📎تعلق تمام محبت ها به حق تعالى
🏴 #امام_سجّاد علیه السّلام
«...ثُمَّ سَلَكَ بِهِمْ طَريقَ إرادَتهِ، وَبَعَثَهُمْ فى سَبيلِ مَحَبَّتِهِ.» (صحيفه ى سجّاديّه، دعاى 1. )
⚫️ اين جمله در مقام اين است كه [بفرماید] همه او را مى خواهند و به هر چه محبّت مىورزند ـ دانسته و ندانسته ـ به او محبّت مىورزند و گمان مى كنند محبّت به غير او است؛ چون محبّت متعلّق به نيست نمى شود بلكه به هستى متعلّق است، هستى هم از او است.
📚برگرفته از کتاب #ثمرات_حیات، ج 4، ص 284
@nedayesaadat
www.ketabrah24.ir
🕌 امام صادق- عليه السّلام-
🌴«مَنْ أَتاهُ ماشِياً، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِكُلِّ خُطْوَةٍ حَسَنَةً، وَ مَحَى عَنْهُ سَيِّئَةً، وَ رَفَعَ لَهُ دَرَجَةً، فَإِذا أَتَاهُ، وَكَّلَ اللَّهُ بِهِ مَلَكَيْنِ يَكْتُبَانِ مَا خَرَجَ مِن فيهِ مِنْ خَيْرٍ، وَ لا يَكْتُبَانِ ما يَخْرُجُ مِنْ فِيهِ مِنْ شَرٍّ وَ لا غَيْرِ ذلِكَ ...» ((كامل الزيارات، ص 133، باب 49، روايت 6.))
🌴هر كس با پاى پياده نزد او بيايد، خداوند براى هر قدم، حسنه اى براى او مى نويسد، و گناهى از او پاك مى كند، و درجه اى براى او بالا مى برد، و هنگامى كه نزد او آمد، خداوند دو فرشته را براى او مى گمارد تا هر چه سخن خير از دهانش بيرون آيد بنويسند و هر سخن ناپسند از دهانش بيرون آيد و امور ديگر را ننويسند ...
#فروغ_شهادت، ص 339
@nedayesaadat
www.ketabrah24.ir
✅ اتحاد و عداوت عملی در مقابل دشمنان
💠جملۀ «وَلِىٌّ لِمَنْ والاكُمْ وَ عَدُوٌّ لِمَنْ عاداكُمْ» [در زیارت عاشورا] بيانگر آن است که تنها دوست بودن با دوستان، و دشمن بودن با دشمنان آن حضرت کفايت نمى کند؛ بلکه (با توجّه به معناى لغوى واژۀ تولّى) بايد در هر زمان، در عمل نيز در کنار دوستان سيّدالشّهدا(ع) و کسانى که تسليم اويند، قرار گرفت و طرح الفت و دوستى انداخت، که: «وَلِىٌّ لِمَنْ والاكُمْ» و حزب واحد شد، که: «فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ» .
💠و نيز در عمل، حالت دشمن بودن با دشمنان آن بزرگوار را اظهار نمايد، که: «وَ عَدُوٌّ لِمَنْ عاداكُمْ» تا دشمن با مشاهدۀ اين اتّحاد و عداوت عملى، فکر يزيدى در سر نپروراند.
📚برگرفته از کتاب #فروغ_شهادت، ص 392
@nedayesaadat
www.ketabrah24.ir
🔗معنای مکارم اخلاق
📝تلمیذ: در روایت : «بُعِثْتُ لاُِتَمِّمَ مَكاَرِمَ الأَخْلاَق.» آيا منظور اين است كه انبياى سابقين، عدّه اى از مكارم اخلاق را آورده اند و رسول اكرم ـ صلّى الله عليه وآله و سلّم ـ آمده تا مكارم اخلاق را تمام كند؟
📝استاد: اتمام در جايى استعمال مى شود كه مكارم آورده شده باشد و او ـ صلّى الله عليه وآله و سلّم ـ آن ها را تمام بنمايد.
📝عرض شد: منظور از مكارم اخلاق همين دستورات واجبى و مستحبّى است؟
📝فرمودند: منظور آن است كه بنده را به كمال عبوديت برساند و كلمه ى جامعه اش آن است كه انسان را به توحيد برساند; زيرا هر عمل دريچه اى از قرب با آن هست و چون انسان به آن عمل نمايد، قربى حاصل مى نمايد.
📚#ثمرات_حیات ج4، ص 144
@nedayesaadat
www.ketabrah24.ir
✅ امكان ديدار حضرت مهدى (عليه السّلام)
🔹حضرت آیة الله #سعادت_پرور (ره):
💠از روايات …بر مىآيد كه مقصود از نديدن حضرت [ولی عصر عج] بعد از دوره غيبت صغرى، اين است كه گرفتن دستورات دينى از آن حضرت، بهطور مستقيم و بدون وساطت نواب اربعه، ممكن نيست، ولى ملاقات بعضى از خواص- براى انجام كارى غير از گرفتن دستورات دينى، كه وظيفه نوّاب اربعه است، غيرممكن نيست.
💠...[روايات ] و نيز آنچه در اين زمينه، نقل شده است گواه آن است كه بعضى از بزرگان و نخبگان از دوستانش، آن حضرت را زيارت كردهاند و در اين هيچ ترديدى نيست.
📚برگرفته از کتاب #الشموس_المضیئه (#ظهور_نور)، ص 189
@nedayesaadat
www.ketabrah24.ir
.
شايد منظور از«اعمال»يا«آمال دونك»
در دعاى ابوحمزه كه مىفرمايد:
«وَ أَنَّ الرّاحِلَ إِلَيْكَ قَرِيبُ الْمَسافَةِ
وَ أَنَّكَ لا تَحْتَجِبُ عَنْ خَلْقِكَ إِلّا أَنْ تَحْجُبُهُمُ الْأَعْمالُ [لْآمالُ] السَّيِّئَةُ دُونَكَ.»
اعمال و آمال صادره از همين اعضا باشد
و حضرت صادق-عليهالسّلام-بخواهد بفرمايد:
سجدهى بر تربت سيّدالشّهدا عليهالسّلام اين خاصيّت معنوى را براى دوستان و كسانى كه عارف به حقّ آن حضرت بوده و حرمت و ولايت وى را شناخته باشند دارد
و حجابهاى هفتگانهى عالم طبيعت را از آنها برطرف ساخته و راهگشاى آنان،براى رسيدن به كمالات والاى انسانى مىشود.
📚 فروغ شهادت
@nedayesaadat
www.ketabrah24.ir
🏴 لزوم تهيّأ براى بهره بردارى از اوقات و امكنه
◼️تلميذ: (آیة الله #سعادت_پرور)... اين كه فرموديد: ازمنه و امكنه و ايّام به انتساب، فضيلت پيدا مى كنند، آيا هر كس مى تواند بدون عمل از آن ها استفاده كند و بدون تهيّأ باطنى ممكن است از آن ازمنه و امكنه و ايّام بهره مند شويم، مثلا بدون انجام كارهايى كه مثلا حضرت موسى ـ عليه السّلام ـ و يا غير آن در آن اربعين، عمل كرده اند، از #اربعين_كليمى بهره مند شد؟
◼️ استاد (#علامه_طباطبائی)فرمودند: تا اندازه اى تهيّأ لازم است...چون به حرم رسول الله ـ ص ـ وارد مى شدم، على ـ عليه السّلام ـ را آن جا مى ديدم، گويا حاضر است و هم چنين ...چون به مزار حضرت زينب ـ س ـ وارد مى شدم، گويا سيدالشهدا ـ عليه السّلام ـ را حاضر مى ديدم. ... و حتّى حرم #حضرت_معصومه ـ س ـ انسان چون وارد مى شود، #حضرت_رضا ـ عليه السّلام ـ را مى بيند اين ها مربوط به خصوصّيت مكان است كه انسان اين گونه مشاهده مى نمايد.
📚برگرفته از کتاب #ثمرات_حیات، ج4، ص 229🌱
@Nedayesaadat
http://www.ketabrah24.ir
🤲 بیان حقائق در قالب دعا
💠 ائمۀ معصومين علیهم السلام حقايق الهى را که خود و خاصّان امّتشان (به تعليم آنان) مىفهميده و مشاهده مىکردهاند، در قالب دعا بيان فرمودهاند؛ زيرا اظهار [آن] ... براى اهل زمان [ایشان] (جز بعضى از خواص و اهل سرّ) ممکن نبوده است، مگر در غالب دعا و فرازهاى ادعيه.
💠 از اين رو آن بزرگواران، معارف ناب اسلامى را به صورت دعا بيان فرموده و خواندن آنها را در شبانه روز و سال و ماه مستحب دانستهاند، چنان که امر به خواندن حقّ تعالى در قرآن شريف نيز مورد سفارش است. تا آنان که لياقت فراگيرى معارف الهى را دارند، بدين وسيله با حقايق آشنا شوند و به غرض غايى از خلقت که همانا عبوديّت واقعى و معرفت او است، نايل آيند.
📚برگرفته از #شرح_زیارت_امین_الله، ص 18
@Nedayesaadat
http://www.ketabrah24.ir
✅فقیه عارف حضرت آیةالله سعادتپرور(قدس سره)
📖 تأثير تفقه و آگاهى به كتاب و سنت در اجابت دعا
📌[در یکی از ادعیه نیمه شعبان در حرم حضرت سید الشهداء علیه السلام در کتاب اقبال آمده:]
أَسْأَلُكَ ... أَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ أَنْ تَكْفِيَنِى أَمْرَ مَنْ يُعادِينِى وَ أَمْرَ مَعادِى وَ مَعاشِى ... وَ ارْزُقْنِى الْفِقْهَ فِى دِيْنِك ...
💠حاجت اوّل، صلوات است و سپس حوايج دنيا و آخرت و معنويّت ذكر شده. گويا نظر به اين كه همه آنها بدون آگاهى به مبانى كتاب و سنّت تحقّق پيدا نخواهد كرد، فرموده شده: «وَ ارْزُقْنِى الْفِقْةَ فِى دِيْنِكَ» و نظر به اين كه نفع بردن از تفقّه در دين مراتبى دارد، اعلاترين مرتبه آن تقاضا شده: «وَ انْفَعْنِى بِما نَفَعْتَ بِهِ مَنِ ارْتَضَيْتَ مِنْ عِبادِكَ.» (و با آن چه به بندگان مورد پسندت سود رساندى، به من سود رسان.)
📚برگرفته از شرح معارف ادعیه
@Nedayesaadat
http://www.ketabrah24.ir
🏴عبد صالح و فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (قدس سره)
🏴قرنها از هجرت [و رحلت ] رسول اللَّه صلى الله عليه آله مى گذرد و تاكنون جوامع بشرى (اسلامى و غير اسلامى) اسلام را كاملًا نشناخته، و پى نبردهاند كه اسلام واقعى چيست؟ و دعوت انبياء و اوصياء عليهم السلام به چه بوده است؟.
🏴عدّه اى گمان كردهاند كه دعوت آن بزرگواران تنها به عمل به احكام و اخلاقيّات ظاهرى است، و بشر جز عمل به اين احكام ظاهرى تكليف ديگرى ندارد؛ بعضى ديگر قدمى بالاتر نهاده و مى گويند: علاوه بر اين، تشكيل حكومت نيز از وظايف آنها است؛ و افرادى بر اين عقيدهاند كه: ماوراى اين دستورات و فرامين نيز حقايق ديگرى وجود دارد كه مربوط به انبياء و اولياء عليهم السلام مى باشد، و غير از آنان را قدرتى بر عمل و پيروى از آنها نيست؛ و اشخاصى هم پذيرفتهاند كه آنان عليهم السلام مأمور به دعوت هر دو امر هستند و مردم نيز قدرت و توان عمل بر آن را دارند.
