فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مرحله حضور اصلاحطلبان در انتخابات
🔴نتانیاهو: اگر جلیلی رئیس جمهورِ آیندهِ ایران باشد مقاومت و تقویت و سلطهِ ما در منطقه به اتمام میرسد.
‼️ روزنامہصهیونیستےجروزالمپست:
دلهره آورترین احتـمال، انتـخاب جلیلے استـ
‼️ *ان بے سے نیـوز:
🔸سعید جلیلے، محافظـه ڪار تندروۍ نزدیڪ به آیت الله خامنه ای، کسے است که با رویه خود تاکنون اجازه نـداده است تا مذاڪرات با نتیجه مطـلوب دنبال شونـد.
🔶 رهبر انقلاب امام خامنه ای: ببینید دشمن چه کسی را نظاره گرفته و چه کسی برای او خطرآفرین است؟
همان شخص بهترین خادم ملت است....
#سعید_جلیلی
لطفاً آدم امنی باشید!
برای عشق،
برای رفاقت،
برای زندگی آدمها...
به آدمها احساس «امنیت» بدید.
مراقب تصوری که ازتون دارن باشید،
خوب باشید... خوب بودن و موندن سخته.
مراقب «قلب» آدما باشید.
شما میون اينهمه تاریکی نور زندگی آدمها باشید؛
باور کنید هیچکس بهتون افتخار نمیکنه اگه چیزی غیر از این باشید!❤️
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🙋♂جناب جلیلی حافظ کل قرآن🙋♂
علاوه بر آن آشنا به دو زبان عربی و انگلیسی است.
قابل توجه مردم شریف و مسلمان ایران اسلامی
♻️ نقطه قوت جلیلی اینه که: سه تا از کتاباش در خصوص سیاست خارجه در کشورهای عربی ترجمه و در دانشگاه هاشون تدریس میکنن ...
رئیس جمهور اندیشمند و متفکر نصیب ملت انقلابی و جهادی، که کار کردنش هم عبادت و خستگی ناپذیر...
نشر حداکثری> ۱۴۰۳/۳/۲۳
🌸🇮🇷🙋♂🌸🇮🇷🙋♂🇮🇷
#جلیلی ✅✅✅✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبلیغات بسیار جالب و جذاب برای آقای جلیلی👌
#اللّٰهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪالفَرَج
#یامهدیادرکنی
باسمه تعالی
شگفتی سفیر انگلیس
⬅️ اولین بار بود که میزبان یکی از داوطلبان ریاست جمهوری می شدم؛ بهار سال 1392 بود و تازه مسئولیت اداره مدرسه علمیه دزفول را بر عهده گرفته بودم که مصادف با تبلیغات ریاست جمهوری می شد.
با در خواست از استان قرار شد دکتر سعید جلیلی میهمان علما و طلاب شهرستان دزفول باشد. گروه های مرتبط با روحانیت را از شهرهای اقماری دعوت کرده بودیم داشت جلسه دیر می شد و بنده هم دلواپس بودم.
مرتب با رابط او تماس می گرفتم ؛
نیمه های راه جاده اهواز- دزفول بود که تماس ها برقرار شد و ادامه یافت تا گفتند وارد شهر شده ایم.
نشانی را خواستند و دادم چشم به انتهای خیابان دوخته بودم و منتظر کاروان و کارناوال خودرو های دکتر جلیلی و همراهانش بودم که ناگهان ون سفید رنگی جلوی مدرسه ترمز کرد؛ نا باورانه دیدم از درب بغل راننده ، مردی با پیراهن ساده سبز رنگِ از اتو افتاده ای پیاده شد او دکتر سعید جلیلی بود منتظر اسکورت و محافظان بودن توهمی بیش نبود.
بله تمام همراهان دکتر از راننده و محافظ گرفته تا فیلم بردار و دستیار، همان 6 یا 7 نفر از جوانان تهرانی بودند که در وَن همسفر دکتر بودند؛ دو سه چمدان امکانات فیلم برداری شان را آوردند داخل مدرسه .
و بدین ترتیب مجلس دیدار و سخنرانی برای علما و طلاب شمال خوزستان بدون تشریفات آغاز گردید.
باورم نمی شد دکتر جلیلی همانی است که 6 سال مسئولیت یکی از کلیدی ترین پست های امنیتی یعنی «دبیر شورای عالی امنیت ملی» کشور را بر عهده داشته است؛ همچنین مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی با کشورهای 1+5 بود کسی که مذاکراتش با کاترین اشتون مسؤول سیاست خارجه اتحادیه اروپا تمام خبرگزاریهای معتبر جهانی را ساعتها زیر آفتاب و باران نگه می داشت تا لب از لب باز کند.
آری او را امروز از آبادان تا اهواز و دزفول با یک ون و چند جوان عادی و بی حاشیه در دزفول می دیدی!! کاروان تشریفات و تامین امنیت اروپایی کجا و وَن سرگردان در جاده های خوزستان کجا؟!
اینجا بود که یادم افتاد اصولا شیعه، ابهت و هیمنه ساده زیستی و معنویت را از دبدبه و کبکبه ظاهری گیرا تر و با نفوذ تر می داند و جلیلی بی تکلفی را از رهبران معنوی خود آموخته و می داند که «پالیوز» سفیر انگلیس در بغداد دو سال بود که در خواست دیدار با شیخ اعظم انصاری بعنوان زعیم و رهبر علمی و معنوی شیعیان را به سفیر ایران داده بود؛ روزی سفیر ایران به پالیوز گفت شیخ طائفه شیعه امروز به قصد زیارت قبر سلمان فارسی به مدائن و بغداد سفر می نماید .
هر دو سفیر به خارج از بغداد رفته با گروه کثیری از مردم منتظر رسیدن شیخ می مانند؛ چون ازدحام عامه زیاد بود از جمعیت جدا شده و جلو تر از مردم می ایستند تا کاروان شیخ فرا رسد در این گیر و دار بودند که ناگهان غریو صلوات های پیاپی، سفیران منتظر را به خود آورد و دیدند مردم به دور پیرمردی الاغ سوار حلقه زده اند.
سفیر ایران دست به پیشانی خود زد و با تاسف گفت باز هم از درک محضر شیخ طائفه حقه محروم شدیم و اما پالیوز سفیر انگلیس که از سادگی و بی تکلفی شیخ شوکه شده بود گفت به خدا سوگند یا این پیر مرد عیسای مسیح است یا نایب او.¹!
آری ساده زیستی و بی تکلفی جلیلی از غنای نفس و مناعت طبع او بود و ما نمی دانستیم.
1- کتاب فاتحان اقالیم سبعه، صفحه 317
منصور کیانی/ 21/ 3/ 1043
۹ شباهت شهید رئیسی و سعید جلیلی 👇
✅ نه فرزندی در خارج از کشور دارند، نه آقازادهای که مشکوک به استفاده از رانت باشد، و نه هیچ پرونده یا مورد مشکوک مالی و غیرمالی فساد.
✅ سادهزیستی: جلیلی و رئیسی هردو همیشه از زندگی لاکچری دور بودهاند. هردو در منزلی ساده در محلهای متوسط زندگی میکنند و هیچگاه خبری درباره عروسی لاکچری فرزندان یا ویلای لواسان و امثال آن، از آنها منتشر نشدهاست.
✅ جلیلی تیبا دارد و رئیسی خودرو نداشت اما خودش گفته بود همسرش یک خودروی ایرانی دارد.
✅ تلاش و خستگیناپذیری: جلیلی مانند شهید رئیسی در سالهای اخیر به تمام استانها سفر داشته. آنهم نه یکبار بلکه ۱۲۰ سفر استانی و سفر به ۶۰۰۰ روستا داشته و شناخت کاملی از نخبگان و ظرفیتها و مسائل خاص استانها دارد.
