🔴 علت حمله این روزها به مرحوم آیت الله ریشهری چیست؟؟
🔴 چرا در ایام سالروز عزل منتظری این اتفاقات میافتد؟؟
🖌 از ابتدای انقلاب، جریانهایی با عناوین مختلف و هدفِ براندازی نظام قد علم کردند و پس از مدتی رو به افول رفته و کمکم طبق شرایط روز تاثیرگذاری خود را از دست میدهند. لکن باقیماندهی جریانِ رو به افول رفتهی برانداز، با مردم و برخی خواص همسو شده و به حاشیهای امن میروند، تا با عنوان و شاید شمایلی دیگر با همان هدف به عرصه بازگردند.
طرح مسئولیت آقای مشایی و جان گرفتن جریان انحرافی در سال 88 عملا براندازان فتنه آن سال را به حاشیه امن برد و آنان توانستن بار دیگر خود را بازسازی کنند.
امروز هم فتنه گران 1401 به دنبال فضای نفس کشیدن و سازماندهی خود برای بدست آوردن کرسیهای خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی هستند.
این آغاز حاشیهسازی برای بازسازی قرارگاه فروپاشیده اصلاح طلبان و براندازان است.
شاید بتوان نشست آقای رائفی پور با سید حسن خمینی را به همین راهبرد معنا کرد.
جریان خودی باید همه توان خود را صرف محقق کردن بیانات مهم مقام معظم رهبری در فروردین امسال و انتخاب نیروهای ارزشی در اسفند 1402 قرار دهد و پتانسیل خود را خرج حاشیهسازیها نکنند چرا که در این سال باید منتظر یک سلسله حاشیه سازیهای زنجیرهای باشیم.
#جریان
#اصلاحطلب
#برانداز
#خبرگان
#مجلس
#رائفیپور
#یادگارِیادگار
@enqelabeqalam_ir
خدای امام خامنهای همان خدای امام خمینی است.pdf
191K
آنچه در این مقاله مطالعه میفرمایید:
صبح روز سهشنبه هفتم تیر سال ۱۴۰۱ رهبر معظم انقلاب در دیدار با رئیس و جمعی از مسئولان قوه قضائیه به نکتهای اشاره کردند که خوف و رجا را در دل دلسوزان نظام زنده کرد. لحن رهبری خبر از حوادثی سخت، اما همراه با نصرتی الهی میداد.
#فتنه1360
#فتنه1401
#نصرت
#خدای_امام_خامنهای
#خدای_امام_خمینی
🖌استاد حسن ابراهیمزاده
@enqelabeqalam_ir
آیاجریاننفاقمثل۱۳۶۰ازقمترور راتئوریزهمی کنند؟.m4a
6.04M
🔊چه کسانی در عمل نقش نمایندگی عزالدین حسینی رهبر دموکرات #اغتشاگران در کردستان، شیخ علی تهرانی مرجع #منافقین و مسعود رجوی و دیگر خائنان به ملت را در قرن 15 در شهر مقدس #قم بعهده گرفتند.
@enqelabeqalam_ir
✅✅ موسسه جریان شناسی انقلاب (مجاب) برگزار میکند:
دوره آموزش جریان شناسی تاریخ معاصر (مقدماتی)
با حضور استاد محترم حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید حمید روحانی
و ارائه اساتید و صاحب نظران برجسته حوزی
✔️ تاریخ ثبت نام: یکم الی هشتم خرداد ماه
✔️ تاریخ برگزاری: دهم خرداد الی یکم تیرماه (عصرهای چهارشنبه و پنجشنبه)
✔️ مکان: بلوار جمهوری اسلامی، نبش کوچه 6، اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم
✔️ ثبت نام: ارسال مشخصات و رزومه به ایتا: 09113161220
🔸🔸 مزایا:
1. ارتباط با اساتید مطرح در جریانشناسی؛
2. دستیابی جامع به فهرست جریانهای معاصر؛
3. ارائه مدرک معتبر پایان دوره؛
4. حضور افراد منتخب در دورههای تخصصی؛
5. جذب و بکارگیری افراد منتخب در پروژههای تحقیقاتی جریانشناسی؛
#جریانشناسی
#تاریخ_معاصر
#جهادتبیین
#مقابله_با_نفوذ
بسم الله الرحمن الرحیم
یااولواالالباب فانظروا الی الخمینی ره.
