انگشت آتاترک‼️ هدیه رضاخانی
زمانی که رضاشاه با بخشش ملوکانه قره سو و آرارات کوچک را به ترکیه هدیه کرد که از قضا به شکل انگشت است و برخی آنرا انگشت آتاترک می خوانند ، در واقع بازو و انگشتی برای دست درازی برای ترکیه شد که با اتصال خاک ترکیه به نخجوان ، سرانگشت اشاره به دیگر ممالک ترک زبان پیدا کرد و البته دخالت در ژئوپلیتیک منطقه...
🔻اگر این خیانت رضا خان نبود امروز غیر از زنگزور از این منطقه هم با ارمنستان مرز داشتیم و خیالات واهی دالان زنگزور و اتصال ترکیه، نخجوان، قره باغ و فشار به ایران نیز شکل نمی گرفت.
🔺️طی سالهای اخیر شاهد روند تطهیر رضاخان آنهم بصورت جریانی بودیم و طوری القاء می شد که گویا این دیکتاتور خائن بهترین حاکم در طول تاریخ بشریت بوده ، لیکن فقط یادآوری همین یک نمونه از هزاران خیانت کافی است که بی کفایتی و بی غیرتی وی نسبت به خاک پاک ایران عزیز اثبات شود .
💠بایستی به بدخواهان یادآور شد که تاریخ انقلاب اسلامی ثابت کرده انگشتی که با هدف سوء به سمت ایران اسلامی دراز شود را از بن قطع می نماید .
✍محمدحسین دادخواه
@nesfejahan_Es
🔴به روز باشیم
محمد بن علی اردبیلی (محقق اردبیلی) صاحب کتاب "جامع الرواة" ـ قرن یازدهم هجری
احمد بن محمد اردبیلی (مقدس اردبیلی) صاحب کتاب "مجمع الفائده و البرهان"
پینوشت گلپابصیر: مراقب دشمن باشیم که در ارتباط با دولت آیت الله رئیسی، با جهل به جنگ با خودی نرویم.
#مقدس_اردبیلی
#محقق_اردبیلی
#شبهه
@nesfejahan_Es
⭕️ادامه سقوط پول ملی ترکیه/ هر دلار آمریکا ۱۰ لیره ترکیه شد!
🔹 ارزش لیر ترکیه که این روزها سقوط تاریخی خود را طی میکند، امروز دوباره با سقوط بیسابقهای به رکورد ۱۰ لیر مقابل هر دلار آمریکا رسید.
🔹 در کنار بی ارزش شدن پول ترکیه و بدهی ۸۰۰ میلیارد دلار بدهی دولت این کشور، فرار سرمایه گذاران خارجی از این کشور هم رکورد زده شد.
@nesfejahan_Es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 یک ذره نشانهی آقازادگی در ایشون نبود...❗️
🕊به مناسبت سالروز شهادت حاج آقا مصطفی خمینی
#استوری
#حسین_یکتا
#امام_خمینی
@nesfejahan_Es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅هدف مقدس،وسیله مقدس
🎥 پیغمبر اکرم (ص) هیچوقت برای هدف مقدس از وسیله نامقدس استفاده نکرد...
🎙حجت الاسلام و المسلمین رفیعی
#هفته_وحدت
#میلاد_پیامبر_اکرم
#میلاد_امام_جعفر_صادق
@nesfejahan_Es
📸 ادامه کنترل چاپ پول تورمزا در دولت رئیسی
🔹 دولت رئیسی در دو ماه نخست فعالیت خود، اقدام تورمزا و خطرناک دولت روحانی در چاپ پول برای رفع کسری بودجه را متوقف کرده است.
🔹 بر این اساس متوسط رشد ماهانه پایه پولی در ماههای مرداد و شهریور به ۰/۱۵ درصد سقوط کرده که ۱۲ برابر کمتر از متوسط رشد ماهانه پولی در دولت روحانی است.
