🕊
#عصرونه_شهدایی ☕️
🌾 ارادت و علاقه اش، نسبت به امام خیلی زیاد بود و همیشه سفارش می کرد که امام را هیچ گاه تنها نگذارید.
🌾 تا جایی که می توانست و از عهده اش بر می آید به آیین امام حسین (ع)، که همان امربه معروف بود روی می آورد و در جایی که لازم و ضروری می دید، امر به معروف و نهی از منکر می کرد.
👤 #راوی: برادر شهید
#شهید_نقی_یکتن_رستمی🌷
#بهشهر_رستمکلا
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
🔴مسئله فقط اینه که روحانی و دولت اشرافی او درد مردم را نه میبینند و نه میفهمند!
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
💠 عدالت؛ محور قضاوت و حکومت
👈 تفسیر آیهای که رهبر انقلاب قرائت کردند
🔸 حضرت آیتالله العظمی خامنهای در دیدار اخیر رئیس و مسئولان قوه قضائیه (۱۳۹۸/۰۴/۰۵) فرمایشاتشان را با قسمتی از آیه ۵۸ سوره مبارکه نساء شروع نمودند که آخرین استفاده مستقیم ایشان باز میگردد به سالهای قبل از دوران رهبری.
👈 حضرت آیتالله خامنهای این آیه را در چهار سخنرانی مربوط به سالهای ریاست جمهوری و در مقام خطیب نمازجمعه مطرح نموده بودند که در تمامی این سخنرانیها محور بیانات تبیین خصوصیات کلى نظام اسلامى و حکومت اسلامى بوده است.
🔹 آیه شریفه ۵۸ سوره مبارکه نساء که به آیه «امانات» مشهور است دارای دو فقره است؛ یکى دستور به اداى امانات به صاحبانش (أَن تُؤدُّواْ الأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا) و دیگر به عدالت حکم کردن (أَن تَحْکُمُواْ بِالْعَدْلِ). در اینکه حکم به عدالت در آیه شریفه مربوط به جریان قضاوت است یا اعم از آن، بین مفسران اختلاف نظر وجود دارد. حضرت امام خمینی میفرمایند: «این بخش از آیه خطاب به کسانى است که زمام امور را در دست داشته و حکومت مىکنند، نه [فقط] قضات.»
🔍 مطالعه متن کامل از طریق لینک زیر:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=43004
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
مداحی آنلاین - بزرگواری امام رضا - حجت الاسلام عالی.mp3
1.27M
💠 بزرگواری امام رضا (ع)
👌 سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤 #حجت_الاسلام_عالی
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
#مراسم_گرامیداشت_عملیات_رمضان
🔸با یاد و خاطره ۲۵ شهید بهشهری در این عملیات
🔻همراه با
▫️تلاوت زیارت امین الله
▫️خاطره گویی
▫️و اهدای آلبوم شهدای بسیج این عملیات به خانواده معزز شهیدان حبیب پور و باطبی
🔹بهشهر - حسینیه شهدا
(مرکز فرهنگی دفاع مقدس)
هیات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
کانال خبری بهشهرنو
🎙 #تبیین_و_تحلیل
♦️ #مانیفست جمهوری اسلامی برای آینده
👈 یادداشتی از آقای #علیرضا_بلیغ
دانشجوی دکتری فلسفهی علم و فناوری
🏷 بمناسبت بیانیه #گام_دوم_انقلاب
🔻 #گام_دوم_انقلاب روایتی است توأمان از «سرگذشت و سرنوشت یک ملت»؛ داستانی از آنچه بر ما رفته و از پس آن رؤیایی که ادامهی این داستان و همچون امکانی برای آینده پیش روی ماست. آنچه امام رحمهالله آن را با عنوان #اسلام_ناب_محمدی نامید قرائتی اصیل از تشیع بود که شعار عدالت بر پیشانی آن میدرخشید.
