🔴 ضرورت تحلیل جامعهشناختی از اعتراضات مردمی!
🔹تا زمانیکه نتوانیم پدیدههای اجتماعی را از بعد جامعه شناسی و مردم شناسی تحلیل کنیم و صرفاً تک بعدی به مسائل نگاه کنیم، قطعاً نمیتوانیم یک بحران را حل نمائیم.
🔹در آشوبهای فتنه۸۸ فقط دستان دشمنان بیرونی و سران فتنه۸۸ و پشتپردهها را گفتیم، لذا شکاف اجتماعی درون جامعه عمیقتر و عمیقتر شد و اختلاف بین اقشار جامعه از بین نرفت. عدهای از حامیان نظام، از نظام بریدند.
🔹بعد از انتخابات۸۸ و حوادث ناگوار آن سال، رئیسجمهور سابق برای جذب ۱۳ میلیون نفر حامی میرحسین موسوی راهبردی انتخاب کرد که نه تنها ۱۳ میلیون نفر را جذب نکرد بلکه بخش جدی از ۲۴ میلیون حامی خودش -یعنی حزباللهیها و انقلابیها- را هم از دست داد!
🔹در حوادث دیماه ۱۳۹۶ هم نتوانستیم یا نخواستیم حرف اصلی اعتراضات مردمی را بشنویم و صرفاً به تحلیلهای امنیتی تکیه کردیم و صرفاً دستان دشمنان بیرونی و برخی فریب خوردگان داخلی و یا نیروهای گروهکی را دیدیم اما از تحلیل ۹۰ درصد دیگر معترضین جا ماندیم!
🔹حالا هم در تحلیل اعتراض و سپس آشوبِ بعد از #گرانی_بنزین، فقط دستان دشمنان خارجی و نفوذیهای داخلی و نیروهای سازمانی-گروهکی را دیده و تحلیل میکنیم و از جامعه شناسی اعتراضات و تحلیل فضای جامعه و مشکلات اصلی و آسیبهای اجتماعی و فرهنگی عقب ماندیم!
🔹به خیال خودمان فتنهها را خاموش کرده و آشوب را سرکوب کردهایم! اما نمیدانیم این آتش زیر خاکستر، شاید روزی بگونهای سر برآورد که هیچ چیزی جلو دارش نباشد! براستی چرا دشمنان برای طرح #آشوب_هوشمند روی خوزستان، سرمایهگذاری کردهاند؟ و چاره چیست؟
🔹چه باید کرد؟ و واقعاً چه باید کرد؟ چرا مسائل اصلی و زیرپوستی جامعه را نمیبینیم؟ چرا نمی بینیم یک نسل ۱۵-۲۰ میلیون نفری اساساً کاری به گرانی و مسائل اقتصادی ندارند و صرفاً دنبال آزادیهای اجتماعی و فرهنگی و بدنبال سرگرمیهای متنوع از جمله جنسی اند و دم انتخاباتها هم اینها تعیین کنندهاند؟ و برنامه ای برای اینها نداریم!
🔹براستی چه فکری برای سلبریتیها مثل مهناز افشار داریم که میلیونها نفر فالوور دارند و این فالوورها هم کاری به اقتصاد و معیشت و فساد اقتصادی و ... ندارند؟
🔹یا اینکه اعتراضات فعلی مردم به نحوه مدیریت کشور به کجا خواهد رسید؟ و در آینده چه میشود؟ این "جنبش بیسر" سر از کجا در میآورد؟ چرا میخواهیم با تحلیل های امنیتی و سیاسی، این جنبش بیسر که چندده میلیون نفر عضو افتخاری دارد را به سبد آرای برخی جریانات سیاسی میریزیم و میگوییم آنها توانستند این اعتراضات را بیافرینند!
🔹دهها و شاید صدها سوال مهم در این زمینه مطرح است که پاسخ صحیح به آنها باعث حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه خواهد شد. باید جلسات حضوری نخبگان انقلابی شبانه روزی برای پاسخ به این سوالات برگزار شود تا زمانی ادامه یابد که از طوفان مغزها، مغزهایشان ترکیده و به سقف اتاق فکر بچسبد!
#داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#تلنگر
این چند روز دیدین چنتا از خودیها زدن جاده خاکی؟!
میدونید چرا؟!
چون الان دوران، دوران غربالگری آخر الزمانی است.
دورانی که فوج فوج ریزش در راه است.
دورانی که تنها راه نجاتش #ولایت_پذیری است.
اگر امروز شرایط اجتماعی رو درست نشناسیم، درست تحلیل نکنیم، درست تبیین نکنیم برا خودمون و اطرافیانمون، باید منتظر کشیده شدن به انحراف و سقوط باشیم.
