eitaa logo
نماز اول وقت بخوانیم
4.4هزار دنبال‌کننده
71 عکس
884 ویدیو
104 فایل
مرکز تخصصی نماز @namazmt بانوی باحیا @banoy_ba_haya دعوت به نماز @d_b_namaz سخنرانی‌کوتاه نمازی @sokhanrani_namaz پاورپوینت ble.ir/navb313 محتوای نماز @navb112 شهید رئیسی @shahid_reisii عناوین eitaa.com/navb110/7162
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از امیرالمؤمنین در قرآن
۵۳ بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیم سلام به شما معلم عزیز. جلسه پنجاه و سوم است که آیات فضیلت امیرالمؤمنین را تقدیم شما می‌کنم. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در سال هشتم هجرت با یک نقشه دقیق و ماهرانه مکه را محاصره کردند و مکه را بدون خونریزی فتح کردند و بعد وارد مسجدالحرام شدند. مشرکانِ مکه ۳۶۰ تا بت داشتند‌ ، به تعداد روزهای سال قمری‌ ، و آن بت‌ها را سجده می‌کردند و می‌پرستیدند. برخی از علمای اهل سنت‌ ، مثل احمد بن حنبل در کتاب مسندش نوشته‌اند که پیامبر عزیزمان صلی الله علیه و آله دستور دادند که تمامِ بت‌ها شکسته شود و خانه‌ی کعبه از نجاستِ بت پرستی پاک شود. بزرگ ترین ، باشکوه‌ترین و با افتخارترین بت عرب‌ها اسمش «هُبَل» بود که بر بام کعبه بسیار محکم کوبیده شده بود‌ ، خیلی از مسلمان‌ها دوست داشتند که آنها این بت را بشکنند و به این افتخار نائل شوند که در تاریخ اسلام نامشان به نام بت شکن مطرح شود. مثلاً جناب عُمر بنِ الخَطاب از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله درخواست کردند که ای پیامبر‌ ، این افتخار را به من بده که بت «هُبَل» را بشکنم. حضرت فرمودند : «إِنَّ الَّذِی عَبَدَهُ لَا یقْلَعُه‏» کسی که روزی این بت را عبادت کرده و برایش سجده کرده او بت شکن این بت نخواهد بود! بعد علی بن ابیطالب علیه السلام که در طول عمرش حتی یک پلکِ چشم بر هم زدنی غیر از خدا را عبادت نکرده بود طلبیدند‌ ، حضرت پایشان را بر شانه پیامبر اکرم گذاشتند‌ ، بر بام کعبه رفتند‌ و بت «هُبَل» را پرت کردند و شکستند. بنابراین دو افتخار فقط و فقط نصیب امیرالمؤمنین شد : یک. شکستن بت «هُبَل» دو. پا گذاشتن بر شانه پیامبر اکرم. امام شافعی یک شعر زیبا دارد که می‌گوید ؛ پیامبر عزیزمان صلی الله علیه و آله فرمودند : در شب معراج خداوند دست رحمتش را بر شانه من گذاشت‌ ، به گونه‌ای که خنکی آن رحمت را در قلبم احساس کردم «وَضَعَ اللَهُ بِکِتفی‌ یدَهُ * فَأحَسَّ الْقَلْبُ مِمّا بَرَدَهْ» و بعد می‌گوید : «وَ عَلی واضِعٌ أقْدامَهُ * فی‌ مَحَلٍّ وَضَعَ اللَهُ یدَهْ» و امیرالمؤمنین در روز فتح مکه‌ ، پایشان را در جایی قرار دادند که خداوند تبارک و تعالی‌ ، دستِ رحمتشان را آنجا قرار داده بود. بنابراین آیه ۸۱ سوره اسراء که در رابطه با آمدن حق و از بین رفتن باطل هست در رابطه با امیرالمؤمنین و پیامبر اکرم است که بعد از اینکه بت شکسته شد‌ ، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله این آیه را تلاوت کردند که خداوند متعال برایشان نازل کرده بود. «وَ قُلْ جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ كانَ زَهُوقا»
هدایت شده از امیرالمؤمنین در قرآن
امیرالمؤمنین در قرآن 53 ؛ بت شکن تاریخ.mp3
1.42M
امیرالمؤمنین در قرآن 53 ؛ بت شکن تاریخ https://eitaa.com/joinchat/2692940340C97cb7e742d
هدایت شده از پرواز با نماز؛ قصه نماز شهدا
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرواز با نماز 55 ؛ هدف زندگی @navb110
هدایت شده از پرواز با نماز؛ قصه نماز شهدا
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرواز با نماز 56 ؛ آخرین نماز @navb110
هدایت شده از امیرالمؤمنین در قرآن
۵۴ بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیم سلام به شما معلم عزیز. جلسه پنجاه و چهارم است که آیات فضیلت امیرالمؤمنین را تقدیم شما می‌کنم. قبل از بیان آیه جدید این نکته را خدمت‌تان عرض کنم که جای محبت و دوستی در قلب انسان‌ها است. و زیبایی‌ ، ثروت‌ ، مقام‌ ، مدرک‌ ، ماشینِ مدل بالا و خانه شیک‌ ، هرگز محبت نمی‌آورد ؛ لذا خداوند در آیه ۲۱ سوره روم فرمودند : «وَ جَعَلَ بَینَكُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً» من خدا هستم که بین زن و شوهر دوستی و محبت قرار ‌می‌دهم. صادق آل محمد علیهم السلام فرمودند : پیامبر عزیزمان صلی الله علیه و آله رو کردند به علی بن ابیطالب علیه السلام و فرمودند : خداوند از تو و رفتار و کردار تو راضی و خوشنود است. الان هر دعایی دوست داشتی در حق خودت بکن من پیامبر «آمین» بگویم‌ ، چون «آمین» گفتن من سبب می‌شود خدا این دعای تو را بپذیرد. امیرالمؤمنین سه بار دعا کردند که «اَللَّهُمَّ ثَبِّتْ مَوَدَّتِی فِی قُلُوبِ اَلْمُؤْمِنِینَ وَ اَلْمُؤْمِنَاتِ إِلَى یوْمِ اَلْقِیامَةِ» خدایا دوستی و محبت من را در قلبِ زنان و مردان با ایمان تا روز قیامت قرار بده! و پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله هم سه بار «آمین» گفتند. بعد از اینکه دعا تمام شد جبرئیل نازل شد و آیه ۹۶ سوره مریم را نازل کرد : «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصّٰالِحٰاتِ سَیجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمٰنُ وُدًّا» خداوند برای کسانی که اهل ایمان و عمل صالح باشند در قلوب مؤمنین‌ ، محبت و دوستی قرار داده. اهل سنت هم این آیه را در ‌شأن امیرالمؤمنین می‌دانند. ابوسعید خُدری می‌گوید پیامبر عزیزمان فرمودند : «لَا تَلْقَى رَجُلًا مُؤْمِناً إِلَّا وَ فِی قَلْبِهِ حُبٌّ لِعَلِی بْنِ أَبِی طَالِب‏» هیچ مرد با ایمانی را پیدا نخواهید کرد مگر اینکه در قلبش دوستی و محبت علی بن ابیطالب علیه السلام وجود دارد. به خاطر نزول این آیه بود که امیرالمؤمنین فرمودند : «لَوْ ضَرَبْتُ خَیشُومَ الْمُؤْمِنِ بِسَیفِی هَذَا» اگر با این شمشیرم بر بینی مؤمن بزنم تا با من دشمن شود‌ ، دشمن نخواهد شد و اگر تمام دنیا را به منافق بدهم‌ ، تا من را دوست داشته باشد‌ ، مرا دوست نخواهد داشت! چون به دست آوردن ثروتِ مادی یا از دست دادنش ربطی به محبت ندارد‌ ، محبت را خدا در قلب‌ها قرار می‌دهد. از خداوند درخواست می‌کنیم محبتِ آقا امیرالمؤمنین را لحظه به لحظه در قلب من و شما زیادتر بگرداند.
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 راه جبران نماز و روزه قضای اموات 🖤
هدایت شده از امیرالمؤمنین در قرآن
امیرالمؤمنین در قرآن 54 ؛ محبت در قلب اهل ایمان.mp3
1.39M
امیرالمؤمنین در قرآن 54 ؛ محبت در قلب اهل ایمان https://eitaa.com/joinchat/2692940340C97cb7e742d
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیوه یک خانم طرح امین در جذب دانش آموزان متوسطه به نماز
هدایت شده از امیرالمؤمنین در قرآن
امیرالمؤمنین در قرآن 55 ؛ هارون امت اسلام 1.mp3
1.5M
امیرالمؤمنین در قرآن 55 ؛ هارون امت اسلام 1 https://eitaa.com/joinchat/2692940340C97cb7e742d