى رسد.✨
کانال شهیدمحمدابراهیمهمت👇
https://eitaa.com/kheiybar
16.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک کلیپ عالی برای محجبهها
🔰 #استاد_عالی
✍ تخریبچی
🚨تخریبچی، کانال اخبار خاص
🆔 @takhribchi110
🆔 @takhribchi110
✍توصیه های حاج محمد اسماعیل دولابی (رحمة الله علیه) در خصوص زندگی مومنانه:
1.هر وقت در زندگیات گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است؛ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟ هر کس گرفتار است، در واقع گرفته ی یار است.
2.زیارتت، نمازت، ذکرت و عبادتت را تا زیارت بعد، نماز بعد، ذ کر بعد و عبادت بعد حفظ کن؛ کار بد، حرف بد، دعوا و جدال و… نکن و آن را سالم به بعدی برسان. اگر این کار را بکنی، دائمی می شود؛ دائم در زیارت و نماز و ذکر و عبادت خواهی بود.
3.اگر غلام خانهزادی پس از سال ها بر سر سفره صاحب خود نشستن و خوردن، روزی غصه دار شود و بگوید فردا من چه بخورم؟ این توهین به صاحبش است و با این غصه خوردن صاحبش را اذیت می کند. بعد از عمری روزی خدا را خوردن، جا ندارد برای روزی فردایمان غصه دار و نگران باشیم.
4.گذشته که گذشت و نیست، آینده هم که نیامده و نیست. غصه ها مال گذشته و آینده است. حالا که گذشته و آینده نیست، پس چه غصه ای؟ تنها حال موجود است که آن هم نه غصه دارد و نه قصه.
5.موت را که بپذیری، همه ی غم و غصه ها می رود و بی اثر می شود. وقتی با حضرت عزرائیل رفیق شوی، غصه هایت کم می شود. آمادگی موت خوب است، نه زود مردن. بعد از این آمادگی، عمر دنیا بسیار پرارزش خواهد بود. ذکر موت، دنیا را در نظر کوچک می کند و آخرت را بزرگ. حضرت امیر علیه السلام فرمود:یک ساعت دنیا را به همه ی آخرت نمی دهم. آمادگی باید داشت، نه عجله برای مردن.