فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عملیاتی شدن خط کشتیرانی بین دو کشور ایران و ونزوئلا زودتر پیگیری شود
رئیسجمهور در بازدید از نمایشگاه علمی فناوری ایران در کاراکاس:
🔹بازار ونزوئلا طالب کالاهای ایرانی در همه حوزههاست
🔹خط کشتیرانی بین دو کشور زودتر پیگیری و عملیاتی شود تا کالاها راحتتر بین دو کشور مبادله شوند
✅ @Rajanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 شیرزنان بختیاری پای کار انقلابند...
ما را از مرگ میترسانند؛
غافل از آنکه مادران این مردان
در عزای به خون غلتیدن عزیزشان
خدا را شکر میکنند!
و زینب وار ایستادهاند...
🔹مادر شهید محمد قنبری بعنوان یک #شیرزن_بختیاری نمادی شد برای غیرت و شجاعت تا دشمنان این آب و خاک بدانند تا امثال این شیرزنان باشند سیدعلی خامنهای خیالش راحت است...
#شهید_محمد_قنبری
#برعندازان_تروریست
#برخورد_قاطع
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
مردم فریب هیاهوی رسانهای بیوطنهایی که کارشان عوض کردن جای شهید و جلاد است را نمیخورند
این مردم شریف، قدردان حافظان امنیتاند
[تشييع باشکوه شهید محمد قنبری]
محمد اکبرزاده
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔊 خبر خوش برای دانش آموزان علاقمند به استخدام در #سپاه_پاسداران
📚 اعلام آخرین شرایط استخدام نیروهای مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
📕 استخدام ویژه با مدرک دیپلم
♨️آخرین اخبار روز را اینجا ببینید 👇
http://eitaa.com/joinchat/2273312768C3a2be2e04f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تشییع باشکوه چند کیلومتری شهید مظلوم سرگرد محمد قنبری در زادگاهش باغملک
✅ @Rajanews
🔻حاشیه نگاری خواندنی از اولین روز سفر رئیس جمهور به آمریکای لاتین
🔹بعد از پرچم ایران دومین چیزی که در شهر کاراکاس جلب توجه میکند انبوهی نماد، نقاشی و مجسمه با طرح سیمون بولیوار است و حالا در چنین شرایطی سرود «ای ایران ای مرز پرگهر» در فضای کاخ طنین انداز میشود
🔹آمریکای لاتین پس از یک دهه بار دیگر مقصد سفر خارجی رئیسجمهور شده بود (در دوره ۸ ساله دولت یازدهم و دوازدهم، رئیس دولت تنها یکبار و آنهم برای تحویل ریاست جنبش غیرمتعهدها راهی ونزوئلا شده بود)؛ کشوری که فراتر از دوستیاش در روزهای سخت و دشوار ایران یکی از موفقترین مقاصد تجاری ایران تا سالهایی نه چندان دور بود
🔹کاراکاس شهری بنا شده در کوهپایههای سرسبز است؛ وجود پرچمهای متعدد ایران، این ظن را بیشتر به یقین نزدیک میکند که شاید اینجا «همون ماسوله خودمونه»! در ونزوئلا آسمان بهطور میانگین ۸ برابر ایران میبارد و ایدهی «کشت فراسرزمینی» در ونزوئلا که مدتی است در ایران نیز طرح میشود، بابت دست و دل باز بودن همین آسمان است
🔹در اینجا «سیمون بولیوار» همواره در کُنج زندگی مردم وجود دارد مردم هرکدام به شکلی نماد بولیوار را در زندگی خود جا دادهاند؛ پس طبیعی است که اولین برنامه رئیسجمهور هم قبل از ورود به کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا، حضور در آرامگاه سیمون بولیوار باشد
🔹به فاصله نه چندان دوری از آرامگاه سیمون بولیوار، وارد کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا میشویم. صدای آشنایی به گوش میرسد. گروه نوازندهای «ای ایران ای مرز پرگهر» را در حیاط کاخ مینوازد. سرودی غیررسمی که احتمالاً همگانیترین سرود با مضمون وطندوستی ما ایرانیان است
🔹آمریکای لاتین چیزی شبیه به این حیاط کوچک است؛ جایی که هنر دین و حتی فوتبال، به مبارزه و آزادیخواهی ختم میشود. شاید همینهاست که ونزوئلا را برای ایرانیان تبدیل به سرزمینی آشنا میکند؛ شبیه به برادری که سالها دنبالش گشتهایم تا پیداش کردیم
🔹در یکی از خیابانهای مرکزی شهر، پیرمردی که انگلیسی میگوید؟ «ممنونم از شما. شما به ما بنزین فروختید»! ارسال پنج نفتکش حامل سوخت بعید است کفاف بنزین یک ماه یک کشور ۳۰ میلیون نفری را بدهد اما نام ایران را در حافظه جمعی مردم این کشور ثبت کرده است
🔹دیگر ساعت حدود ۸ شب، آسمان تیره میشود، بعد از نزدیک به ۲۴ ساعت بالاخره آفتاب در سفر ما غروب میکند
🔹حاشیهنگاری سفربه آمریکای لاتین را اینجا بخوانید
✅ @Rajanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر سایت گرداب از عملیات دستگیریِ قاتلان کیان پیرفلک
@Farsna
♦️#محفل_بسیجیان_تهرانسر
(ویژه برادران)
♦️چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ از ساعت ۲۰
♦️تهرانسرشرقی،بلوار یاس،ابتدای خیابان فجر،جنب ورزشگاه الغدیر،حسینیه شهید چگینی
#حاج_قاسم_سلیمانی
#تهرانسر
#بسیج
♦️کانال محفل بسیجیان تهرانسر در فضای مجازی👇🏻
@mahfel_tehransar
🔴 بازسازی فرصت صادراتی ایران در سرزمین نفت!
