🖇 #شهرستانها
🔹 ساخت دستگاه اُزن ساز در کرمان
دستیابی به تکنولوژی تولید پلاسمای سرد
🔸 محققان کرمانی پس از سالها تحقیق به تکنولوژی تولید پلاسمای سرد حاوی عوامل ضدمیکروبی دست یافتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان، یک گروه پژوهشگر کرمانی که سالها بر روی ضدعفونی محصولات کشاورزی تحقیق میکردند حالا با شیوع بیماری کرونا نتایج تحقیقات خود را برای ضدعفونی تجهیزات بیمارستانی و مکانهای عمومیِ پرتردد بکار گرفتهاند.
این پژوهشگران میگویند: این تکنولوژی توانایی تاثیر بر روی میکرو ارگانیسمهای مختلف از جمله باکتریها، ویروس قارچ و عفونتها را دارد.
همچنین دستگاه اُزنساز از طریق تولید ازن در هوا و تزریق در داخل آب عمل میکروبزدایی را انجام میدهد ودستگاه تصفیه هوا نیز هوای تنفسی اطراف وقتی وارد دستگاه میشود آن را تصفیه میکند و میکروبهای آن را از بین میبرد و هوای تمیز بدون میکروب خارج میکند.
همچنین این گروه میگوید: این دستگاه علاوه بر تولید صنعتی خانگی هم تولید میشود و ساخت داخلی با امکانات موجود داخلی است و نمونه خارجی آن
گران است.
http://kayhan.ir/fa/news/185743
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔰باب مناجات چگونه برای انسان باز میشود؟
🔰احساس نیاز به مناجات، احساسی است که در اثر «بلوغ معنوی» پدید میآید
🔻 آشنایی با برخی مضامین دلنشین مناجات شعبانیه(۴) - ۲
🔸 انسان در اثر بلوغ معنوی، یک احساس وابستگی به خدا پیدا میکند، شبیه وابستگیِ یک کودک به پدر و مادرش. با این تفاوت که احساس نیاز انسان به پروردگار، بسیار شدیدتر است و با نوعی تضرع، احساس تقصیر، احساس ذلت و فروتنی همراه است.
🔸 اگر این احساس در کسی پیدا شد، آنوقت موانعی بین خودش و خدا میبیند و از این موانع، دلش میگیرد. این موانع ممکن است موانع طبیعی باشند؛ مثل طول عمر. یا ممکن است انسان این موانع را از طرف خودش میبیند که غالباً از این جنس است. اساساً یکی از احساسات خوبی که یک عبد-در بلوغ معنوی خودش- نسبت به مولا پیدا میکند این است که همیشه نسبت به مولای خودش احساس تقصیر میکند و این احساس، سرمایۀ دلشکستگی او خواهد شد و باب مناجات را باز میکند.
🔸 در بلوغ معنوی، انسان به یک «احساس نیاز» میرسد، همانطور که در بلوغ سنی هم از یک سنی به بعد، انسان احساس نیاز به همدم و همراه پیدا میکند و همانطور که آدمها احساس نیاز به اجتماع اطراف خود پیدا میکنند و دلشان از تنهایی میگیرد. وقتی انسان رشد بکند، به آن احساس نیاز به مناجات هم میرسد.
🔸 تمام مناجاتها در آن فضا قابل تحلیل است، اگر باب آن فضا برای انسان باز نشده باشد طبیعتاً نمیتواند این مناجات را درک بکند. خوب است مناجات شعبانیه را با این احساس و با این تمنا بخوانیم که «خدایا این باب را برای ما باز کن!» یا با این احساس بخوانیم که «چقدر ما دور هستیم از آن فضایی که علی(ع) حس میکردند!» همین حسرتخوردن و تحسینکردنِ آن رابطۀ زیبا، میتواند انسان را نزدیک کند.
👤علیرضا پناهیان
🚩شرح مناجات شعبانیه - ۹۹.۱.۱۲
👈🏼 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6158
@Panahian_ir
🍃🌺 رسول خدا (ص):
💖 #نیت مؤمن، بهتر از عمل اوست و نيّت كافر، بدتر از عمل اوست.
الكافی : 2 / 84 / 2 📚
💖 بايد در هر كارى #نیت پاكی داشته باشى حتى در خوابيدن و خوردن.🍎
@mobahesegroup
- ناشناس.mp3
673.3K
#پرسش_مخاطبین
پاسخ به متنی که شبهاتی درباره علامه مجلسی ها و تهمت جاسوس بودن آنها و ساخت حوزه علمیه توسط انگلیسی ها و... نوشته شده است
👇👇👇
🎤 پاسخ #استاد_عبادی از اساتید مهدویت کشور و پژوهشگر تاریخ
@mobahesegroup
#شرح_نامه ۳۱
نهج البلاغه
📌قسمت ۲۵
❣امام عليه السلام در پايان اين بخش از وصيّت نامه انگيزه خود را بر بيان اين وصيّت نامه به اين صورت بيان مى کند که مى فرمايد:
✨وَرَأَيْتُ حَيْثُ عَنَانِي مِنْ أَمْرِکَ مَا يَعْنِي الْوَالِدَ الشَّفِيقَ، وَأَجْمَعْتُ عَلَيْهِ مِنْ أَدَبِکَ أَنْ يَکُونَ ذَلِکَ أَنْتَ مُقْبِلُ الْعُمُرِ وَمُقْتَبَلُ الدَّهْرِ، ذُو نِيَّة سَلِيمَة، وَنَفْس صَافِيَة
💠«و همان گونه که پدرى مهربان بهترين نيکى ها را براى فرزندش مى خواهد، من نيز صلاح ديدم که تو را به اين وسيله تربيت کنم و همت خود را بر آن گماشتم، چرا که عمر تو رو به پيش است و روزگارت رو به جلو و داراى نيّتى سالم و روحى باصفا هستى»
✍اشاره به اينکه اگر من زحمتِ گردآورى تجارب پيشينيان و آموزه هاى تاريخ را براى تو کشيدم و همه آنها را در اين اندرزنامه ام خلاصه کردم، به دو دليل است:
🔻نخست اينکه پدرم; پدرى مهربان و عاشق و دلباخته سعادت فرزندش و ديگر اينکه تو هم جوان هستى و در آغاز عمر و نيتى پاک و قلبى صاف دارى. اين دو، دست به دست هم داده و اين زحمت را براى من آسان نموده است.
✔️در واقع امام عليه السلام با اين سخنانش به همه پدران دلسوز درس مى آموزد که اگر خواهان سعادت فرزندان خود هستند از آن زمان که قلب فرزندان صاف و پاک است در تربيتشان بکوشند و مخصوصاً از تاريخ پيشينيان که مملوّ از درس ها و عبرت هاست و نمونه هاى حسى براى مسائل اخلاقى به دست مى دهد، کمک بگيرند.
📝ادامه دارد....
┏━━━🍃🌹🍃━━━┓
@nahjol_balagheh
┗━━━🍁━━
یکیشون تاجر چایی
یکیشون طلبه منبری
چهل روزی است ماشین شخصی را برداشتهاند و به همراه مامور بهداشت منازل بیماران کرونایی را ضدعفونی میکنند.
تنها اسلام و انقلاب است که میتواند چنین انسانهایی تربیت کند.
✍️ حجت فقیه
🆘 @Roshangari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مجلس ما، مجلس #یک_نفره است، رئیس تصمیم می گیرد و بقیه کاری نمی توانند بکنند، چنانکه در خصوص برجام چنین شد.
معتقدم مجلس ما یک نفره است و آقای #لاریجانی هر کاری خواست در مجلس میکند... ایشان تعداد محدودی نماینده دارد و بین دو جناح با آنها بازی می کند.
وقتی می خواهد خود را به اصلاح طلب ها می چسباند و در مقابل اصولگراها رای می آورد، وقتی می خواهد مثلا سه وزیر رای بیاورد، خود را به اصولگراها می چسباند تا در مقابل اصلاح طلبان رای بیاورد.
دکتر #علیرضا_زاکانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 پول ۴درصد از شستا چه می شود؟
🔹امروز دولت ۴درصد از شستا را به قیمت ۷هزارمیلیارد تومان در بورس ارائه کرد.