✅ او هم مانند رئیسی مرد پشت میز نشستن و گزارش گرفتن نیست.
✅ مبارزه با فساد: همانطور که شهید رئیسی در قوه قضائیه و دولت، با فساد مبارزه کرد، جلیلی هم طرح های متعدد در راستای اصلاح ساختارهای فسادزا ارائه کرد و به مرحله اجرا و تحقق در دولت رساند.
✅ منش انقلابی: رهبری گفتند شهید رئیسی نماد شعارهای انقلاب بود. جلیلی نیز بیش از هرکسی مورد هراس دشمنان است و پرتکرار ترین توصیف درباره جلیلی در رسانههای دشمنان «مرد نزدیک به رهبر ایران» است.
✅ اخلاقمداری: همانطور که شهید رئیسی در مناظرات، اهل تخریب و تندروی و بگمبگم نبودند، دکتر جلیلی نیز کاملا کارشناسی و علمی در مناظرات ظاهر میشد.
✅ او علیرغم دادههای متعددی که طی ۱۷ سال حضور در شورای عالی امنیت ملی برای تخریب طرفهای مقابل داشت، بحثها را به حاشیه نمیبرد و حتی در صفحه اینستاگرامش تبلیغ رقبا را میکرد!
✅ اخلاص و کتمان: این روزها هی فیلم و عکسهایی منتشر میشود از کارها و اقداماتی که شهید رئیسی انجام داده بودند و از آن بیخبر بودیم.
✅ یکی از دلایلی که خیلیها میگویند جلیلی کارنامه ندارد، به همین دلیل است که خوشبختانه یا متاسفانه، ایشان اهل ارائه و اشاره به «کارهایی که انجام داده» نیست و تمرکز خودش و ستادش را میگذارد روی «کارهایی که میخواهد انجام دهد».
اما خیلی از طرحها و برنامههایی که اجرا شدند و مشکلات بزرگی از کشور حل کردند، حاصل طرح و پیگیری و تلاش ایشان بوده که انشالله به آنها خواهیم پرداخت.
✅ تعامل با جناحهای مختلف: جلیلی هم مانند شهید رئیسی بین خودش و دیگران دیوار نمیکشد. کمااینکه پس از پیروزی روحانی گفت: «اگر مشکل مردم را بخاطر اینکه دولت دستمان نیست حل نکنیم، رذالت است.»
✅و دهها طرح متعدد را به دولت روحانی ارائه کرد و به تحقق و اجرا رساند و اسمی هم از خودش نیاورد تا دولت از ترس رپرتاژ رسانهای جلیلی، کار را متوقف نکند.
✅ تواضع: فیلمهای متعددی دیدهایم که وقتی به شهید رئیسی اظهار ارادتی میشود، ایشان فورا رهبری را برجسته میکنند.
✅ یکی از مظاهر تواضع جلیلی، انتخابات سال ۹۶ بود که برای تبلیغ شهید رئیسی به بیش از ۲۷ استان سفر کرد و برنامهاش را کامل در اختیار ایشان قرار داد.
♦️چرا در بین نامزدهای موجود دکتر جلیلی را شایستهتر میدانم؟👇
1️⃣ فهم درونی شده از مسائل کشور: جلیلی برنامه دارد. برنامه داشتن او به معنای داشتن یک فهم منسجم درونی شده از مسائل کشور و راه حلهای آنهاست، نه جزوه ای که سایرین برایش تهیه کردهاند. چنین فهمی پیشنیاز مؤثر بودن سایر ویژگیهای مثبت مورد نیاز سکاندار قوه مجریه است.
