#شبهات_و_سوالات_انتخاباتی
شماره ۳
👇👇👇👇
ما رای سفید می دهیم چون واقعا نمی دانیم کدامیک راست و دروغ می گویند؟ در ضمن سخن رهبری را هم اطاعت کرده ایم!
انسان باید در آزمایش الهی، نمره قبولی بگیرد و در مسیر انتخاب و اختیار، هنر انتخاب درست داشته باشد و الا هرگونه انتخابی که نزد خداوند ارزشی ندارد
بالاخره در این دو راهی ها، باید راهی را انتخاب کنیم که به نفع انقلاب و نظام اسلامی تمام شود. اگر چنین کردیم، وظیفه شرعی و عقلی و سیاسی و اجتماعی خود را انجام داده ایم.
اما باید توجه داشت که رای سفید، نوعی دوگانگی در گفتار و عمل است. رای دادن، یعنی نظام را قبول دارم؛ سفید دادن یعنی هیچ کدام از این افرادی را که نظام تایید کرده، قبول ندارم!
مثل امروز که بسیاری افراد در مسئولیت های مختلف، نظام و امام و رهبری را قبول دارند، اما برخلاف نظام و امام و رهبری عمل می کنند و حتی حرف می زنند!
ضمن آنکه رای سفید، اقدام دشمن شاد کنی است و همین اندازه محل ایراد و اشکال است چراکه اقدام دشمن شاد کن، برخلاف خواست امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری است.
حضرت آقا در ماجرای لیست انگلیسی خبرگان تصریح فرمودند:
«در زمینه ی انتخابات، دشمنان دارند تلاش میکنند. مردم باید آگاه باشند و نقطه ی مقابل آنچه آنها میخواهند، عمل کنند».
(بیانات در دیدار با مردم تبریز ۱۳۹۴/۱۱/۲۸)
#انتخابات۱۴۰۰
#انتخاب_انقلابی
#انتخاب_عاقلانه
به #ندای_تهذیب بپیوندید:
🌹کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3433889827C48be11f7a9
#قرآن_کریم
✅سوره مبارکه #غافر، صفحه 474، آیات 59 تا 66
🗓1400/02/29
🌻 @nedaye_tahzib
🌿 tahzib-howzeh.ir
#چهار_شنبه_های_اخلاقی
🌷زندگی در پرتو اخلاق »»»»
شماره 27🌷
👇👇👇
👈 سرچشمه دروغ 👉
دروغ معمولًا از یکی از نقاط ضعف روحی سرچشمه می گیرد:
گاهی انسان بخاطر ترس از فقر، پراکنده شدن مردم از دور او و از دست دادن موقعیت و مقام، دروغ می گوید.
زمانی بخاطر علاقه شدید به مال و جاه و مقام و شهوات دیگری زبان به دروغ می گشاید و از این وسیله نامشروع برای تأمین مقصود خود کمک می گیرد.
گاهی تعصبهای شدید وحب و بغضهای افراطی سبب می شود که انسان به نفع کسی که مورد علاقه اوست یا به زیان کسی که مورد نفرت و کینه او می باشد بر خلاف واقع سخن بگوید.
زمانی برای آنکه خود را بیش از آنچه هست بنمایاند و اظهار علم و اطلاع کند در مسائل مختلف علمی و تاریخی و امثال آن دروغ می گوید.
ولی در حقیقت تمام این صفات رذیله که ریشه صفت دروغ را تشکیل می دهند از کمبود شخصیت و ناتوانی روح و ضعف ایمان ناشی می گردد.
کسانی که به شخصیت خود مؤمن نیستند و دارای روحی ناتوان و زبون می باشند برای نیل به مقاصد خود و فرار از ضررها به دروغ و تزویر و تقلب و خیانت متوسل می گردند، بعکس افراد توانا و با شخصیت تکیه بر شخصیت و توانایی خویش می کنند و پیروزی خود را در آنها می جویند.
همچنین کسانی که ایمان کامل به قدرت لایزال الهی دارند و سرچشمه تمام برکات و پیروزیها و موفقیتها را در گرو اراده نافذ او می دانند، قدرت او را مافوق همه قدرتها و حمایت او را بالاترین حمایتها شناخته اند، دلیلی ندارد که برای نیل به منفعت یا دفع ضرری متوسل به خلاف واقع گردند و دروغ پردازی کنند.
و گاهی نیز بخاطر عدم توجه به مضارّ دروغ و اهمیت راستگویی، یا آلودگی محیط خانوادگی، یا محیط اجتماع و معاشرین، این رذیله خطرناک در انسان ریشه می دواند.
یکی دیگر از عوامل مهم دروغگویی احساس کمبود شخصیت و عقده حقارت است. کسانی که گرفتار چنین عقده ای هستند سعی می کنند با انواع دروغها و لاف و گزافها حقارتی که در خود احساس می نمایند جبران کنند.
