شیوه های داستان نویسی
🔹نوشتن دروازه فکر کردن و خلاقیت است.
🔹عصر و امشب در سفر به دو روستا،همراه با کودکان کتاب"راکت داستان می نویسد" انتشارات گیسا را خواندیم
🔹در کتاب می گوید "راکت" برای پیدا کردن موضوع داستانش از چند شیوه کمک گرفت:
مورد علاقه هایش
اتفاقاتی که برایش رخ داده
در مورد یک شخصیت و...
🔹مرحله بعد"راکت"در مورد موضوع هر چیزی که به ذهنش می رسید را یادداشت می کرد.
🔹مرحله بعد یک کلمه انتخاب کردم و از بچه ها خواستم هر کسی یک کلمه مرتبط با آن را بیان کنند.
🔹مثلا هر کودکی در مورد گوسفند یک کلمه بگوید. گوشت، پشم،آب گوشت، علف،کوه،کله پاچه و...کلمه هایی بودند که بچه ها بیان کردند.
از بچه ها خواسته شد اگر خواستند قصه یا انشا بنویسند اینگونه بنویسند.
اسماعیل آذری نژاد
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
هدایت شده از گالری شال و روسری ستاره
💥. #الهیارترکمن،معاون وزیر آموزشوپرورش:
🔹. مجوزهای #استخدامنیرو در آموزشوپرورش صادر شد.
🔹جدول زمانبندی آزمون در #اینهفته تعیین تکلیف میشود.
http://eitaa.com/joinchat/1977810946C31807242d8
💠مدارس ابتدایی شهر زاهدان در مسیر قطعی آب تعطیل شد
براساس اعلام فرمانداری زاهدان،شب گذشته ستاد بحران تشکیل جلسه داد و مدارس ابتدایی در مسیر قطعی آب تعطیل اعلام شد
@tarbiyat_talim
💥. #رتبهبندیمعلمان بدون ارائه لایحه به #مجلس امکان اجرایی شدن #ندارد.
♻️. #جبارکوچکینژاد، عضو کمیسیون آموزشوتحقیقات مجلس، با اشاره به اینکه اجرای نظام رتبهبندی معلمان #منوط به تصویب و تایید مجلس است، گفت:
🔘. رتبهبندی معلمان در #سندتحولبنیادین و ماده #۶۳قانونبرنامهششم به وضوح آمده است که بر مبنای آن دولت باید لایحه نظام رتبهبندی را هرچه سریعتر به مجلس بیاورد تا تبدیل به قانون شود و تا زمانی که لایحه آن به مجلس ارسال و تصویب نشود این رتبهبندی امکان اجرایی شدن ندارد.
🔘. مسئولان مربوطه در حالی میخواهند رتبهبندی را از مهرماه آغاز کنند که هنوز مبنا، سیاستگذاریها و منابع مالی آن #مشخصنیست به همین دلیل باید روند قانونی آن طی شود.
🔘. صحبتهای معاونان وزیر آموزشوپرورش مبنی بر اینکه برای #اجرای نظام رتبهبندی در سال ۹۷ در مرحله #نخست ۶هزارمیلیارد تومان و در مراحل #بعد به ۳ و ۸ هزار میلیارد تومان نیاز است را قبول ندارم؛ کسی نمیداند رتبهبندی به چه میزان بودجه نیاز دارد چرا که این امر به مرور صورت میگیرد، درواقع ممکن است یک معلم سه سال آینده ارتقاء رتبه گرفته و به حقوقش اضافه شود در نتیجه نمیتوان بودجه آن را پیش بینی کرد.
🔘. اجرایی شدن این طرح در سیستم آموزشی کشور تاثیرات مثبتی دارد و اجرای این طرح نه تنها میتواند #وضعیتمعیشتی معلمان را بهبود بخشد بلکه در #کیفیتآموزشی نیز اثرگذار است چرا که باعث ارتقا کیفیت علمی معلمان میشود.
⚠️ . طبق ماده ۶۳ قانون برنامه ششم توسعه #دولتمکلفاست به تهیه نظام رتبهبندی معلمان و استقرار نظام پرداختها براساس تخصص با شایستگیها و عملکرد رقابتی مبتنی بر نظام رتبهبندی معلمان و مهندسی نیروی انسانی براساس سندتحول و نقشه جامع علمی کشور با تصویب مجلس در قالب بودجه سنواتی اقدام کند.
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
🔴 امکان تغییر زمان امتحانات پایان سال دانشآموزان وجود ندارد/ مطابق قانون خردادماه فصل امتحانات است
مهدی نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، در پاسخ به پرسشی پیرامون امکان تغییر زمان امتحانات خردادماه دانشآموزان به دلیل همزمانی با ماه رمضان، اظهار داشت: مطابق قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، سال تحصیلی از اول مهرماه آغاز میشود و تا پایان اردیبهشتماه ادامه دارد و خردادماه فصل برگزاری امتحانات پایان سال است.
وی افزود: ما نمیتوانیم زمان امتحانات پایان سال را از خرداد ماه به زمان دیگری موکول کنیم؛ میتوان در طول خردادماه تغییراتی اعمال کرد آن چنان که زمانی به دلیل همزمانی امتحانات با مسابقات جام جهانی فوتبال تغییرات جزئی در خردادماه اتفاق افتاد.
