eitaa logo
نصف جهان
239 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
1.7هزار ویدیو
82 فایل
نصف جهان #همراهی ، #همدلی ، #همبستگی در پرتو معنویت و سلامت ✨لینک کانال « نصف جهان»: @basirgostar_Es و یا لینک https://eitaa.com/joinchat/1996947499C025bfb3a04
مشاهده در ایتا
دانلود
📝 نسل z و جهاد تبیین 🔻از جمله اصطلاحات رایج در باره نسل جدید، نسل z است. نسلی که به واسطه دسترسی به فن آوری اینترنت و شبکه‌های اجتماعی و تاثیرات آن بر زندگی، آنها را متمایز از نسل های گذشته کرده است. در کشوری مثل آمریکا این نسل را در بازه زمانی ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۰ می شناسند. 🔹بسته به آنکه اینترنت و پیرو آن شبکه های اجتماعی در چه بازه زمانی در کشوری فراگیر شده، نسل z در آن کشور تعریف می شود. در ایران نسل دهه ۸۰ را بیشتر به نسل z یا نسل دیجیتال مادر زاد می شناسند. 🔸مطالعات انجام یافته بر روی این نسل نشان می دهد که این نسل در حوزه رفتارهای اجتماعی دارای ویژگیهای خاصی هستند. ۱) دنبال واقعیت هستند ۲) در بیان نظرات و احساسات خود صراحت دارند ۳) برای رسیدن به خواسته‌های خود تلاش می کنند ۴) برای ایجاد شرایط بهتر و بر طرف شدن تعارضات گفتگو محور هستند و در نهایت به شکل تحلیلی و واقع گرایانه به تصمیم نهایی می رسند. 🔹در این نسل حجم و تنوع داده های دریافتی به واسطه دسترسی به فن آوری اینترنت و شبکه‌های اجتماعی ، یکی از مهمترین مباحث می باشد. محتوا و داده ای که مبنای تمام باورها و رفتارهای فردی و اجتماعی آنها می شود. 🔸حال اگر این محتوا و داده های دریافتی با آنچه که در واقعیت امر هست منطبق نبوده بلکه بر عکس دقیقاً در تضاد با آن باشد، در آن صورت در حوزه باور و رفتار در این نسل شاهد انحراف خواهیم بود. بر کسی پوشیده نیست که به دلیل سیاست های خصمانه نظام سلطه با ملت ایران و به خصوص نسل جوان و نوجوان و از طرفی ضعف در حکم رانی در فضای مجازی کشور، این نسل در معرض بمباران روایت های جعلی و نادرست از حقایق ایران اسلامی قرار داشته و بر مبنای همین روایت های نادرست دست به کنش گری می زند. 🔺حال اگر حقایق به شیوه درست در اختیار این نسل قرار گیرد قطعا با ویژگیهای بر شمرده شده دراین نسل، آنها بهتر از گذشته می توانند در گام دوم انقلاب ایفای نقش کنند. فلذا حکیم انقلاب در گام دوم انقلاب با تاکید بر نقش آفرینی محوری جوانان، نقشه راه آینده رو ترسیم کردند و راه رسیدن به آن را ارتباط با این نسل و بیان حقایق در قالب جهاد تبیین بیان فرمودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی دولت: یک پلتفرم تصویر حاج قاسم را حذف میکند ولی ساخت کوکتل مولوتوف را منتشر میکند، کدام ترویج خشونت است؟ 🔹 بهادری جهرمی در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان در دانشگاه علامه طباطبائی: راهبرد اساسی و درست تعامل همه جامعه جهانی حرکت بر مدار حقوق و قانون است 🔹یک سری پلتفرم ها حتی قاعده های خودشان را هم رعایت نمی کنند. یک پلتفرم از یک طرف تصویر حاج قاسم سلیمانی را حذف می کند ولی از طرف دیگر آموزش نحوه ساخت کوکتل مولوتوف را منتشر می‌کند؛ کدام یک ترویج خشونت است؟ اگر خشونت بد برای همه بد است در حمله به کنگره آمریکا، مدیران فیس بوک و توئیتر را خواستند و به چالش کشیدند.
🍃 🌸🍃 🔻نامه ۶۰۰ زن پزشک به دختران نوجوان: قوی‌تر شدن ما دشمنان را عذاب می‌دهد🔻 🔹جمعی از زنان پزشک، دندانپزشک و داروساز در نامه‌ای از دختران نوجوان سرزمین‌مان خواستند که برای آبادی ایران تلاش کنند. 🔹در نامه آمده: «ما در دانشگاه‌های همین کشور درس خواندیم، پزشک شدیم. جراح، چشم‌پزشک، دندان­پزشک و... کشیک‌های طولانی را از سر گذراندیم، دور از خانه و خانواده‌هایمان دردهای مردان و زنان را درمان کردیم. 🔹دارو و واکسن ساختیم، استاد دانشگاه شدیم، مقاله نوشتیم، در کنفرانس‌های بین‌المللی شرکت کردیم و البته هیچ‌کجا را برای بودن و بالیدن، امن‌تر و آزادتر از سایه‌ی پرچم میهنمان نیافتیم. 🔹می‌گفتند دختر ایرانی ناتوان مانده است. ما در دانشگاه درس می‌دادیم، آنها می‌گفتند دختر ایرانی محدود شده است. ما مقاله‌هایمان را در کنفرانس‌های جهانی ارائه می‌دادیم، می‌گفتند زن ایرانی حق پیشرفت ندارد. ما در کنار همه‌ی این‌ها مادر بودن را انتخاب می‌کردیم، می‌گفتند مادری را به زن ایرانی تحمیل می‌کنند. 🔹می‌خواهند نگذارند که تو، ما و هزاران زن قوی و بالنده‌ دیگر را ببینی. می‌دانی، آن‌‍‌ها هر روز از توان خودشان ناامیدتر می‌شوند. اما روی اراده‌‌ تو حساب باز کرده‌اند. می‌دانند که اراده‌ شگفت‌انگیز دختر ایرانی، ریشه در شجاعت و  ظلم‌ستیزی‌ و آزادی‌خواهی‌اش دارد. 🔹فقط یک راه برایشان مانده که معنای آزادی و ظلم‌ستیزی را تحریف کنند. آنقدر که نیروی اراده‌ تو، چرخ اهداف پلید آن‌ها را بچرخاند. یقین دارم که تسلیمشان نمی‌شوی. تو مثل هزاران هزار دخترِ دیگرِ ایران، قوی و آزاداندیش می‌مانی. تو غوغا می‌کنی و ایران را همچنان قوی، مستقل، امن و آزاد نگه می‌داری»
♦️‌ پهپاد‌های ایرانی حساب کار را دست صهیونیست‌ها آوردند 🔹‌ شبکه المیادین به نقل از رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرد: اسرائیل برای یک حمله پهپادی ایرانی سنگین کاملا نا‌‌آماده است. 🔹‌ استفاده از پهپاد‌های انتحاری در جنگ اوکراین ناکارآمدی سامانه‌های پدافندی در برابر این نوع سلاح را نشان می‌دهد. 🔹‌ عدم مشارکت و ارسال سامانه‌های پدافندی صهیونیستی به اوکراین بیشتر به دلیل ناکارآمد بودن آنها و ترس از یک افتضاح تسلیحاتی نشأت می‌گیرد. 🔹‌ نتانیاهو نیز امروز در مصاحبه با MSNBC از عدم ارسال سلاح به اوکراین استقبال کرده و گفت که ممکن است این سلاح سر از ایران در بیاورد!😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ درخواست آمریکایی‌ها از ایران در مورد قاتلان شهید سلیمانی🌷 🔹امیرعبداللهیان: آمریکایی‌ها در مذاکرات اخیر برجام درخواست داشتند که نام ۶۰ نفر از عاملان و آمران ترور شهید سلیمانی از لیست سیاه ایران خارج شود و ما گفتیم این موضوع خط قرمز ماست و قابل معامله نیست. 🔹یکی از وزرای خارجه کشورهایی که نقش واسطه را داشت به من گفت مقامات آمریکایی به ما می‌گویند ماهانه فقط برای امنیت پمپئو ۲ میلیون دلار هزینه می‌کنیم.
مقایسه وضعیت زنان در ایران و آمریکا طبق آمارهای جهانی در هشت شاخص اساسی، ایران درسه مورد پایین‌تر از آمریکا و در پنج مورد وضعیت بهتری از این کشور دارد.
هدایت شده از قاف عشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببینید ➰انیمیشن آنچه در خیابان و اغتشاشات اتفاق افتاد آفرین به سازنده کلیپ 😂 (نیم‌وجبی) 🍃🌸 @ghafeshgh 👈👈
✔️بورل: دوران هژمونی آمریکا تمام شد 🔺مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: 🔹اروپا دیگر تصمیم گیرنده در جهان نیست و پس از شروع جنگ در اوکراین احساس ترس می‌کند. 🔹در جهانی چند قطبی زندگی می‌کنیم و در برهه فعلی زمان هژمونی یک طرفه آمریکا به سر آمده است. 🔹ما به نقطه پایانی درخصوص پرونده هسته‌ای ایران نزدیک شده‌ایم. 🔹اتحادیه اروپا تحریم‌های بیشتری را علیه ایران اعمال خواهد کرد؛ چراکه تهران پهپادهایی را به روسیه می‌دهد تا علیه اوکراین از آنها استفاده کند.
💠 ٨٣ درصد زنان، حجاب را ضرورت و ارزش می دانند 🔻 روزنامه کیهان نوشت: 🔹‌ ️براساس نظرسنجی مردادماه گذشته یک مؤسسه معتبر نظرسنجی، اکثریت بالای ٨٣ درصدی خانم‌ها معتقدند حجاب یک ضرورت و ارزش است و مانع فعالیت اجتماعی و آزادی عمل بانوان هم نمی‌شود. 🔺واضح است که درخصوص اصل اسلام و انقلاب اسلامی این اعداد بالاتر می‌باشد.
🔴ایران بیست و یکمین قدرت اقتصادی جهان شد/ اقتصاد ایران بزرگتر از ۱۷۱ کشور ♦️صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش خود میزان تولید ناخالص داخلی ۱۹۲ کشور جهان از جمله ایران در سال ۲۰۲۲ را پیش‌بینی کرده است. ♦️ایران درآمارهای صندوق بین المللی پول با اقتصاد یک‌هزار و ۵۹۹ میلیارد دلاری خود در سال ۲۰۲۲ به عنوان بیست و یکمین قدرت بزرگ اقتصادی جهان در این سال شناخته شده است. ♦️بر این اساس اقتصاد ایران از اقتصادهای ۱۷۱ کشور دیگر دنیا بزرگتر بوده و فقط ۲۰ کشور تولید ناخالص داخلی بیشتری نسبت به ایران در این سال خواهند داشت
# و باز هم این حدیث امام سجاد علیه السلام را به چشم دیدیم که خدا دشمنان ما را از احمق‌های روزگار خلق کرده است. احمق‌ها در محاسباتشان خطا داشتند چراکه ۳.۵ میلیون انقلابی تازه از کربلا برگشته بودند...این یعنی ۳.۵ میلیون نفر آماده جان فشانی برای انقلاب بودند... این است رمز "ثارالله" تا قیامت... 🇮🇷 حوادث ایران بی‌سرانجام‌ خواهد بود 🔻اندیشکده امریکایی اتلانتیک: بازیگران کف خیابان ها در ایران برای شور و هیجان، بدون افق مشخص هستند و همراهی اجتماعی عمومی را ایجاد نکرده‌اند. 🔻جنبش سیاسی پایدار مستلزم نظم و انضباط، رهبری، و حتی سلسله مراتب است.
🔴 ارتباط حوادث اخیر با مشکلات آموزش و پرورش چیست؟ 🔻مرور برخی از اتفاقات 7، 8 سال اخیر آموزش و پرورش 🔹حوادث اخیر کشور شباهت ها و تفاوت هایی با سایر حوادث قبل دارد. یکی از تفاوت های این حوادث به گواه آمارهای رسمی و غیررسمی، حضور فعالانه برخی نوجوانان دبیرستانی است. یعنی همان متوسطه دوم. البته از متوسطه اول هم دانش آموزانی بودند که در این تجمعات شرکت کردند. سایر اقشار یعنی جوانان و افراد مسن هم در کف خیابان ها بودند ولی حضور نوجوانان دبیرستانی ملموس بوده. بررسی چرایی این مسئله نیاز به تحلیل و تدبر دارد. می توان بصورت مفصل شرح داد. در این مطلب به یک بعد آن اشاره می شود. 🔸من حداقل 10 سالی هست که در مدارس دولتی ذیل آموزش و پرورش تدریس می کنم. واقعاً بدون تعارف عرض می کنم که فضای مدارس ما بعد از سال های 92 و 93 تغییراتی یافته که باید این تغییرات ولو جزئی گفته شود و برای جبران اقداماتی انجام داد. 1️⃣ بعد از روی کار آمدن دولت روحانی، فضای کرختی و بی انگیزگی بر جامعه معلمان افزایش پیدا کرد. البته بی انگیزگی در بین قشر معلمان خیلی قبل تر شروع شد. اما از این سالها ملموس تر شده بود. دلیل اصلی هم مسئله معیشت جامعه معلمان بود که هیچ دولتی تا این لحظه(مهرماه 1401) جهت رفع مشکلات این قشر کاری اساسی نکردند و در دولت رئیسی هم فقط شعار داده شد و یک طرح ضعیف به نام رتبه بندی تصویب شده که قطعاً با مطالبات فرهنگیان بسیار فاصله دارد. 2️⃣ تقریباً از سالهای 92، 93 به این طرف، موج استخدام های خارج از سیکلِ تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان و تعهد دبیری، به شدت افزایش پیدا کرد و با احترام به عموم همکاران معلمم، این جذب های غیرکارشناسی بدون گزینش، به جنبه آموزش و جنبه پرورش این سازمان ضربه زد. 3️⃣ در این مقطع، معاونت پرورشی در مدارس به شدت تضعیف شد. در برخی مدارس حذف و در عموم مدارس از یک نقش فعالِ محورگونه، به یک نقش ضعیفِ حاشیه تبدیل شد. معاونت پرورشی که محور تربیت مدرسه بود و برنامه های فرهنگی و مذهبی و بصیرتی و مسئولیت برگزاری تئاترها، گروه های سرود، مسابقات قرآن، نهج البلاغه و احکام، اردوها، صف صبحگاهی، مراسمات دینی و مذهبی و ... بر عهده این معاونت بود به شدت کمرنگ شد. 🔹در این سالها، معدود مدارسی در کشور پیدا می شدند که معاونت پرورشی فعالی داشته باشند. بودجه این معاونت به حداقل رسید. گاهی همکارانی که اهل کار و تدریس نبودند برای فرار از تدریس این معاونت را می گرفتند و هیچ کاری انجام نمی دادند و معدود معلمان دلسوزی در مدارس پای کار معاونت پرورشی ایستادند و خدمت کردند ولی این جایگاه تضعیف شد. قطعاً این سیاست عامدانه بوده. 4️⃣ حذف مشاور از مدارس یکی دیگر از اتفاقاتی بود که در این سالها رقم خورد. از طرفی جذب مشاور برای مدارس هم به شدت کند شد. 5️⃣ اکثر اردوهای علمی، تفریخی، تاریخی و مذهبی تعطیل شد. چه اردوهای درون شهری؛ چه درون استانی و برون استانی. اینکه می گوئیم تعطیل شد یعنی به حداقل ترین سطح رسید. 6️⃣ رشد مدارس غیرانتفاعی به شدت هرچه تمام تر، افزایش یافت. بطور مثال در این سالها، 90 درصد مدارس ذیل ناحیه یک اهواز، غیرانتفاعی شد و توسعه و بازسازی مدارس دولتی روند کاهشی پیدا کرد. 🔹جالب است بدانید در اغلب مدارس غیرانتفاعی، خبری از معاونت پرورشی و وظایف پرورشی نیست! 🔸جالب تر است بدانید اغلب مدارس غیرانتفاعی در یک ساختمان کوچک چندکلاسه براه افتاد. ساختمان هایی که محیطی برای ورزش و فوتبال و والیبال و ... نداشتند و ندارند و لذا زنگ ورزش در خیلی از این مدارس به حالت تعطیل و نیمه تعطیل درآمد! 7️⃣ از طرفی کرونا در یکی دوسال اخیر به این فضا هم دامن زد و نوجوانان فضای مجازی را محلی برای تفریح و بازی و سرگرمی خود یافتند. نظام فرهنگی و آموزش و پرورش کشور هم هیچ برنامه ی ایجابی برای تفریح و سرگرمی این قشر ایجاد نکرد پس به سمت بازی ها و سرگرمی هایی رفتند که آن طرف آبی ها برای نوجوانان ما تدارک دیدند. 🔹هنر دستگاه ها و مسئولین هم فقط برخورد سلبی بود که این نرم افزار را نصب نکنید؛ آن یکی فیلتر شود؛ آن یکی چه شود ...! ولی اقدامی ایجابی جهت پر کردن اوقات فراغت نوجوان مملکت نداشتند از وزارت فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش گرفته تا سازمان تبلیغات اسلامی، تا صداوسیما و ...! 🔸این ها بخشی از تغییرات مدارس در دولت سابق بود که کماکان هم ادامه دارد. هر نظامی برای استمرار و دوام خود به «جامعه پذیری سیاسی» محتاج است. جامعه پذیری سیاسی یعنی انتقال ارزش ها به نسل های بعد. از طریق آموزش و پرورش، رسانه ملی و سایر نهادهای فرهنگی. وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی باید به ریل اصلی خود بازگردد.