رفقا
مبادا خود مجتهد پنداری کنیم
مبادا خودمون رو کسی حساب کنیم
امروز صحنه گزینش ولایت مدارها و صحنه گزینش سقوط کنندها پهن شده
چشممون به دهان اماممون باشه
بیایم مراقب همدیگه باشیم و اگه یکیمون لیز خورد، دست همدیگه رو بگیریم
که حقیقتا دوران، #دوران_غربالگری است.
🔹باید مراقب #فتنه_98 باشیم.
چراغ راه فقط و فقط، ولی فقیه و امام امت است.
امشب یکی از اساتیدمون میفرمود: بروید توصیه امام خمینی(ره) به سید احمد رو بخونید، امام به ایشون میفرمایند که در هر شرایطی فقط طرف ولایت فقیه باش تا در مسیر بمونی
رفقا داریم میبینیم آغاز سقوط و غربالگری رو
دارم ميبينيم که چه کسایی دارن از مسیر خارج میشن
یقینا تنهامسیرآرامش چنگ زدن به ریسمان #ولایت و شخص رهبری عزیز است، ولاغیر
مراقب همدیگه باشیم
✍ آقای الف(سید بدون سانسور)
#بدون_سانسور
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ هشدار! مراقب جنگ روانی دشمن باشید
♨️ این روزها و پس از فعال شدن اینترنت، فیلمها و صوتهای ساختگی مثل حمله نیروی انتظامی به خانه مردم و کلیپ سخنان تحریف شده رهبر انقلاب در حال انتشار است.
با دیدن این کلیپ به خباثت و رذالت دشمنان و منافقین و معاندین بیشتر پی ببرید و مراقب جنگ روانی دشمن باشید!
🔺 تحریف سخنان مقام معظم رهبری و ایجاد جنگ روانی و شبهه برای تخریب رهبر انقلاب، نیروهای نظامی و انتظامی و فریب مردم...
🔹حتما تا انتها ببینید
#فتنه
#فتنه_اکبر
#فتنه98
#فریب_نخوریم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
KarimiGhodosi.mp3
712.4K
🔴سخنان مهم کریمی قدوسی، نماینده مشهد در مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی : سرویسهای اطلاعاتی لبنان و ترکیه اغتشاشات اخیر را پیش بینی کرده و اطلاع داده بودند
♦️ یک سرویس اطلاعاتی حاشیه خلیج فارس اطلاع داده بود که از شب میلاد پیامبر(ص) ایران به هم میریزد
♦️سفیر انگلیس یک هفته قبل به سفرای اروپایی گفته بود هفته آینده شلوغ میشود
♦️ تصمیم روحانی با علم به این موضوع بود
#فتنه_بنزینی
#خیانت
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
📰 #خبر_و_رسانه
⚠️ #فتنه_بنزین
🚩 کریمیقدوسی: ۱۴۰ تیم تروریستی در آشوبهای اخیر از وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه ضربه خوردند؛
🔰 عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با تسنیم:
🔹فردی که رئیس شورای عالی امنیت ملی است و سالها دبیر این شورا بوده و در دو مجلس رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس بوده چگونه میگوید من خبر نداشتم؟
🔹 استعفای رئیس جمهور و انحلال مجلس یک توطئه بزرگ دشمن در این آشوبگری بود که عین این اتفاقات در عراق اتفاق افتاده است.
🔹عدهای از نمایندگان مجلس هم استعفای خود را آماده کرده بودند که چهار گام توطئه با بیانات حضرت آقا در درس خارج فقه در نطفه خفه شد
🔹این عظمت کار ولایت فقیه است.
#جوادکریمی_قدوسی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️در تحسین یک کناره گیری اجباری انتخاباتی!/ لاریجانی میداند رئیس مجلس آینده چه کسی است و از کجا خواهدآمد
✍️علی لاریجانی، صاحب عنوان طولانیترین مدت ریاست مجلس بعد از انقلاب، رسما اعلام کرد که برنامهای برای انتخابات آتی مجلس ندارد. این اتفاق بسیار قابل تامل است و بیش از آنچه به نظر میرسد، استراتژیک است.
1️⃣ علی لاریجانی – نماد و رئیس اصولگرایان اعتدال دوست- اولین قربانی همپیمانی با روحانی و شریک بودن در کارنامه دولت است. این سرنوشت به زودی برای اصلاح طلبان به مراتب بدتر رقم خواهد خورد. زیرا اصلاح طلبان اعتدال دوست به مراتب در افکار عمومی بیشتر از – اصولگرایان اعتدال دوست- با روحانی و دولت او چسبندگی فکری و عملی داشتهاند. این نکته جالب را نیز باید اضافه کرد که تحلیلگران اصلاحطلب کنار رفتن لاریجانی، به ضرر خود و برای اصولگریان، سود بزرگ می دانند.