#اخلاق
#دروغ
ادامه دارد...
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:
🌹کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3433889827C48be11f7a9
#چهار_شنبه_های_اخلاقی
🌷زندگی در پرتو اخلاق »»»»
شماره 27🌷
👇👇👇
👈 راه درمان دروغ 👉
با توجه به عواملی که در ایجاد این صفت و ریشه دار ساختن آن مؤثر است راه درمان آن نسبتاً روشن خواهد بود و بطور کلی برای درمان این انحراف اخلاقی باید از طرق زیر اقدام نمود:
1- قبل از هر چیز باید مبتلایان را به عواقب دردناک و آثار سوء معنوی و مادی، فردی و اجتماعی این رذیله زشت متوجه ساخت و با تدبیر و تفکر در آیات قرآن مجید و سخنان پیشوایان بزرگ دین و تجزیه و تحلیلهایی که قبلًا بیان شد و گفتار بزرگان، درست سنجید که منافع فرضی دروغ هرگز نمی تواند با آن همه مفاسد برابری نماید.
همچنین باید مبتلایان را متوجه ساخت که اگر دروغ در پاره ای از موارد نفع شخصی هم داشته باشد نفعش آنی و بسیار زودگذر است، زیرا هیچ سرمایه ای برای یک انسان در اجتماع- در هر شرایط و هر مقامی باشد- بالاتر از سرمایه اعتماد و اطمینان مردم نسبت به وی نیست که بزرگترین دشمن آن همین دروغ است.
نکته قابل توجه اینکه بعضی تصور می کنند ممکن است انسان دروغهایی بگوید بدون اینکه هرگز فاش گردد و موجب سلب اطمینان شود.
ولی این موضوع اشتباه بزرگی است زیرا تجربه نشان داده که در غالب موارد خلافگویی شخص فاش می گردد و نکته آن این است که هر حادثه ای در خارج رخ می دهد پیوندهای گوناگونی با زمان و مکان و اشخاص و حوادث دیگر دارد شخصی که می خواهد حادثه ای را- که وجود خارجی ندارد- با گفتار خود خلق کند، تنها یک حادثه مجرد از تمام پیوندها می آفریند و اگر خیلی زیرک و با هوش باشد ممکن است چند دروغ دیگر هم قبلًا در اطراف آن فکر کند و پیوند حادثه دروغی اصلی را با این حوادث برقرار سازد.
ولی او هرگز نمی تواند همه پیوندهای ممکن را با تمام حوادث دیگر پیش بینی کند و رابطه آنها را در نظر بگیرد و لذا غالباً پس از چند سؤال مختلف از توجیه گفته ها عاجز می ماند.
بعنوان مثال به قضاوت جالب امیر مؤمنان علی علیه السلام در مورد جوانی که پدرش با اموال فراوان همراه عده ای به سفر رفته بود و هنگام بازگشت، همراهان او مدعی فوت او بودند. توجه کنید: متهمین که در حقیقت قاتلان پدر آن جوان بودند در برابر سؤالهای متعددی که حضرت درباره جزئیات بیماری و فوت و کفن و دفن آن مرد فرمود، خیلی زود رسوا شدند زیرا آنها فقط با هم تبانی کرده بودند که متفقاً بگویند او بیمار شده و مرده است، اما در کجا و کدام ساعت روز و چه کسی او را غسل داده و کفن کرده و نماز بر او خوانده و دهها مانند آن، تبانی نکرده بودند و در حقیقت در همه اینها نمی توانستند تبانی کنند.
به همین دلیل زیرک ترین فرد دروغگو در برابر یک بازرسی ساده ممکن است دروغش فاش گردد.
بخصوص اینکه پیوندهای قلابی و ساختگی که انسان برای دروغهای خود می سازد- چون واقعیت ندارند- درست بخاطر او نمی مانند و لذا اگر در فواصل مختلفی از شخصی دروغگو سؤال شود گرفتار تناقض و پریشان گویی خواهد شد و این تناقض گویی یکی دیگر از عوامل فاش شدن دروغ آنهاست و اینکه می گویند: «دروغگو حافظه ندارد» یک نکته اش همین است یعنی در واقع هر قدر هم حافظه قوی داشته باشد موضوع، موضوعی نیست که بتوان آن را به حافظه سپرد!
2- ایجاد شخصیت: یکی دیگر از مؤثرترین طرق درمان دروغ، پرورش شخصیت در افراد است زیرا همانطور که دانستیم یکی از عوامل مهم روانی دروغ، احساس حقارت و کمبود شخصیت است، و در حقیقت دروغ گفتن یک نوع عکس العمل برای جبران این موضوع است.
اگر مبتلایان به دروغ احساس کنند صاحب نیروها و استعدادهایی در درون خود هستند که با پرورش آنها می توانند ارزش و شخصیت خود را بالا ببرند، نیازی به توسل جستن به دروغ برای ایجاد شخصیت قلابی در خود نمی بینند.
بعلاوه باید به اینگونه افراد فهماند که ارزش اجتماعی یک انسان راستگو که با این فضیلت اخلاقی توانسته است جلب «اطمینان عمومی» را بکند مافوق تمام ارزشهاست و سرمایه معنوی بزرگی از «وجاهت اجتماعی» که آنها در اختیار دارند بالاترین سرمایه ها می باشد که هیچ سرمایه مادی نمی تواند با آن برابری کند، و با این سرمایه می توانند همه گونه امکانات مادی نیز برای خود فراهم سازند.
#اخلاق
#دروغ
ادامه دارد...
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:
🌹کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3433889827C48be11f7a9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چهار_شنبه_های_اخلاقی | سخنران: آیت الله حاج آقا مرتضی تهرانی
موضوع: وسوسه شیطان
امام علی (ع) در یکی از فرمایشات خود به این موضوع اشاره می کند که شیطان چه مقدار در انجام کارهای نادرست انسان ها نقش دارد. قرآن در این زمینه می فرماید که در قیامت متخلفین را پیش می آورند و آنها می گویند که شیطان ما را مجبور به انجام گناه کرد. در این زمان شیطان را حاضر می کنند و از او در این باره می پرسند. شیطان می گوید که اینطور نیست من فقط به اینان پیشنهاد دادم و آنها خود قبول کردند.
انسان ها از کمی تقوا به اختیار خود شیطان را همراهی می کنند.
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:
🌹کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3433889827C48be11f7a9
🖼️ #عکسنوشته
💠 شاخصهای یک نماینده صالح 1️⃣
🔸 مردم کسی را انتخاب بکنند که خودش را سپر بلای مشکلات کشور قرار بدهد.
#انتخاب_اصلح
#انتخاب
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:
🌹کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3433889827C48be11f7a9
#شبهات_و_سوالات_انتخاباتی
شماره ۴
👇👇👇👇
چرا رای بدهم وقتی وضعیت اقتصادی ما فرقی نمی کند؟ هر سال هم بدتر از پارسال!
نکته اول: اصل شرکت در انتخابات، واجب شرعی و سیاسی محسوب می شود و نیت در رای دادن، اقتصاد و معیشت نباشد؛ بلکه تقویت نظام اسلامی و رضای الهی باشد.
نکته دوم آنکه، در انتخاب به کسی رای دهیم که به فکر مردم و مشکلات آنان باشد؛ نه اینکه به خاطر تعلقات سیاسی و حزبی به شخص خاصی رای دهیم.
ملاک در رای دادن همان رعایت ویژگی های اصلح است که خواهیم گفت. اگر کوتاهی کنیم، و یا اصلا رای
ندهیم، یا سفید بدهیم، نباید توقع کنیم چرا برای مردم کاری نمی کنند، خودتان باید کسی را انتخاب کنید که برایتان کار کند.
و نکته سوم اینکه اگر مسئولین کوتاهی کردند، ما نباید کوتاهی کنیم و توصیه های رهبر انقلاب را در مسایل اقتصادی جدی بگیریم. اگر در عرصه های علمی، پزشکی، فناوری های نوین، هسته ای، دانش های بنیادین، علوم عقلی و فقهی و کلامی، عرصه های دفاعی و نظامی دریایی و هوایی و.. پیشرفت داشته ایم، به دلیل اطاعت از رهبری بوده است. اما در عرصه اقتصادی چون به توصیه و امر و نهی های رهبری عمل نمی کنیم، پیشرفتی هم نداریم.
ما همچنانکه در عرصه نظامی «قاسم سلیمانی» مطيع محض ولایت داریم، یک «قاسم سلیمانی» در عرصه اقتصادی می خواهیم. هم در بین مسئولین و هم در بین خود ما مردم که همچون سربازان ولایت عمل کنیم
چه کنیم وقتی رهبر انقلاب هشت سال پیاپی، شعار اقتصادی می دهند، اما مردم و مسئولین اهتمام و اقدام جدی نمی کنند: حرکت به سمت اصلاح الگوی مصرف (سال ۸۸). همت مضاعف کار مضاعف أسال۸۹)، جهاد اقتصادی (سال ۹۰)، تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی (سال ۹۱)، حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی (سال ۹۲) اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی (سال ۹۳)، اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل (سال ۹۵)، اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال امسال ۹۶). همه برای ما و مسئولین بوده، واما هیچکدام به میزان کافی به این شعارها جامه عمل نپوشاندیم۔
#انتخابات۱۴۰۰
#انتخاب_انقلابی
#انتخاب_عاقلانه
به #ندای_تهذیب بپیوندید:
🌹کانال ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3433889827C48be11f7a9
#قرآن_کریم
✅سوره مبارکه #غافر، صفحه 475، آیات 67 تا 77
🗓1400/02/30
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.ir