🔰🔰
🔷جلسه برنامه ریزی هرچه بهتربرگزارشدن مراسمات فاطمیه وهمچنین نشست مسئولین هیئات مذهبی با حضور مسئول اداره تبلیغات اسلامی ورامین و اعضای شورای هیئات مذهبی در اداره تبلیغات اسلامی ورامین برگزار گردید.
۱۴۰۳/۰۷/۱۹
#ادارهتبلیغاتاسلامیورامین
@nehzat_varamin
💠 اجتماع ستایشگران مجمع ادبی_ مذهبی یاس کبود ورامین در مسجد امام حسین علیه السلام کارخانه قند
🔹️ همزمان با نماز مغرب و عشا یکشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۳ حجتالاسلام والمسلمین مجتبی عزیزی امام جمعه ورامین با حضور در مسجد امام حسین علیه السلام کارخانه قند با امام جماعت ، نمازگزاران دیدار و گفتگو کردند .
#ادارهتبلیغاتاسلامیورامین
@nehzat_varamin
📣 بنی آدم اعضای یکدیگرند...
🔹رهبر انقلاب: حکم قطعی شرعی این است که بر همه واجب است تلاش کنند، کمک کنند و فلسطین را به مسلمانها، به صاحبان اصلیاش برگردانند... و کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب آنان را یاری کنند. ۱۴۰۳/۰۷/۰۴ و ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
📲 راههای مشارکت در پویش «ایران همدل ۴»؛ کمک به مردم فلسطین و لبنان:
۱- شمارهگیری #۱۴*
۲- شماره کارت
۶۰۳۷۹۹۸۲۰۰۰۰۰۰۰۷۳ـ شماره شبا
IR۳۲۰۲۱۰۰۰۰۰۰۱۰۰۰۱۶۰۰۰۰۵۲۶۴- پرداخت مستقیم در KHAMENEI.IR #ادارهتبلیغاتاسلامیورامین @nehzat_varamin
🇵🇸 همایش لشکر قرآنی قدس 🇵🇸
🔷به همت جامعه قرآنی عصر جنوب شرق استان تهران همایش لشکر قرآنی قدس با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمين محسن آمره دبیر کشوری قرارگاه مردمی جلسات خانگی قرآن کریم در سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ورامین برگزار شد.
#لشکر_قرآنی_قدس
#ستاره_های_زمین
#زندگی_با_آیه_ها
#جلسات_خانگی_قرآن
#جامعه_قرآنی_عصر
#ادارهتبلیغاتاسلامیورامین
@nehzat_varamin
🖐🏻ماعاقبتبهخیرتودر
روضههاشدیم🔻
🏴 اقامهروضههفتگی
شهادتحضرتمعصومه(س)
باقرائتزیارتپرفیضعاشوراء🚩
بهنیتپیروزیجبههمقاومت✌🏻
🎙فيضمنبر و مرثیه :
#شیخمحمدتقیجوادی
#کربلاییمهدینظری
زمان :
جمعه۲۷مهرماه۱۴۰۳
ساعت ۱۹:۳۰ ﴿ویژهبرادران﴾
نشانی :
#خیرآبادورامین انتهایبوستان۲
جنبباشگاهشهیدمحمودی
#هیئتجوانانقمربنیهاشمع
#ادارهتبلیغاتاسلامیورامین
@nehzat_varamin
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔹پیام رهبر انقلاب اسلامی در پی شهادت مجاهد قهرمان، فرمانده «یحیی السنوار»
📣 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به ملتهای مسلمان و جوانان غیور منطقه با تجلیل از مجاهد قهرمان، فرمانده «یحیی السنوار» تأکید کردند: جبهه مقاومت همانگونه که قبلاً با شهادت برجستگان خود از پیشروی باز نماند، با شهادت سنوار هم کمترین توقفی نخواهد داشت باذنالله. حماس زنده است و زنده خواهد ماند.
👇متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
🔹️بسم الله الرّحمن الرّحیم
✏️ ملّتهای مسلمان! جوانان غیور منطقه!
مجاهد قهرمان، فرمانده یحیی السّنوار، به یاران شهیدش پیوست.
✏️ او چهرهی درخشان مقاومت و مجاهدت بود؛ با عزم پولادین در برابر دشمن ظالم و متجاوز ایستاد؛ با تدبیر و شجاعت به او سیلی زد؛ ضربهی جبرانناپذیر هفتم اکتبر را در تاریخ این منطقه به یادگار گذاشت؛ و آنگاه با عزّت و سربلندی به معراج شهیدان پرواز کرد..
✏️ کسی چون او که عمری را به مبارزه با دشمن غاصب و ظالم گذرانده است، سرانجامی جز شهادت شایستهی او نیست. فقدان او برای جبههی مقاومت البتّه دردناک است، ولی این جبهه با شهادت برجستگانی چون شیخ احمد یاسین، فتحی شقاقی، رنتیسی و اسماعیل هنیّه از پیشروی باز نماند، و با شهادت سنوار هم کمترین توقّفی نخواهد داشت؛ باذن الله. حماس زنده است و زنده خواهد ماند.
✏️ ما چون همیشه، در کنار مجاهدان و مبارزان بااخلاص خواهیم ماند؛ بتوفیق من الله و عونه.
✏️ اینجانب شهادت برادرمان یحیی السّنوار را به خاندانش، به همرزمانش، و به همهی دلبستگان جهاد فیسبیلالله تبریک، و فقدانش را تسلیت میگویم.
✏️ والسّلام علی عباد الله الصّالحین
✍ سیّدعلی خامنهای؛ ۱۴۰۳/۷/۲۸
khl.ink/f/57913
✳️ جلسه ستاد مرکزی موکب شهدای مقاومت شهرستان ورامین برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دفتر امام جمعه ورامین ظهر امروز شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۳ جلسه ستاد مرکزی موکب شهدای مقاومت شهرستان ورامین در دفتر امام جمعه ورامین با حضور مسئولین برگزار شد .
⬅️ در این جلسه مقرر شد تمامی ادارات و ارگانها ظرفیت مردمی خود را برای کمک به موکب شهدای مقاومت شهرستان ورامین پایه کار بیاورند .
⬅️ موکب شهدای مقاومت ورامین در روزهای آینده جهت ارائه خدمات در مرز سوریه و لبنان مستقر خواهد شد.
#ادارهتبلیغاتاسلامیورامین
@nehzat_varamin