⭕️ طرح #تعطیلی_پنجشنبه_ها در دستور کار جلسه علنی #مجلس قرار گرفت.
🔸 عضو هیئت رئیسه مجلس:
🔹 طرح تعطیلی پنجشنبهها شامل همه مراکز اداری است و در آن هیچ اداره و سازمانی مستثنی نشده است.
🔸 صرفهجویی در مصرف انرژی، افزایش راندمان کاری ادارات و دستگاههای اجرایی از جمله مزایای طرح است علاوه بر این با اجراییشدن آن کارمندان در طول هفته زمان بیشتری در اختیار خواهند داشت تا در کنار خانواده خود باشند.
@akhbar_farhangian
اخبارفوری ومهم 📌
⭕️ برنامه امتحانات #نهایی دی ماه سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ @akhbar_farhangian
⭕️ امتحان #نهایی در شاخه فنی و حرفهای برگزار #نمیشود.
🔸 مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش برنامه امتحانات نهایی دیماه 99-98 را #اعلام کرد.
🔹 هنرجویان بزرگسال هنرستانهای فنی و حرفهای در شیوه سالی- واحدی میتوانند صفحات ۷ تا ۱۱ برنامه امتحانات نهایی دیماه سال تحصیلی ۹۸-۹۹ را مطالعه و در جریان ساعت و تاریخ برگزاری امتحانات قرار بگیرند.
🔸 دفتر آموزش دوره دوم متوسطه فنیوحرفهای همچنین اعلام کرده است: «با تغییر نظام آموزش شاخه فنی و حرفهای بر اساس شایستگی محوری و طول مدت تحصیل به سه سال، ارزشیابی از دروس خوشه شایستگی فنی، غیرفنی و پایه براساس شایستگی تغییر نموده و امتحان نهایی نیز در این شاخه برگزار نمیشود.»
@akhbar_farhangian
⭕️ #وعده افزایش ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومانی حقوق معلمان با اجرای رتبهبندی چه شد؟!
🔸 در حالیکه سرپرست وقت آموزش و پرورش بر اجرای رتبهبندی معلمان از مهر ماه مصّر بود و تابستان هم با خبر افزایش حقوق ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومانی معلمان آن هم با وعده پرداخت از مهر ماه سپری شده اما هماکنون مهر هم به پایان رسیده اما خبری از افزایش حقوق نیست!
@akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدرسه عشایری روستای لیراب!
⭕️ کاش یک میز و چند صندلی هم میگذاشتند تا این کانکس بیشتر شکل #کلاس_درس باشد... 😔
@akhbar_farhangian
⭕️ حتی در نظام ارباب و رعیتی هم "دانشآموز فقیر و غنی" از هم جدا نشده بودند؛
🔸 "نظام طبقاتی ساسانیان" را در مدارس پیاده کردهایم!!! 😲
🔹 رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با تسنیم:
🔸 جمعیت بازمانده از تحصیل کاهش یافته است اما بازمانده از یادگیری بسیار داریم و اینگونه نیست که تمام کودکان شرایط مناسبی برای یادگیری و تربیت داشته باشند و این شرایط یعنی معنای واقعی و کیفی عدالت آموزشی را رعایت نکردهایم.
🔹 اگر در جامعه، طبقاتی وجود داشت و شاهد نظام ارباب و رعیتی بودیم اما وقتی کودکان به مدرسه میرفتند همه در کنار هم قرار میگرفتند و این سبک از تعلیم و تربیت یک پیام روشن داشت که همه دانشآموزان در شرایط برابر هستند، یکی از آرمانهای انقلاب اسلامی هم بحث برابری و عدالت بود و به همین جهت یکی از اقدامات ارزشمند شهید رجایی این بود، تعداد محدودی از مدارسی را که ملی بودند و به صورت خصوصی اداره میشدند، دولتی اداره کرد.
@akhbar_farhangian
⭕️ وضع #معیشت معلمان از قانون تبعیضآمیز مدیریت خدمات کشوری #ریشه میگیرد.
🔸 یک نماینده مجلس با اشاره به اینکه مگر معلم چندشغله میتواند کار فرهنگی انجام دهد، گفت: معیشت معلمان ریشه در قانون مدیریت خدمات کشوری دارد که سراسر تبعیض و بیعدالتی است و دستپخت مجلس و دولت است.
🔹 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری #تسنیم، محمدرضا صباغیان در برنامه تلویزیونی #پرسشگر با موضوع چالشهای فعالیتهای فرهنگی در وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: این وزارتخانه از زیرساختهای تعالی همه جانبه و ابزار جدی برای ارتقای سرمایه انسانی شایسته است. اگر سیستم تعلیم و تربیت که زیرساخت همه امور است وظیفه اصلی خود را که تربیت نیروی انسانی سالم و صحیح است به خوبی انجام دهد رشد و پیشرفت همه جانبه محقق خواهد شد.
🔸 وی با بیان اینکه وضعیت تعلیم و تربیت امروز، تک بعدی بوده و به صورت #سرطانی در حوزه آموزش حرکت کردهایم و مقوله فرهنگ نتوانسته همراه با آموزش حرکت کند، افزود: بسیاری از مشکلاتی که امروز در جامعه و ساختارهای مختلف داریم به همین موضوع مرتبط است.
♨️ معیشت معلمان ریشه در قانون سراسر #تبعیض خدمات کشوری دارد!
🔹 صباغیان ادامه داد: وقتی بعد فرهنگی مورد غفلت قرار میگیرد آثار و تبعاتی دارد که آسیبهای اجتماعی، طلاق، اعتیاد و... از این جمله است. چالشهای فرهنگی ریشه در وضعیت معیشت و حقوق معلمان و آموزش و پرورش دارد، معیشت معلمان نیز ریشه در قانون مدیریت خدمات کشوری دارد که سراسر تبعیض و بی عدالتی است و دستپخت مجلس و دولت است.
🔸 این نماینده مجلس بیان کرد: وزارت نفت، علوم و صنعت از این قانون مستثنی شدهاند. طبیعتاً نیروی انسانی قوی وزارتخانههایی چون آموزش و پرورش به همین وزارتخانههای مستثنی شده مامور میشوند، مثلا تعدادی عضو هیئت علمی دانشگاه میشوند.
♨️ #خط_فقر 6 میلیون اما #حقوق_معلم دو میلیون و 500 هزار تومان!!!
🔹 صباغیان با بیان اینکه برخی معلمان 600 هزار تومان حقوق میگیرند، مگر اینها می توانند کار کنند؟
گفت: طبیعی است درختی که به آن آب نمیدهیم، ثمر نمیدهد. این بار و ثمر متعلق به وزارت نفت است، مشکل اصلی مجلس است. مجلس میتواند اعتبار و بودجه را به سمت وزارتخانه ببرد و بعد کار بخواهد متاسفانه وزرای آموزش و پرورش هم ضعیف هستند در حالی که باید پرقدرت و مطالبهگر ظاهر شوند امروز می گویند خط فقر 6 میلیون تومان است در حالی که معلمان دومیلیون و 500 هزار تومان حقوق میگیرند.
🔸 وی افزود: من این درد را حس میکنم ولی وقتی 130 پزشک در مجلس داریم نگاه مثبت و بهتر روی پزشکان میرود. البته در همین دوره اتفاقات خوبی هم افتاد. به عنوان مثال مجلس مصوب کرد یک درصد از هزینه همه دستگاهها به آموزش و پرورش داده شود و مدارس از پول آب و برق معاف شوند.
♨️ معلم #چند_شغله مگر میتواند #کار_فرهنگی کند!؟
🔹 این نماینده مجلس با تأکید بر اینکه وزیر آموزش و پرورش باید مقتدر و مطالبهگر باشد و به صحن بیاید و وضعیت را تشریح کند، اظهارکرد: معلمی که چندشغله است مگر میتواند کار فرهنگی در کلاس بکند؟ اتفاقا او فرهنگ را نابود میکند.
🔸 وی با بیان اینکه ما باید به عنوان نماینده مجلس هرکجا میتوانیم از حقوق معلمان دفاع کنیم اظهار کرد: وزیر باید در این دوره به صحن بیاید، نطق داشته باشد و جلساتی ترتیب دهد و مجلس را همراه کند تا وضعیت بهتر شود.