#دولت_انقلابی
#کاهش_تورم
@nesfejahan_Es
🌹🍃موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان
✅ به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت پیامبر اکرم(صلیالله علیه وآله وسلم) و ولادت امام جعفر صادق(علیهالسلام)، رهبر معظم انقلاب با پیشنهاد عفو و تخفیف مجازات ۳۴۵۸ تن از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.
#عفو_و_تخفیف_مجازات
@nesfejahan_Es
🔰چهار هزار شاگرد در شرایط اختناق
❣حضرت آیتالله خامنهای:
✅«غالباً تصوّر میشود که امام صادق علیهالسّلام بر روى یک منبر مىنشست و چهار هزار نفر جمع میشدند. اما اینجورى نبوده. چهار هزار نفر در طول عمر طولانىِ امام بتدریج خدمتشان رسیدهاند. اینجور نبود که خلفا اجازه میدادند که امام بنشیند و حرف بزند. عمر امام یک عمر آرام و راحت نبوده است.»
📔منبع: کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)
#میلاد_امام_جعفر_صادق
@nesfejahan_Es
✍نظرسنجی گالوپ:
🔰نظر ایرانیها نسبت به رییسجمهور جدید مثبتتر شده.
✅۷۲ درصد ایرانیان، عملکرد رییس جمهور، ابراهیم رییسی، را قبول دارند.
☑️رییسجمهور پیشین، حسن روحانی، پارسال ۳۲٪ مقبولیت داشت.
✅۵۹٪ ایرانیان به دولت ملی خود اعتماد دارند.
#دولت_انقلابی
#نظرسنجی
@nesfejahan_Es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 فراری از وصیت نامه سردار شهید#حاج_قاسم_سلیمانی:
🔻خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجاتبخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که بهعنوان #شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما بهعنوان #سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] بهدور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید...
@nesfejahan_Es
🌹🍃زیارت مجازی حرم پیامبر اکرم (صلیالله علیه وآله وسلم) و ائمه اطهار بقیع (علیهمالسلام)، بر روی لینک زیر بزنید👇
https://www.panoman.ir/projects/rasolallah/1.html
#هفته_وحدت
#میلاد_پیامبر_اکرم
#میلاد_امام_جعفر_صادق
@nesfejahan_Es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رویاهای بی تعبیر
❇️با قطب نما همراه باشید...
✅با قطب نما راه را گم نمی کنید.
#قطب_نما
#دشمن_شناسی
@nesfejahan_Es
🔴شکست سنگین آمریکا در نبرد اطلاعاتی با ایران
🔶چرا میزمستقل ایران درسازمان سیا به کارخود پایان داد؟/ نیویورک تایمز: ایران و چین دهها جاسوس آمریکایی را شناسایی و اعدام کردهاند
♦️نیویورک تایمز خبر داد: کشورهای ایران و چین، با نفوذ به منابع اطلاعاتی آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا، تعداد بالایی از جاسوسهای سیا را پس از شناسایی، دستگیر و اعدام کرده و یا به جاسوس دوجانبه تبدیل کردهاند.
♦️ «میز مستقل ایران در سازمان سیا که در دولت ترامپ راهاندازی شده بود، به کار خود پایان داده و رئیس آن «مایکل دی آندریا» بازنشسته شده است.»
♦️«سیا قصد دارد در زمینه ماموریتهایی که در ارتباط با کشورهایی از جمله چین، ایران و کره شمالی انجام میدهد، تغییراتی در تشکیلاتش ایجاد کند.»
♦️با توجه به شکستهای اطلاعاتی که سیا اخیراً متحمل شده و جاسوسهای متعددی را در چین و ایران از دست داده است، آمریکاییها به این نتیجه رسیدهاند که دیگر روند گذشته منقضی شده و باید شیوه جدیدی برای رویارویی با ایران، چین، روسیه و حتی کره شمالی در پیش بگیرد.
✅ نگاهی به عملکرد تیم سیاست خارجه رئیسی در بزنگاه دور جدید مذاکرات
🔹جریان غربگرای داخلی با علم به اینکه به زودی ایران با چهره های جدید و انقلابی در عرصه مذاکرات رسمی هسته ای شروع به کار می کند، تلاش دارد که دولت رئیسی را در سیاست خارجه فاقد برنامه مشخص یا حتی دارای تناقض، کم کار و بی تفاوت درباره مذاکرات هسته ای و تحریم ها نشان بدهد.
🔸 شرم آور است که روند تبلیغات جریان غرب گرا به گونه ای است که با تجمیع فشار داخلی و خارجی تلاش می کند که دولت رئیسی نتواند امتیازات بالاتر برجامی از دولت آمریکا کسب کند! این در حالیست که دولت رئیسی در همین فاصله کوتاه چهار پیام مهم تولید کرده است:
1⃣ دولت جدید برنامه اقتصادی و معیشتی مردم را بی توجه به برجام ومذاکرات هسته ای دنبال می کند
2⃣ تمایل و نیاز به مذاکره در ایران کمتر از آمریکا است.
3⃣ایران بر گرفتن امتیاز حقیقی از آمریکا اصرار دارد.
4⃣ ایران برای ایجاد تغییراتی در موضوعات مورد بحث در مذاکرات تاکید دارد.
🔻با این وجود تیم سیاست خارجه دولت رئیسی برای موفقیت باید دو گام مهم ذیل را بردارد:
🔗گام اول؛ برخی از اعضای ارشد تیم مذاکره کننده نمی توانند فاقد نقش در برابر عملیات روانی جریان غرب گرا در داخل باشد.
🔹 این پذیرفتن نقش به این معنا نیست که تیم سیاست خارجه وارد حاشیه های سیاسی داخلی بشود بلکه این یک واقعیت است گاهی بیش از رسانه ها این دیپلمات های ارشد هستند که می توانند با رفتار و ادبیات خود در تنویر افکار عمومی موثرتر باشند. یا اساسا رفتار و ادبیات آنها است که می تواند زمینه و بستری برای ارسال پیام موثر به افکار عمومی در داخل را فرآهم کند.
🔸 بنابراین دیپلمات های ارشد رئیسی علاوه بر رسانه های ارزشی باید پیشگام یادآوری موثر، هنرمندانه و مجدد به افکار عمومی درباره واقعیات برجام و مذاکراتی باشند که از دولت روحانی تحویل گرفته اند. گرچه دولت رئیسی تلاش می کند درباره آنچه از دولت روحانی تحویل گرفته، مواجهه اخلاقی داشته باشد ولی نباید اجازه بدهد که برخی در داخل دوباره درباره موضوعات مهم کشور دروغ به مردم تحویل بدهند.
🔹با این وجود در آستانه مذاکرات هسته ای به نظر می رسد که امثال امیر عبداللهیان و علی باقری در ارسال پیام موثر به داخل کشور روند کاملا موفق و منظمی نداشتند و به همین دلیل جریان غرب گرا دوباره فرصت های را برای حاشیه سازی و دادن آدرس های غلط به افکار عمومی و ایجاد شبهات پیدا کرده است.
🔗اما گام دوم نیز این است که تیم سیاست خارجه دولت رئیسی باید به افکار عمومی نشان دهد که چه تفاوتی با دولت روحانی در مذاکرات دارد. باید نشان بدهد که ایده مشخص مرکزی برای ادامه مذاکره دارد، استراتژی منسجم و کارآمدی درباره نحوه ادامه مذاکره با ۱+۴ دارد، چارچوب مذاکره مطلوب در شرایط فعلی را می داند و می تواند آن را تحمیل کند، از خواسته های خود در شروع و طول مذاکرات عقب نشینی نمی کند، ریزه کاری های نگارش یک متن خوب را می داند، بندهای غروب هستهای و زمانبندی لغو قطعنامههای شورای امنیت را حفظ می کند و نهایت آنکه دولت رئیسی از دل دور جدید مذاکرات، باید رفع حقیقی تحریم ها و به خصوص تحریم های پسابرجام و راستی آزمایی تعهدات، بدست آوردن سود اقتصادی ملموس، مکانیسم پایبند ماندن دولت آمریکا به برجام و ... را به سرانجام حقیقی برساند.
📌از سوی دیگر تیم سیاست خارجه دولت رئیسی همچنین نباید یادش برود که سه ماموریت راهبردی سیاسی و گفتمانی نیز دارد؛
الف: تیم مذاکره کننده هسته ای رئیسی باید نشان بدهد که غرب گرایان، مذاکره کنندگان خوبی نبوده و نخواهند بود.
ب: تیم مذاکره کننده هستهای رئیسی باید نشان بدهد که این جریان انقلابی است که در عرصه مذاکره سیاسی هم می تواند مانند عرصه نظامی و اطلاعاتی از آمریکا امتیاز واقعی بگیرد.
ج: تیم مذاکره کننده هسته ای رئیسی باید با کارآمدی در مذاکرات، باقیمانده شبهات و غبارهای موجود بر اذهان افکار عمومی درباره سیاست خارجه مطلوب را برطرف کند.
🌐 افول آرام مغز دولت
🇮🇷سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور کشورمان دو روز قبل با صدور حکمی محمدصادق خیاطیان را به ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک ریاستجمهوری برای یک دوره چهارساله منصوب کرد.
🔻 مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری بهلحاظ قانونی مستقیما زیر نظر رئیسجمهور اداره میشود و وظایف مهمی چون انجام مطالعات، پژوهشها، ارائه طرحها و پیشنهادهای جامع مرتبط با استراتژی ملی در زمینههای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی و سیاست خارجی با رعایتهای سیاستهای کلی نظام را برعهده دارد.
🔹پیشینه این مرکز به سه دهه قبل و دوران ریاستجمهوری اکبر هاشمیرفسنجانی بازمیگردد.
🔸در دولت نخست سازندگی با ابتکار مرحوم هاشمیرفسنجانی نهادی تحت عنوان «مرکز تحقیقات استراتژیک» ایجاد شد.
🔹بعد از گذشت هشت سال «مرکز تحقیقات استراتژیک» با روی کارآمدن دولت اصلاحات به ریاست سیدمحمد خاتمی، با حفظ ساختار خود و براساس مصوبه شورایعالی اداری از نهاد ریاستجمهوری جدا و به مجمع تشخیص مصلحت نظام منتقل شد. این مرکز اکنون با نام «مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام» شناخته میشود.
🔸 با انتقال «مرکز تحقیقات استراتژیک» به مجمع تشخیص، دوسال پس از آغاز به کار رسمی دولت خاتمی در سال 78 مرکز دیگری با تعریف همان اهداف پیشین «مرکز تحقیقات استراتژیک» تحت عنوان «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری» تاسیس شد.
🔹 عملکرد این نهاد در دو دهه گذشته با فرازوفرودهای زیادی همراه بوده و در یک جمعبندی کلی میتوان گفت در بیشتر دولتها «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری» نتوانسته است آنگونه که انتظار میرفت به وظیفه اصلی خود یعنی ارائه راهبرد به دولتها عمل کند.
🔸 بر همین مبنا بهنظر میرسد مهمترین و سختترین کار محمدصادق خیاطیان در چهارسال آینده بازگرداندن مرکز بررسیها به مسیر اصلی خود است؛ مسیری که باید درنهایت منتهی شود به ارائه راهکارهای تحولگرایانه به دولت در مسیر حکمرانی درست و عادلانه.