🏴امّا هوشياران و زيركان امّت كه در هر زمان تعداد ايشان اندك بوده و هست، بر اين عقيدهاند كه انبياء عليهم السلام براى راهنمايى بشر به كمالات انسانى و دعوت به فطرت و بر طبق آن عمل كردن و بازگشتن به آن و رسيدن به عبوديّت واقعى (كه در معرفت پروردگار حاصل مى شود) آمدهاند، و تمامى دستورات ظاهرى اسلام، بيان آداب عبوديّت و براى رسيدن به اين مقصد اعلى است، و هدف از تشكيل حكومت نيز در همين راستا مى باشد، تا جامعه آماده و پذيراى آن شده و مردم بتوانند به سهولت و سرعت به آن دست يابند.
📚برگرفته از شرح غزلیات حافظ
@Nedayesaadat
http://www.ketabrah24.ir
✅ [آیة الله سعادت پرور] سؤال شد از روايت موسی بن جعفر علیهما السلام:
«مَن تَعَظَّمَ فى نَفْسِهِ لَعَنَتْهُ مَلائِكَةُ السَّمَاءِ وَ مَلائِكَةُ الأرْضِ...»
(هر كس خود را در درونش بزرگ بداند، فرشتگان آسمان و زمين او را لعنت مى كنند...)
💠[علامه طباطبائی] فرمودند: تعظّم فى نفس، همان تكبّر است و همان است كه باعث شد شيطان در جريان سجده آدم، سجده نكند.
💠عرض شد: بنابراين جمله حديث، همه بايد مورد لعنت باشيم; زيرا هر كس به حساب خود نسبت به زير دست خود تعظّم در نفس مى بيند؟
💠فرمودند: بلی، ولى چون انسان متوجّه شود كه هر چه دارد از او نيست و از خدا است، تعظّم نمى فروشد.
📚#ثمرات_حیات، ج4، ص 250
@Nedayesaadat
http://www.ketabrah24.ir
بهترين دوستان
🏴امام حسن عسکری (علیه السلام):
◾️«خيرُ إخوانِك مَن نَسِى ذَنبَك و ذَكَر إحسانَك إليه.» (بحار الانوار، ج 75، ص 378، حديث 4.)
▪️بهترين برادرانت آنانند كه گناه و بدى تو را فراموش كنند و نيكى و احسان تو را در حق خود به ياد داشته باشند.
📚برگرفته از کتاب پاسداران حریم عشق
@Nedayesaadat
http://www.ketabrah24.ir
📖 بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ وَالْعَصْرِ إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ
🟢 مفضل بن عمر مىگويد: از امام صادق عليه السّلام در مورد كلمه وَ الْعَصْرِ توضيح خواستم.
🟢 آن حضرت فرمود: الْعَصْرِ همان عصر خروج امام قائم عليه السّلام، إِنَّ الْإِنْسانَ لَفِي خُسْرٍ يعنى دشمنان ما در زيان هستند، إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا مقصود، ايمان به نشانههاى ماست، وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ يعنى همراهى و همنوايى با برادران، تَواصَوْا بِالْحَقِ يعنى توصيه يكديگر به مسأله امامت و وَ تَواصَوْا بِالصَّبْرِ يعنى استقامت در دوران غيبت.
به نقل از کتاب #الشّموس_المضیئه (#ظهور_نور)، ص 154
@Nedayesaadat
http://www.ketabrah24.ir
🟢از روايات معلوم مىشود كه مؤمنان در دوره غيبت گرفتار آزمايشهاى بزرگى خواهند شد. ... اين امت، پس از پيامبر و امامان عليهم السّلام، به غيبت- حضرت مهدى- و بعضى چيزهايى ديگر مبتلا و آزمايش شدهاند- و از آزمايش الهى نمیتوان گريخت...
🟢ما بايد براى رستگارى و موفق شدن در اين آزمايشها تلاش كنيم، و آنگونه كه روايات اشاره مىنمايند، رستگارى كامل جز براى دينداران ناب- مخلصين- و كسانىكه جانشان با يقين درآميخته و اعتقادشان محكم و شناختشان از نادانيها و نادرستيها پيراسته شده است، براى كسى ديگر ميسّر نيست.