@akhbar_farhangian
⭕️ #اخبار_کوتاه
🔸 مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی وزارت آموزش و پرورش از نیاز 100 هزار مربی تربیتی طبق قانون احیای معاونت پرورشی خبر داد.
🔹 مدیرکل تربیتبدنی و فعالیتهای ورزشی آموزش و پرورش خبر داد؛
وزیر آموزش و پرورش 142 سالن ورزشی بزرگ و 16 استخر را افتتاح میکند. امسال و سال آینده 1000 زمین چمن مصنوعی در مدارس تازه تاسیس پسرانه در سراسر کشور افتتاح خواهد شد.
🔸 معاون مرکز ملی پرورش استعدادیهای درخشان باشگاه دانشپژوهان جوان؛
725 منطقه آموزشی و پرورشی کشور در سال تحصیلی 99-98 تحت پوشش برنامه شهاب قرار گرفتند.
🔹 نتایج بخش دانشآموزی بیستویکمین جشنواره جوان خوارزمی اعلام شد.
🔸 معاون پژوهش و برنامهریزی اداره کل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به کمبود هزار و ۵۰۰ نیروی رسمی حقوقبگیر در قم، افزود: ۲۰۰ معلم نهضت سوادآموزی برای حضور در مدارس جذب شد.
🔹 مسئول بسیج دانشآموزی استان سمنان بابیان اینکه ۱۳۱ برنامه طی هفته بسیج دانشآموزی در استان برگزار میشود، گفت: این برنامهها با همکاری بسیج، سپاه و آموزش و پرورش اجرایی خواهد شد.
🔸 وزیر سابق آموزش و پرورش معتقد است اینکه در طرح مجلس اعلام شده است، از سال آینده تحصیلی، تمام مدارس باید یا دولتی باشند یا غیردولتی؛ نه تنها سخت، بلکه غیرممکن است.
🔹 مدیرکل دفتر تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش گفت: در مدارس تازه تأسیس ابتدایی کلاس درس تربیت بدنی ایجاد می شود.
🔸 مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش خبر داد انتخابات انجمن اولیا و مربیان در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در ۹۷ هزار مدرسه کشور برگزار و ۶۰۰ هزار نفر انتخاب و به عضویت این انجمن درآمدند.
@akhbar_farhangian
⭕️ #جزئیات_جدید از اجرای طرح #رتبهبندی_معلمان؛ اعمال مدرک تحصیلی #تصویب شد.
🔸 نماینده مردم شهرستانهای سقز و بانه در مجلس از اجرای طرح رتبهبندی معلمان #خبر داد و گفت:
اعمال مدرک تحصیلی فرهنگیان در مجلس تصویب شد.
🔹 #بیگلری از اجرای طرح رتبهبندی معلمان خبر داد و یادآور شد:
هفته گذشته مجمع نمایندگان کردستان نیز برای پیگیری مطالبات معلمان دیداری با وزیر آموزش و پرورش داشته و #بهزودی فرهنگیان در این راستا خبرهای #خوبی میشنوند؛ همچنین اعمال مدرک تحصیلی فرهنگیان در مجلس تصویب شد.
@akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حال #خوش مدارس کشور در ایام #اربعین
@akhbar_farhangian
⭕️ #مشهد دوشنبه #تعطیل شد.
🔸 بر اساس تصمیم گیری استانداری خراسان رضوی روز #دوشنبه مشهد تعطیل است.
🔹 تمام ادارات و دستگاههای دولتی شهر مشهد به جز بانک ها، بیمارستان ها، مراکز درمانی، خدمات، امداد و اورژانس روز دوشنبه تعطیل هستند.
▪️ #سهشنبه این هفته سالروز #شهادت مظلومانه حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا (علیه السلام) است.
@akhbar_farhangian
⭕️ نیروهای پیشدبستانی و نهضتی #تعیین_تکلیف شوند.
🔸 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در برنامه #پرسشگر خواستار تعیین تکلیف نیروهای پیشدبستانی و نهضتی شد.