🔶علت اخلال در جایگاهای سوخت چه بود؟
در آستانه آبان ماه و از چند روز قبل شایعه رشد نجومی قیمت بنزین را طرح کردند و امروز سامانه هوشمند توزیع بنزین مختل شد.هدف این اقدامات ایجاد ارتباط بین الاذهانی بین حال و سال٩٨ و القای این همانی است.
وقتی شبکه ملی اطلاعات نداشته باشی، وقتی تو فضای مجازی مستقل نباشی خیلی راحت تمام پمپبنزینهای کشورت هک میشه در حالی که هنوز داری درباره لزوم یا عدم لزوم طرح_صیانت و سایر بدیهیات، دعوا میکنی...!
جنگ های سایبری، همه کشورهای آینده نگر و هوشیار را بر آن داشته که تا می توانند از میزان وابستگی به شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی عاریتی بکاهند.
البته حمله امروز به سیستم هوشمند سوخت شاید بخاطر حمله دوهفته پیش به سایت دفاعی آمریکا و اسرائیل هم باشد ، دوهفته پیش مایکروسافت از دسترسی هکرهای ایرانی به اطلاعات شرکتهای دفاعی آمریکا و اسرائیل خبر داده بودند که البته در ایران به این خبر پرداخته نشد! هک امروز در مقابل آن هک، مضحک است! مانند قدرت پوشالی شان ، آمریکا در منطقه نتیجه ای نگرفته و بخاطر حفظ آبروی از دست رفته اش با سگ زنجیری اش اسرائیل دست به هر کاری می زند .
💢دو نکته درباره یک خرابکاری سایبری
✍️ محمد ایمانی:
🔹درباره حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت و توقف فعالیت چند ساعته آن، چند نکته گفتنی است.
♦️نکته اول، اهمیت روز افزون - و واجب تر از نان شب- شبکه ملی امن و باثبات "اطلاعات و ارتباطات" است. هر قدر میزان وابستگی به شبکه های عاریتی بیگانه را کاهش دهیم، امنیت اطلاعاتی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ما بیشتر خواهد شد.
🔹حمله و خرابکاری سایبری با اهداف گوناگون، به یک رویه در حال گسترش در دنیا تبدیل شده و حتی آمریکا و برخی دولت های اروپایی و رژیم صهیونیستی که خود بزرگ ترین راهزنان و مهاجمان سایبری در دنیا محسوب می شوند، از حملات سنگین متقابل و خسارت های حاصل از آن در امان نمانده اند.
♦️در عین حال جنگ های سایبری، همه کشورهای آینده نگر و هوشیار را بر آن داشته که تا می توانند از میزان وابستگی به شبکه های ارتباطی و اطلاعاتی عاریتی بکاهند.
🔹نکته دوم، درباره هدف حمله است. برخی تحلیل کرده اند که این خرابکاری همزمان با دومین سالگرد شوک بنزینی سال 98 و شبیخون امنیتی دشمن با همین بهانه، در صدد احیای همان خاطره و همان حوادث تلخ است.
♦️در عین حال، هدف دیگری را هم می شود احتمال داد و آن سنگ اندازی در مقابل اهتمام دولت جدید برای انجام برخی اصلاحات ضروری اقتصادی است. مشکلاتی مانند مدیریت غیر هوشمند منابع ارزی یا همان ارز 4200 تومانی که سه سال است به طور ثابت اجرا می شود و به اعتبار نابسامانی، موجب هدر رفت چند صد هزار میلیارد تومان شده، بی آن که تاثیر روشنی در مهار قیمت ها بگذارد.
🔹طبعا انجام اصلاحات ضروری مانند اصلاح ساختار بودجه، کاهش روند دور ریز منابع عمومی، ساماندهی قیمت و نظام واگذاری ارز، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ای و نظایر آن، نیازمند کار کارشناسی دقیق، اتخاذ تدابیر کارآمد و پیش بینی ساز و کار های جایگزین است.
♦️اما ضمنا ثبات سیاسی و آرامش روانی جامعه، پیش درآمد این ضرورت است. به نظر می رسد هدف برخی شایعه سازی های انبوه -سازمان یافته و دروغ- درباره قیمت بنزین و حذف ناگهانی ارز دولتی و... نهایتا خرابکاری سایبری و ایجاد زحمت برای مردم، سنگ اندازی در برابر روند اهتمام به اصلاحات درست است.
🔹"اصلاحات هوشمند اقتصادی"، اگر قرار باشد درست برنامه ریزی و بدون مزاحمت ها پیش برود، در یک روند سه چهار ساله می تواند نسخه مرگ تحریم ها را بپیچد و کشوری را که تا همین چند سال قبل، هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا بوده، به جایگاه برتر و با ثبات تر برساند.
📌روحانی و لاریجانی در مسیر اتحاد گفتمانی؟
🔻انتخابات ریاست جمهوری ورای این که چه نتیجهای را پیش روی مردم گذاشت، آبستن اتفاقات جدید سیاسی و جناحی در کشور شد.
🔸جریان اصلاح طلب محزون از تضعیف پایگاه اجتماعی خود، فعلا کنش موثر و چشمگیر سیاسی از خود نشان نمیدهد.
🔸در این میان به نوشته خبرگزاری فارس اما جریان اعتدال، تحرکاتی دارد. اعتدال البته نه به معنای یک حزب بلکه به عنوان جریانی است که در هشت سال گذشته به نحوی همکار دولت بوده و هست. علی لاریجانی و حسن روحانی را شاید بتوان سردمداران این جریان نامید.
🔻 تلاش لاریجانی برای غیریتسازی
🔹لاریجانی در هشت سال گذشته یکی از حامیان اصلی حسن روحانی بود . یکی دو هفته مانده به انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، لاریجانی به طور رسمی خودش به میدان آمد. تیم خوب رسانهای برای خود به خدمت گرفته و معلوم بود که برنامه حسابی برای انتخابات دارد. روز ثبت نام هم با هیبتی خاص در وزارت کشور حاضر شد و ثبت نام کرد ولی نتوانست احراز صلاحیت بگیرد.
🔹ورای این که حضور لاریجانی در میدان انتخابات چه فضایی را میتوانست ایجاد کند، او براساس قانون، دیگر نامزد انتخابات نبود ولی از فرصت ایجاد شده برای فضاسازی تبلیغاتی استفاده کرد.
🔹همان موقع بود که مدام به شورای نگهبان نامه مینوشت که دلیل عدم احراز صلاحیتم را اعلام کنید و با پاسخ شورای نگهبان مواجه میشد. انتخابات برگزار و آیت ا... رئیسی پیروز شد ولی چندین بار لاریجانی بر اعلام دلیل تایید نشدن صلاحیت خود تاکید کرد و هر بار با پاسخ شورای نگهبان مواجه شد که «ما براساس قانون ،حق افشای دلیل عدم احراز صلاحیتها را نداریم».
🔹این که لاریجانی چرا تایید نشد، محل این بحث نیست ولی آن چه بدیهی است تا توانست در عرصه رسانه بر این بوق دمید که «من به ناحق رد شدهام». در آخرین مورد هم در پاسخ به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره اعلام عمومی نشدنِ دلیل عدم احراز صلاحیت اش گفت که «به کسی ظلم نکنید؛ حتی به ایهام».
🔹 لاریجانی اما در ایجاد این فاصله بین نظام و خود، تنها جایگاه سیاسی خود یعنی مسئولیت قرارداد 25ساله ایران و چین را هم کنار گذاشت. جایگاهی که نه وجهه جناحی دارد و نه مختص دولت فعلی بوده بلکه قراردادی است که کلیت نظام با آن درگیر است و لاریجانی نیز به عنوان شخصی که سابقه مذاکرات بینالمللی دارد، گزینه مناسبی برای پیشبرد اهداف این قرارداد بود ولی به یک باره خبر آمد که از این موقعیت هم کنارهگیری کرده است.
🔻 خروج روحانی از پستو
🔸بعد از تحویل پاستور به آیت ا... رئیسی، تقریبا دیگر خبری از روحانی نبود تا این که دو روز پیش اولین تصویر عمومی او دردیدار شرکت کنندگان کنفرانس وحدت منتشر شد.
🔸خیلی ها این حضور را بازگشت دوباره وی به عرصه کنشگری سیاسی قلمداد کرده اند.
🔸یک شباهت بزرگ در کنار همه مواضع نزدیک سیاسی بین لاریجانی و روحانی هست و آن این که هر دوی این ها اکنون مسئولیت قابل توجهی در نظام جمهوری اسلامی ندارند و این بیش از پیش میتواند انگیزه را برای ائتلاف گفتمانی این دو شخصیت سیاسی فراهم کند.
🔸 در همین زمینه علی مطهری که در طیف سیاسی اعتدالیون تعریف می شود، به تازگی گفته است که «اگر روحانی صراحت و شجاعت بیشتری داشته باشد، میتواند در عالم سیاست همان نقشی را ایفا کند که اکبر هاشمیرفسنجانی بازی میکرد».
🔸 فعلا اتحاد سیاسی این دو شخصیت (روحانی و لاریجانی) نمود عینی و بیرونی به خود نگرفته ولی همه قرائن سیاسی حاکی از این است که این دو شخصیت به زودی برای تعیین تکلیف وضعیت سیاسی جریان خود به طوررسمی دور یک میز جمع می شوند و اکنون در پی آن هستند که با تقویت یک دوقطبی ، برای خود ماهیتی جدید تعریف کنند، از این رو مترصد آن هستند که دولت سیزدهم ماههای ابتدایی خود را سپری کند تا بتوانند با غیریتسازی با وضع موجود، خود را یک آلترناتیو معرفی و پایگاه اجتماعی خود و حتی اصلاح طلبان را به سمت خود جلب کنند. اتفاقاتی که در آینده بیشتر میتوان درباره آن صحبت کرد. 🇮🇷
✅بچه های ما قرار نيست كمبود ها و عقده های ما را جبران كنند.
#والدین توقع دارند :
• #نوجوان باید معدل بالای ۱۹ داشته باشد.
• حتما باید پزشکی بخواند.
• باید کلاس زبان برود و عالی صحبت نماید.
• باید....
•نباید با موبایل بازی کند.
• نباید شیطنت نماید .
• نباید پای تلویزیون بنشیند.
• نباید عصیان نماید.
• نباید اشتباه نماید.
نوجوانان ربات نیستند که توسط شما برنامه ریزی گردند.
آنها انسان هستند، آزاد و دارای قدرت انتخاب و تعقل . شما به عنوان والدين فقط ميتوانيد آنها را راهنمایی كنيد.
#تربیت_فرزند
@nesfejahan_Es
🔴 مشاهده مانع پس از وضو یا غسل
❓ سوال: اگر بعد از وضو و یا غسل ، مانعی در اعضای وضو و یا غسل دیده شود، چه وظیفه ای داریم
✅ جواب: اگر ندانید مانع غسل یا وضو وجود داشته یا بعد از وضو یا غسل ایجاد شده است، غسل و وضو و نماز صحیح است
#احکام
@nesfejahan_Es
🔺نصف پمپ بنزینهای کشور فعال هستند
مدیر توزیع شرکت ملی پخش:
🔹حدود ۵۰ درصد جایگاهها وارد مدار شدهاند و عملا سوختگیری با کارت سوخت هم در برخی جایگاهها فراهم شده است.
🔹تا اواسط فردا وضعیت پمپ بنزینها کاملا عادی میشود و مردم میتوانند با کارت سوخت هم به خودروی خود بنزین بزنند.
#مدیریت_بحران
@nesfejahan_Es