2️⃣ سلامت اقتصادی: جایگاه ریاستجمهوری به معنای دسترسی به میزان قابل توجهی از منابع اقتصادی (شرکتها، پروژهها و ...) است. سلامت اقتصادی شخص رئیسجمهور و شبکه همراه یا مورد وثوق او پیشنیاز استفاده مؤثر از این منابع در راستای منافع ملت است. نگاه طعمهوار به منابع در دسترس رئیسجمهور چه برای کسب منفعت شخصی و چه ایجاد پشتوانه سیاسی مهمترین مانع استفاده از این ظرفیتها در جهت بهبود زندگی مردم است. جلیلی نه تنها یک نقطه سیاه بلکه نقطهای خاکستری هم در کارنامهاش ندارد. این گزارهای است که حتی مخالفینش نیز به آن اذعان دارند.
3️⃣ سلامت سیاسی: جلیلی اهل زد و بندها و بده بستانهای متعارف دنیای سیاست نیست. در عین اینکه با بدنه نسبتاً گستردهای از کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف ارتباط دارد اما باند و حلقه شخصی ندارد. اگرچه ممکن است همین ویژگی موجب شده باشد، به او وصله «اهل تشکیلات نبودن» بچسبد.
4️⃣ آشنایی با سیستم اداری کشور: جلیلی بر خلاف بسیاری از سیاستمداران، نظام اداری کشور را از کف شروع و پلهپله طی کرده است. او از ابتدا مدیر نبوده و بههمین دلیل با آنچه در بدنه و کف دستگاه اداری کشور میگذرد بیگانه نیست.
5️⃣ فهم سیاستگذاری و تصمیمگیری: سِمَت ریاست جمهوری، جایگاهی راهبردی و سیاستگذار است و بیش از مهارت مدیریت پروژه، به قدرت تصمیمگیری و فهم دیدگاههای مختلف نیاز دارد. رئیسجمهور به طور طبیعی در موضوعات مختلف در معرض دیدگاههای مختلف و بعضاً متضاد قرار میگیرد و باید بتواند این دیدگاهها و «هزینه-فرصت» هر کدام را فهم کند و بین آنها انتخاب کند. تجربه جلیلی چه بهعنوان مدیر کل بررسیهای سیاسی دفتر رهبری و معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه و چه در شورای عالی امنیت ملی، سازگار با این اصلیترین ویژگی لازم برای هدایت قوه اجرایی کشور است. مسیری که بعد از سال ۹۲ در دولت سایه هم ادامه داشتهاست.
6️⃣ مبانی فکری منسجم و مستحکم: جلیلی با اینکه سالهاست حضور فعالی در عرصه سیاست داشته و به تبع آن نسبت به موضوعات و حوادث مختلف کشور موضع گرفته، اما در دیدگاههای او نمیتوان اعوجاج و رنگبهرنگ شدن مشاهده کرد. آنچه جلیلی بیان میکند، برخاسته از مجموعهای از مبانی فکری و اعتقادی است. او فاقد چرخشهای اساسی گفتاری و رفتاری است. براساس سنجش جَوّ سیاسی یا برداشت از ذائقه عمومی موضع نمیگیرد. جلیلی از این جهت سیاستمداری قابل اعتماد است. رای دهنده میتواند بفهمد به چه کسی میخواهد رای بدهد یا ندهد.
#تحلیل
#انتخابات
#سعید_جلیلی
یادداشت دکتر ظهوریان منتخب دوم مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نظر حاج آقا #عالی در مورد انتخابات ۱۴۰۳
🔹به چه کسی رای بدهیم؟
به کسی که سابقه کار در میدان داشته باشد. صرف برنامه بر روی کاغذ کافی نیست.
🔺با توجه به شناختی که دارم اجماع صورت خواهد گرفت
#انتخاب_آگاهانه
#استمرارخدمت_خالصانه
#ارزشهای_انقلاب_اسلامی
#شهداءخدمت
#ایران_کشورامام_رضاع
#شهیدرئیسی
#صبرجمیل
#باولایت_تاشهادت.