🔹 محمد بیرانوند، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در برنامه پرسشگر شبکه آموزش، در ابتدا خواستار تعیین تکلیف نیروهای پیشدبستانی و نهضتی شد و درباره وضعیت فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: «لازم است به این سوالها پاسخ داده شود که ابزار اندازهگیری ما برای میزان رشد حوزه پرورشی چیست و چه تعداد نیرو برای آن نیاز داریم؟ آیا پرورشی از آموزش جداست؟ و ارگانهای دیگر تا چه اندازه در حوزه فرهنگی نقش دارند؟»
🔸 او افزود: «10 درصد کل بودجه کشور به آموزش و پرورش تعلق دارد در حالی که این رقم در کشورهای پیشروی دنیا حدود 20 درصد است.»
🔹 بیرانوند گفت: «اظهارات آقای صباغیان، نماینده مجلس شورای اسلامی را درباره ضعف و کمکاری مجلس را قبول ندارم و معمولا در کمیسیون تلفیق مصوبات خوبی گرفتهایم. ما نهایتاً بودجهای که در قالب لایحه از دولت میآید را تا حدود دو درصد میتوانیم تغییر دهیم. باید دید آموزش و پرورش در تقسیمبندی بودجه رتبه چندم را دارد؟»
🔸 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: «قبول داریم که حقوق و درآمد همکاران فرهنگی کفاف زندگی را نمیدهد و معلمی که دغدغه داشته باشد نمیتواند دانشآموز خوبی تراز انقلاب و جامعه تحویل دهد.»
🔹 او افزود: «ما همراهی و همسویی نمایندگان مجلس را با وزارت آموزش و پرورش به کرات دیدهایم. به عنوان مثال در تصویب بودجه رتبهبندی معلمان تلاش شد اما هنوز ابزار اجرای کار فراهم نیست.»
@akhbar_farhangian
⭕️ #طبقه_بندی_معلمان در 5 رتبه؛
🔸 فرمول اولیه #افزایش_حقوق رتبه ها
🔹 چند ماه قبل احمد عابدینی؛
معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره رتبهبندی معلمان گفته بود: در تعیین شاخصها، 400 ملاک اولیه در نظر بوده از این تعداد و با توجه به غربالگری شاخصها، در نهایت 12 ملاک اصلی برای رتبهبندی معلمان در نظر گرفته شد و تأکید بر این بود که صلاحیتهای کسبشدنی را در دستور قرار دهیم. شاخصها طوری در نظر گرفته شده که افراد امکان دستیابی به آن را داشته باشند نه اینکه مثلا ویژگیهای شخصیتی آنها را معیار قرار دهیم.
🔸 به گزارش #اخبار_فرهنگیان؛
مبنای رتبهبندی معلمان بر دو اصل اساسی؛ شامل صلاحیتهای کسب شده و عملکرد افراد است و سعی شده ملاکهای عینی را مد نظر قرار دهیم؛ یعنی امتیازدهی بر اساس مستندات باشد. علاوه بر شاخصهای در نظر گرفته شده، آزمون سراسری برای سنجش صلاحیتهای علمی و حرفهای نیز در نظر گرفته شده است.
🔹 افزایش حقوق در اعدادی مشخص برای هر رتبه و دیگری اعمال ضرایب نیم تا 3 درصدی در حق شغل و شاغل برای هر رتبه است. افزایش حقوق با توجه به پیشنهادهای در نظر گرفته شده مبالغ قابل قبولی است و به افزایش انگیزه معلمان کمک میکند.
🔸 حال باید دید آئیننامه رتبهبندی معلمان که از دولت بیرون میآید تا چه اندازه با طرحی که پیش از این معاون دبیرکل شورای عالی آموزشوپرورش از آن یاد کرده بود، همخوانی دارد و اساساً اینکه آیا سرانجام پس از کشوقوس فراوان رتبهبندی معلمان با عناوینی همچون معلم پایه، معلم مربی، معلم حرفهای، معلم سرآمد و معلم راهبر، رنگ اجرا به خود خواهد گرفت؟
♨️ میتوان گفت بیشترین زمان انتظار معلمان برای اجرای یک طرح به نام "رتبهبندی" ثبت شده، طرحی که 6 سال میشود با وعده اجرا و اخبار مختلف، معلمان را به خود سرگرم کرده است.
@akhbar_farhangian
⭕️ #اخبار_کوتاه
🔸 مشاور مدیرکل آموزش و پرورش تهران اعلام کرد که توزیع کتاب درسی در شهر تهران به طور کامل پایان یافته است.
🔹 مدیرکل دفتر آموزش پیش دبستانی از برگزاری دومین همایش هویت کودکان ایران اسلامی در استان قزوین در روزهای 25 و 26 آبان امسال برحضور فرهیختگان و پژوهشگران و مربیان دوره پیش دبستانی خبر داد.
🔸 فرماندار شهرستان شوشتر گفت: سه مدرسه خیر ساز با اعتبار ۱۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال در شوشتر به بهره برداری رسیدند.
@akhbar_farhangian
⭕️ #تأثیر_سوابق تحصیلی در کنکور ۹۹ #چه_میزان است؟
🔸 رئیس سازمان سنجش و آموزش:
🔹 بررسی تأثیر سوابق تحصیلی در دستور کار شورا قرار گرفته است.
🔸 پیشنهاد سازمان سنجش و آموزش کشور به لحاظ اینکه آخرین سالی است که نوع سوال مطرح میشود هم نظام قدیم و هم نظام جدید و به لحاظ مباحثی که قرار است توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس در ساماندهی کنکور به آن وارد شوند این خواهد بود که تاثیر سوابق مثبت باشد.
@akhbar_farhangian
⭕️ #بخشنامه سرود #دختران به استانها #ارسال شد.
🔸 با هدف افزایش امید و نشاط اجتماعی و شکل گیری مناسب هویت اسلامی –ایرانی در دختران دانش آموز و همچنین ارتقای سلامت جسمی و روانی آنان ،«سرود دختران» به ابتکار حوزه زنان وزارت آموزش و پرورش جهت اجرا در برنامه های مدارس دخترانه تهیه و طی بخشنامه ای به استانها ارسال شد.
🔹 به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی متن این بخشنامه که با امضای علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش به ادارات کل آموزش و پرورش و سازمان مدارس خارج از کشور ارسال شده است به شرح زیر است:
«مدیرکل محترم آموزش و پرورش استان...
و سرپرست محترم مدارس جمهوری اسلامی ایران خارج از کشور
با سلام و تحیات
ضمن آرزوی توفیق روز افزون، در راستای فعالیت 1-8 تولید آلبومهای سرود ذیل برنامه 24 تولید بستههای یادگیری برای فعالیتهای اختیاری مبتنی بر حوزههای تربیت و یادگیری از زیر نظام برنامه درسی برنامه ابلاغی سال 1398 موضوع بخشنامه شماره: 9373 مورخ 27/01/1398 و با هدف افزایش امید و نشاط اجتماعی و شکلگیری مناسب هویت اسلامی- ایرانی در دختران دانشآموز و همچنین ارتقای سلامت جسمی و روانی آنان، «سرود دختران» به ابتکار حوزه زنان وزارت متبوع جهت اجرا در برنامههای مدارس دخترانه تهیه گردید.
ضمن ارسال متن سرود، شایسته است دستور فرمائید با توجه به آغاز سال تحصیلی 99-1398 نسبت به ابلاغ سرود به مدارس دخترانه جهت انجام حرکات ورزشی در برنامه صبحگاهی و سایر برنامههای فرهنگی مرتبط اقدام لازم معمول گردد.
@akhbar_farhangian
اخبارفوری ومهم 📌
⭕️ یکی جناب معاون را از پریز بکشه! 🔸 حقوق مهرماه پرداخت شد اما خبری از پرداخت مطالبات نیست! 🎥 #وع
⭕️ #پرداخت حق التدریس #فروردین و #اردیبهشت ۹۸ بدلیل میزان موجودی خزانه به این هفته #موکول شده!
🔸 الهیار ترکمن:
به اطلاع می رسانم از مطالبات سال ۹۷، حق التدریس معلمان شاغل در دستور کار پرداخت قرار داشت. با ابلاغ دو هفته قبل، كل مطالبات حق التدریس تا پایان اسفند گذشته تسویه شد. بر اساس پیگیری ها پرداخت حق التدریس ۲ ماهه ابتدای سال جاری نیز تامین اعتبار شده و درخواست وجه نیز به خزانه ارسال شده است.
🔹 بر اساس رایزنی ها مقرر بود روز سه شنبه این مبلغ همزمان با حقوق پرداخت شود اما بدلیل میزان موجودی خزانه به این هفته موکول شده است. فرهنگیان عزیز باید توجه داشته باشند که آنچه پیگیری معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت متبوع بوده بطور کامل انجام شده اما واقعا مشکلات خزانه و تصمیم های مدیریتی آن حوزه در کنترل این معاونت نیست. در هر صورت ما از بلاگردان شدن و جای مسئولین سایر دستگاههای مالی پاسخ دادن ابایی نداریم ولی بودجه و تخصيص تابع شرایط مالی است.
@akhbar_farhangian
⭕️ #اشکالات آئیننامه #دولت برای #استخدام معلمان #حقالتدریس باید #رفع شود.
🔸 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره #اشکالات_آییننامه مصوب دولت برای استخدام معلمان حقالتدریس #توضیح داد.
🔹 قاسم احمدی لاشکی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری #تسنیم در پاسخ به این پرسش که اشکالات آییننامه دولت برای استخدام معلمان حقالتدریس شامل چه مواردی است؟
🔸 اظهار کرد: به استناد مصوبه مجلس در تاریخ 13 شهریور 97 دولت موظف شد طی دو ماه آئیننامه استخدام معلمان حقالتدریس را تدوین کند که این کار، هشت ماه به طول انجامید و پس از این همه تأخیر در تدوین آییننامه، آنچه در دولت مصوب شده است با آنچه در کمیته کارشناسی با حضور دو نماینده مجلس و نمایندگان آموزش و پرورش، سازمان اداری و استخدامی و برنامه و بودجه مصوب شده بود، تفاوت دارد.
🔹 وی افزود: آییننامه مصوب دولت برخی موارد را تغییر داده است و آنچه در کمیته کارشناسی تعیین شده بود، مدنظر قرار نگرفته بنابراین قرار مقرر شد تا مجدد اشکالات برطرف شود.
🔸 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در آییننامه دولت، بحث الزام به دریافت حقوق از منابع دولتی مطرح شده که مجلس با آن موافق نیست همچنین اسم نیروهای خرید خدمات را نیاوردهاند و برای مربیان پیشدبستانی اسناد دولتی خواستهاند اما بیشتر آنها از مدیر مدارس حقوق گرفته و امضا میدادند و اسناد دولتی نداشتند که با اعمال آن، جمع زیادی حذف میشوند، همچنین در آییننامه دولت آمده حداقل دوره آموزشی باید یک سال باشد و اینکه افراد 5 سال حق جابه جایی به شهر دیگر را نداشته باشند به 10 سال افزایش دادهاند.
🔹 احمدی لاشکی بیان کرد: نمایندگان مجلس اعتراض خود نسبت به آییننامه دولت درباره استخدام معلمان حقالتدریس را به رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات ارائه کردند و باید تا رفع اشکالات و اعمال اصلاحات فعلاً متوقف بماند.
@akhbar_farhangian
⭕️ #تعطیلی_پنجشنبه_ها، هنوز به تصویب مجلس #نرسیده است.
🔸 عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:
🔹 طرح تعطیلی پنجشنبهها، هنوز به تصویب صحن علنی مجلس نرسیده است.
🔸 اگر این طرح از سوی مجلس تصویب و از سوی شورای نگهبان تایید شود، دولت باید آن را اجرا کند و اختیاری برای جلوگیری از آن ندارد.
@akhbar_farhangian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ تو #چین یک دانش آموز با چکش به معلم حمله میکنه! 😱
♨️ چون معلم تلفن همراهشو سر کلاس ازش گرفته! 😐
@akhbar_farhangian
⭕️ #تعطیلی_پنجشنبه_ها خللی در ساعت کاری کارمندان وارد نمیکند؛
#رونق_گردشگری با تصویب این طرح
🔸 عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:
🔹 تعطیلی ادارات در روزهای پنجشنبه، در روزهای دیگر هفته جبران میشود.
🔸 کارمندان تهران در روزهای غیر از پنجشنبه به جای اینکه ساعت ۲ تعطیل شوند تا ساعت ۵ به کار خود ادامه میدهند.
🔹 با تصویب این طرح، در شهرستانها هم به همین صورت خواهد بود و هیچ خللی در میزان ساعت کار کارمندان بوجود نخواهد آمد.
🔸 این طرح موجب رونق گردشگری و مسافرتهای زیارتی خواهد شد؛ افزون بر این مطالب، این طرح در کلانشهرها نیز موجب کاهش آلودگی هوا و حجم ترافیک خواهد شد.
@akhbar_farhangian
⭕️ #بخشنامه برگزاری مراسم هفته #پژوهش در وزارت آموزش و پرورش #ابلاغ شد.
🔸 معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی بخشنامه برگزاری مراسم هفته پژوهش سال 1398 در وزارت آموزش و پرورش را ابلاغ کرد.
🔹 مراسم بزرگداشت هفته پژوهش وزارت آموزش و پرورش، برای تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده و معرفی پژوهشها و تجارب پژوهشی برتر، در هفته آخر آذر سال 98 برگزار میشود.
🔸 علی ذوعلم، رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در این ابلاغ از استانها خواسته است مستندات مربوط به بخشهای مختلف مراسم بزرگداشت هفته پژوهش شامل پژوهشگر و فناور برتر، معلم پژوهنده برتر، طرح پژوهشی برتر، پایانهنامه کارشناسیارشد و دکتری برتر و تجارب برتر در مدیریت پژوهشی را به پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش ارسال کنند.
🔹 به گزارش #اخبار_فرهنگیان؛
همزمان با هفته پژوهش گزارش اقدام پژوهی معلمان پژوهنده برگزیده کشور در سال 1398 در مراسم هفته پژوهش منتشر خواهد شد.
🔸 طبق این بخشنامه انتخاب دانشآموزان پژوهشگر برگزیده، از طریق معاونتهای آموزش ابتدایی و متوسطه وزارت آموزش و پرورش به صورت متمرکز انجام میشود.
@akhbar_farhangian
⭕️ "مدارس استعدادهای درخشان" نباید #تضعیف شود!
🔸 در حالیکه مقام معظم رهبری بارها #متذکر شدهاند:
"مدارس استعدادهای درخشان نباید تضعیف شود" مصوبه مجلس برای حذف تنوع از مدارس باعث نگرانی از حذف مدارس سمپاد شده است.
🔹 به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری #تسنیم؛ همزمان با مصوبه اخیر مجلس برای حذف "تنوع مدارس" نگرانیهایی درباره حذف مدارس سمپاد مطرح شده است از سوی دیگر عدهای از کارشناسان براین باورند که تأکید رهبر معظم انقلاب درباره توجه به نخبگان به معنای جداسازی دانشآموزان تیزهوش از سایر دانشآموزان نیست.
🔸 در این مطلب، #بازخوانی از صحبتهای رهبر معظم انقلاب درباره مدارس سمپاد و جریان تربیت نخبگان داریم.
🔹 رهبر انقلاب در دیدار با نخبگان علمی جوان در تاریخ 28 مهر 95 در بخشی از صحبتهای خود اینگونه گفتند: "اوّلاً نخبگان ـ بهخصوص جوانان نخبه ـ هدایای نفیس الهی هستند به یک ملّت و یک کشور همه کشورها از چنین هدایایی، با این حجم، با این گستردگی، با این عدد فراوان برخوردار نیستند. این یکی از خصوصیّات کشور ما است که در آن استعدادهای انسانی، با کیفیّت خوب و کمّیّت فراوان وجود دارد؛ این جزو خصوصیّات کمنظیر کشور ما است؛ این یک هدیه الهی است، هدیه بسیار نفیس و باارزشی است.
🔸 نتیجه این است که مسئولان کشور بایستی این امانتها را گرامی بدارند، حفظ کنند، چون این هدیه امانتی است در دست مسئولان؛ از بنیاد نخبگان و آقای دکتر ستّاری و شورای عالی انقلاب فرهنگی بگیرید، تا وزارت آموزش عالی و بهداشت و درمان و آموزشوپرورش و بقیّه دستگاههای دولتی که ارتباطی با نیروی انسانی و با نیروی جوان میتوانند داشته باشند؛ اینها در دست آنها امانتند. امانت نفیس را باید خیلی مراقبت کرد؛ برای حفظ آن، و آنوقتی که این امانت قابل رویش و افزایش است، برای رویش و افزایش آن باید احساس مسئولیّت کنید.
🔹 از طرفی انسان یک موجود مختار است؛ خدای متعال به انسان اختیار داده که این کار را بکند یا نکند؛ لازمه اختیار، مسئولیّت است؛ اگر ما در یک کاری از خودمان اختیار نداشته باشیم، مسئولیّت نداریم؛ وقتی اختیار داشتیم، طبعاً مسئولیّت داریم. خدای متعال شما نخبهها را، دارای اختیار آفریده؛ این هدیه و این نعمتی را که خدا به شما داده -که یک استعداد خوب و برجسته است - میتوانید به کار بیندازید، میتوانید به کار نیندازید؛ میتوانید در راه درست به کار بیندازید، میتوانید در راه درست به کار نیندازید؛ هر دو جور ممکن است؛ پس شما هم مسئولید؛ پس مسئولیّت فقط متوجّه آن کسانی نیست که امانتدار هستند؛ امانتدار اصلی و اوّلی، خود شما هستید؛ شما هم مسئولید.
🔸 من به شما عرض بکنم: چرا ما برای جوان، برای علم، برای نخبه، برای استعداد برتر، اینهمه اهمیت میدهیم؛ از دیدنشان خوشحال میشویم، برایشان صرفِوقت میکنیم ـ واقعاً هم صرفِوقت میکنیم، این را هم شما بدانید ـ و صرف همّت و مانند اینها میکنیم، چرا؟ برای خاطر اینکه ما یک سابقه تلخی داریم؛ در یک دوران طولانی، ژنِ ناتوانی، ژنِ نمیتوانیم، ژنِ وابستگی به دیگران را در ما تزریق کردند؛ در یک دوران طولانی، از دوران قاجار تا دوران پهلوی، در ملّت ما -همین ملّت بااستعداد- این احساس درونیِ عدم توانایی و عدم قدرت، ایجاد شد؛ و آن را در ما -در مجموعه جامعه ایرانی- نهادینه کردند؛ این سابقه را ما داریم.
🔹 یک نکتهی دیگری که حالا وزیر محترم آموزش و پرورش هم اینجا حضور ندارند لکن به گوش ایشان باید برسد، [این است که] من از این مسئله سمپاد -این سازمان ملّی پرورش استعدادهای درخشان- نگرانم. گزارشهایی که به من میرسد، گزارشهای خرسندکنندهای نیست؛ این سمپاد خیلی مهم است. این کار خیلی مهمّی است و آن نکته هم که اشاره کردند که یک تعداد زیادی مدرسه بر اساس این [طرح تأسیس شده]، این متوقّف به این است که این سازمان خوب بچرخد و خوب اداره بشود؛ گزارشهایی که به ما میرسد در این جهت، گزارشهای خرسندکنندهای نیست."
🔸 رهبر انقلاب همچنین در دیدار با فرهنگیان در تاریخ 11 اردیبهشت 98 در بخشی از سخنان خود درباره مدارس سمپاد متذکر شدند: "در همین رابطه، مدارس استعدادهای درخشان است که خیلی مهم است، نخبهپروری خیلی مهم است، مدارس استعدادهای درخشان نبایست تضعیف بشود، هر چه میتوانید اینها را تقویت کنید و جایگاه کشور در المپیادهای جهانی بایستی حفظ بشود البتّه من شنیدهام در چند رشته تنزّل پیدا کردهایم؛ در ریاضی، در فیزیک، در رایانه، در شیمی، رتبههای ما پایین آمده. باید اینها جبران بشود. یکی از افتخارات کشور، همین بچّههای المپیادی هستند که میروند رتبههای بالا را در دنیا کسب میکنند و میآیند؛ نگذارید رتبهی اینها تنزّل پیدا کند."
@akhbar_farhangian