لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "دل تنگ دیدار"
یکی از دلخوشیهای بنده، همیشه در طول این سالهای متمادی، دیدارهای با مردم بوده؛ یکی از دلبستگیهای اینجانب و حوادث پُرجاذبه برای من، دیدار با مردم بوده که یک چیزی بشنوم، یک چیزی بگویم و با طبقات مختلف مردم دیدار کنیم؛ این دشمن حقیر و خطیر یعنی ویروس کرونا -که هم خیلی حقیر و صغیر است، هم خیلی خطرناک و خطیر است- مانع شده است. ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR قابهایی خاطرهانگیز از دیدارهای حضوری مردم با رهبر انقلاب، پیش از شیوع ویروس کرونا را در نماهنگ «دل تنگ دیدار» منتشر میکند.
برای تماشای این نماهنگ با کیفیت بهتر اینجا را لمس کنید.
#ویروس_کرونا
#ببینید
🆔@manaar_ir
13950324_15909_192k.mp3
4.08M
🎵 "دنیا محتاج قرآن است"
رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن کریم دنیای امروز را دچار خلأ هویتی، فکری و ایمانی دانستند و با اشاره به نیاز بشر برای پر کردن این خلأ فرمودند: «اگر چنانچه رشحهای از رشحات قرآن با بیان متناسبِ امروز فرستاده بشود، دلها جذب میشود».
به همین مناسبت پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR کلیپ صوتی «دنیا محتاج قرآن است» را منتشر میکند.
سخنان حضرت آیتالله خامنهای که در این صوت میشنوید:
و بدانید عزیزان من! امروز دنیا محتاج قرآن است؛ چه قبول کند و اعتراف کند و چه اعتراف نکند. امروز دنیا در خلأ هویّتی است، در خلأ فکری است، در خلأ ایمانی است؛ انسان بیایمان مثل یک میوهی پوک و ازدرونخالی میمانَد.
بشر دیگر متاعی برای قانع کردن ذهن و دل و جان انسانها ندارد که ارائه کند. میگویند، میبافند، امّا در دلهای مردم قبول پیدا نمیکند. قرآن چرا. اگر چنانچه رشحهای از رشحات قرآن -نه کلّ قرآن، [فقط] یک رشحهای از رشحات قرآن- با بیان متناسبِ امروز فرستاده بشود، دلها جذب میشود؛ ما خودمان این را داریم تجربه میکنیم، این را داریم میبینیم؛ امروز بشر، محتاج قرآن است.
در این دنیای پیچیده، در این دنیای طوفانی، در این دنیای سرشار از معضلات -این قدرتها، این پیشرفت علمی- اینجا است که قرآن وقتی وارد میدان میشود، وقتی حرف میزند «اِنَّ هذَا القُرءانَ یَهدی لِلَّتی هِیَ اَقوَمُ»، آدم این را حس میکند که واقعاً «یَهدی لِلَّتی هِیَ اَقوَمُ وَ یُبَشِّرُ المُؤمِنینَ».
هر روز صبح با هشتگ #ما_و_قرآن همراه باشید.
#پادکست
مَنار (معارف ناب امام و رهبری)
🆔@manaar_ir
نهضتِ روایت
📋 عینکِ هنری رهبر/ بررسی اندیشه آیتالله خامنهای درباره مسئله فرهنگ و هنر/ بخش اول ✅به مناسب 19 آذ
📋 عینکِ هنری رهبر/ بررسی اندیشه آیتالله خامنهای درباره مسئله فرهنگ و هنر/ بخش دوم
✅ به مناسب 19 آذر سالروز تأسیس شورای انقلاب فرهنگی
✍️ زهرا نجاتی، طلبه و مبلغه حوزه علمیه
آیتالله خامنهای همچنین در جلسه تجلیل از فیلم شیار ۱۴۳، بعد از تحلیل و بررسی داستان و تأکید بر ارزشی بودن محتوا و نمایش آن، میفرمایند: «کار هنر با محتوا پایان نمییابد، قالب نیز ارزش بسیار دارد. ظرف نازیبا، زیبا را زشت جلوه میدهد و برای ساختن ظرف زیبا، در عرصه هنر، تنها استعداد کافی نیست، آموزش هم ضرورت دارد»
یکی از عناصری که باعث انحصار هنر در دست عدهای خاص و برخی سلبریتی های بیگانه بافرهنگ ایران و اسلام شده، نوعی از نگاه و تفکر است که مانع از حضور قشر مذهبی انقلابی در عرصه هنرهای نمایشی میشود.
