فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗣رجز شنیدنی سیدهاشم الحیدری
#تا_اخر_ایستاده_ایم
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛﷽
🔵 امام علی عليه السلام:
▪️علمى كه اصلاحت نكند، گمراهى است و ثروتى كه تو را سود نبخشد، رنج و سختى است.
📚ميزان الحكمه، غرر الحكم
👇👇👇
🇮🇷@Andishkadeh_1414
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛﷽
🔵 فیلمی که تصورش را نمیکردند بالاخره ثبت شد / شورش در پایگاه های فلسطین اشغالی...
ما خودمان را برای فتح قلعه صهیونیستها و تکمیل روندِ احیا حوزه تمدنی مشترکمان با ملت ها آماده میکنیم ، غافل از اینکه اینها خودشان در مسیر رفتن اند....
👇👇👇
🇮🇷@Andishkadeh_1414
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛﷽
🔵 جمعیت بی خانمان در شهرهای مختلف آمریکا همچنان در حال افزایش است. بسیاری از مردم قادر نیستند که کرایههای بالا برای مسکن و هزینههای غذا را بپردازند
🌎 آمریکا
👇👇👇
🇮🇷@Andishkadeh_1414
؛﷽
🔵 می گویند #پیاده_روی_اربعین حکومتی است.
قبول.
پس لطفا به فکر براندازی نظامی نباشید که می تواند بیش از 4 میلیون نفر را راهی #کربلا و میلیون ها نفر را در شهرهای ایران برای پیاده روی اربعین ساماندهی کند!
🗣 اوس رحیم🌹
👇👇👇
🇮🇷@Andishkadeh_1414
⛔️ پدر معنوی روح الله زم وارد میدان شد
👈اردشیرِ آمد نیوز ساز و ذبح میر حسین پیشِ پای مهسا
👈 منافقین موفق به احیا شبکه خشن میشوند؟!
🔺 بیش از یک سال از رفع محدودیت فیزیکی میر حسین موسوی میگذرد. وعده ای که حسن روحانی در زمان پیروزی انتخابات مطرح کرد اما در دولت سید ابراهیم رئیسی از صبح روز پنجم اردیبهشت ماه 1401 به طور کامل برای کوچه ی اختر و محل سکونت میرحسین موسوی بر طرف شد.
پس از این رخداد خیلی ها منتظر بودند تا ببینند از سوی میر حسین موسوی و حلقه ی اطرافش کدام واکنش را شاهد خواهیم بود و آن واکنش مثبت خواهد بود یا منفی ؟!
🔺 در یک سال اخیر اظهار نظر هایی از مهدی کروبی منتشر شده که نشان میدهد او در مواردی با مواضع نظام کاملا همسو بوده و ظاهرا مسائل را کاملا متفاوت تر از قبل می فهمد.
در یک نمونه از این اظهارات مهدی کروبی در یک سخنرانی 10 دقیقه ای در این خصوص صحبت میکند که به هر شکل ممکن باید اصل این نظام را حفظ کرد.
همین یک مورد نشان میدهد که رفع محدودیت ها برای مهدی کروبی کمک کرده تا او فرصت کند از زاویه ای دیگر مسائل را مرور کند.
🔺 در خصوص میرحسین موسوی ، یک سال بعد از رفع محدودیت های فیزیکی خیلی ها در انتظار آن بودند تا ببینند دقیقا ماجرا چگونه خواهد بود.
بررسی ها نشان میدهد که در حلقه ی اطرافیان میرحسین افرادی به شدت در تلاش هستند تا او به عنوان یک لیدر در فضای مخالفین جمهوری اسلامی شناخته شده و حرفی متفاوت از وی شنیده نشود.
🔺 آنچه در یک سال اخیر رخ داده البته نشان میدهد که این آرزو با حقایق هرگز همخوانی نداشته و ندارد.
برای مثال موسوی در ماجرای مهسا ژینا امینی اتفاقا بیانیه هم صادر میکند اما بیانیه نه مورد توجه قرار میگیرد و نه اثری دارد و نه موفق به موج سازی میشود.
در چنین شرایطی برای این شخصیت و بهره برداری از وی، آن هم در شرایطی که وزنی برای موج سازی ندارد باید فکری کرد.
🔺 موسوی در یک سال اخیر به ویژه بعد از ایام کرونا چندین مراجعه به مراکز درمانی داشته که فیلم های آن از سوی خبرگزاری های داخلی منتشر گردیده است.
این جدای از مسافرت ها و برنامه هایی است که پس از پایان محدودیت های فیزیکی برای وی رخ داده است.