🔹 با وجود روابط سیاسی خوب با ونزوئلا اما آمارهای اقتصادی بیانگر سهم تقریبا هیچ اقتصاد ایران از سرزمین نفت است.
🔹سفر دکتر رئیسی به ونزوئلا فرصتی مهم برای تنظیم تفاهمنامه و توافقنامههای اقتصادی و احیای ظرفیتهای صادراتی در ونزوئلا است.
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| عظمت شب #دحوالارض
🎙مرحوم آیت الله ناصری:
شب ۲۵ ذی القعده (امشب) شبی است که هر کسی درِ خانه خدا برود ، محروم بر نمیگردد .
کانال معرفتی #بسمت_خدا🌙
https://eitaa.com/joinchat/3463250005Ca6b1a984ed
.
🔴 احیای خط تولید دو خودروساز ایرانی در ونزوئلا
🔹ظرفیت تولید کارخانه تراکتورسازی ایران در ونزوئلا سالانه ۱۲۰۰ دستگاه تراکتور است و تاکنون هزاران کشاورز ونزوئلایی در صف دریافت این محصولات قرار گرفتهاند.
🔹رئیسی در بازدید از نمایشگاه خط تولید محصولات دو خودروساز ایرانی در ونزوئلا، دستور احیای کارخانه تراکتورسازی پس از ۹ سال تعطیلی و کارخانه خودروسازی پس از ۷ سال تعطیلی را صادر کرد.
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنان ترامپ مصداق بارز استکبار جهانی است
رئیسجمهور در جمع نخبگان و دانشجویان ونزوئلایی:
🔹نظم جهانی حاکم بر دنیا، نظمی است که نظام سلطه خواهان آن است.
🔹این نظم فقط به دنبال سلطهطلبی بر کشورهای دنیاست. آنها معتقدند ذخایر مادی تمام دنیا باید در مسیر اهداف آنها به کار گرفتهشود.
🔹سخنان ترامپ به خوبی نشان داد که نظام استکبار به دنبال چیست. او گفت ما چرا باید برای خرید نفت به ونزوئلا پول پرداخت کنیم؟ آمریکا با به هم ریختن ونزوئلا به دنبال غارت نفت این کشور است.
✅ @Rajanews
؛﷽
🔵پل شیشه ای
♦️ اولین پل شیشه ای قوسی شکل جهان شهرستان هیر استان اردبیل
#ایران_زیبا
👇👇👇
🇮🇷@Andishkadeh_1414
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بازار گوشت قرمز به ثبات رسید
✅ @Rajanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اوجی: بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه پالایشگاهی به ونزوئلا صادر کردهایم
🗣وزیر نفت در سفر ونزوئلا:
🔸در حوزه انرژی اسناد بسیار مهمی در بخش بالادست و پاییندست انرژی بین ایران و ونزوئلا امضا شد.
🔹بخش زیادی از ظرفیت پالایشگاهی ونزوئلا که به دلیل تحریمها، مغفول مانده بود به کمک دانش و متخصصان ایرانی به راه افتاده است.
🔸در بحث پتروشیمی، احیای پالایشگاههای فراسرزمینی، توسعه میادین نفتی و ترمینالهای نفتی همکاریهای خوبی را با ونزوئلا خواهیم داشت.
┄┅┅┅┅♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔴امریکای لاتین، چشم به راه دانش ایرانی /1
🔻سیاست خارجی ایران برای گسترش روابط با کشورهای مختلف در سطح منطقه و جهان باعث بروز نگرانیهای بسیار برای امریکایی شده که هنوز هم احساس ابرقدرتی میکند و میخواهد از موضع قدرت حرف بزند. این موضوع را میتوان در اظهارات تازه هماهنگ کننده شورای امنیت ملی کاخ سفید دید که در بحبوحه درگیری با روسیه در اوکراین، چالش با چین و مشکلات اقتصادی و اجتماعی در داخل همچنان در تلاش است تا چهرهای مقتدر از خود نشان دهد. 200 سال پیش، رئیس جمهور وقت امریکا بیانیهای صادر و امریکای لاتین را حیات خلوت امریکا خواند و از آن زمان تا همین الان هم دخالتهای واشنگتن در این منطقه ادامه دارد.
🔻اما هر چه زمان گذشته و به هر میزان که ملتها هوشیار، بیدار و اهل عمل شدهاند از دامنه نفوذ، قدرت و ویرانگری استعمارگران کاسته شده است. برای مدت دو قرن امریکا اجازه هیچگونه توسعهای در کشورهای امریکای لاتین را نداد و این کشورها به صادرکنندگان مواد خام تبدیل شده و زمینها و منابعشان در اختیار کمپانیهای بزرگ امریکایی قرار داشت. فقر، شکاف طبقاتی، گسترش باندهای مواد مخدر، حکومتهای کودتا و اختلافات سیاسی و مرزی، شکلگیری درگیریهای داخلی و بیثباتسازی از طریق مداخلات نظامی کشورهای این منطقه را روز به روز عقب انداخت و هر وقت هم دولتی به شیوههای دمکراتیک مورد ادعای امریکا روی کار آمد، به بدترین شکل ممکن از قدرت خلع شدند تا قدرت امریکا حفظ شود.
🔻امریکا در اوج اقتدار و قدرت تاریخی خود در نیمه قرن گذشته خورشیدی به مداخله خود در کشورهای این منطقه ادامه میداد اما هر چه زمان گذشت، از میزان قدرت امریکا کاسته شد، مردم امریکای لاتین نیز هوشیارتر و دقیقتر شده و با انتخاب دولتهای منتخب و با زدن دست رد بر روی سینه افراد مورد حمایت امریکا و کمپانیهای امریکایی، راه و مسیر استقلال را در پیش گرفتند. اما این منطقه چنان برای امریکا راهبردی، مهم و ارزشمند است که فکر استقلال آن هم برای سران واشنگتن دلهرهآور است. آخرین مدل مداخله جنجال بر سر فردی بنام خوان گوایدو در ونزوئلا بود که باوجود هزینههای بسیار و تبلیغات گسترده در نهایت در برابر اراده مردم ونزوئلا در هم شکست و مانند گدایی شکست خورده تک و تنها در شهرهای جنوبی امریکا رها شد.
🔻این منطقه با این مختصات، حالا میزبان رئیس جمهور ایران است. متاسفانه باوجود حضور چهار دههای ایران در این منطقه و فعالیتهای بسیار مثبت در حوزه اجتماعی و فرهنگی و تبلیغی اما در حوزه اقتصادی به دلایل مختلف شاهد هیچ فعالیت مثبتی نیستیم. در دولت تدبیر و امید شیخ حسن که قبله به سمت واشنگتن و لندن بود، تنبلیاش اجازه نداد حتی یک بار هم به کشورهای این منطقه سفر کند و با بر چوب کردن برجام به عنوان تنها مولود دولتش با آن به دنیا آمد، با آن خاکسپاری شد. اما از آنجایی که حتی یک جزیره دور افتاده هم در جهان امروز اهمیت دارد، ضرورت گسترش مبادلات اقتصادی و سرمایهگذاری مشترک باعث شده تا در دولت جدید با نگاهی جدید به امریکای لاتین نگریسته شود.
🔻پیشرفتهترین کشور امریکای لاتین که برزیل باشد به لحاظ تکنولوژیک از ایران به لحاظ علمی پیشرفتهتر نیست (شاید این موضوع برای عدهای عجیب باشد، اما در نظر داشته باشید که برزیل یک کشور مونتاژکار است و نه یک کشور صنعتی بر اساس دانش بومی، اینکه اقتصاد برزیل بزرگ است به دلیل صنعت کشاورزی آن و وسعت بسیار زیادش است) و تکلیف مابقی هم با یک جستجو کاملا روشن میشود. به عنوان مثال در کشوری مانند ونزوئلا حتی یک کارخانه تولید آرد ذرت هم تا چند سال پیش وجود نداشت، این کشورها مواد خام را صادر و هر آنچه میخواستند وارد میکردند. در تمام چند دهه گذشته امریکا اجازه توسعه زیرساختها به این کشورها را نداد و نرخ بیکاری، فقر و اختلاف طبقاتی به همین دلیل بیداد میکرد.
🔻اما حالا ایران میخواهد دانش و تکنولوژی خودش را به این کشورها عرضه کند، دانشی که وقتی مسوولان آنجا به ایران سفر کرده و مشاهده میکنند باورشا نمیشود، آنها خواستار در پیش گرفتن روندی هستند تا حداقلها را در کشورشان تولید کرده و استقلال نسبی داشته باشند هر چند رسیدن به مرحلهای که ایرانِ ما امروز در آن قرار دارد واقعا سخت است. هیچ یک از دانشگاههای کشورهای امریکای لاتین قدرت برابری با دانشگاههای صنعتی ایران را ندارند و به گفته دوستی که عید نوروز به ونزوئلا سفر کرده بود، این کشور مانند ابتدای دهه 1360 ما بود و شاید هم کمی عقبافتادهتر. در این کشورها مظاهر صنعت وجود دارد، اما خود صنعت نه. این موضوع در مورد عربستان هم صدق میکند که همه محصولا درجه یک دنیا را تحت لیسانس تولید میکند، اما خودش قدرت طراحی و تولید ندارد. #کریم_جعفری
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔴شکست امریکا از ایران در امریکای لاتین /2
🔻بنابراین سفر رئیس جمهور ایران به حیات خلوت امریکا، بسیار مهم است؛ سفر به کشور ونزوئلا که امریکاییها شدیدترین تحریمها را به دلیل در پیش گرفتن سیاست استقلالطلبانه این کشور علیه آن تحمیل کرده و در طول چند سال گذشته ایران بیشترین کمکهای فنی مهندسی برای غلبه بر این فشارها و تحریمها را به آن کرده بسیار مهم است. عبور ونزوئلا از فشارهای امریکا با کمک ایران، کشورمان را در میان مردم امریکای لاتین بسیار محبوب کرده است. دانش و تکنولوژی این کشور که به لحاظ صادرات نفت و درآمدهای نفتی در برخی سالها عدد قابل توجهی وارد اقتصادش میشد اما آنقدر عقب افتاده بود که با چند حمله سایبری ساده، کل شبکه برق آن از کار افتاد. همان روزها بود که رستم ایرانشهر به همراه گروهی از متخصصان ایرانی راهی این کشور شد و در کمتر از چند ماه شبکه برق این کشور را ایمن کرد.
🔻هر چند همکاریها میان تهران و کاراکاس به دوران مرحوم چاوز بازمیگشت و ایران سرمایهگذاری خوبی در این کشور کرده بود، اما تحریمهای امریکا باعث شد دولتمردان این کشور بیش از پیش به قدرت ایران پی ببرند. ایران در روزهایی که پالایشگاههای ونزوئلا به دلیل تحریم دچار مشکلات عدیده بودند نه تنها بنزین و گازوئیل راهی این کشور کرد، بلکه با اعزام متخصص و قطعات اقدام به اورهال تعدادی از پالایشگاههای این کشور کرد. یکی از این پالایشگاهها که در نوع خود بزرگترین آن در جهان به شمار میرود حالا با کمک ایران به صورت کامل وارد مدار شده و یکی دیگر هم با ظرفیت اسمی 100 هزار بشکه به شکل اساسی وارد مدار میشود.
🔻حالا مردم ونزوئلا با دانش ایرانیها با خیال راحتتر باکهای خودروهایشان را پر میکنند و بدون شک دامنه این همکاریها گستردهتر، عمیقتر و راهبردیتر خواهد شد. آنچه در سفر سال گذشته مادورو به تهران مورد موافقت قرار گرفت، حالا وارد فاز اجرایی میشود، از جمله کشت یک میلیون هکتار زمین توسط ایران در راستای کشت خارج از سرزمین، فعالیت در معادن بینظیر و بکر این کشور و همچنین همکاریهای دفاعی که ارتش این کشور در طول سالهای گذشته موفق شده با کمک ایران باقدرت بیشتر و افزونتری با تهدیدات مقابله کند. به زودی ارتش این کشور شناورهای ایرانی با موشکهای ایرانی را تحویل خواهند گرفت که نیروی دریایی این کشور را به یکی از مهمترین قدرتهای دریایی در منطقه تبدیل خواهد کرد.
🔻خروجی این همکاریها باعث میشود سایر کشورهای امریکای لاتین نیز به قدرت تکنولوژیک ایران پی برده و خواهان همکاری با کشورمان شوند. در این مسیر مشکلات متعددی وجود دارد که شاید یکی از مهمترین آنها، نبود زیرساختهای اقتصادی و تجاری لازم، نبود کمپانیهای بزرگ و متخصص، وجود فساد گسترده در اتاقهای بازرگانی کشور و دلال بودن بیشتر اعضای این اتاقها، نبود نیروهای متخصص در حوزه تجارت خارجی و نبود حمایت کافی دولتی از سرمایهگذاری صورت گرفته در مناطق دیگر جهان (مانند کاری که ترکیه معمولا انجام میدهد و از شرکتهای سرمایهگذار خود به شکل اساسی حمایت میکند) و... با همه این احوال، امریکای لاتین جای بکر و دست نخوردهای برای ایران است، امروز نفوذ عقیدتی ایران در این منطقه بسیار گسترده و عمیق است که نمیشود در مورد ابعاد آن صحبت کرد.
🔻با همه این احوال، همین نفوذ و قدرت باعث شده که امریکا هم دیگر نتواند در مورد سفر رئیس جمهور ایران به کشورهای امریکای لاتین حرفی بزند. در سالی که نفتکشهای ایرانی راه ونزوئلا را در پیش گرفته و صدها میلیون لیتر بنزین و گازوئیل ایرانی باک خودروهای شهروندان این کشور را پر کرد تا محاصره اعمال شده امریکا علیه این کشور بشکند، مشخص بود که امریکا در برابر قدرت ایران شکست خورده است و به همین دلیل بود است که هماهنگکننده شورای روابط خارجی کاخ سفید تلاش میکند از زیر پاسخ مستقیم به سوالات مطرح شده در مورد این سفر فرار کند. امریکا در واقع شکست در برابر ائتلاف ایران و کشورهای آسیبدیده امریکای لاتین از سیطره و نفوذ واشنگتن را پذیرفته است.
🔻جان کربی در پاسخ به این که چه واکنشی نسبت به سفر رییس جمهور ایران به ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه دارد، گفت: «آنها خودشان میتوانند درباره دستورکار سفرشان صحبت کنند. ما در این نیمکره یا در هر جای دیگری از کشورها نمیخواهیم که با چه کشوری ارتباط داشته باشند، با چه کشوری مذاکره کنند یا به کسی اجازه سفر بدهند. خودشان باید در این باره صحبت کنند. ما روی منافع ملی خودمان در منطقه متمرکز هستیم. من نمیتوانم درباره آنچه در دستور کارشان است، کاری که (رییس جمهور ایران)قرار است بکند یا این که با چه کسی دیدار میکند صحبتی بکنم. آیا ما درباره ثباتزدایی ایران نگران هستیم؟ معلوم است که هستیم. اقداماتی هم برای کم کردن این رفتار انجام خواهیم داد.» #کریم_جعفری
🇮🇷 @asatid_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥۴۰۰ میلیون دلار سود خالص فقط از یک قرارداد
🔷باور کردنی نیست اما ایران در یک فقره سود قرارداد خود در سال ۹۰ در زمینه ساخت مسکن برای کشور ونزوئلا به اندازه تمام ارزش تجاری ایران با ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا بود، رقمی به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار، عددی که توانست هم فرصت خدمات برونمرزی ما را توجیه کند و هم به اقتصاد ما کند، سفر دولت سیزدهم میتواند گره کور کم بودن ارزش تجاری و صادراتی ما به ونزوئلا را باز کند.
#دولت
#اقتصاد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش پرهیجان دانشجویان و نخبگان ونزوئلایی به سخنان رئیس جمهور؛ تمام نشانهها حاکی از بروز نظم جدیدی در جهان است
رئیسجمهور در جمع نخبگان و دانشجویان ونزوئلایی:
🔹در نظم جدید جهان، جایگاه کشورهای مستقل جایگاه اصلی خواهد بود.
🔹نشانههای افول قدرتهای سلطهگر کاملا قابل مشاهده است.
✅ @Rajanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتشار برای نخستین بار | لحظات نفسگیر درگیری با قاتلین کیان پیرفلک در خانه تیمی توسط نیروهای امنیتی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویری از جمعیت حیرتانگیز در تشییع پیکر شهید قنبری در زادگاهش
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
چرا ترامپ بازداشت شد ؟
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش