15.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ | ایران هستهای
حضرت آیتالله خامنهای:
«تا چند سال دیگر بلاشک نیروگاههای هستهای یکی از مهمترین منابع انرژی در کشورها خواهند بود. روزی که نفت تمام بشود یا روزی که [برای] نفت جهات دیگری به وجود بیاید، نیروگاههای هستهای که سالمتر، تمیزتر، ارزانتر انرژی را تولید میکنند، در کشورها رایج خواهند شد. ما آن روز احتیاج داریم [امّا] غنیسازی را آن روز نمیشود شروع کرد؛ باید از امروز شروع کنیم که آمادگی داشته باشیم، امکان داشته باشیم و آنها این را نمیخواهند؛ غربیهای مستکبر این را نمیخواهند. اینها میخواهند که ایران در آن روزی که به انرژی هستهای نیاز پیدا میکند، نیازمند آنها باشد، به آنها احتیاج داشته باشد تا بتوانند شرایط خودشان را تحمیل کنند، تا بتوانند زورگویی کنند و باجگیری کنند؛ دنبال این هستند.» ۱۳۹۹/۱۲/۰۴
#به_استقبال_ماه_رمضان_برویم
فلسفه خلقت انسان و هدفِ در نظر گرفته شده برای او ، رسیدن به کمال مطلق است .
از این رو ، آنچه در منابع و متون اسلامی به عنوان رمز و راز بعثت پیامبران الهی آمده است (همچون : عدالت ، علم و آزادی) ، مقدّمه تربیت انسان و رسیدن او به مرتبه «انسان کامل» است .
بر پایه این شناخت ، برای آنان که اسلام را باور دارند و به این آیینْ دل بسته اند ، سزاوار است که از هر فرصتی برای رسیدن به این هدف والا ، بهره بگیرند .
در این میان ، ماه رمضان برای خداجویان سالک ، فرصتی است بی همتا ، که اگر به خوبی مورد استفاده قرار بگیرد ، به تعبیر قرآن کریم که می فرماید :
«لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ» ؛ (قدر ، آیه 3) شب قدر ، بهتر از هزار ماه است . می توان یک شبه ، راه هزار ماهه را پیمود .
خداوند سبحان ، در این ماه بافضیلت ، میهمانی ویژه ای را برای تربیت روح ترتیب داده است ، به گونه ای که می تواند در حیات معنوی انسان تحوّلی پدید آورد
♾♾♾♾♾♾
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:
🌷 کانال ایتا: https://eitaa.com/joinchat/3433889827C48be11f7a9
✅ سایت معاونت تهذیب: tahzib-howzeh.ir
#احکام_زندگی
شماره 1
🌱🌱🌱🌱🌱
◀️ تعریف یوم الشک
تعداد روزهای ماههای قمری بین ۲۹ روز یا ۳۰ روز متغیر است. هرگاه در غروب روز بیستونهمِ یک ماه قمری، هلال ماه، به علت ابریبودن هوا رویت نشود، یا در خصوص رویت ماه اختلاف ایجاد شود آن روز، یوم الشک نامیده میشود.
◀️ نیّت در یوم الشک
سؤال: روزی که انسان شک دارد که آخر شعبان است یا اول ماه رمضان به چه نیّت روزه بگیرد؟
جواب: روزی که انسان شک دارد که آخر شعبان است یا اول ماه رمضان (یوم الشک) واجب نیست روزه بگیرد، و اگر بخواهد روزه بگیرد نمیتواند نیّت روزهی رمضان کند، بلکه میتواند قصد روزهی مستحبی آخر شعبان یا روزهی قضا یا مانند آن کند و اگر بعداً معلوم شود که رمضان بوده از رمضان حساب میشود و قضای آن روز لازم نیست، و اگر در اثنای روز بفهمد که ماه رمضان است باید از همان لحظه نیّت روزهی رمضان کند.
♾♾♾♾♾♾
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:
🌷 کانال ایتا: https://eitaa.com/joinchat/3433889827C48be11f7a9
✅ سایت معاونت تهذیب: tahzib-howzeh.ir
🍂سلسله مباحث: #مهارت_های_طلبگی
پنجره اول: #فعالیت_سیاسی
شماره 14
——————————
◀️ملاک های فعالیت سیاسی▶️
✅ حکومت علوی را سرمشق خود قرار دهیم (قسمت دوم)
4️⃣ نفی حیله و نیرنگ
حضرت علی(ع) در هیچ شرایطی حاضر نبود به حیله و نیرنگ متوسل شود؛ زیرا معتقد بود: «حاکمی که مکر و حیله یا تکبر کند از بی عقلی و حماقت خود در حکومتش پرده برمی دارد.»
معاویه برای پیشبرد اهداف خود از توسل به هرگونه حیله و نیرنگ فروگذار نمی کرد. به همین دلیل، برخی می گفتند که معاویه سیاستمدار است؛ ولی علی(ع) زیرک نیست و سیاست نمی داند. حضرت در پاسخ به این گونه سخنان فرمود: به خدا سوگند معاویه زیرک تر از من نیست، اما شیوه او پیمان شکنی و گناهکاری است. اگر حیله و پیمان شکنی ناخوشایند نبود، زیرک تر از من کسی پیدا نمی شد (نهج البلاغه 1373: خطبه 200، ص 236). حضرت حتی در صورت از دست رفتن قدرت و حکومت نیز به این شیوه ها متوسل نمی شد
5️⃣ پرهیز از تطمیع
حضرت علی(ع) نسبت به امور مالی بسیار حساس و دقیق بود و با اینکه از حق و سهم خود به آسانی می گذشت و آن را به دیگران واگذار می کرد (مفید 1414 ب: ص 401)، ولی در امور بیت المال کاملاً نظام مند عمل می نمود و در حساب و کتاب بسیار سختگیر بود. نکته بسیار مهمی که وجود دارد، این است که حضرت علی(ع) نه از بیت المال، نه از مال شخصی و نه از هیچ اهرم مالی در جهت منافع و مصالح سیاسی کشور استفاده نمی کرد؛ زیرا آن را شیوه یی ناپسند و ناحق می شمرد. حتی پا را از این نیز فراتر گذاشت و سوءِ استفاده های مالی گذشته را پیگیری و جبران کرد و همین امر مخالفت های شدیدی را علیه او برانگیخت.
ادامه دارد...
#راه_و_رسم_طلبگی
#زیِّ_طلبگی
#مهارت_های_طلبگی
#فعالیت_سیاسی
💠 با هشتگ #راه_و_رسم_طلبگی و #زیِّ_طلبگی دیگر مباحث مرتبط با طلبگی را مشاهده فرمایید (مهم)
♾♾♾♾♾♾
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:
🌸کانال ایتا: https://eitaa.com/joinchat/3433889827C48be11f7a9
🌾 سایت معاونت تهذیب: tahzib-howzeh.ir
#قرآن_کریم
✅سوره مبارکه #فاطر، صفحه 438، آیات 31 تا 38
🗓1400/01/24
🌸 @nedaye_tahzib
🌾 tahzib-howzeh.ir