این در حالی است که رهبر انقلاب اسلامی، با نگاهی بلند اندیشانه از جوانان انقلابی میخواهند وارد این عرصه شوند: "اگر جوانان معتقد ما با بهرهگیری از استعدادهای ارزشمند خود و با زمینه مساعدی که انقلاب فراهم آورده و با استفاده از سوژههای بدیع وبی نظیر و نیاز مبرمی که در هنرنمایشی برای رسوخ و گسترش مفاهیم انقلابی احساس میشود، هنر خود را صرف سینما و تئاتر کنند، و مهارت و محتوا را بهصورت توأمان پیش برند، پس از چندی انقلاب اسلامی خواهد توانست برجستهترین آثار هنری در این رشته را به دنیا عرضه کند، و از این طریق بشریت به آثاری از ارزشمندترین هدایای اندیشه الهی و اسلامی دست یابد»
نگاهی که در چند سال اخیر، با همکاری مجموعهای از عناصر ارزشی انقلابی، منجر به شکلگیری و ثمربخشی سینمای مردمی عمار شد که اگرچه نتوانسته حصر سینما را بشکند اما با پیروی از فرمان رهبری، توانسته عرصه بروز استعدادهای درخشانی، در تمام رشتههای هنرنمایشی، باشد.
#یادداشت
#شورایعالی_انقلاب_فرهنگی
🆔@manaar_ir
نهضتِ روایت
🔰 انقلاب فرهنگی و ضرورت استمرار آن ✍️حمیدرضا باقری، طلبه درس خارج فقه و اصول و محقق و نویسنده تاری
🔊 امام فرمودند: مصوّبات شورای انقلاب فرهنگی لازمالاجراست.
در زمینهی فرهنگ عمومی و مسائلی که مربوط به فرهنگ عمومی است، جایی لازم است که متصّدی شناخت و بحث و تصمیمگیری و ابلاغ برای اجرا - به مراکز خودش - باشد و آن همین شورای انقلاب فرهنگی است و انصافاً هیچ جایگزینی هم ندارد. این یک نکته که خواستم عرض کنم جایگاه شورا، خیلی مهمّ است.
البته مکرّراً سؤال میشود که از لحاظ نفوذ قانونی این مصوّبات، ما در چه وضعیتی هستیم؟ آیا از لحاظ قانونی، حکم قانون دارد؟ این هم قبلاً عرض شد که بله؛ ما در زمان امام سؤال کردیم، ایشان فرمودند؛ بعد هم همین معنا از طرف ما تأیید شد که مصوّبات این شورا لازمالاجراست و به هر جا که ابلاغ شد، دستگاههای اجرایی موظفّند اجرا کنند.
نمیشود گفت که حالا ما تصمیمی میگیریم، بعد یک زمان هم مجلس یک تصمیم میگیرد. بله؛ طبیعی است که این هست.
البته اینجا دستگاه قانونگذاری نیست؛ نمیخواهیم تعبیر قانون کنیم.
کمااینکه در آن سؤالی هم که از امام شد و جوابی که ایشان فرمودند، اسم قانونگذاری نیامده؛ چون مرکز قانونگذاری در قانون اساسی، یک جاست، لیکن منافاتی ندارد که مصوّبات اینجا در یک حوزه و در سطح خاصی لازمالاجرا باشد، همانگونه مصوّبات دولت در یک محدوده لازمالاجراست.
📅 بیانات در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی،۱۳۷۶/۱۱/۰۴
#شورایعالی_انقلاب_فرهنگی
ضد حمله.mp3
4.01M
🎶 "ضدِ حمله"
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، به تشریح بحث «تهاجم فرهنگی» علیه کشورمان پرداختند. به همین مناسبت پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR کلیپ صوتی «ضد حمله» را با هدف پاسخ به این پرسش که «در برابر تهاجم فرهنگی چه کنیم؟» تهیه و منتشر کرد.
📆 ۱۹ آذرماه ۹۲
✳️ ۱۹ آذر ۱۳۶۳ سالروز تأسیس شورایعالی انقلاب فرهنگی به فرمان حضرت امام خمینی گرامی باد.
#شورایعالی_انقلاب_فرهنگی
#پادکست
#تقویم_تاریخ
🆔@manaar_ir
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از آن روز اولی که صحبت «انقلاب فرهنگی» پیش آمد، مخالفتها شروع شد. اگر شما گروههایی [را] که مخالفت کردند با این مسائل و اشخاصی [را] که سینه زدند برای باز شدن دانشگاه قبل از اصلاح مشاهده کنید، میبینید که اینها همه پای بیرق غرب و شرق سینه میزنند. شما توجه داشتهاید و دارید که از همان اول انقلاب، قدم به قدم طوایفی و قلمهایی و زبانهایی بر ضد این انقلاب به کار افتادند؛ و هر قدمی که انقلاب خواست برای اصلاح بردارد، آنها مخالفت کردند.
اگر صحبت دانشگاه آمد، همانهایی که دانشگاه را مرکز فساد قرار داده بودند و همانهایی که قبله آنها غرب یا شرق بود، با اصلاح دانشگاه مخالف بودند. آنها خوف این را داشتند که مبادا دانشگاه یک دانشگاه اسلامی بشود تا اینکه دست شرق و غرب تا ابد از دانشگاه کوتاه بشود؛ یعنی، از کشور کوتاه بشود.
آنهایی که میخواهند و میخواستند که دست شرق یا غرب باز باشد و مصلحت شخصی خودشان را در این امر میدانستند، کوشش کردند که با قلم و زبان محکوم کنند اصلاح و انقلاب دانشگاه را. و شما اگر توجه کنید که چه گروههایی مخالفت با این امر کردند و باز هم میکنند و باز هم اصرار دارند به اینکه دانشگاه به همان ترتیبی که سابق بود باز بشود، میفهمید روش این اشخاص چه روشی است.
📅 ۲۳ خرداد ۱۳۶۰/ ۱۰ شعبان ۱۴۰۱
📚 جلد ۱۴ صحیفه امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه)، از صفحه ۴۲۶ تا صفحه ۴۳۳
#شورایعالی_انقلاب_فرهنگی
#ببینید
🆔@manaar_ir
نهضتِ روایت
🎵 "دنیا محتاج قرآن است" رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن کریم دنیای امروز را دچار خلأ هویتی، فکری و
13880418_2139_32k.mp3
533.4K
🎵 "دوری از قرآن"
مشکل بزرگ مسلمانان دنیا دوری از قرآن است.
هر روز صبح با هشتگ #ما_و_قرآن همراه باشید.
#پادکست
🆔@manaar_ir
⛔️ "حب نفس"
این حب نفس؛ این حب جاه؛ این حب مسند- اینها دین را از بین میبرد. یک قدری فکر کنید که این حب را از دلتان بیرون بکنید. قبل از شهریور ۱۳۴۶ هجری شمسی
إن الحب النفس و الحب الجاه و حب السلطه کلها تضعف الدین و تقضی علیه. فکروا جیداً وابحثوا عن طریق لإزاله هذا الحب من قلوبکم. خلال الفتره من ۱۹۶۵ م- ایلول ۱۹۶۷ م
This love of the self, this love of position destroys Islam, destroys our religion. Think a little bit and throw this love out of your hearts. This world is nothing. Circa October ۱۹۶۵- September ۱۹۶۷ Circa
📚 جلد ۲ صحیفه امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه)، از صفحه ۱۴ تا صفحه ۲۸
بيشتر بخوانيد: http://emam.com/posts/index/quote#quote24199
#عکس_نوشته
🆔@manaar_ir
نهضتِ روایت
🎵 "بشنویم"
«حیات عندالرب، نقطهی پایانی معراج بشریت است که به آن جز با شهادت دست نمیتوان یافت. ای وجدانهای نیمخفته، چشم بیداری بگشایید و ای بیداران، گوش فرا دهید: ماییم که بار تاریخ را بر دوش گرفتهایم تا جهان را به سرنوشت محتوم خویش برسانیم. خون سرخ ما فلقی است که پیش از طلوع خورشید عدالت بر آسمان تقدیر نشسته است.» (شهید سید مرتضی آوینی) این ماییم و صدای شهیدان در بحبوحهی فریادهای شیاطین دنیایی و گوشهای ماست که باید پیام شهیدان را در نبرد حق و باطل بر پهنهی این سیارهی خاکی بشنود.
حضرت آیتالله خامنهای:«پیام شهیدان حقیقتاً پیام بشارت است؛ ما باید گوشمان را اصلاح کنیم که این پیام را بشنویم؛ بعضی نمیشنوند پیام شهدا را، لکن این [آیهی] قرآن کریم است: وَ یَستَبشِرونَ بِالَّذینَ لَم یَلحَقوا بِهِم مِن خَلفِهِم اَلّا خَوفٌ عَلَیهِم وَ لا هُم یَحزَنون، پیام شهیدان، پیام نفی ترس و اندوه است. البتّه این [نفی] ترس و اندوه، مصداق اتمّش برای خود آنها است؛ در آن نشئهی پُر از ترس و پُر از اندوه که همهی انسانها گرفتار خود هستند، پیام کسانی که در راه خدا به شهادت رسیدند -یعنی همین جوانهای شما؛ چه آنهایی که در دفاع مقدّس به شهادت رسیدند، چه آنهایی که در دفاع از مرز به شهادت رسیدند، چه آنهایی که در دفاع از امنیّت به شهادت رسیدند، چه آنهایی که در دفاع از حرم و از حریم اهلبیت به شهادت رسیدند- بشارت است برای خودشان و همچنین برای مخاطبانشان.» ۱۳۹۷/۰۹/۲۱
«وَ لا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللهِ اَمواتًا، اینها مرده نیستند، بَل اَحیآءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون؛ این کلام خدا است، مژدهی خدا است که میگوید اینها زندهاند، پیش خدایند، مورد لطف الهیاند، مورد رزق الهیاند، خرسندند، خوشحالند.» ۹۵/۰۴/۰۵
«مشرف بر این عالَمند، حوادث را میبینند، سرنوشتها را میبینند، اعمال من و شما را میبینند.» ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
«بعد از این بالاتر: وَ یستَبشرونَ بِالَّذینَ لَم یلحَقوا بِهِم؛ یعنی با ما دارند حرف میزنند... این گوشی که بتواند ندای ملکوتی شهدا را بشنود، این گوش را باید در خودمان بهوجود بیاوریم.» ۹۳/۱۱/۲۷
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس بیانات رهبر انقلاب نماهنگ «بشنویم» را منتشر میکند.
برای تماشای این هماهنگ با کیفیت بهتر اینجا را لمس کنید.
#فرهنگ_شهادت
#ببینید
🆔@manaar_ir