بمناسبت سالروز رحلت جانگذار امام خمینی ره پیشوای مردم آزاده جهان و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و بزرگ مرجع جهان تشیع در عصرحاضر، فرازهائی از دیباچه صحیفه نور که به قلم رهبر معظم انقلاب اسلامی درمورد جایگاه و ویژگیهای ایشان است و در ابتدای جلد اول آن موسوعه با عظمت به چاپ رسیده را نقل میکنیم تا بدین بهانه و وسیله، بار دگر به عمق و ژرفای اندیشههای ایشان توجه بیشتری کرده باشیم؛
مع الاسف اگر چهاردهم خرداد هر سال فقط همین مهم را برای ما فراهم کند کافی است که به اهمیت مجالس سالگرد آن پیر جماران پی ببریم،
واما بعد:
هرگاه انسانی با دانش وخردمندی واندیشه بلند و با پرهیزگاری و پارسائی و ایمان استوار یا با شهامت و دلیری و همت والا یا با زیرکی و تیزبینی و پختگی سیاسی قدم در میدان کاری بزرگ بگذارد و هدف مقدسی را دنبال کند به افتخارات بزرگ و پیشرفتهای ماندگار خواهد رسید.
امام خمینی ره همه این ویژگیها را باهم داشت، در نصابی معمولا دست نیافتنی وکم نظیر.
او دانشمندی پارسا و خردمندی پرهیزگار و حکیمی سیاستمدار و مومنی نو اندیش و عارفی شجاع و هوشمند و فرمانروائی عادل و مجاهدی فداکاربود.
او فقیه اصولی و فیلسوف و عارف و معلم اخلاق و ادیب وشاعربود.
در او خصلتهای برجسته خدادادی در آمیخته با انچه او خود ازمعارف قرآنی اموخته و دل وجانش را به آن زیور داده بود شخصیت عظیم و جذاب و تاثیرگذار پدید اورده بود، که هریک ازچهره های برجسته یک قرن اخیرجهان که قرن رجال بزرگ و مصلحان ناماور دینی و سیاسی و اجتماعی است در برابرآن کم جاذبه و یک بعدی و کوچک به نظر میآمدند.
کاری که او بدان همت گماشت و باایمان و توکل و تدبیر و صبر خود بدان دست یافت نیز به همان اندازه بزرگ و باورنکردنی و اعجاب انگیزبود.
شخصیت ممتاز و درخشان او در همه دوره های حیات سیاسی اش خیره کننده و منحصر به فرد بود، هم در آن روزی که از جایگاه مرجعیت دینی در قم، رژیم وابسته و فاسد پهلوی و حامیان مداخلهگر آمریکائی آن را با نهیب پیامبرانه خود به مبارزه طلبید و ظلم و استبداد و زراندوزی و دین ستیزی شاه و دستیارانش را دستخوش طوفان خشم ملت ساخت و هم در ان هنگام که پس از مبارزه فشرده و پرمحنت پانزده ساله توانست با جهاد عظیم ملت ایران نظام اسلامی را برسرکار اورد و رژیم خائن و فاسد و بی کفایت را ریشه کن سازد،....
مبارزه خود را از قدم اول به کمک قشرهای وسیع مردم با نام خدا آغازکرد و با انان سخن گفت و ایمان و عقل و همت انانرا به یاری طلبید...
دولتمردان و مسئولان و احاد مردم را برای مواجه با انبوه دشمنیها و دسیسهها و حل کوه مشکلات تحمیلی، اماده و مجهز کرد...
دوران آغاز راهی نو، در تاریخ کشورماست با ادامه آن، ایران اسلامی به تعالی مادی و معنوی دست خواهد یافت...
سيدعلي خامنه اي
حوزه علمیه قم
محمدمحسن حاجی حیدری
#رحلت_امام
#فقیه
#آزاده
#فیلسوف
#مرجعدینی
@enqelabeqalam_ir
جنگ سرنیزهها، آخرین شانس دشمن.pdf
188.1K
🔷 آنچه در این مقاله مطالعه میفرمایید:
لحظهای در جنگ فرا میرسد که نیروهای در حال نبرد، در یک خاکریز و یا در یک کانال قرار میگیرند. اینجاست که شلیک گلولههای توپ، خمپاره و بمبها و موشکهای هواپیماهای طرفین متوقف میشود و سنگرها آوردگاه نیروهایی میشوند که گاهی حتی فرصت استفاده از تفنگ را هم پیدا نمیکنند و دستها به سوی استفاده از سرنیزهها میرود و جنگ تن به تن تعیین کننده سرنوشت پیروز میدان میشود. در این مرحله از نبرد است که بالا رفتن پرچم فتح و اعلان پیروز میدان تنها از آن نیروهایی میشود که قبلاً آموزش لازم را برای قرار گرفتن در چنین موقعیتی دیدهاند و از قدرت روحی و جسمی برتری نسبت به نیروهای مقابل برخوردارند.
#نفوذ
#تاکتیک
#برانداز
#دوقطبی
#خاکریز
#سرنیزه
🖌 استاد حسن ابراهیمزاده
@enqelabeqalam_ir
https://rasanews.ir/0035zA
حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر مجتهدزاده، مستشار بازنشسته دیوانعالی کشور با موضوع نقش دشمن شناسی در روایت ها
📰 #بسته_خبری
🇮🇷 نشست «الگوی معرفی دشمن به نسل جدید»
دشمن شناسی حکم واحد اطلاعات و عملیات در دفاع مقدس را دارد + #فیلم
حجت الاسلام مجتهدزاده با تبیین ضرورت دشمن شناسی، شناخت دشمن را به فعالیت نیروهای اطلاعات و عملیات در دفاع مقدس تشبیه کرد که با انجام آن بسیاری از خسارات دفع میشود.
🌐https://rasanews.ir/0035zJ
دشمن از سه عرصه زن، ولایت و سلامت هجوم میآورد + #فیلم
سرکار خانم سلطانی با اشاره به نگاه ویژه مرحوم فرج نژاد به مقوله دشمن شناسی، به شناسایی سه حیطه زن، ولایت و سلامت به عنوان موارد هجوم دشمن توسط آن مرحوم پرداخت.
🌐https://rasanews.ir/0035zK
در دشمن شناسی، شناخت دشمن به مثابه هویت اجتماعی و تمدنی است + #فیلم
حسین کاوه با اشاره به ضرورت شناخت دشمن اظهار داشت: نقطه عزیمت در بحث دشمن شناسی، شناخت دقیق دشمن به مثابه هویت اجتماعی و تمدنی است.
🌐 https://rasanews.ir/0035zE
مصداق بارز جهاد در جنگ ترکیبی، تبلیغ است
محمدصادق رستمی با اشاره به لزوم حمله به سرچشمه دشمنی برای مقابله با دشمنان انقلاب اسلامی از لزوم توجه به امر تبلیغ سخن گفت.
🌐 https://rasanews.ir/0035z6
الگوی رهبر انقلاب در مواجهه با نفاق بدیع و ستودنی است + #فیلم
حمیدرضا شببویی با تبیین اندیشه های رهبر انقلاب در خصوص مواجهه با دشمنان انقلاب اسلامی، نوع مواجهه با جریان نفاق را ستودنی عنوان کرد.
🌐 https://rasanews.ir/0035z0
📷 #گزارش_تصویری نشست «الگوی معرفی دشمن به نسل جدید»
🌐rasanews.ir/0035zF
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
بسمهتعالی
در معبد حُسن حسین (علیهالسلام)
حسین (ع) آیینهی حسن خدا و میزان سنجش فضیلتها است؛ غایت آرزومندان و جستجوگران حقیقت است و معیار عشق حقیقی. همو که آبروی دو عالم است و عزایش حزینتر از عزای خویشان و داغش سوزانندهترین مصیبت در عالم است.
حزن حسین (ع) اخگر همیشه فروزانی را ماند که در آسمان و زمین میدرخشد و همواره در مُلک و ملکوت اعلی ساری و جاری است.
شور حسین(ع) در مُلک آسمان بهسان ستارههایی است که چون آسمانِ شب ردای سیاه بر تن میکند، سوسوکنان خود را مینمایاند. و در ملکوت اعلی چنان غوغایی به پا کند که ذهن از تصورش و قلم از تصویرش عاجز ماند.
حزن حسین(ع) همیشه در تاریخ جاودان و ماندگار بوده و هست؛ از ظهر عاشورا تا به امروز و فردا و پس از آن. از عالم ناسوت و ملکوت تا عالم جبروت و لاهوت. که خداوند خود عزادار برترین خلق خود است. حزن حسین معبدی است مانا و پایا و فروزان الیالابد. و این پایایی و مانایی ریشه در یکی شدنها در این معبد دارد. تاریخ گواه دهنده است که هرگز در معبد حسین(ع) خطی که فقیر را از غنی جدا کند کشیده نشده است. معبدی است که در آن هر طبقه و قشری با هر سطح سواد و سن و بینشی، لباسی به یک رنگ میپوشند و بر گِلِ نشسته از تربت کربلا بر شانههاشان افتخار میکنند. یکدلی و یکرنگی تنها شعاعی از نور مشعل این معبد است.
معبد حسین(ع) جایی است که هر که با هر چه دارد به میانداری میآید.
هر کسی به توان دنیایی خود، از نمک غذا تا قربانی گوسفند، از نفت چراغ تا چلچراغ، و حتی با سیاه کردن پیراهن فقرا با جوهرهی سیاه، به مصاف سیاهی دنیای سراسر برتری و تفوقطلب میروند. و معبد حُسن حسین(ع) منشاء نیکترین منشها است. که حسین آیینهی حسن خدا است و غایت آرزومندان حقیقت لاهوتی.
#حسین(ع)
#عشقحقیقی
#حزن
#معبد
🖋ضحیمجد
@enqelabeqalam_ir
-----¦﷽¦-----
⭕️ خاصیت اجتماعی زیارت اربعین برای شیعیان چیست و چرا از علائم ایمان شمرده شده است؟!
#امام_حسین (علیه السلام)
#سؤالات_عاشورایی
#قسمت_سوم
سخنرانی رهبری در ۱۳۵۲/۱۲/۲۴؛
«میدانید یکى از علائم ایمان #زیارت_اربعین است؟ ... شیعه یک جمع متفرّقى بود؛ یک جامعهاى بود که در یک جا و در یک مکان زندگى نمیکرد؛ در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند -اطراف و اکناف بلاد- امّا یک روح در این کالبدِ متفرّق و در این اجزای متشتّت در جریان است؛ مثل دانههاى تسبیح، یک رشته و یک نخ، همهى اینها را به هم وصل میکرد. آن رشته چه بود؟ رشتهى اطاعت و فرمانبَرى از مرکزیّت تشیّع، از رهبرى عالى تشیّع یعنى امام؛ همهى این رشتهها به آنجا متّصل میشد؛ قلبى بود که به همهى اعضا فرمان میداد؛ و به این ترتیب، تشیّع یک سازمان و یک تشکیلات بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند، امّا بودند کسانى که از حال همه باخبر بودند. اطاعت و فرمانبَرى آنها بهحساب، فریاد زدنشان از روى دستور، سکوتشان برطبق نقشه، همه چیزشان با حساب. فقط یک عیبى کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر و شیعیان یک منطقه، البتّه یکدیگر را میدیدند، امّا یک کنگرهى جهانى لازم بود براى شیعیانِ روزگار ائمّه (علیهمالسّلام). این کنگرهى جهانى را معیّن کردند، وقتش را هم معیّن کردند؛ گفتند در این موعدِ معیّن، در آن کنگره هرکس بتواند شرکت کند. آن موعد، روز اربعین است؛ و جاى شرکت، سرزمین کربلا است؛ چون روح شیعه، روحِ کربلائى است، روحِ عاشورائى است؛ در کالبد شیعه، تپش روزِ عاشورا مشهود است؛ شیعه هرجا که هست دنبالهروِ عاشوراىِ حسین است. این است که مىبینیم همه جا این تپشهایى که در شیعه مکشوف شده، از آن مرقد پاک ناشى است؛ اینها شعلههایى بوده که از آن روح مقدّس و پاک و از آن تربت عالىمقدار سرکشیده؛ به جانها و روحها زده؛ انسانها را به گلولههاى داغى تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده است»
«ساحت اندیشه، پیرامون دین و اندیشه دینی👇»
╭─┅🍃🌸🍃┅─╮
@sahat_andisheh
╰─┅🍃🌸🍃┅─╯
تا درِ مساجد بسته است باب فتنهها باز است.pdf
642.7K
آنچه در این مقاله مطالعه میفرمایید:
از زمستان ۱۳۵۷ تا بهار ۱۳۶۰ که دوران تاسیس و تثبیت و نظامسازی جمهوری اسلامی خوانده میشود و انقلاب در شرایطی سخت و شکننده با بحرانهای کوچک و بزرگ توانست غیر از برپایی رفراندوم، تعیین نوع حکومت و انتخابات مجلس خبرگان و تدوین قانون اساسی و مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری، دشمنان داخلی را چون دشمنان خارجی ناامید کند، این مساجد و حسینیهها بودند که نقش اصلی را در عملیاتی کردن فرامین رهبری، بسیج مردمی و مبارزه با دستجات و گروهکها ایفا کردند. ویژگی این دوره مساجد، باز بودن آنها از نماز صبح تا پاسی از شب و در مساجد مرکز و مادر، شبانهروزی بودن آنها و درست مانند مساجد صدر اسلام محل رفت و آمد همگان بود.
همین ویژگی عملاً ابتکار عمل را از هرگونه فتنهگری گرفت، بهگونهای که با اعلام جنگ مسلحانه توسط سازمان منافقین در خرداد ۱۳۶۰ و آغاز ترورهای آشکار و وحشیانه، باز بودن مساجد، آن هم بهصورت «سنگر»، راه مقابله با این فتنهگران و بقای نظام اسلامی بود و در مقابل آنانی که در همان زمان بر آن بودند تا از مسجد معبد بسازند، ایستادند. از این رو امام خمینی(ره) درست سه روز پس از شهادت شهید بهشتی و یارانش در اولین دیدار پس از این فاجعه در جمع روحانیون تهران در آستانه حلول ماه مبارک رمضان پس از عرض تسلیت شهادت شهید بهشتی و یارانش در بخشی از سخنرانی خود فرمودند:
«مسجدها را سنگر قرار بدهید برای اسلام...»
#انقلاب
#مسجد
#سنگر
#فتنه
#مبارزه
#ایستادگی
#کادرسازی
🖌 استاد حسن ابراهیمزاده
@enqelabeqalam_ir