نوید ادهم با بیان اینکه چند سال آینده هم، مسئله همزمانی ماه رمضان با امتحانات پایان سال دانشآموزان وجود دارد، گفت: آموزش و پرورش تلاش کرده است در برنامهریزی امتحانات با رعایت مواردی چون قرار دادن فرجه مناسب، پشت هم برگزار نشدن امتحانات سخت و تعیین زمان مناسب برای برگزاری امتحانات، تسهیلاتی برای دانشآموزان ایجاد کند تا کمتر دچار مشکل شوند.
ــــــــــــــ
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
دکتر خسرو باقری:
رهبران کلان جامعه در پی آناند که آموزشوپرورش، افرادی مؤمن به دین اسلام فراهم آورد اما آنچه بهطور غالب در ذهن و ضمیر دانشآموزان میگذرد، متفاوت و بلکه در جهت عکس آن است.
این گسیختگی، با نظر به قدرتمندبودن هر دو سوی کشمکش، برای جامعه و نیز آموزشوپرورش بسیار شکننده است.
اندیشمندان کلان جامعه باید برای حل این معضل اندیشه کنند و تنها به انتشار «سند تحول بنیادین» اکتفا نکنند. بسا که لازم باشد راهی از «سند تحول» تا تحول سند پیموده شود.
گشودن فضای تفکر انتقادی در کل جامعه و فضای آموزشوپرورش، بهطور خاص، راهی است که باید به آن اندیشید.
ای کاش دانشآموزان ما با دینورزی مخالفت کنند و این آمادگی در جامعه وجود داشته باشد که واکنش آنان را در فضایی اندیشمندانه و انتقادی پیش ببرد. مصیبت آن است که آنان به مسائل فکری، شامل مباحث دینی، بیتفاوت شوند و حتی نیازی به مخالفت با آن احساس نکنند.
آنچه خواندید، بریدهای از گفتار دکتر خسرو باقری، استاد دانشگاه گروه فلسفۀ تعلیم و تربیت دانشگاه تهران است که 21فروردین1397 در دیدار با وزیر آموزشوپرورش بیان کرد.
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
🔴تدریس خوشبختی در آمریکا
✅دانشگاه ییل آمریکا یک واحد درسی به نام «خوشبختی» را در لیست واحدهای درسیاش اضافه کرده که با استقبال ۱۲۰۰ دانشجو روبرو شده است.
🆔 @tarbiyat_talim 👈 ✍
✅بازنشستگی ۳۵۰ هزار فرهنگی تا سال ۱۴۰۱
🔻رئیس مرکز برنامهریزی و منابع انسانی آموزش و پرورش گفت: تا سال 1401 حدود 350 هزار نفر از فرهنگیان بازنشسته خواهند شد که از هم اکنون باید برنامهریزی کرد تا با مشکل بحران منابع انسانی در آینده نزدیک روبهرو نشویم.؛
🔻به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، نشست تخصصی ساماندهی نیروی انسانی شهرستانهای استان تهران با حضور رئیس مرکز برنامهریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش، معاون طرح و برنامه مرکز برنامهریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات این وزارتخانه، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران و رؤسای مناطق ۲۱ گانه شهرستانهای استان تهران در کهریزک برگزار شد.
اسفندیار چهاربند رئیس مرکز برنامهریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در این نشست اظهار داشت: مدرسه و برنامه درس ملی، اصلیترین وظیفه آموزش و پرورش است و در تأمین و تخصیص منابع به ویژه نیروی انسانی باید مدرسه در اولویت اول آموزش و پرورش قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه بدون اینکه منابع جدید در اختیار داشته باشیم نباید به توسعه واحدهای سازمانی بپردازیم، تأکید کرد: نیروی انسانی که در مدرسه مورد نیاز است به هیچ وجه نباید در بخشهای دیگر تخصیص داده شود.
چهاربند، طبق اصل ۳۳ قانون اساسی اولویت اول و وظیفه اصلی آموزش و پرورش را مدرسه دانست و افزود: به هیچ وجه نباید نیروی انسانی که برای مدرسه جذب و تربیت شدهاند به سایر واحدهای سازمانی تخصیص داده شود.
این مقام مسئول استفاده از منابع مدرسه در بخشهای دیگر را سوء مدیریت دانست و ادامه داد: ما باید تعریف مان را از مدرسه محوری در عمل محقق کرده و با اصلاح روشها به اهداف اصلی تعلیم و تربیت نزدیک شویم.
چهاربند با اشاره به اینکه در شهرستانهای استان تهران به دلیل افزایش جمعیت نسبت به استانهای دیگر از مشکلات بیشتری برخورداریم، تأکید کرد: مدیریت صحیح منابع و توجه به شهرستانهای استان تهران و برخی استانهای دیگر که شرایط مشابه دارند باید به شکل جدیتری صورت گیرد تا این استانها که از شرایط خاص برخوردار هستند با چالش جدی روبهرو نشوند.
رئیس مرکز برنامهریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه برنامه نیروی انسانی یک برنامه میان مدت است و حداقل برای یک دوره ۱۰ ساله باید پیشبینیهای لازم در این زمینه صورت گیرد، یادآور شد: تا سال ۱۴۰۱ چیزی در حدود ۳۵۰ هزار نفر از آموزش و پرورش بازنشسته خواهند شد که باید از هم اکنون پیشبینی های لازم را صورت داد تا با مشکل بحران منابع انسانی در آینده نزدیک روبهرو نشویم.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8