5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#افشاگری دکتر قدیری ابیانه از درخواست برادر محمد خاتمی از سفیر آلمان برای تحریم مردم ایران!
فکر میکنید واکنش #محمد_خاتمی چی بود؟ گفت شنود تلفن برادرم کاری غیر اخلاقی بود!!!
حالا همین آدم میگه رهبری باید از مردم عذرخواهی کنه!
حالا بگید ، تحریم ها را کی برای مردم ایران آورد، اصولگرایان، رهبری، سپاه یا...
#تحریم
#خیانت
#اصلاحات
نداء الاسلام قرارگاه سایبری فرهنگی
https://eitaa.com/joinchat/2876178448Caa0cff3f71
مرزهای زمینی ایران و عراق تا ۱۵ فروردین بسته است.
مدیرکل امور مرزی وزارت کشور: تردد مسافری از مرزهای ایران و عراق تا ۱۵ فروردین متوقف شد
این تصمیم براساس درخواست وزارت بهداشت و تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا اتخاذ شده است.
نداء الاسلام قرارگاه سایبری فرهنگی
https://eitaa.com/joinchat/2876178448Caa0cff3f71
نیم خورده حیوانات حرام گوشت
برخی تصور می کنند نیم خورده #حیوانات_حرام_گوشت #نجس است.
در حالی که غذایی که حیوانات حرام گوشت همچون #گربه، #موش و #خرگوش به آن ها دهان زده اند و از آن خورده اند، نجس نیست، اگرچه ممکن است آلوده باشد.
جامع المسائل ج1 س99
جامع الاحکام صافی ج1 س146
#احکام
نداء الاسلام قرارگاه سایبری فرهنگی
https://eitaa.com/joinchat/2876178448Caa0cff3f71
مناجات «شعبانیه» را خواندید؟ بخوانید آقا!مناجات شعبانیه از مناجات هایی است که اگر انسان دنبالش برود و فکر در او بکند، انسان را به یک جایی می رساند.
آن کسی که این مناجات را گفته و همه ائمه هم به حسب روایت می خواندند، اینها، آنهایی بودند که وارسته از همه چیز بودند. مع ذلک آن طور مناجات می کردند، برای اینکه خود بین نبودند. هرچه بودند این طور نبوده که خودش را ببیند که، حالا من امام صادق ام دیگر، نه امام صادق مثل آن آدمی که در معصیت غرق است مناجات می کند، برای اینکه می بیند خودش هیچ نیست و هر چه هست نقص است و هر چه هست از اوست.
هر چه کمال است از اوست، خودش چیزی ندارد هیچ یک چیزی ندارند، انبیا هم هیچی نداشتند. همه هیچ اند و اوست فقط ، همه هم دنبال او هستند، همه فطرت ها دنبال او هستند، منتها چون ما محجوبیم، نمی فهمیم که ما دنبال او هستیم؛ آنهایی که می فهمند، آنها وارسته می شوند و می روند سراغ همان معنا. این کمال انقطاعی که خواستند، این کمال انقطاع همین است که از همه این چیزهایی که هستش، اصلش به کنار باشند.
انه کال ظلوما جهولا را که در آیه شریفه وارد شده است که عرضنا الامانه علی السموات والارض و الجبال فابین بعد می گوید: انه کان ظلوما جهولا بعضی می گویند که «ظلوما جهولا» بالاترین وصفی است که خدا برای انسان کرده؛ «ظلوما» که همه بت ها را شکسته و همه چیز را شکسته؛ «جهولا» برای اینکه به هیچ چیز توجه ندارد و هیچ چیز را متوجه به آن نیست، غافل از همه است. ما نمی توانیم این طور باشیم، ما امانتدار هم نمی توانیم باشیم، لکن می توانیم در آن راه باشیم. (صحیفه امام؛ ج 19، ص 253)
#مناجات_شعبانیه
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مناجات_شعبانيه
قرارگاه سایبری نداء الاسلام مسجد امام رضا(علیه السلام)
https://eitaa.com/joinchat/2876178448Caa0cff3f71