چطور محصولات ارگانیک را بشناسیم؟
این روزها از نام «ارگانیک» سوءاستفادههای زیادی میشود. در دستهی محصولات طبیعی و سالم محصولات مختلفی با شرایط مختلفی تولید و عرضه میشوند که بهتمامی ارگانیک نیستند و درعینحال بهتمامی صنعتی هم نیستند. این محصولات معمولا در طبقههای گوناگون مانند محصولات سالم، طبیعی و ارگانیک عرضه میشوند. فقط محصولاتی به عنوان ارگانیک شناخته میشوند که مراحل بازرسی و نظارت را از طرف سازمانهای مربوطه گذرانده و گواهی ارگانیک دریافت کرده باشند.
هنگام خرید محصولات ارگانیک، برچسب ارگانیک روی محصول را بررسی کنید و چون امکان چاپ تقلبی این برچسبها وجود دارد از فروشگاههایی که گواهینامهی ارگانیک دارند خرید کنید، میتوانید برای شناسایی فروشگاههای معتبر به سایت انجمن ارگانیک ایران مراجعه کنید. خوب است بدانید طبق اعلام انجمن ارگانیگ محصولات واقعی ارگانیک در گرانترین حالت فقط ۳۰درصد بیشتر از انواع غیرارگانیک قیمت دارند.
ممکن است آن دسته از محصولاتی که مد نظرتان است به صورت ارگانیک یافت نشوند اما به حداقل رساندن مضرات هم نوعی منفعت محسوب میشود. به عنوان مثال شاید شما به مرغ ارگانیک دسترسی نداشته باشید اما حداقل میتوانید مرغهایی را مصرف کنید که که در پرورششان از آنتی بیوتیکها استفاده نشده است.
🆔@farid_organic_products
🖇https://eitaa.com/farid_organic_products
🌍 #بین_الملل
🔹 درخواست 20 روستای اهل سنت عراق برای حضور دائمی حشدالشعبی
🔸 ساکنان 20 روستای استان سنی نشین «دیاله» در شمال شرق عراق، رسما خواستار استقرار دائمی نیروهای «حشدالشعبی» در اطراف این روستاها، جهت دفع خطر بقایای داعش شدند.
«صادق الحسینی» سخنگوی رسمی نیروهای حشدالشعبی در محور دیاله، تصریح کرد: اهالی بیش از ۲۰ روستای کشاورزی در اطراف شهرستان «خانقین» (۱۰۰ کیلومتری شمال شرق شهر بعقوبه)، رسما خواستار ابقای نیروهای حشد در مناطق خود، با هدف دفع خطر تروریسم شدند.
به گزارش فارس، وی افزود: ساکنان این روستاها تاکید کردند که به فرماندهان حشدالشعبی در پایان دادن به حضور باقی ماندههای داعش و بازگشت کلیه آوارگان به منازل شان، اعتماد دارند.
الحسینی گفت: نشستها و دیدارهایی نیز با ساکنان این روستاها داشتیم و به آنها اطمینان دادیم که حشد نیرویی ملی است و از همه طیفها و اقوام عراقی، بدون هیچ استثنایی دفاع میکند و از این پس نیز بیش از پیش، برای بستن پرونده داعش، فداکاری خواهد کرد.
طی ماههای اخیر، شماری از روستاهای اطراف خانقین هدف حملات تروریستی باقی ماندههای داعش قرار گرفته است. این حملات باعث شد که دهها خانوار ساکن این روستاها آواره شوند.
طرح حشد برای اربعین
سازمان حشدالشعبی عراق از تدوین یک طرح ویژه برای برگزاری مراسم اربعین حسینی(ع) در کربلای معلا و آمادگی برای اجرای آن خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیپ ۲۶ سازمان حشدالشعبی عراق از طرح زودهنگام خود به منظور تدارک مراسم اربعین حسینی(ع) با استفاده از پهپاد و فراخوان برای آمادهباش 5000 نیروی ذخیره خبر داد.
