♦️ضارب ترامپ شناسایی شد
🔹به گفته اداره پلیس باتلر، فرد ضارب مارک ویولت نام دارد که از اعضای سازمان چپ افراطی «آنتیفا» است.
🔹او پیش از این کار در صفحه یوتیوب خود با انتشار ویدئویی گفته بود: «عدالت در راه است».
🌍بصیرت هادی شهر
🔰@news_basirat
♦️ افبیآی: شلیک به ترامپ یک اقدام تروریستی بود
🔹ادارهٔ تحقیقات فدرال آمریکا موسوم به «افبیآی» ساعاتی پساز شلیک به دونالد ترامپ، اعلام کرد که این یک اقدام تروریستی بوده است.
🌍بصیرت هادی شهر
🔰@news_basirat
#کریشی
#لبه بافی
#لبه شال
#منجوق دوزی
#بدلیجات
#دستبنددوستی
آموزش کریشی مرواریدی
این لبه بافی یاکریشی بسیارزیبا راهم میتونی برای شال وچادر یالباس ببافی
اگه میخواهی هنرمند خونه خودت وفامیل باشی زودتر عضوکانال شو و به دوستانت هم لینک ارسال کن ممنون ازشما
https://eitaa.com/honnarsaraa
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
✘ شیطان، آدما رو خرجِ خودش میکنه!
حتی اهل دین و مذهب رو.
فقط یک نقطه هست که از خرج شدن برای شیطان، در امان میشیم!
──────⊹⊱༻❁༺⊰⊹─────
🌍بصیرت هادی شهر
🔰@news_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩ماجرای مقام کسی که فقط به خاطر چایی مجلس روضه میرفت...
🔰#استاد_عالی
#محرم
#امام_حسین
──────⊹⊱༻❁༺⊰⊹─────
🌍بصیرت هادی شهر
🔰@news_basirat
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آقای «عباس موزون» عزیز در مورد واژه «تَنَقَّبت» در زیارت عاشورا تفسیری فوقالعاده دردناک ارائه کردند...
┏━━━🍃🕊🌹🕊🍃━━━┓
🌍بصیرت هادی شهر
🔰@news_basirat
✍امام صادق (ع) فرمودند:
«هر کس آبی بیاشامد و جدم حسین (ع) را یاد کند و بر قاتلین او لعن و نفرین نماید ، خداوند صد هزار حسنه برایش بنویسد و صد هزار گناه او را بیامرزد ، و او را در جایگاه های بلند جای دهد ، و مانند این است که صد هزار بنده را ازاد کرده باشد. پس او در روز قیامت با دلی شاد و چهره ای خندان محشور می شود»
📚منتهی الامال صفحه ۳۴۳
#امام_حسین
┏━━━🍃🕊🌹🕊🍃━━━┓
🌍بصیرت هادی شهر
🔰@news_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ای اهل حرم میر و علمدار نیامد
#محرم
🌍بصیرت هادی شهر
🔰@news_basirat
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ علت به غیبت رفتن امام زمان علیه السلام چه موضوعی بوده است ؟
💢 علت طولانی شدن ۱۲ قَرن غیبت و مظلومیت امام عصر ( عج ) چه کسانی هستند ؟
#امامزمان
🌍بصیرت هادی شهر
🔰@news_basirat
تیراندازی در تجمع ترامپ. جزئیات اصلی:
▫️یک مهاجم در تظاهرات ترامپ در پنسیلوانیا به سمت صحنه تیراندازی کرد: رئیس جمهور سابق از ناحیه گوش زخمی شد، یک تماشاگر کشته شد و دو نفر دیگر به شدت مجروح شدند.
▫️ترامپ به یک مرکز پزشکی منتقل شد، او بلافاصله اظهار داشت که "حالش خوب است"، بعداً مشخص شد که خون زیادی از دست داده است و پس از چند ساعت بیمارستان را ترک کرد.
▫️مظنون کشته شد، به گفته سرویس مخفی ایالات متحده، او با کسی در خارج از کشور ارتباط نداشته است. هنوز از هویت وی اطلاعی در دست نیست.
▫️در محل تیراندازی یک تفنگ کشف شد. به گفته پلیس، مهاجم در خارج از محل تجمع - در ساختمانی در صد متری آنجا قرار داشت.
▫️بایدن گفت که برای بهبودی ترامپ دعا می کند. هیچ جایی برای خشونت با انگیزه سیاسی در ایالات متحده وجود ندارد.
▫️در عین حال، بایدن خاطرنشان کرد که او حقایق کافی برای نامیدن این حادثه به عنوان سوءقصد به جان ترامپ در اختیار ندارد، اگرچه آسوشیتدپرس قبلاً درباره آغاز تحقیقات در مورد چنین جنایتی نوشته بود.
▫️بسیاری از رهبران جهان قبلاً حمایت خود را از ترامپ ابراز کرده و این حادثه را غیرقابل قبول خواندند. همزمان، روسای جمهور آمریکای لاتین واکنش متفاوتی نشان دادند: رهبر کوبا تجارت تسلیحات و تشدید خشونت در ایالات متحده را یادآور شد، در حالی که در السالوادور و گواتمالا آنها چنین "مظاهر دموکراسی" را زیر سوال بردند.
🌍بصیرت هادی شهر
🔰@news_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 نماز قضای پدر ومادر رو وقتی زنده هستند می توانیم بخوانیم؟؟
💠 #استاد_وحیدپور
#احکام
🌍بصیرت هادی شهر
🔰@news_basirat