همزمان با این مسائل حالا شاهد آن هستیم که سر و کله ی یک چهره ی آمد نیوز سازِ مستقر در فرانسه پیدا شده است.
چهره ای که روح الله زم ، فرزند محمد علی زم قبل از آنکه از زیرِ چتر سرویس اطلاعاتی فرانسه سر در بیاورد چندین و چند جلسه در فرانسه با وی داشته است.
🔺 اردشیر امیر ارجمند که به عنوان سرپل منافقین در پاریس شناخته میشود و در همفکری با روح الله زم در شبکه ی توهمی آمد نیوز کم نقش نبوده حالا با یک دروغ خنده دار با عنوان تلاش حاکمیت برای ترور میرحسین وارد گود شده است.
او البته وقتی این دروغ را تقت میداده فرصت نکرده به این فکر کند که چرا در آستانه سالمرگِ فتنه ی ژینا یاد حاکمیت افتاده که میرحسین را حذف کند؟!
🔺 بررسی ها نشان میدهد که گروهک منافقین و گروه های همسو به شدت در آرزوی احیای "خوشه ی خشونت" در خیابان های ایران هستند.
آیا کسی برای این مهم به قربانی کردنِ یک چهره که اثرش را از دست داده پای پروژه ی ژینا نیاز دارد یا باید مسئله را فراتر دید؟
فعلا برای قضاوت زود است.
باید جلو تر برویم تا ببینیم سرپل منافقین دقیقا چه در سر دارد و گرایِ کدام سناریو را داده است...
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
https://splus.ir/asatid_enghelabi
✳️چرا ترکیه و باکو بر تصرف سیونیک ارمنستان اصرار دارند ؟
🔸️بسیاری از تحلیلگران با توجه به نقل و انتقالات نظامی در قفقاز جنوبی، از نهایی شدن حمله همزمان ترکیه و باکو به استان سیونیک ارمنستان خبر می دهند.
🔸️احتمالا بهانه آنها عدم اجرایی شدن توافقات ۳ سال پیش و راه اندازی کریدور زنگزور باشد و قصد دارند استان سیونیک ارمنستان را به طور کامل اشغال کنند تا رویای راه اندازی "دالان تورانی" به واقعیت بپیوندد.
🔸️ترکیه از این اقدام چند هدف دارد :
1️⃣ اتصال زمینی به باکو و در نتیجه دریای کاسپین و ایجاد یک کریدور تجاری و دالان تورانی و اتصال کشورهای ترک نشین .
2️⃣ دراختیار گرفتن و کنترل کامل مسیر زمینی ایران به روسیه و اروپا الی الابد.
3️⃣ ایجاد خط لوله گاز از باکو و ترکمنستان تا ترکیه و همچنین بهره برداری از منابع گاز و نفت دریای کاسپین و انتقال آن به اروپا ؛ این اقدام بلندپروازانه باعث می شود تا آنکارا به یک هاب بزرگ گازی در دنیا تبدیل گردد.
🔸️همچنین با توجه به قطع شدن صادرات گاز روسیه به قاره سبز ، اروپایی ها مجبور به خرید گاز مایع (LNG) از آمریکا و قطر شده اند که هزینه ای بسیار بیشتر از CNG دارد و در نتیجه از ایجاد خطر لوله ترکیه به کشورهایشان کاملا استقبال می کنند .
🔸️ اردوغان و مشاورانش احتمالا اینطور محاسبه کرده اند که روسیه درگیر جنگ در اوکراین است و نیز رابطه پوتین و پاشینیان خوب نیست در نتیجه نمی تواند ابتکار عمل را در موضوع سیونیک بر عهده گیرد.
🔸️از طرفی آنان گمان می کنند جمهوری اسلامی نیز به دلیل مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم، درگیری با طالبان در شرق ، تمرکز بر کنترل اتفاقات احتمالی در سالگرد اغتشاشات سال ۱۴۰۱ و همچنین داشتن جمعیت بالای آذری زبان نخواهد توانست در برابر حمله مشترک ترکیه و باکو به سیونیک واکنش خاصی بروز دهد.
🔸️البته محاسبه ترکیه دقیق نیست زیرا ایران به هیچ وجه در این مورد کوتاه نمی آید و ولو با دادن هزینه سنگین، اجازه تغییر ژئوپلیتیک منطقه را نخواهد داد زیرا به کلی ارتباطش با اروپا و روسیه قطع و در کنترل کامل ترکیه و باکو قرار می گیرد و آنها در برابر تهران برتری محسوس ژئوپلیتیکی می یابند.
🔸️نکته دیگر اینست که ایران منتظر فرصتی است تا یک بهانه پیدا کند و با حضور اسرائیلی ها در مرزهایش برخورد جدی داشته باشد.
🔸️همچنین ایجاد خط لوله گازی از ترکمنستان و باکو به اروپا جایگاه گازی ترکیه را در دراز مدت در برابر جمهوری اسلامی تقویت می نماید.
🔸️از طرفی روسها نیز تمایل ندارند که مسیرشان به ایران تحت تسلط ترکیه و باکو قرار گیرد و ترکیه بعد از تبدیل به یک هاب انرژی، صادر کننده اول CNG به اروپا شود و جایگاه مسکو را تصاحب کند.
🔸️آمریکایی ها نیز موافق طرح ترکها نیستند زیرا :
1️⃣ ارمنستان یک کشور مسیحی بوده و به لحاظ هویتی یک پایگاه مسیحی در میان مناطق مسلمان نشین است که از نظر آنها باید حفظ و تقویت گردد .
2️⃣ لابی ارمنی به شدت در آمریکا قوی است و بعد از لابی یهودی ایپک بیشترین نفوذ را خصوصا بر دموکرات ها دارد و بی تردید حمایت دولتمردان ایالات متحده را جلب می کند.
3️⃣ آمریکایی ها (به ویژه حزب دموکرات) با سیاست های اسلامگرایی اردوغان مخالفند و طرح های بلندپروازانه نئوعثمانی گری او را بر نمی تابند.
4️⃣ انتقال گاز CNG از مسیر ترکیه به اروپا ، این قاره را از لحاظ انرژی به ترکیه وابسته کرده و جایگاه هژمونیک آمریکا را تضعیف می کند .
و مهمتر این که شرکت های تولید انرژی LNG آمریکایی بازار بزرگ انرژی اروپا را از دست می دهند .
📌بنابراین منفعتی موازی در میان ایران ، روسیه و آمریکا وجود دارد که اجازه ندهند به هیچ قیمتی اردوغان و علیف به اهدافشان دست یابند.
🔸️البته کیفیت مقابله این ۳ کشور احتمالا متفاوت باشد اما موضوع برای ایران و روسیه حیاتی و امنیتی است و با تمام توان از به ثمر رسیدن طرح های پان ترکیستی ممانعت بعمل خواهند آورد.
🔸️خاطرنشان می شود که روسیه با ارمنستان پیمان دفاعی مشترک دارد و پوتین هم اعلام کرده که تمامیت ارضی ارمنستان خطر قرمز اوست.
✍دکتر تقوی نیا
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
https://splus.ir/asatid_enghelabi
May 11
🔻چرا فاز ۱۱ پارس جنوبی اهمیت دارد؟
🔹میدان گازی مشترک پارس جنوبی که در خلیج فارس و در آبهای سرزمینی ایران و قطر واقع شدهاست، بزرگترین میدان گازی جهان است که هفت درصد از ذخایر گاز دنیا و ۵۰ درصد از ذخایر گاز ایران را در بر گرفته است و ۷۰ درصد از گاز تولیدی کشور در این میدان تولید میشود.
🔹یکسوم میدان پارس جنوبی در اختیار ایران است و دو سوم آن در جغرافیای کشور قطر قرار دارد. هرچند ایران از نظر مساحت، میزان کمتری از میدان را در اختیار دارد، اما از نظر میزان تولید لحظهای از قطر پیشی گرفته است. قطر بهرهبرداری از این میدان را بسیار زودتر از ایران آغاز کرده و به همین دلیل در تولید انباشته و کل از کشور ما جلوتر است.
🔹طرح توسعه فاز ۱۱ میدان پارس جنوبی از سال ۱۳۷۹ رقم خورد، اما تا سالها بعد به دلیل بدعهدیهای شرکتهای خارجی در زمینه مشارکت در این طرح، مسیری پرفراز و نشیب را تا رسیدن به بهرهبرداری طی کرد.
🔹نصب یک سکو در موقعیتی که چاههای زنده (چاههای در حال بهرهبرداری) در آن وجود دارد، نیازمند مهندسی بسیار دقیق است که به دست متخصصان ایرانی انجام شد.
🔹پیش از این، همه سکوها در خشکی ساخته و توسط بارج به موقعیت نصب، حمل میشدند. اما این بار، متخصصان، یک سکوی زنده (سکویی که از آن بهرهبرداری میشود) را از حالت بهرهبرداری خارج و وارد فرایند قبل از راهاندازی کردند.
🔹غیر از حفاریهای لازم برای طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی و انتقال سکوی ۱۲ سی به دست متخصصان شرکتهای ایرانی، همه ۳۸ سکوی پارس جنوبی توسط شرکتهای ایرانی راهاندازی شده است.
🔹در سال گذشته، با تولید روزانه ۷۰۵ میلیون متر مکعب، رکورد تولید گاز از این میدان زده شد که قرار است با طرحهای توسعه در فاز ۱۱ و خط ۱۶ این عدد افزایش پیدا کند.
✅ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسلام
#حقوق_بشر
🔻 در اسلام به حیوانات حق نداری وعده دروغ بدی... چه برسه به انسانها❗️
⬅️ از امام(ع) پرسید دروغ به حیوان دیگه چیه؟ امام فرمودند...
🔻کانال اندیشه پژوهان استاد #رحیم_پور
▪️▪️▪️▪️▪️▪️
@rahimpoor_azghadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪐شناخت دوست و دشمن
#نهج_البلاغه
▫️لا يكون الصديق صديقا حتى يحفظ أخاه فى ثلاث: فى نكبته و غيبته و وفاته.
🟠دوست هنگامى به حقيقت دوست است كه دوستى برادر خويش را در سه حال نگاه دارد، در حال سختی و در حال زمان غيبت، و پس از رحلت.
📘#حکمت_134
@nahjol_balagheh
#نهج_البلاغه
▫️وَلَوْ لاَ مَا نَهَى اللهُ عَنْهُ مِنْ تَزْکِيَةِ الْمَرْءِ نَفْسَهُ، لَذَکَرَ ذَاکِرٌ فَضَائِلَ جَمَّةً، تَعْرِفُهَا قُلُوبُ الْمُؤْمِنِينَ، وَلاَ تَمُجُّهَا آذَانُ السَّامِعِينَ
🟤و اگر نه اين بود که خداوند نهى کرده است که انسان، خودستايى کند، گوينده فضايلى را برمى شمرد که دل هاىِ مؤمنان آگاه با آن آشناست و گوش هاى شنوندگان از شنيدن آن ابا ندارد.
✍اشاره به اينکه فضايل ما اهل بيت همه جا را پر کرده و يکى دو تا نيست و به قدرى شهرت دارد که نه تنها مؤمنان، بلکه منافقان و بيگانگان از اسلام نيز با آن آشنا هستند و گروه زيادى آن را از پيغمبر اکرم(صلى الله عليه وآله) شنيده اند، هرچند امثال تو (معاويه) با آن آشنا نباشيد; ولى از آنجا که ممکن است حمل بر خودستايى شود من از بازگو کردن آن فضايل فراوان چشم پوشى مى کنم و آن را به داورى مؤمنان و اصحاب خاص پيامبر(صلى الله عليه وآله) که هنوز بسيارى از آنها در ميان مسلمانان زندگى مى کنند وا مى گذارم.
📘#نامه_28
@nahjol_balagheh
ساعت دو نیمه شب چند روز مانده به اربعین بود. تنها توی کوچه پس کوچه های کربلا سمت حرم روانه بودم. موکبی ساده در میانه کوچه ای دراز و تنگ میز گذاشته و نصف شبی نان تازه می پخت. بوی گرم و رقصان نان دوید و زودتر بغلم کرد و سنگینی اش را انداخت روی سلولهای احساس گرسنگی ام. تا یک لحظه پیشش گرسنه نبودم. مگر هر شب آن موقع چیزی می خوردم؟
آن که پشت ساروج خمیر نیمه جامدی را با دست های نسوزش پهن می کرد، دشداشه سیاه پوشیده بود و موهای فرفری اش تا شانه هایش می رسیدند و سبیل کلفتی داشت. شبیه لوتی های تیپیکال توی فیلمفارسی های قدیم. چند تا مرد دشداشه پوش هم لابد مثل من عابر بودند که ایستاده بودند به گرفتن نان. اما طوری تمام طول میز را پوشش داده بودند که جایی برای ایستادن من نبود. رو به روی موکب توی همان کوچه تنگ چند مرد دیگر نشسته بودند روی صندلی های پلاستیکی. فقط چند قدم فرصت داشتم تا تصمیم گیری. بایستم بین مردهای این طرف و آن طرف کوچه و منتظر نان بمانم یا رد شوم و بی خیال این بوی مسحور کننده و گیرنده های احساس گرسنگی در مغز رگ به رگ شده ام بشوم. خیلی زود رسیدم به میز و بگویم یک لحظه، یک ثانیه یا حتی کمتر از آن، پا کند کردم و رد شدم.
انگار که پشت سرم هم چشم داشته باشم (که مادر ها دارند) دیدم که مرد خسته و چهارشانه ای به سختی ولی عجله خودش را از روی صندلی بلند کرد. حتی انگار از لخ لخ دمپایی هایش فهمیدم که از صبح روی پا بوده و صبحانه و ناهار و شام و میان وعده داده دست زائرها. آمد دنبالم. صدا زد "زائر؟" برگشتم. اشاره کرد بایستم. ایستادم. رفت سر میز و نان تازه را خودش از روی ساروج کند و به مرد دیگر پشت صحنه چیزی گفت و او یک کفگیر از محتوای تابه روی اجاقی که پشت تر بود و ندیده بودمش ریخت توی ظرفی و گذاشت لای نان و آورد و با احترام دراز کرد سمتم. "تفضلی." چشم هایش را به زمین دوخته بود. با خوشحالی لقمه را
گرفتم و شکرا گفتم و به راهم ادامه دادم. همان طور که گوشه نان را بلند می کردم و بخار نیمروی گرم را نگاه می کردم که چه طور می رقصید و خودش را با بخاری که از نان داغ بلند می شد، یکی می کرد، به زیبایی های پس از ظهور فکر کردم.
اینکه یک روزی بالاخره در همه جای دنیا، مثلا خیابان های سیاه نشین بوینس آیرس، محله های مهاجرخیز ونکوور، حاشیه شهرهای لس انجلس و دهلی و کوالالامپور و دوشنبه و پاریس و آمستردام و شانگهای و سیدنی، زنان آزاد و ارزشمند خواهند شد. طوری که بتوانند نیمه شبی توی کوچه ای تنگ و دراز در کشوری غریب از بین مردانی دو برابر هیکل خودشان با احساس امنیت تمام عبور کنند و مردها حواسشان نه به جسم او و خواسته های خودشان که به شخصیت او و خواسته های روحی اش باشد، که نکند دلش نان خواسته باشد، نکند خجالت کشیده باشد بایستد، نکند اگر توی صورتش نگاه کنم راحت نباشد، و بعد صدایش کنند و او بی احساس ترس، بی آنکه قلبش توی دهانش بکوبد، بایستد و برگردد و لقمه ای نان و نیمرو از دست یکی شان بگیرد و تشکر کند و برود!
دنیای یک مادر زائر نویسنده
https://ble.ir/dimzan
ضربۀ اطلاعات سپاه به شبکۀ سازماندهی اغتشاشات
🔹سازمان اطلاعات سپاه کهگیلویه و بویراحمد: ۶ عنصر شبکه سازماندهی اغتشاشات که در ۵ صفحه فضای مجازی با تشویش اذهان بهدنبال تحریک افکار عمومی برای ایجاد ناامنی بودند، شناسایی و دستگیر شدند.
🔹گردانندگان این صفحات در حال برنامهریزی برای تجمع و اغتشاشآفرینی در روزهای آتی بودند که صفحات آنان مسدود و از دسترس خارج شد.
🔹این ۵ صفحه و ۶ عنصر از فعالان اغتشاشات پارسال و دارای سوء سابقه نیز هستند.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خیلی خوب بود
فرار زائر از دست موکب دارا
عراقیا خیلی باحالن 😂
✅ #به_اشتراک_بگذارید
#استاد_رائفی_پور | حتماعضوشوید👇
🔰 eitaa.com/joinchat/1246953475Cf749f8ac9b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا افزایش صادرات نفت در سفرۀ مردم احساس نمیشود
🔹 طبق آمار موسسۀ تانکر ترکرز صادرات نفت ایران نسبت به ابتدای دولت رئیسی بیش از ۲ برابر شده. اما مرکز آمار اعلام کرده نرخ تورم سالانۀ اقلام خوراکی بیش از ۶۰ درصد است. پس چرا افزایش صادرات نفت تاثیری در سفره مردم ندارد؟
@fetan2
🔴 وزارت خارجه روسیه از حذف دلار در روابط اقتصادی با چین خبر داد
🔹 مدیر امور آسیایی وزارت خارجه روسیه گفت، سیاست حذف دلار در روابط اقتصادی میان روسیه و چین محقق شده است. سهم ارزهای ملی در تسویه حسابهای اقتصادی روسیه و چین در آغاز سال ۲۰۲۲ حدود ۲۵ درصد بود، اما در حال حاضر از ۸۰درصد عبور کرده است. ضمن اینکه مدتی است معاملات با روبل و یوآن در بورس مسکو، از سطح معاملات با دلار بالاتر رفته است.
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پس از رسوایی های اخیر بین مجریان شبکه اینترنشنال طراحان مد و لباس دست به کار شدند!
@fetan2