🚨یک شخصیت آمریکایی در صفحه توییتر خود نوشت:
🔹️ ایران ۳۰۰ سال است که به کشوری حمله نکرده است، اما ما آمریکا با ۲۴۶ سال سن، ۲۳۶ سال است که در حال جنگ هستیم. تهدید واقعی جهانی برای صلح کیست؟
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیشب توی لیورپول _ ولورهمپتون انگلیس وسط بازی کلا برق رفت
اگر ایران بود اینترنشنال تیتر میزد : پاسداران انقلاب اسلامی دارن با قابله برق میبرن ونزوئلا به همین دلیل کشور با کمبود برق مواجه شده ؛ هم وطن به پا خیز ✊
@BisimchiMedia
📒 #مستبصرین
#خاطرات
#مباحثه_با_خطيب_رقه 🚫
✅ علامه عسکری: در دمشق بودم كه خطيب رقّه (رقّه محله اى است در اطراف دمشق) با خانمش به ديدنم آمدند. آن دو برخى از كتابهاى مرا نظير معالم المدرستين و عبد اللّه بن سباء و نقش عايشه در تاريخ اسلام را خوانده بودند ولى در دو راهى گرفتار شده بودند. از طرفى با مطالعه كتبم، به حقانيّت شيعه پى برده بودند و از جهتى خليفه اوّل و دوم برايشان قداستى داشت، براى حلّ اين مشكل به نزدم آمدند، ابتدا خانم ايشان (كه دبير زبان فرانسه در دبيرستان دمشق بود) سؤال كرد كه ما در مورد عايشه روايت داريم فضل عايشه على سائر النساء كفضل الثريد على سائر الطعام؛ فضيلت عايشه بر ديگر زنان همانند فضيلت و برترى تريد [آبگوشت] است بر ساير غذاها (معلوم می شود آن روزى كه اين حديث را جعل كردند، در مدينه آبگوشت بهترين غذا بود).
💢 من در جواب گفتم: اين روايت ساختگى است آيا تا حالا كباب خوردى؟
گفت: آرى. گفتم: به نظر شما كباب بهتر است يا آبگوشت؟ گفت: كباب بهتر از آبگوشت است😂. و چند خوراك ديگر را نام بردم. و بعد گفتم آن زمانى كه اين حديث را ساختند آبگوشت بهترين غذا بود.
او مجاب شد بعد شوهرش (كه خطيب رقّه بود) گفت: روايت داريم كه پيامبر صلى الله عليه و آله فرمودند: عليكم بسُنتى و سُنة الخلفاء الراشدين من بعدى! گفتم: سنّت پيامبر صلى الله عليه و آله چه بود؟ آيا نماز و روزه و خمس و زكات و حج و ... بود؟ گفت: بله. گفتم: پيامبر صلى الله عليه و آله سنّت خود را از خودش می گفت يا به او وحى می شد؟ گفت: به پيامبر صلى الله عليه و آله وحى می شد.
گفتم: آيا بر ابوبكر و عمر هم وحى می شد؟ كه از سنت آنان پيروى كنيم؟
🔶 ساكت شد و جوابى نداشت كه بدهد (من احساس كردم با اين سخن آن قداستى كه براى خلفا قائل بود از بين رفت) و اين كلامم در او اثر گذاشت و با بحثهاى ديگرى كه در كتابم (معالم المدرستين) خوانده بود او را شيعه كرد.
✍🏻پ.ن: خلفاء راشدین در کلام پیامبر اکرم منظور همان ائمه معصومین علیهم السلام هستند: استاد ادیبی
🔻تفصیل مطلب بیان خواهد شد...
💯سفارش کتب و ارتباط با کانال👇🏻
@Aghayabnalhasan
🔷کانال علامه سید مرتضی عسکری 🔰
📚 @Allameaskari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فقط ۴۳ هزار از ۵۰۰ هزار ربع سکه در بورس فروش رفت
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ادارات دولتی فرانسه بوی پِهن گرفت!
🔹کشاورزان فرانسوی در شهر تولوز، به نشانه اعتراض به افزایش هزینهها، با کامیون در مقابل ساختمان دولتی این شهر کود حیوانی تخلیه کردند!
@Fetan2
🔴مصداق مقابله با فساد اصلاح بسترهای فسادزا است
رئیسجمهور در جلسه هیئت دولت:
🔹مصداق مقابله با فساد در دولت و دستگاههای اجرایی اصلاح بسترهای فسادزا است.
🔹این موضوع از برخورد با فساد نیز مهمتر است، زیرا با از بین رفتن بسترها حتی اگر کسی انگیزه و نیت فساد هم داشته باشد، نمیتواند آن را عملی کند.
🔹دستگاههای اجرایی همه تلاش خود را برای تسهیل معیشت و ارتقای سطح رفاه و آسایش مردم به کار بگیرند.
@Fetan2
🇬🇧 شاهمهره
درخصوص علیرضا اکبری یک غلط لفظی یا عمدی درحال رواج است و آن اینکه او را «شاهمهره» مینامند تا حواس را از شاهمهرهای که بهسان خلف خود، کشمیری، سالها در رأس شورای عالی امنیت بود، منحرف نمایند.
شاهمهره، آن روحانی اسکاتلندی است که فعلا آزادانه میچرخد.
اکبری در این شطرنج سیاسی-امنیتی نهایتا «اسب» بود!
احمد قدیری
virasty.com/GhadiriNetwork
🔻ملاحظه و رعایت اقتضائات کار فرهنگی-تبلیغی راهبردی ضروری و همیشگی است
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار رئیس و جمعی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری، تولید و ارائه محصولات فاخرِ مبتنی بر فکر نو، و در نظر گرفتن اقتضائات اجتماعی و فرهنگی تبلیغ را در عین خشیت کامل از پروردگار، دو وظیفه مهم دستگاههای فرهنگی تبلیغاتی خواندند.
🔹حضرت آیت الله خامنهای ضمن قدردانی از اقدامات خوبی که در سازمان تبلیغات اسلامی انجام گرفته است، با استناد به آیات قرآنی، خشیت از پروردگار به معنای «ملاحظه، رعایت و مراقبت» را راهبرد ضروری و همیشگی فعالان عرصه فرهنگ و تبلیغ دانستند و افزودند: دستگاهها و عناصر فرهنگی-تبلیغی باید کاملاً مراقب باشند که حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند و در این زمینه نباید از جنجال و هوچی گری و اتهامات ترسید.
🔹ایشان توجه به اقتضائات اجتماعی در تبلیغ را نادیده گرفتن خشیت الهی ندانستند و گفتند: کارهای فرهنگی لوازمی دارد که باید به آنها توجه کامل کرد.
🔹ایشان توجه به لسان قوم را در فعالیتهای فرهنگی-تبلیغاتی از جمله این اقتضائات برشمردند و گفتند: زبان ارتباط گرفتن با یک جوان و نوجوان با زبان حرف زدن با یک غافل جاهل یا معاند فرق می کند همچنانکه باید زبان و لسان صحبت و تبلیغ در کشورهای دیگر با کار فرهنگی-تبلیغی در داخل از جمله در مجموعه های انقلابی تفاوت داشته باشد.
🔹رهبر انقلاب اسلامی بازار فکر و محصولات نو در داخل و خارج را پررونق خواندند و گفتند: با تولید فکر نو، فرآوری آنها و تبدیلشان به محصولات فاخرِ دارای بسته بندی خوب، در این بازار پرمشتری فعال شوید.
🔹ایشان با ابراز ناخرسندی از کم کاری در این عرصه گفتند: سازمان تبلیغات و حوزه هنری در عرصه های مختلف، کار خوبِ زیاد کرده اند اما نه به اندازه عمر حدوداً چهل سال خود، بنابراین باید کار و تلاش را مضاعف کرد.
🔹اهمیت دادن به نیروی انسانی زبده به عنوان محور اساسی مجموعه های فرهنگی، حفظ نیروهای خوب سازمان تبلیغات در همه رشته ها،مراقبت از نیروها و مواظبت در زمینه آفات برون سپاری کارهای فرهنگی تبلیغاتی، چهار نکته دیگر رهبر انقلاب در این دیدار بود.
🔹ایشان در این زمینه گفتند: البته باید از ظرفیت های مردمی حداکثر استفاده را کرد که در این زمینه جشنواره عمار نمونه خوبی است.
🔹حفظ شادابی، سرزندگی، خوشحالی و خشنودی مردم از دیگر نکاتی بود که ایشان به عنوان یکی از وظایف مهم دستگاههای فرهنگی تبلیغاتی بیان کردند.
🔹رهبر انقلاب در تشریح بیشتر ابعاد و اهمیت این موضوع گفتند: البته اگر وضع اقتصاد و زندگی مردم بهتر شود شادابی و خشنودی آنها تا حدودی تأمین می شود اما جدا از این مسئله هم می توان با مشارکت خود مردم، کارهای متنوع – شیرین و سرزنده ای انجام داد.
🔹بخش آخر سخنان حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار حاوی چند توصیه از جمله پرهیز از جناح گرایی بود.
🔹ایشان گفتند: در کل کشور به اتحاد کلمه و همدلی نیاز داریم چه برسد به مجموعه های انقلابی که باید کاملاً از افتادن در دام نحله های گوناگون فکری و جناح گرایی پرهیز کنند.
🔹خودداری از کارهای صرفاً ویترینی و شکلی، و مراقبت از تولید آثار خنثی و بدون جهت گیری صحیح توصیه های دیگر رهبر انقلاب به رئیس و تعدادی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری بود.
✅ @Rajanews
#خطبه_متقین
📌قسمت هشتم
🔰امیرالمومنین علیهالسلام در ادامه اوصاف پرهیزکاران می فرماید:
✨ وَ أَجْسَادُهُمْ نَحِيفَةٌ، وَ حَاجَاتُهُمْ خَفِيفَةٌ، وَ أَنْفُسُهُمْ عَفِيفَةٌ
🔹اندامشان لاغر و نيازهايشان اندک و نفوسشان عفيف و پاک است
◀️وصف سوم : جسم آنها نحيف است. البتّه نحيف نه به آن معنا که امروز در فارسى ما از آن مى فهميم، بلکه به معناى لاغر است که از يکسو نشانه زهد و پارسايى و روزه گرفتن و از سوى ديگر دلالت بر چابکى و آمادگى براى انجام وظايف الهى دارد.
◀️ وصف چهارم اشاره به نيازهاى محدود آنها شده است; نه همچون دنيا پرستان زراندوز که مانند جهنم هر چه بيابند باز هم «هل من مزيد» مى گويند. به يقين روح قناعت و حاجات خفيف، انسان را از بسيارى از گناهان در امان مى دارد و فکر او را براى پيمودن راه حق راحت تر مى کند
◀️پنجمين وصف اشاره به مقام عفت آنها مى کند و روح آنها را عفيف مى شمارد، همان عفتى که انسان را وادار به چشم پوشى از هوا و هوس و گناه مى کند و به تعبير ديگر هواپرستى و گناه در نظر آنها بى رنگ مى شود، به گونه اى که از مشاهده صحنه هاى زشت و آلوده متنفر مى شوند.
📝ادامه دارد...
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
@nahjol_balagheh
┗━━━🍂━━
#نهج_البلاغه
◽️مَا أَقْبَحَ الْخُضُوعَ عِنْدَ الْحَاجَةِ، وَالْجَفَاءَ عِنْدَ الْغِنَى
🌎چه زشت است خضوع (در برابر ديگران) به هنگام نياز و جفا و خشونت به هنگام بى نيازى و توانگرى
📘#نامه_31
@nahjol_balagheh
✋
داماد عبدالکریم سروش دستگیر شد
☝️ایشون داماد عبدالکریم سروش هستن سرشبکه گروه تروریستی (جوانان محلات)
🔹پیش از این دادستان تهران از بازداشت یکی از لیدرهای اغتشاشات اخیر در کشور خبر داده بود
🔹متهم داماد یکی از سرکردگان ضد انقلاب خارج نشین است.
🔹 اینترنشنال یکی از مهمترین رابطان خود در ایران را از دست داد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔴زن محجبه و شکست فرانسه در الجزایر
🔶اگر بخواهیم یکی دلایل نفرت غرب از زنان محجبه را بگوییم میشود گفت شکست های تاریخی غرب از زنان محجبه بوده است.
بعد از شکست پروژه بی حجابی اجباری رضا شاه به دست زنان محجبه در مسجد گوهرشاد، یکی از انقلاب های بسیار مهمی که با مدیریت زنان محجبه انجام گرفته است و باعث پایان گرفتن تاریخ استعمار فرانسه در الجزایر شده است انقلاب الجزایر است که تمام منابع غربی خبر از نقش سازنده زنان محجبه در این پیروزی را میدهند.
این انقلاب باید بارها توسط ما زنها مرور شود، که در آن زمان،استعمارگران اعتراف کرده اند که اگر ما چادر را از سر زنان الجزایر باز کنیم، انقلاب آنها شکست میخورد واگر چادر بر سر زنان الجزایر باقی بماند انقلاب آن ها پیروز میشود..
مبارزه ضد فرهنگی غرب با حجاب زنان مسلمان، یک استراتژی راهبردی برای جهان استعمار است.
منبع :
نقش زنان در انقلاب الجزایر | خبرگزاری تقریب (TNA)
http://www.taghribnews.com/fa/note/20498
✍عالیه سادات
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
_____________________
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70