شستا یا همان شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی حاصل انباشت سرمایه های متعلق به کارمندان و کارگرانی است که صاحبان اصلی این غول سرمایه گذاری هستند. یعنی اکثر این صاحبان از قشر مستضعف و آسیب پذیر جامعه می باشند.
حالا یک سئوال اساسی مطرح می شود :
آیا قرار است پول حاصله از فروش شستا به جیب دولت برود؟ اگر این گونه باشد که این یک دستبرد بزرگ دولتی از جیب مستضعفین است!
اگر هم قرار است که با این پول در جایی دیگر سرمایه گذاری شود خب این فروش چه دلیلی داشت؟ این که همان آش است و همان کاسه!
در هرصورت دولت موظف است همانطور که با افتخار و هیاهوی رسانه ای از واگذاری شستا سخن می راند ، از نحوه رساندن این پول به صاحبان اصلی اش هم بطور کاملا شفاف اطلاع رسانی کند.
✍ #قاسم_اکبری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✅سخنی با مسوولین صدا وسیما/ مراقب نفوذی ها باشید
چه کسی به مدیران رسانه ملی مشورت می دهد؟ نگران مشاوران و چنین مشورت هایی باشید.
آنروز که رسانه های دلسوز گلایه کردند که چرا باید فردی که رسانه ملی را به تمسخر می گیرد با پایتخت 6 به خانه مردم بازگردد یک مسوول توضیح نداد چرا. در نهایت پایتخت 6 شد آنکه نباید میشد. جناب عسگری می داند که اشکالات این سریان تنها در تقلید شیطنت آمیز از یک صحنه فیلم فارسی و لاله زاری نبود. اما باز هم کسی توضیح نداد چرا مماشات؟ دست آخر هم با یک میزگرد نمایشی برای بستن دهان منتقد، پرونده اعتراضات بسته شد.
پایتخت نمونه بود. متاسفانه این رویه است.
این روزها رسانه ملی در معرض پرسش است. بی اعتنایی رسانه ملی به این پرسش ها چه توجیهی دارد؟ چه کسی به مدیران رسانه ملی مشورت می دهد که افکار عمومی مهم نیست؟
مطابق بند ب ماده 3 قانون ارتقا سلامت نظام اداری رسانه ملی موظف است قراردادهای متوسط به بالا را بصورت علنی منتشر سازد. اما چنین نکرده و حتا در معرض پرسش نیز چنین نمی کند. چرا؟
چرا توضیح نمی دهید سندی که از دستمزد قرارداد یک مجری منتشر کرده اید و البته رافع اتهام است، به شکل نادرستی مخدوش شده است؟
چرا توضیح نمی دهید که در بکارگیری یک فرد مساله دار که از فریاد کردن توهین به امام و انقلاب باکی ندارد، خطا کردید؟ چرا این قصور و تقصیر را برای مخاطب توضیح نمی دهید؟
کسی که به شما مشورت می دهد مخاطب مهم نیست و نیازی به پاسخ نیست، نفوذی است ولو مزدور نباشد. نفوذی همیشه عامل کسی نیست بلکه می تواند گرفتار یک فکر منحرف و واپس مانده باشد. چرا از چنین افرادی مشورت می گیرید؟
وقتی حاضر به شفاف سازی نباشید و برای فهم مخاطب حرمت قائل نباشید، مطالبه شفافیت دست افرادی می افتد که هویت شان شبهه ناک است. وقتی به نقد رسانه های دلسوز وقعی ننهید گرفتار افرادی می شوید که با تهمت و افترا پروژه بی اعتمادسازی را پیش می برند. تهمت می زنند و وقتی پاسخ می دهید هم می گویند دروغ گوئید.
دلسوزانه و خیرخواهانه به رسانه ملی پیشنهاد می کنم در شفاف سازی پیش قدم شود.
#محسن_مهدیان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅دیپلمات آلمانی: ایران هیچگاه به دنبال ساخت بمب اتم نبوده...!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
امروز جناب روحانی فرمودهاند که نباید بیانِ افراد به گونهای باشد که مردم را دچار شبهه کند و بخشی از گزارش راجع به ارز را که شنیدهام %۱۰۰ غلط است؛ هرچند که حرف ابتدایی جناب روحانی کاملا درست است و حتی میتوان از خودشان نیز مطالبهی رعایت این موضوع را نمود اما کاش لااقل ایشان به شنیدههایشان اعتماد نمیکردند و بجای اسیر بازیها و القائات رسانهای شدن، متن گزارش را کامل میخواندند اما جالب اینجاست همان رسانههایی که از دیروز شروع کردهاند به القای "گم شدن" ۴.۸ میلیارد دلار، اکنون شروع کردهاند به زیاد کردنِ پیاز داغ صحبتهای جناب روحانی علیه گزارش دیوان محاسبات !!
➕ فارغ از اینکه علت شیطنت رسانهها (آنهم در این شرایط) چه میتواند باشد، کاش لااقل کمی نیز به بخشهای دیگر گزارش دیوان محاسبات دقت میشد؛ مخصوصاً نقض ۴۳ درصدی احکام قانونی بودجه از سوی دولت که اتفاقاً مسئولیت این بخش برعهده "هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین" میباشد که زیر نظر رئیس مجلس اداره میشود!!
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 موتور جستجوی پرسش و پاسخ دینی (امین سرچ)
سامانه اطلاعاتی هوشمند در حوزه علوم اسلامی با هدف دسترسی حداکثری مخاطبان به پرسشها و پاسخهای دینی
🔸www.aminsearch.com
💠پاسخ شیرین و محکم شهید مطهری به دلباختگان فرهنگ و تمدن غرب
🔸امثال من گاهی با سؤالاتی مواجه میشویم که با لحن تحقیر و مسخره آمیزی میپرسند: آقا سواره (ایستاده) غذا خوردن شرعاً چه صورتی دارد؟! با قاشق و چنگال خوردن چطور؟! آیا کلاه لگنی به سر گذاشتن حرام است؟! آیا استعمال لغت بیگانه حرام است؟! ...
🔹در جواب اینها میگوییم: اسلام دستور خاصی در این موارد نیاورده است. اسلام نه گفته با دست غذا بخور و نه گفته با قاشق بخور؛ گفته به هر حال نظافت را رعایت کن. از نظر کفش و کلاه و لباس نیز اسلام مد مخصوصی نیاورده است. از نظر اسلام زبان انگلیسی و ژاپنی و فارسی یکی است. اما ...
🔸اما اسلام یک چیز دیگر گفته است؛ گفته شخصیت باختن حرام است، مرعوب دیگران شدن حرام است، تقلید کورکورانه کردن حرام است، هضم شدن و محو شدن در دیگران حرام است، طفیلیگری حرام است، افسون شدن در مقابل بیگانه (مانند خرگوشی که در مقابل مار افسون میشود) حرام است، الاغ مرده بیگانه را قاطر پنداشتن حرام است، انحرافات و بدبختیهای آنها را به نام «پدیده قرن» جذب کردن حرام است، اعتقاد به اینکه ایرانی باید جسماً و روحاً و ظاهراً و باطناً فرنگی بشود حرام است، چهار صباح به پاریس رفتن و مخرج «را» را به مخرج «غین» تبدیل کردن و به جای «رفتم» «غفتم» گفتن حرام است.
📚برگرفته از کتاب نظام حقوق زن در اسلام؛ شهید مرتضی مطهری(ره)
@tollabolkarimeh 🌷
#مناجات_شعبانیه |خدایا، من بنده ی ناتوان گنهکار توام و مملوک توبه کننده به پیشگاهت....
🌙 #نماز_شب
🌐 @rahyafte_com
📌نامه دکتر مرندی به مراجع عظام تقلید و مسئولین در مورد روزه در شرائط کرونایی
🔹با احترام، موضوع روزهداری در بحران ویروس کرونا در جلسهای با حضور اساتید متدین دانشـگاهها از تخصصهاو فوقتخصصهای مختلف و با مشارکت حجت الاسلام فلاحزاده رئیس مؤسـسه موضوعشناسـی فقهی در محل فرهنگسـتان علوم پزشـکی مورد بحث قرار گرفت و جمعبنـدی نظرات پس از مشورت بـا وزیر محـترم بهـداشت، و برخی از مسـئولین محترم ستاد مبارزه با کرونا و تأیید آنان بهپیوست جهت استحضار و هر گونه اقدام مقتضی تقدیم میشود.
دکتر سید علیرضا مرندی ــ رئیس فرهنگستان علوم پزشکی
روزهداری در بحران ویروس کرونا
🔹روزهداری ماه مبارک رمضان یکی از ارکان پنجگانه اسلام است که با قصد قربت و بندگی آفریدگار برای تکامل انسان فریضه واحب برای تمام مسلمانان است. در سال جاری علاوه بر بیماران و مسافرینی که از روزهداری معذورند، با توجه به بحران ویروس کرونا موضوعات خاصی در مورد سلامت انسان در روزهداری ماه مبارک رمضان مطرح میشوند که پرداختن به آنها برای امت اسلامی کشور عزیزمان ضروری است.
🔹لازم به ذکر است تبعیت محض از توصیههای ستاد مبارزه با بیماری کرونا لازم و ضروری است. پزشکان متفقالقول هستند که نخوردن غذا بهطور متناوب مانند روزهداری اسلامی نهتنها عارضهای در افراد سالم ایجاد نمیکند بلکه سبب تقویت ایمنی بدن، کاهش پاسخهای التهابی زیانبار و بهبود واکنش بدن در موارد استرس میشود، لذا کلیه افراد سالم کمتر از 65 سال با رعایت موارد زیر میتوانند روزه بگیرند؛
1 ــ رعایت کلیه توصیههای بهداشتی بهمنظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مانند رعایت فاصلههای اجتماعی، شستوشوی مکرر دستها، پرهیز از نزدیک شدن به بیماران کرونایی
2 ــ نوشیدن 8 تا 10 لیوان آب در فاصله افطار تا سحر
3 ــ استفاده از نبولایزر و یا جوشاندن آب در ظروف درباز بهمنظور مرطوب نگهداشتن نسبی محیط منزل
4 ــ کاهش مصرف چای و قهوه و مواد شیرین و افزایش مصرف سبزیجات و میوهجات در فاصله افطار تا سحر
5 ــ پرهیز از محیطهای گرم و خشک در افراد سالمند (65 سال و بیشتر)، عوامل مساعدکننده ابتلا به بیماری کرونا بهویژه دیابت قندی، افزایش فشار خون، چاقی مفرط، بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و بیماریهای مزمن ریوی شایع میباشند و در صد قابل توجهی از سالمندان بهعلت کمی مراقبتهای سلامت، از وجود این بیماریها در خود بیاطلاعند.
🔹از طرف دیگر براساس شناخت کنونی ما از ویروس کرونا بهنظر میآید که افراد مبتلا به بیماریهای زمینهای نظیر فشار خون بالا، بیماری قلبی، سرطان و یا دیابت بیش از دیگران در معرض ابتلای شدید به این ویروس هستند. نظر به اینکه در افراد مسن ابتلا به این ویروس ممکن است باعث نوع شدید بیماری شود لذا با احتمال ضرر برای آنهاتوصیه میشود در صورتی که دسترسی به پزشک ندارند علاوه بر رعایت توصیههای بهداشتی بهمنظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا آنهایی که مطمئن نیستند روزه برای آنها ضرر ندارد احتیاطاً از انجام این فریضه الهی پرهیز نموده و آن را پس از اطمینان از اتمام همهگیری این بیماری قضا نمایند، مگر اینکه با نظر پزشک متخصص اطمینان از بیضرر بودن روزه برای آنها حاصل شود.
🔹افراد دچار لاغری بسیار شدید و چاقی مفرط نیز در فاصلهگذاریها و رعایت توصیههای بهداشتی احتیاط بیشتری نمایند، بیماری دیابت عامل مساعدکننده عمده برای ابتلا به ویروس کرونا است و لذا توصیه میشود فقط آن گروه از بیماران دیابتی اقدام به روزهداری نمایند که سن کمتر از 65 سال داشته و تحت درمان و مراقبت نزدیک پزشک باشند (با رژیم غذایی با متفورمین، آکاربوز، گلوتازون، و گروه گلیپتینها (مهارکنندههای 4-DDP)، قند خون ناشتای کمتر از 140 میلیگرم در دسیلیتر و یا هموگلوبولین A1c کمتر از 7 دارند)، آموزشپذیر و متعهد به پایش منظم قند خون هستند و اصول حفاظتی و پیشگیری توصیهشده ستاد بحران کرونای کشوری را بهدقت رعایت مینمایند.
🔹بیماران دچار فشار خون در صورتی روزه بگیرند که فشار خون آنها در کنترل مطلوب، یعنی فشار بالا (سیستولیک) کمتر از 140 میلیمتر جیوه و فشار پائین (دیاستولیک) کمتر از 80 میلیمتر جیوه باشد، بیمارانی که پیوند اعضا شدهاند نباید روزه بگیرند. روزه گرفتن برای بیماران پیوند قرنیه بلامانع است.
🔹در بیمارانی که مبتلا به سایر بیماریها هستند و قبلاً روزهداری برای آنها منعی نداشته است، روزهداری در شرایط بحران ویروس کرونا متفاوت از سالهای دیگر نیست و در موارد خاص با نظر پزشک متخصص اقدام نمایند، در مورد بیمارانی که مبتلا به ویروس کرونا شده و بهبود یافتهاند توصیه میشود حداقل تا 6 هفته اقدام به روزهداری نکنند.
🌐 @rahyafte_com
🔸گاتری در شهر کرومه در آفریقای جنوبی متولد شد جایی که اسلام نام آشنایی برای او نداشت و فقط مغازه دارانی را میشناخت که برای امرار معاش از کشورهای دیگر همچون بنگلادش و..به کرومه آمده بودند و دینشان غیر از دین مسیحیتی بودکه متعلق به کلیسای انگلستان و یا کلیسای امریکایی هاست و اکثر مردمانشان به این دین متولد شده اند.
🔹گاتری بدرفتاری های پدر با مادر را خوب به خاطر داشت, که سرانجام باعث شد او در سن چهارده سالگی شاهد طلاق والدینش باشد. او می گوید مادرش را دوست میدارد ولی به خاطر اسلام پدر را بخشیده, همین اخلاق پدرش باعث شد او به این نتیجه برسد که مسیحیت دین کامل و تمام کننده ای نیست و روح او را اغنا نمیکند...
🔸گاتری میگوید دو عامل یکی اهل بیت علیهم السلام و دیگری اخلاق خوش و زیبای مبارک در دل من جرقه ای زد و من را به اسلام مشتاقتر کرد.
🔻ادامه درسایت #رهیافته
rahyafteha.ir/24753
🔴بزرگترین کارخانه تولید ماسک جنوب غرب آسیا در 23 روز به بهرهبرداری رسید
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ "حقوقبشر به سبک آمریکایی؛ انجام تست کرونا و استفاده از ماسک برای سیاهپوستان ممنوع"!
هنوزم بعضیا توئیت بزنن که ایران چرا از #پزشکان_بدون_مرز استفاده نکرد
👤 رضا غفاری🇮🇷
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
⭕️أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ
🔹سپاهی که با داعش و مخلّان امنیت ملّی میجنگه یا با ویروس کرونا مبارزه میکنه، همون سپاه هم در کار جهادی(سیل،زلزله، کرونا و...) به هموطنانش بی منّت، خدمات میرساند.
👈 خدا قوّت سبزپوشانِ #غيور✌️
✅ به افسران بپیوندید:
@Afsaran_ir
#نهج_البلاغه
✨إِنْ أَصَابَهُ بَلاَءٌ دَعَا مُضْطَرّاً، وَإِنْ نَالَهُ رَخَاءٌ أَعْرَضَ مُغْتَرّاً
🔔از کسانى مباش که❗️
💠اگر بلایى به او برسد همچون بیچارگان دست بر دعا مى دارد و اگر وسعت و آرامشى به وى دست دهد با غرور از خدا روى گردان مى شود.
📚 #حکمت ۱۵۰
@nahjol_balagheh