2️⃣ او کنار نرفت، بلکه برکنار و حذف شد. جدای از تبعات هم کارنامه شدن علی لاریجانی با دولت و اصلاحطلبان، اما یک عامل دیگر برای کنار رفتن او نباید نادیده گرفت. عاملی که در واقع لاریجانی را با قدرت و تصمیم صریح خود برکنار و حذف کرده است. در این روزها اقدام قاطعانه و به ظاهر زودهنگام شورای ائتلاف اصولگرایان در قم، در حذف لاریجانی و ارائه لیست با حمایت و وحدت حداکثری، بیشتر خود را نشان میدهد. زیرا لاریجانی گرچه درهای زیادی را به روی خود بسته میدید، ولی حضور دوازده ساله در قم آنهم با یدک کشیدن ریاست مجلس، برای سیاستمداری همانند او یعنی همچنان راهی باز است! بنابراین اصولگرایان و نیروهای انقلابی «قم» با یک تصمیم حتی محافظه کارانه برای ارائه لیست انتخابات آتی مجلس، میتوانست ناخواسته سبب بازسازی لاریجانی شود. مسالهای که سایت خبرآنلاین و نزدیک به علی لاریجانی با ادبیاتی دیگر آورده است . این رسانه نزدیک به لاریجانی، اضافه شدن علیرضا زاکانی به فهرست کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلابی قم را، با هدف رقیب سازی برای لاریجانی و به نوعی درواقع بخشی از فرآیند کناره گیری اجباری او گزارش کرده است. در هر صورت باید گفت، اصل اتفاق به نوعی در قم اتفاق افتاده است. مردم، علمای انقلابی و جریان شورای اصولگرایان قم، اساسا عامل اصلی ناامیدی کامل لاریجانی برای حضور در انتخابات آتی به شمار میروند. بنابراین او کنار نرفت بلکه توسط «قم» برکنار و حذف شد.
3️⃣ مساله بعدی در گزارش روزنامه دولت نهفته است. روزنامه ایران درباره علت کنارهگیری لاریجانی از انتخابات نوشته است: «مهمترین عامل در این میان میتواند پیشبینی او از ترکیب مجلس یازدهم باشد. ترکیبی که حتی اگر علی لاریجانی موفق به ورود به آن هم بشود، شانسی ندارد که سکان ریاست آن را در دست بگیرد و باید به یکی از کرسیهای عادی کف مجلس بسنده کند.» روزنامه دولت نیز همانند رسانهها و چهرههای اصلاحطلب از هم اکنون ترکیب آتی مجلس آینده را که جایی برای اصلاح طلبان و اعتدالیون ندارد، پذیرفتهاند و البته نکته ظریف تر آن است که علی لاریجانی به عنوان یک فرد هوشمندتر از تحلیگران دولتی و اصلاح طلب، نه تنها میداند که ریس مجلس آتی نخواهد شد بلکه فراتر میداند رئیس آینده از کجا خواهد آمد و حتی چه کسی احتمالا است!
4️⃣ اما اصولگریان قدر اقدام «قم» را چه اندازه می دانند؟! شهر مقدس قم، همواره در قبل و بعد از انقلاب الهام بخش و مرکز دومینوهای بزرگ سیاسی بوده است. حال «قم» هم زودتر از همه فهرست انتخاباتی خود را اعلام و هم وحدت طلبی جریانات اصولگرایی را با همه بزرگی و دارا بودن بزرگان گرانقدر و متعدد به نمایش گذاشته و هم آغاز تغییر ریاست آتی مجلس و هم حذف شریک بزرگ سیاسی دولت را به تنهایی رقم زده است. بنابراین بسیار بدیهی است که اقتضای سیاست ورزی در میان جریان اصولگرایی میطلبد که این اتفاقات مهم و تاثیرگذار در قطب معنوی انقلاب به صورت دومینووار به تمام کشور تسری و ادامه پیدا کند. یعنی هم وحدتخواهی آن الهامبخش شود و هم آغاز عملی و موفق آنها در تغییر ترکیب مجلس آتی آنهم در گام های اول ماقبل انتخابات مجلس یازدهم. حال ادامه دومینو قم، چرا نباید اساس سیاست ورزی این روزهای اصولگرایان نباشد؟! مسالهای که اصلاحطلبان بیشتر از بقیه متوجه شدند و به همین دلیل همه رسانههایشان برای شکستن وحدت اصولگرایان قم و جلوگیری از الهام بخشی بیشتر انتخاباتی «شهر قم» بسیج شدهاند.
#مهدی_جهان_تیغی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi