May 11
رهبری معظم می فرمایند:
مردم با انتخاب خوب ،مجلس قوی برای ایران قوی بسازند.
🌹🌹🌹🌹
به حول و قوه الهی بر آنیم به فرمان جهاد رهبری لبیک بگوییم و نماینده ای قوی انتخاب کنیم.
💠💠💠💠💠
لطفا تمامی دوستان خود را به گروه دعوت بفرمایید.
https://eitaa.com/Seyyed_Javad_Hosseini_Kia1402
#رأی_خاموش_نداریم
🖋مردم جامعه ما در این دو طیف جای می گیرند:
✅۱- کسانی که وضع موجود را قبول داشته و پذیرفته اند.
✅۲- کسانی که نسبت به وضع موجود ناراضی هستند.
لذا طیف سومی وجود ندارد !
◀️حال سوال این است باید چه کاری انجام داد !؟
⛔️طیف اول که نسبت به وضع موجود رضایت دارند در انتخابات شرکت کرده و کسانی که این وضع را ایجاد کرده اند ، انتخاب و مورد حمایت مجدد خود قرار می دهند.
✅طیف دوم که از وضع موجود جامعه راضی نبوده و معترض هستند نیز در انتخابات شرکت نموده و کسانی که دنبال تغییر در وضع موجود هستند را انتخاب می کنند.
بنابراین #رأی_خاموش_نداریم
اگر من و تو قیام نکنیم و برای سرنوشت خود تصمیم نگیریم ،دیگران با رأی خود سرنوشت ما را رقم می زنند.
حاصل جمع تمام قطره ها
می شود دریا
بیا دریا شویم.
#انتخاب_قوی
#مجلس_قوی
#ایرانی_آباد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شهادت_حضرت_زینب سلام الله علیها
#حضرت_زینب سلام الله علیها
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#امان_از_دل_زینب
#عقیله_بنی_هاشم
❇️ آیا امروز هم می توان گفت سنقروکلیایی یک شهرستان بن بست است ؟ چرا؟
پاسخ مشروح و تحلیلی این سئوال تا دقایقی دیگر تقدیم نگاه پر مهر شما عزیزان خواهد شد .
(شما هم نظرات خود را بیان نمایید)
🚀 #لیگ_جت (جهاد تبیین)
شاید بتوان گفت مهمترین پیش شرط لازم پس از تاءمین امنیت برای رشد و توسعه و پیشرفت یک کشور ،منطقه،استان و شهرستان وجود زیرساخت های پایدار در آن است . مانند راه و جاده های مواصلاتی ، ارتباطات ، برق و سوخت و انرژی ، و ...
◀️با اقدامات عمرانی و زیرساختی اعم از راه سازی و جاده سازی و آسفالت و .. که طی چند سال اخیر به همت و تلاش و پیگیری های دولت های مختلف و نمایندگان و مسئولان استانی و شهرستانی در جهت توسعه راه هاي مواصلاتي اين شهرستان انجام شدهاست، اکنون ديگر سنقر و کليايي مانند قبل از انقلاب اسلامی يک شهرستان بن بست نيست.
1/--
يکي ازمهمترين ارکان توسعه هر منطقه راه هاي ارتباطي آن است که شهرستان سنقر و کليايي تا چندي پيش از اين موهبت محروم بود. لذا براي خروج اين شهرستان از بن بست پيگيريهايي انجام گرفت و اکنون مي توان گفت سنقر و کليايي از هر چهار طرف به شهرستانها و استانهاي اطراف راه دارد و از حالت بن بست خارج شده است.
البته نباید به این حد از پیشرفت قانع نبود.
2/__
تا سال 1383 جاده سنقر به همدان که از سال 1369 کار احداث آن شروع شده بود کمتر از 20 درصد پيشرفت داشت که با پيگيريهاي بعمل آ مده احداث اين جاده در سال 1383 به اتمام رسيد. از طرف غرب هم جاده سنقر به سنندج باز شده است.
3/
طی سالیان گذشته از زبان بعضی از مسئولان یا مردم ساکن شهرستان یا اهالی ساکن سایر شهرها میشنیدیم که این شهرستان بن بست است و امکان رشد و پیشرفت آن وحود ندارد.
قبل از آنکه به سئوال بالا پاسخ دهیم ابتدا باید دید تعریف و معنا و مفهوم بن بست بودن یک کشور ، منطقه یا شهر از لحاظ جفرافیایی (یا حتی سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی ) چیست ؟
این دیدگاه و نظر (بن بست جغرافیایی ) فقط مختص به شهرستان سنقرو کلیایی نبوده بلکه
برای شهرهایی دیگر در استان هایی دیگر نیز وجود دارد مانند :
📌نهاوند و تویسرکان در همدان
📌آران و بیدگل در اصفهان ،
📌سیروان و دره شهر در ایلام
📌املش در گیلان
📌سراوان ، خاش و میرجاوه در سیستان و بلوچستان
📌و ...
اما آنچه که می تواند یک شهر را از حالت بن بست جغرافیایی خارج کند ،دسترسی یا ایجاد راه های ارتباطی و مواصلاتی برای آن لست
که خوشبختانه شهرستان سنقروکلیایی از سال 1383 به بعد با تلاش نمایندگان وقت و مسئولان و مقامات کشوری و استانی و ... و ایجاد مسیرهای مواصلاتی و کارهای عمرانی زیرساختی و جاده سازی تا حدود زیادی از این وضعیت خارج شد ...
✳️ #سئوال 2: زیرساخت چیست ؟
و انواع آن کدام است ؟
شاید بتوان گفت مهمترین پیش شرط لازم پس از تأمین امنیت برای رشد و توسعه و پیشرفت یک کشور ،منطقه،استان و شهرستان وجود #زیرساخت_های_پایدار در آن است .
#زیر_ساخت Infrastructure
📊مجموعهای از سیستمها، تجهیزات و خدماتی که یک شهر، کشور یا منطقه برای انجام امور جاری و اقتصادی استفاده میکند، زیرساخت نامیده میشود.
این زیرساختها ممکن است #عمومی باشند یا #خصوصی. نمونههایی از این زیرساختها عبارتند از جاده، راهآهن، پلها، تونلها، سیستمهای آبرسانی، سیستمهای مدیریت فاضلاب، سیستمهای مدیریت برق و انرژی، تکنولوژی ارتباطات (مخابرات، اینترنت و …)
بطور عمومی به مجموعهای از اجزای فیزیکی که شرایط دسترسی به کالاها یا خدمات مورد نیاز که باعث ایجاد، بهبود و پایداری در شرایط زندگی عموم مردم را مهیا میکند، زیرساخت گفته میشود
🔘#زیرساخت_سخت (Hard) مانند راه، پل، راهآهن، فرودگاه، کانالها، مدیریت سواحل، سدها، سیستمهای آبرسانی، سیستمهای مدیریت فاضلاب، مخابرات، اینترنت و ارتباطات، انرژی، برق، مدیریت پسماندها، سیستمهای آبیاری و …
🔘#زیرساخت_نرم (Soft): که برای بهرهبرداری از شرایط اقتصادی، فرهنگی، تاریخی و سلامت یک جامعه استفاده میشود مانند برنامههای آموزش و پرورش، پارکها و مراکز تفریحی، مراکز فرهنگی، اورژانسها، خدمات درمانی و …
با توجه به اینکه بیشتر از 35 روز دیگه (5 هفته ) تا انتخابات 11 اسفند نمونده ، در اینجا بد نیست یادی کنیم از نمایندگان حوزه انتخابیه شهرستان سنقروکلیایی در مجلس شورای اسلامی طی ادوار مختلف که هر یک بنا به وسع و ظرفیت و دانش و امکاناتی که در اختیار داشتند در خدمت مردم این دیار بودند
محاسن و معایب و نقاط قوت و ضعف آنها در کار نمایندگی و مقایسه آنها با هم برای رسیدن به یک چشم انداز و ملاک و معیار خوب جهت انتخاب نمایندگان آینده مجال و فرصتی دیگر می طلبد . و ان شاء الله مدیران و اساتید عزیر و فرهیختگان گرامی گروه زمینه آن را هر چه زودتر فراهم آورند.
16.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پتروشیمی سنقروکلیایی آلایندگی ندارد.
✅صحبت های مدیر پتروشیمی را بشنوید.
#سید_جواد_حسینی_کیا
#پتروشیمی_سنقر
@namayandehbash
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥سید جواد حسینی کیا:
راه سنقر به بیستون نیازمند تخصیص اعتبار بیشتر برای تکمیل فاز اول است.
✅راه های خاکی روستایی سنقروکلیایی، قصه ی پر غصه ای است، اقدام فوری می طلبد.
@namayandehbash