نهضتِ روایت
🗒 تخریب بقیع، آیینه تمام نمای خباثت وهابیت/ به مناسبت #هشتم_شوال سالروز تخریب قبور مطهر ائمه بقیع
📋 تخریب بقیع، آیینه تمام نمای خباثت وهابیت/ به مناسبت هشتم شوال سالروز تخریب قبور مطهر ائمه بقیع
✍️#زهرا_نجاتی
احتمالاً کسی این ضریح را به خاطر نمیآورد زیرا کمتر کسی توفیق زیارت آن را در هنگام نصب داشته که اکنون زنده باشد.
بله درست حدس زدید. این ضریح مبارک بقیع قبل از تخریب آن توسط #آل_سعود است.
حادثهٔ تلخی که یک بار در سال ۱۲۲۰ رخ داد و بار دوم در هشتم سؤال ۱۳۴۴ ه.ق، به تخریب کامل آن _حتی تخریب مقبرهٔ همسران پیامبر کهام المؤمنین، خوانده میشدند و بزرگانی چون حجر بن عدی_ انجامید.
البته این حرکت از سوی جامعهی مسلمین، بی واکنش نماند. بلکه مسلمانان با واکنش بهموقع و اتحاد مؤثر خود، توانستند مانع گزند این مشرکان در لباس دین نشسته، به گنبد الخضراء شوند.
به تعبیر آیتالله خامنهای همهٔ مسلمانان از #شبهه_قاره_هند گرفته تا افریقا علیه این حرکت، واکنش نشان دادند و همین موجب شد تا حرم مطهر نبوی، با خاک یکسان نشود.
ایشان بر این باوراند که بانیان این فاجعه و کسانی که بزرگانشان، زیارت قبور خاندان پیامبر و حتی صحابه را مایهٔ تقرب به خدا میدانند، کارشان بهجایی رسیده که قبر امامان معصوم و همسران پیامبر را تخریب میکنند و عرض ارادت و زیارت آنها را شرک میدانند.
امروز، سعودی بیش از همیشه، نقاب نفاق و دروغ بزرگ دین را از چهره زدوده و با تمام امکانات ازجمله بستن راههای زیارت بر جوامع مسلمان بخصوص ایران، فاجعهٔ منا در سال ۹۴ و جنگ نابرابر با مردم مظلوم و شیعهٔ یمن، کمر به قتل شیعه بسته است.
حالا دیگر کمتر کسی در جهان هست که گرگ پشت چهرهٔ تمیز و لباسهای اتوکشیدهٔ بن سلمان وهم قطارانش را نبیند.
حالا دیگر کمتر روز و شبی در جهان بدون نفرین علیه آل سقوط، میگذرد. حالا کمکم نغمههای آزادی، در جهان میپیچد.
#یادداشت
منار(معارف ناب امام و رهبری)
https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺🎥 چه شد که #بقیع را تخریب کردند؟
🔻تا 31 فروردین 1305 هجری شمسی، چهار امام مدفون دربقیع، حرم وگنبد داشتند...
#یادمان_هست_هنوز
#سالروز_تخریب_بقیع
منار (معارف ناب امام ورهبری)
@manaar_ir
🆘 @Roshangari_ir
👈رهبری در پیام به همایش جمعیت قم، سال ۹۵:
🌿ببینید چه چیزهایی است که موجب میشود جامعهی ما دچار میل به کمفرزندی بشود. این میل به کم بودن فرزند، یک عارضه است؛ والّا انسان بهطور طبیعی فرزند را دوست می
دارد.
🌿 چرا ترجیح میدهند افرادی که فقط یک فرزند داشته باشند؟🌿 چرا ترجیح میدهند فقط دو فرزند داشته باشند؟🌿 چرا زن بهشکلی، مرد بهشکلی پرهیز میکنند از فرزندداری؟
🌿اینها را بایستی نگاه کرد و دید عواملش چیست؛ این عوامل را پیدا کنید، برای علاج این عوامل بیماریزا - که به اعتقاد بنده اینها عوامل بیماریزا است - متخصّصین و صاحبان اندیشه را بخواهید فکر کنند. فرض کنید مثلاً بالا رفتن سنّ ازدواج؛ خب بلاشک یکی از چیزهایی که باروری را محدود میکند، بالا رفتن سنّ ازدواج است؛ خب، این یکی از کارهایی است که باید در کشور فکر بشود.
👈چرا سنّ ازدواج در کشور ما بالا رفته؟ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزهی جنسی؟ ما باید به این فکر کنیم. خب، از آنطرف میگویند که اینها خانه ندارند، شغل ندارند، درآمد ندارند؛ ببینیم چگونه میشود کاری کرد که همهی اینها با هم جمع بشود.
👈ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستی یک نفری یک خانهی مِلکی داشته باشد، یک شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند؛ نه، اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه👉؛(۴) این قرآن است [که] با ما دارد این🌿جور حرف میزند.
یعنی همهی آن گرههای ذهنیای را که وجود دارد در این زمینه، باید شما باز کنید، یعنی شأن شما و همایشی از این قبیل، این است که بایستی این کار فکری و علمی را بکند؛ یعنی صرفاً بیان فکر، بیان خواست و حتّی شعارهایی در این زمینه نباشد. واقعاً کار بشود، کار فکری بشود؛ عوامل کاهش جمعیّت و موجبات افزایش جمعیّت بهنحو مطلوب و با اعتدال متناسب، درست سنجیده بشود، مطرح بشود [تا] اقناع بشوند افکار نخبگان. در این زمینه خب الان عامّهی مردم، بعضیها متدیّنند، بعضیها متعبّدند، وقتی گفته می
شود، میروند سراغ باروری بیشتر؛ لکن 👈نخبگان جامعه باید قانع بشوند، باید مسئله را قبول کنند؛ اگر نخبگان قبول کردند، کار سهل میشود، کار فرهنگسازی آسان میشود. 👉
در این زمینهها انشاءالله بایستی آقایان تلاش کنید و امیدواریم انشاءالله موفّق باشید.🌹
#سبک_زندگی_در_نگاه_رهبر
#رشد_صفر_درصدی_جمعیت
منار(معارف ناب امام و رهبری)
@manaar_ir
✅عنوان اثر: نظریه انتظار در اندیشه حضرت آیت الله العظمی خامنه ای ( سلسله نشست ها)
⬅️به کوشش: سیدحامد شاهرخی و سیدابراهیم عباسی
💠تهیه: کننده: پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی
⬅️نوبت چاپ: اول
✅ صفحات: ۶۰۴
⏹قطع : رقعی، شومیز
⬅️ قیمت: ۱۱۲۰۰۰۰ ریال
💠کد: ۶۳۹
💠حوزه مهدویت پژوهی و آموزه های آن بر اساس خاستگاه چهارگانه عقلی، نقلی، شهودی و علمی توجیه پذیر می باشد. مهدویت پژوهی با فراهم آوری بسترهای عقلی و داده های نقلی همراه با متد علمی مصونیت می یابد و از آسیب های ذوق زدگی و شور محوری به دور می ماند. نقش مهدویت و آموزه های آن نظیر انتظار در جهت دهی جامعه و مردم به سوی تعالی و بالندگی نقش تأثیرگذار و سرنوشت سازی است.
#معرفی_کتاب
#اندیشه_رهبری
منار(معارف ناب امام و رهبری)