🟢فقط با داشتن چنين شرايط و حالاتى است كه بندۀ پروردگار، به قضاء الهى و حكم پروردگار در تمام امور، خشنود است و نسبت به غيبت و ديگر مسائل مربوط به آن، هيچ شك و ترديدى به دل راه نمىدهد و بر اعتقاد به امامت امام غايب ثابت و استوار مىماند و هميشه ياد او را در دل دارد، و اين چيزها جز با تلاش پيگير و حركت در راه بندگى حقيقى و خالصانه، از راه ديگرى به دست نمىآيد. خداوند همه ما را، در اين راه توفيق عنايت فرمايد.
📚برگرفته از کتاب #الشموس_المضیئه (#ظهور_نور)، ص 159🌱
@Nedayesaadat
http://www.ketabrah24.ir
وَاجْعَلْ نَفْسِى ... مُولَعَةً بِذِكْرِكَ وَ دُعائِكَ. (و نَفْس مرا ... شيفتۀ ياد و دعا به درگاهت بگردان.)
🤲 شهودِ لذّت ذكر
💠 تمام بشر- بلکه همه مظاهر عالم- همواره به ياد خداوند متعالی که هرلحظه با آنها و محيط به آنها است، مىباشند و او سبحانه را مىخوانند
💠 اما در اثر عنايت بسيار به خواستههاى عالم خاکى و عنصرى، توجه به توجه خود ندارند
💠 و اگر لحظهاى از توجّه به عالم عنصرى چشم بپوشند، در آن لحظه حقّ سبحانه را با ديدۀ دل مشاهده خواهند کرد و از اين معنى لذّت خواهند برد و آرزو مىکنند که هر لحظه آن حال تکرار شود
💠 بلکه مىخواهند همواره در آن حال باشند و تقاضاى دوام آن را نيز مىنمايند.
برگرفته از #شرح_زیارت_امین_الله، ص 58
@Nedayesaadat
http://www.ketabrah24.ir
🔹غمِ جهان مخور و پند مبر از ياد
🔹كه اين لطيفه نغزم ز رهروى ياد است
🔸رضا به داده بده، وز جبين گره بگشاى
🔸كهبرمن و تو، دَرِ اختيارنگشاده است
🔻اى سالك! ...
♦️غمِ داشته و نداشته جهانِ فانى را مخور و پيشانى درهم مكش و راضى به داده دوست باش؛ زيرا اختيار كردن ما (كه اى كاش فلان امر چنين مى شد و فلان چنين نمى شد)، خلاف عبوديّت است و «بر من و تو درِ اختيار نگشاده است»؛ كه:
🟢«لَمْ يَكُنْ رَسُولُ اللَّهِ صلى الله عليه و آله يَقُولُ لِشَىءٍ قَدْ مَضى: لَوْ كانَ غَيْرُهُ.» اصول كافى، ج 2، ص 63، روايت 13. (رسول خدا- درود و رحمت خدا بر او و خاندانش باد!- هرگز در باره چيزى كه گذشته بود نمى فرمود: اى كاش غير آن مىشد.)
📚برگرفته از شرح غزلیات حافظ، تالیف فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (قدس سره)🌱
@Nedayesaadat
http://www.ketabrah24.ir
💠اى پيك پى خجسته چه نامى فُديتُ لَكَ!
💠هرگز سياهچرده نديدم بدين نمك
💠خوبان سزد كه بر درت آيند جملگى
💠و آنگاه خاك پاى تو بوسند يك بيك
💠هم ظاهر از دو چشم تو در ديده مردمى
💠هم روشن از دو لعل تو در ديده مردمك
🌷اى پيام آورى كه از جانب حضرت دوست براى هدايت بندگانش رهنمودها آوردهاى! فدايت گردم!
🌷نامت چيست؟ محمّدى يا احمد؟ مصطفائى يا خاتم النّبيّين؟ رسولى يا نبىّ؟
شاهدى يا مبشّر؟ نذيرى يا ماحىّ؟ عاقبى يا حاشر؟مزّمّلى يا مدّثّر و يا ابوالقاسم؟
🌷قربانت شوم! سيرت و شمايلت را چه نامم؟ مَلَكت گويم؟ انسانت شمارم؟ يوسفت دانم؟
🌷هرگز سياه چهره اى را بدين با نمكى و ظرافت نديدهام.
📚برگرفته از شرح غزلیات حافظ، تالیف حضرت آیة الله سعادت پرور (قدس سره)
@Nedayesaadat
http://www.ketabrah24.ir
📖 حدیث معراج
عصاره اولين جلسه درس اخلاق از ناحيه خداى عليم و حكيم و اوّلين معلم هستى، رب علىّ اعلى، اللَّه تبارك و تعالى، براى شاگرد اوّل و اوّلين شاگرد عالم، محور حركت عالم وجود و اولين مفتخر به لباس وجود از ناحيه حضرت ذى جود، داراى مقام محمود و واصل به درجه شهود، صاحب خُلق عظيم و عقل كامل سليم، سرور و سيّد مرسلين و برگزيده از ناحيه رب العالمين به عنوان رحمة للعالمين حضرت محمّد مصطفى- صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم- است.
📚برگرفته از مقدمۀ کتاب شریف #سرّالاسراء(سیری به سوی انسانیت)، تالیف فقیه عارف حضرت آیة الله #سعادت_پرور (ره) ج1، ص 41🌱
@Nedayesaadat
http://www.ketabrah24.ir
🔹حدیث معراج🔹
💠هر چند بين ساير پيامبران-- عليهم السّلام-- با خداى عالم مكالماتى انجام شده است امّا هيچيك از ايشان به مقام و رتبه آن حضرت نرسيدهاند و همين اختلاف و فضيلت كمّى و كيفى مكالمه آن حضرت نسبت به ساير پيامبران براى بيان عزت و شرافت آن حضرت كافى است و حق هم همين است زيرا كه آن حضرت خاتم پيامبران است، و هنوز آب و گل آدم بهم نياميخته بود كه آن حضرت به مقام نبوّت رسيد و خدايش او را براى خويش برگزيد، آنگاه به كمال و نهايت قرب به پروردگار نايل شد.
💠اين حديث شريف- يعنى حديث معراج- مشتمل بر سه مطلب اساسى و مهم است:
🔸اوّل: راهنمايى سالك و رهرو راه حق به مطالبى كه بايد به آنها چنگ زند و از آنها جدا نشود و هم چنين مطالبى كه بايد از آنها پرهيز كند تا به سر منزل مقصود برسد، يعنى حجابها را از مقابل فطرت بزدايد.
🔸دوّم: تشويق و ترغيب به مطلب اوّل.
🔸سوّم: توجه دادن سالك به مقصد، در تمام فراز و نشيبهاى سلوك و يادآورى نتايج آن.
📚برگرفته از مقدمۀ کتاب شریف #سرّالاسراء(سیری به سوی انسانیت)، تالیف فقیه عارف حضرت آیة الله #سعادت_پرور (ره) ج1، ص 41🌱
@Nedayesaadat
http://www.ketabrah24.ir
✍️روزی شیخ عارف کامل ما مرحوم آيتالله پهلوانی تهرانی ( سعادتپرور ) اعلی الله کلماته ، به این حقیر محض فرمودند:
🔹« اگر انسان ساخته شود، آثار وجودی او بی سر و صدا، خانه به خانه سرایت میکند، مثل طاقاری می ماند که پر از آب است ،وقتی سنگ کوچکی در وسط آن می افتد ،موج آرام و بی سر و صدایی بر میدارد و همینطور این موج میرود تا اینکه به بدنه طاقار می خورد .
🔹اگر شماها ساخته شوید،آثار وجودیتان اینگونه خواهد بود،بی سر و صدا و آرام آرام به دیگران سرایت می کند».
📚 کیمیای وصل، ج۲، ص۱۵۹
@nedayesaadat
@rahtousheh1
Ketabrah24.ir
💠حافظ در نگاه آیة الله سعادت پرور (ره)
🔸خواجه، از نوادر كسان اين طائفه است كه صلاىِ «فَأَقِمْ وَجْهَكَ لِلدِّينِ حَنِيفاً» «1» را شنيده و اجابت نموده، و در عالم بشريّت به فطرتِ «فِطْرَتَ اللَّهِ الَّتِي فَطَرَ النَّاسَ عَلَيْها» «2» راه يافته، و از خلقت «لا تَبْدِيلَ لِخَلْقِ اللَّهِ» «3» به اوج مقام انسانيّت رسيده، و از «ذلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ» «4» بهرهمند گشته است؛ «وَ لكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ» «5».
—————
1. روم: 30- پس استوار و مستقيم، روى و تمام وجود خويش را به سوى دين برپادار.
2. روم: 30- همان سرشت الهى كه همه مردم را بر آن آفريد.
3.روم: 30- هيچ تغيير و دگرگونى در آفرينش خداوند نيست.
4. روم: 30- اين همان دين استوار مى باشد.
5. روم: 30- و ليكن بيشتر مردم [از اين حقيقت] آگاه نيستند.
📚برگرفته از شرح غزلیات حافظ
@Nedayesaadat
http://www.ketabrah24.ir
بسمه تعالی
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
حضرت حجة الاسلام و المسلمین حاج آقای تحریری (حفظه الله)
رحلت والده مکرمه را خدمت حضرتعالی و دیگر فرزندان ایشان تسلیت و تعزیت عرض می کنیم.
از خداوند متعال رحمت الهی و همنشینی با اولیائش (علیهم السلام) را برای آن مرحومه خواهانیم.
بیت حضرت آیة الله سعادت پرور (قدس سره)
@Nedayesaadat
🕌 وظیفه مسلمانان در برابر تهاجم دشمنان
✅حضرت آیة الله سعادت پرور ره:
🔹مسلمانان موظفند كه از احكام الهى پاسدارى نمايند و در برابر تهاجمات دشمنان، از اسلام دفاع نمايند.
🔹و از آنجا كه احكام اسلام، صرفا احكام فردى و شخصى نيستند كه هركسى به تنهايى مأمور اجراى آنها باشد، بلكه داراى جنبه هاى اجتماعى قوى و بارزى چون امر به معروف، نهى از منكر و قيام براى حفظ مصالح اسلام و مسلمين هستند، پرچمى كه به اين منظور افراشته شود پرچمى طاغوتى نيست.
📚برگرفته از کتاب الشموس المضیئه
@nedayesaadat
www.ketabrah24.ir
www.jamaleaftab.com
💠حافظ در نگاه آیة الله سعادت پرور (ره)
♦️خواجه، شيعه اى است كه رسول اللَّه صلى الله عليه و آله و اهل بيت عليهم السلام را به مقام نورانيّت شناخته، و اين مطلب را در ابيات رسايش نسبت به ايشان گنجانيده است.
♦️خواجه، محقّقى است كه تحقيقات او در حقائق كتاب و سنّت و مواعظ جذّابش در قالب شعر و بيان شيرين تجسّم يافته، به گونه اى كه نمى توان معجزهاش گفت، ولى كرامت گفتن آن نيز سخنى بيهوده نيست.
📚برگرفته از شرح غزلیات حافظ🌱
@nedayesaadat
www.ketabrah24.ir
✅ فخرالمحققین حضرت آیةالله سعادتپرور(ره):
🟢در مسير جلب حكمت و آموزش آن نبايد شيعه و يا سنى بودن مأخذ آن را مورد توجّه قرار داد، بلكه بايستى فقط به حكيمانه بودن كلام نظر كرد. اين سيره و روش عالمان اخلاقى است...
🟢علّت ترغيب اولياى الهى- عليهم السّلام- [در روایات] به اخذ حكمت از هر كجا كه بود، ممكن است اين باشد كه:
🟢 نوع بشر، اعم از مؤمن و كافر و منافق و ... همه بر فطرت توحيد خلق شدهاند و هر چند بر چهرۀ نورانى فطرت غبار غفلت و گناه افكندهاند، ولى گاهى از اوقات به واسطه بعضى از اعمال، براى عدّهاى حجاب از فطرتشان كنار رفته و به امورى كه موافق آن است آگاه مىگردند و آن چه را كه مىبينند بر زبان جارى مىسازند.
📚برگرفته از مقدمۀ کلمات عرفا🌱
🆔@Nedayesaadat
📡Ketabrah24.ir