این تیپ طی بیانیهای، اعلام کرد که این طرح مواردی چون ارائه خدمات، حفظ امنیت، اقدامات پزشکی و بهداشتی و سایر امور را در بر میگیرد و با طرفهای رسمی(دولتی) نیز هماهنگیهایی صورت خواهد گرفت…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/197636
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📡 #دور_دنیا
🔹 تزریق واکسن احتمالی کرونای آکسفورد به 250 نفر (ژاپن)
🔸 شرکت آسترازنکا که آزمایشهای بالینی واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد را مدیریت میکند، خبر از انجام آزمایشهای بالینی این واکسن در ژاپن داد.
به گزارش فارس به نقل از دیلیمیل، واکسن ویروس کرونا آکسفورد همراه با آزمایش آخرین مرحله که این هفته در ایالات متحده برگزار شده، در ژاپن نیز وارد فاز آزمایشهای انسانی شد. این شرکت دارویی انگلیسی با استخدام ۳۰ هزار نیروی کار در آمریکا و به خدمت گرفتن داوطلبان کار در پرو و شیلی، اقدام به آمادهسازی برای انجام فاز سوم آزمایشهای این واکسن کرده است.
غول دارویی انگلیس آزمایش واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد را روی ۲۵۰ بیمار در ژاپن آزمایش میکند؛ بیش از ۵۰ هزار نفر در سراسر جهان در حال حاضر در مطالعات واکسن کرونای آکسفورد شرکت کردهاند.
توسعه دهندگان این واکسن میگویند: واکسن کرونای آکسفورد که موسوم به «AZD1222» است، میتواند تا پایان امسال آماده شود. واکسن مذکور آزمایشهای انسانی را در ژاپن آغاز کرده است و به عنوان بخشی از توافق برای تهیه آن برای این کشور، روی ۲۵۰ بیمار آزمایش میشود. آسترازنکا، صاحب حقوقی این واکسن اعلام کرد: آزمایشهای بالینی مرحله ۱/۲ در ژاپن را آغاز میکند؛ آزمایشهای در مقیاس کوچک بر روی ۲۵۰ بیمار در چندین مرکز در سراسر کشور انجام میشود. آزمایشهای مرحله یک و دو روی گروههای کوچکی از افراد انجام میشود تا ببینند آیا واکسن عوارض جانبی جدی ایجاد میکند یا خیر؛ در عین حال این موارد به طور کلی اثبات نمیکنند که واکسن توسعه داده شده از فرد در برابر کرونا محافظت میکند.
AstraZeneca برای ساخت و توزیع واکسن در ژاپن با شرکتهای دارویی ژاپنی «Daiichi Sankyo» و «JCR Pharma» توافق کرده است.
http://kayhan.ir/fa/news/197652
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
⭕️ شیطانگرایی؛ یکی از جریانهای فاسد فکری غرب
🔹مبنای بنیادین گرایش به شیطانیسم ، پرستش یک نیروی ماوراء الطبیعه اساطیری و یا چند خدایی میباشد . عمده پیروان آن به خدایان رم باستان ، الهههای شرقی و ... گرایش دارند . اما رکن اصلی این نوع نیز مانند سایر انواع تاکید بر پرورش استعدادهای شخصی انسان و در حقیقت خودپرستی است .
◾️#شیطانپرستی فلسفی عبارت است از اینکه محور و مرکز عالم انسان است این شاخه از شیطانپرستی به پایهگذاری این فرقه به نام آنتوان لاوی نسبت داده میشود .این نوع از مبنای اعتقادی یهودیت نشات گرفته است.
♨️شیطانپرستی گوتیک، نوعی از شرپرستی با اشاره به تاریکی و از کثیفترین #فرقه_انحرافی به حساب میآید . در موسیقی متالیکا نیز سبکی به نام گوتیک وجود دارد . کثیفترین اعمال مانند خوردن نوزادان ، تجاوزات جنسی و ... به این گروه نسبت داده میشود. (گرچه گفتنی است برای تمام گروههای شیطانی این اعمال از واجبات ! به حساب میآید.) میل و درخواست به برگشت تاریکی در این شاخه بارز است . همانند اعضای گروه آکنکار که با لباسهای تیره به غارها و تاریکیها برای فریاد کشیدن پناه میبرند. /فرق و ادیان
بیشتر بخوانید:
https://b2n.ir/726960
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆نقدهای حجت الاسلام دکتر رفیعی به سخنان حسن آقامیری در باب سوء استفاده وی از داستان حر برای توجیه اسلام رحمانی( طرفدار اباحه گری)
⛔️ اعتراض دکتر رفیعی به انفعال حوزه علمیه در باب تبلیغات انحرافی حسن آقامیری
🔴 این گونه تفکرات(تفکرات امثال آقامیری) برای جوانان خطرناک تر از تفکرات داعش است.
@tollabolkarimeh
🔴 در گذشته سانسور از طریق مسدودکردن جریان اطلاعات به اجرا درمیآمد،
در قرن بیست و یکم از طریق غوطهور کردن انسانها در سیلاب اطلاعات بیاهمیت و نامربوط عملی میشود.
انسانها واقعا نمیدانند به چه چیزی توجّه نشان دهند، و اغلبْ وقت خود را صرف بحث و بررسی در بارهی موضوعات فرعی میکنند.
در زمانهای دور قدرت داشتن به معنای دسترسی به اطلاعات بود، اکنون قدرت یعنی آگاهی بر اینکه از چه چیز باید چشم پوشید!
بجای مجادله های بیخود رفع شبهه کنیم
دین و ایمان و باورهای اسلامی مردم را نشانه گرفته اند... ایمان مان در خطرست
@tollabolkarimeh 🌷
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓فرقه شیرازی دنبال چیست؟
🎥حجت الاسلام بیرانوند(متخصص ادیان و فرق) ضمن تشریح شاخصههای فرقه شیرازی و تشیع لندنی اقدامات این جریان را دور از مبانی دینی و عقلانیت دانست. /طلاب پاسخگو
#فرقه_شیرازی
#نقد_تشیع_انگلیسی
@tollabolkarimeh 🌷
🔴چاپ پول برای نجات بورس آنقدر حرف زشتیه که حتی نباید به زبان رانده بشه
آقای همتی به هرقیمتی شده، زیربار این ایده فاجعهبار نروند
*سید امیر سیاح*
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
نقد دقیق کیهان از «آقازاده» اوج؛
🔴 «آقازده» هر چه جلوتر آمد، عقبتر رفت!/ضعف داستان خسته را با شات بسته روی چهره با آرایش های غلیظ پر کردند
🔹آرش فهیم منتقد برجسته سینما در روزنامه کیهان نوشت:
از 10 سال قبل که شبکه نمایش خانگی نیز به یکی از درگاههای انتشار سریال تبدیل شد، همواره انتقاداتی نسبت به محتوا و کیفیت این آثار وارد بود. از آنجایی که این سریالها اغلب توسط بخش خصوصی تولید میشوند و این بخش، بیش از فرهنگ و هنر، دغدغه بازگشت سرمایه را داشته است، اغلب سریالهای شبکه نمایش خانگی طوری طراحی و ساخته میشدهاند که با کمترین وقت، زحمت و هزینه، بیشترین بازدهی مالی را در پی داشته باشند. به همین دلیل هم اکثریت قریب به اتفاق سریالهای این بخش، بهجای برخورداری از شخصیت هنری و محتوای غنی، با استفاده از دم دستیترین ابزارها و عناصر، در پی جذب مخاطب عام بودهاند. در نتیجه، عمده سریالهای شبکه نمایش خانگی به بازتولید همان پیرنگها و سوژههای سطح پایین و نازل سریالهای مبتذل ماهوارهای دچار شدند.
🔻چند سال قبل در گزارشی، یکی از راهحلهای اصلاح این عرصه، ورود نگاههای مترقی و آزاداندیش و رها از حرص و ولع مالی عنوان شد. در این گزارش که پنج شهریور سال 97 به قلم نگارنده در صفحه گزارش روز کیهان منتشر شد، نوشتم که رام شدن ابتذال فقط با آرام کردن شبکه نمایش خانگی اتفاق نخواهد افتاد، بلکه یک روش بهتر، ایجاد آلترناتیو قابل رقابت و برتر است؛ یعنی هنرمندان و نهادهایی که تخصص و توان مالی تولید آثار فاخر و در خط فرهنگ متعالی را دارند باید دست به کار شوند و راه تازه و متفاوتی را باز کنند و با اصلاح ذوق و سلیقه مشتری، عرصه را پاکسازی کنند. اتفاقا در آن گزارش به طور مشخص، نام سازمان «اوج» هم برده شد و از آن مطالبه کردیم تا به شکوفایی و پویایی شبکه نمایش خانگی کمک کند.
🔹تا اینکه سازمان اوج، کار درست را انجام داد و راهبرد ایجابی را انتخاب کرد. «آقازاده» آزمون اول این سازمان برای بهسازی و پالایش سریالهای شبکه نمایش خانگی است. چند قسمت اول این سریال، امیدوارکننده بود. شانس بزرگ سازمان اوج و سازندگان سریال این بود که در اوج انتقادات از سریالهای شبکه نمایش خانگی، یک انتخاب جدید را پیش روی علاقهمندان به این نوع آثار قرار دادند. «آقازاده» تازه زاده شده در شبکه نمایش خانگی، در چند قسمت اولیهاش نشان داد؛ اولا در داستانگویی و کیفیت ساختاری، یک سر و گردن از اکثر سریالهای نمایش خانگی بالاتر است و ثانیا برخلاف خیلی از این آثار که در فضا و دنیایی دور از زندگی و دغدغههای عموم مردم میگشتند، این سریال به یکی از برخطترین موضوعات با حیات و معاش روزمره شهروندان این کشور مرتبط است. مسئله فساد و رانت خواری زالوصفتهای زاییده در ساختارهای نامتوازن اقتصادی و راهزنان صاحب قدرت و نفوذ، موضوعی نیست که جامعه هنری به سادگی از کنارش عبور کند. با این حال، کمتر جسارت و انگیزهای در بین فیلمسازها دیده شده که به چنین مسائلی توجه کنند. هم از این رو، ساخت سریال درباره این مسئله سهمگین از سوی سازمان اوج، نشانه مثبتی بود. گو اینکه بسیاری از مخاطبان سریال،برخی از دیالوگها و فضاسازیهای این سریال را مماس با توقع از سازمان اوج نمیدانستند و انتظار محصولی پاستوریزهتر را داشتند.
🔻«آقازده» هر چه جلوتر آمد، عقبتر رفت! رفته رفته، آن داستان پر طراوت و حال و هوای عدالتخواه و آرمانگرا و ضرباهنگ خوشآهنگ سریال، آب رفت و مثل خیلی دیگر از سریالها، به قصه این کار هم آب بسته شد! وقتی داستان فیلم یا سریال خسته میشود، شاتها روی چهرههایی با آرایش غلیظ، بسته میشود و... وقتی از راه هنری و حرفهای نمیتوان بازار را فتح کرد، لاجرم پای اروتیسم به میان میآید و اتفاقات بالای 18 سال! به این ترتیب است که جاذبه بازار و مسابقه برای سود بیشتر، «آقازاده» را هم ضربه فنی کرد! «آقازده» فریب فروش بیشتر را خورد و خاک شد!
متن کامل در لینک زیر 👇👇
http://kayhan.ir/fa/issue/1944/8
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat