فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جواد خیابانی: روسیه به اوکراین حمله میکنه کل روسیه محروم میشه،
چرا رژیم اسرائیل به غزه حمله میکنه محروم نمیشه؟!
چرا عربستان به یمن حمله میکنه محروم نمیشه؟!
✅ #بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دختر نخبه ایرانی۲۵ساله نیلوفرشادمهری
دکترای طراحی صنعتی در فرانسه
که به دنیا نشان داد
حجاب محدودیت نیست💚👏👏
نویسنده کتاب خاطرات سفیر👌🌹
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🎁مکالمه رایگان یک روزه همراه اول
📞 جمعه ۱۸ آذرماه، نامحدود و رایگان مکالمه کن‼️
*1000*5#
📞 برای دلجویی از مشترکین عزیزی که به اشتباه پیام سامانه هشدار سریع بلایای طبیعی رو دریافت کرده بودند، بسته هدیه مکالمه درون شبکه همراه اول در روز جمعه ۱۸ آذر قابل فعالسازی هست.
📱فعالسازی برای تمام مشترکین با کد ستاره ۱۰۰۰ ستاره ۵ مربع.
⏰ مهلت استفاده از بسته هدیه مکالمه رایگان: از ساعت ۰۰ بامداد تا ساعت ۲۳:۵۹ جمعه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۱
27.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اطلاعاتی که در مورد ایران نمیدانیم!
#ایران_قوی
.
👓 نگرانی ها از احتمال اعدام قهرمان بینالمللی تیراندازی حرمله بن کاهل، جوان طایفه بنیاسد
❗️ حرمله بن کاهل، یکی از مخالفان حکومت علیبن ابیطالب که اتفاقا از قبیله قهرمان پرور بنی اسد نیز هست به اتهام تیراندازی به سمت اهداف متحرک، با حکم اعدام روبرو شده است!
🔹 علی بن حسین ملقب به سجاد نیز در اقدامی بیسابقه از این اعدام حمایت کرده که کارشناسان هشدار داده اند منجر به خشونت بیشتر خواهد شد! هنوز رییس دولت، مختار ثقفی به این انتقادات پاسخی نداده و معترضان از شنیده نشدن صدایشان خشمگین هستند!
💬 ابن زبیر اینترنشنال
شهادت یک بسیجی دیگر در تهران
بسیجی مدافع امنیت حسن مختارزاده طلبه مدرسه علمیه عترت قم و عضو گردان بسیجیان امام علی سعادتآباد که بهدلیل مجروحیت توسط اشرار اغتشاشگر از ۲۲ روز پیش در بیمارستان در حالت کما بستری بود، به شهادت رسید.
مراسم وداع فردا بعد از نماز مغرب در معراج شهدای تهران برگزار خواهد شد.
@nedayevahy
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شهادت مولوی برجسته بلوچستان به دست تروریست های تکفیری/ مولوی ریگی: من از جانب گروهکها تهدید شدهام اما اینها تأثیری ندارد
🔸مولوی عبدالواحد ریگی استاد حدیث حوزه علمیه مدینه العلوم شهرستان خاش روز گذشته ١٧ آذر ماه ۱۴۰۱ بعد از ادای نماز ظهر از محل مسجد جامع امام حسین خاش توسط تروریست های تکفیری ربوده و امروز جمعه ١٨ آذر ماه بعد از نماز جمعه به شهادت رسید و پیکرش کشف شد.
🔹مولوی عبدالواحد ریگی ماه گذشته در دیدار با رئیس هیئت اعزامی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: من در دوران هشت سال دفاع مقدس در خط مقدم جبهه حضور داشتم و ما در طول انقلاب همواره در صحنه بودهایم
🔸امام جمعه اهلسنت مسجد امام حسین(ع) خاش گفت: کسی که از مرز خود دفاع نکند ناموس ندارد؛ از مسجد امام حسین(ع) که من پیشنماز آن هستم حتی یکی نفر هم در آشوب اخیر خاش حضور نداشت.
🔹مولوی ریگی بیان کرد: من حتی از جانب گروهکهای معاند تهدید شدهام اما اینها تأثیری ندارد. ما این مملکت را دوست داریم، رهبری دوست ما هستند؛ این مملکت بعد از این نظام اسلامی به درد ما، به درد دین و اسلام و حتی به درد ناموس مسلمین نمیخورد.
✅ #بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
💢نقشه ترور علمالهدی شکست خورد
💬روابط عمومی سپاه امام رضا استان خراسان رضوی از دستگیری یک تیم تروریستی خبر داد.
🔹یک تیم تروریستی از گروه جیش الظلم که قصد انجام اقدامات ضد امنیتی و عملیات تروریستی در مشهد مقدس از جمله حمله به استانداری و ترور امام جمعه معزز مشهد را داشت شناسایی و اعضای آن دستگیر شدند.
🔹از مخفیگاه این افراد مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات و مواد منفجره کشف شده است و مرتبطین و عوامل پشتیبانی آنها در سایر استانها نیز شناسایی و تحت رصد اطلاعاتی قرار دارند.