🔸️ اهمیت عدالتمحورانهی تشیع، زمانی بیشتر میشود که روایت ما از انقلاب اسلامی در نسبت با وضع آن روز و امروزِ جهان شکل بگیرد؛ جهانی که پس از جنگهای جهانی، صورت دوقطبی یافته بود.
🔹️ انقلاب اسلامی ایران با تکیه بر ایدهی #معنویت_سیاسی پرچم عدالت را برافراشت؛ ایدهای بهظاهر متناقضنما که ممکن شده بود. این همان ایدهای است که فوکو آن را گمشدهی تاریخ فلسفه در مبدأ اول از یونان و در مبدأ دوم از آغاز مدرنیته و پایان قرون وسطی میداند.
🔸️ انقلاب، جرئت خواستن آیندهای را داشت که اگرچه از زبان انسان ایرانی بیان شد اما سرّ ضمیر جهانی را هویدا کرد. در این همسخنی است که امروز گفتار سیاسی جمهوری اسلامی همزمان که داعیهی استقلال و پاسداری از مرزهای ایرانزمین را دارد با همان گفتار، معادلات منطقه و جهان را نیز تغییر داده و نقشآفرینی میکند.
🔹️ این متن را میتوان «مانیفست جمهوری اسلامی برای آینده» قلمداد کرد اما گام برداشتن به سوی این آینده بهدرستی در پرتو یک بینش تاریخی است. به تعبیر یکی از متفکرین، «برای آنکه تیری را بیشتر پرتاب کنیم لازم است تا دستان را بیشتر به عقب بکشیم».
🔸️ دست یافتن به روایتی از سرگذشت ایران، نشانههای سرنوشت و امکانهای آینده را پیش چشم میآورد و این کاری است که رهبر انقلاب با بیان آنچه در این چهل سال و تا حدودی تاریخ معاصر بر ما گذشته، بر عهده گرفتهاند.
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
کانال خبری بهشهرنو
🔘من چرا نباید این گناه را انجام بدهم؟ 🔘عمیقبودن دین را برای خودت جا بینداز تا راحت دینداری کنی 🔻
🔘قدم اول برای متقاعدشدن به ترک گناه چیست؟
🔘اول باید بپذیری «با برنامه زندگی کنی»
🔻 #گناه_و_توبه (ج۶) - ۱
🔸یک انسان را چگونه میشود متقاعد کرد به اینکه گناه نکند؟ انسان در مسیر متقاعدشدن به ترک گناه، چه مراحلی را باید طی کند؟
🔸قدم اول برای متقاعدکردن انسانها به ترک گناه، این است که افراد را اهل برنامهریزی، تدبیر، دقت در رفتار و «منظم» بار بیاورید.
🔸در دوران دبستان (۷ تا ۱۴سالگی) اول باید این را برای بچهها جابیندازید که «ما برای اینکه بتوانیم زندگی خودمان را اداره کنیم باید برنامهریزی و نظم داشته باشیم» باید جا بیندازید که زندگی تصادفاً اداره نمیشود و برای رسیدن به هر منفعتی نیاز به تدبیر و تلاش منظم داریم.
🔸کسی که اهلِ «با برنامه زندگی کردن» نشده است و همیشه موجودی منفعل بوده و مدام او را-با تشویق و تنبیه و تهدید- به انجام کارها وادارش کردهاند، چنین انسانی نمیتواند دیندار خوبی باشد.
🔸تا وقتی این برای کسی جا نیفتاده باشد که «بدون برنامه و تدبیر، نمیشود زندگی کرد» شما اگر خدا را هم برایش جابیندازید، اثری ندارد؛ او نمیتواند خدا را اطاعت کند، لذا کمکم زیرآبِ خدا را میزند؛ چون برایش زور دارد که به او دستور بدهند.
🔸کسی که با برنامه و منظم زندگی نمیکند، وقتی میبیند یک کسی میخواهد او را منظم کند، قبول نمیکند. آدم بیبرنامه و منفعل، حاضر نیست ضابطهمند بشود؛ حالا چه خدا این ضابطه را از او بخواهد چه غیر خدا!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)
۹۸.۲.۲۱
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar