شیوه های داستان نویسی
🔹نوشتن دروازه فکر کردن و خلاقیت است.
🔹عصر و امشب در سفر به دو روستا،همراه با کودکان کتاب"راکت داستان می نویسد" انتشارات گیسا را خواندیم
🔹در کتاب می گوید "راکت" برای پیدا کردن موضوع داستانش از چند شیوه کمک گرفت:
مورد علاقه هایش
اتفاقاتی که برایش رخ داده
در مورد یک شخصیت و...
🔹مرحله بعد"راکت"در مورد موضوع هر چیزی که به ذهنش می رسید را یادداشت می کرد.
🔹مرحله بعد یک کلمه انتخاب کردم و از بچه ها خواستم هر کسی یک کلمه مرتبط با آن را بیان کنند.
🔹مثلا هر کودکی در مورد گوسفند یک کلمه بگوید. گوشت، پشم،آب گوشت، علف،کوه،کله پاچه و...کلمه هایی بودند که بچه ها بیان کردند.
از بچه ها خواسته شد اگر خواستند قصه یا انشا بنویسند اینگونه بنویسند.
اسماعیل آذری نژاد
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
هدایت شده از گالری شال و روسری ستاره
💥. #الهیارترکمن،معاون وزیر آموزشوپرورش:
🔹. مجوزهای #استخدامنیرو در آموزشوپرورش صادر شد.
🔹جدول زمانبندی آزمون در #اینهفته تعیین تکلیف میشود.
http://eitaa.com/joinchat/1977810946C31807242d8
💠مدارس ابتدایی شهر زاهدان در مسیر قطعی آب تعطیل شد
براساس اعلام فرمانداری زاهدان،شب گذشته ستاد بحران تشکیل جلسه داد و مدارس ابتدایی در مسیر قطعی آب تعطیل اعلام شد
@tarbiyat_talim
💥. #رتبهبندیمعلمان بدون ارائه لایحه به #مجلس امکان اجرایی شدن #ندارد.
♻️. #جبارکوچکینژاد، عضو کمیسیون آموزشوتحقیقات مجلس، با اشاره به اینکه اجرای نظام رتبهبندی معلمان #منوط به تصویب و تایید مجلس است، گفت:
🔘. رتبهبندی معلمان در #سندتحولبنیادین و ماده #۶۳قانونبرنامهششم به وضوح آمده است که بر مبنای آن دولت باید لایحه نظام رتبهبندی را هرچه سریعتر به مجلس بیاورد تا تبدیل به قانون شود و تا زمانی که لایحه آن به مجلس ارسال و تصویب نشود این رتبهبندی امکان اجرایی شدن ندارد.
🔘. مسئولان مربوطه در حالی میخواهند رتبهبندی را از مهرماه آغاز کنند که هنوز مبنا، سیاستگذاریها و منابع مالی آن #مشخصنیست به همین دلیل باید روند قانونی آن طی شود.
🔘. صحبتهای معاونان وزیر آموزشوپرورش مبنی بر اینکه برای #اجرای نظام رتبهبندی در سال ۹۷ در مرحله #نخست ۶هزارمیلیارد تومان و در مراحل #بعد به ۳ و ۸ هزار میلیارد تومان نیاز است را قبول ندارم؛ کسی نمیداند رتبهبندی به چه میزان بودجه نیاز دارد چرا که این امر به مرور صورت میگیرد، درواقع ممکن است یک معلم سه سال آینده ارتقاء رتبه گرفته و به حقوقش اضافه شود در نتیجه نمیتوان بودجه آن را پیش بینی کرد.
🔘. اجرایی شدن این طرح در سیستم آموزشی کشور تاثیرات مثبتی دارد و اجرای این طرح نه تنها میتواند #وضعیتمعیشتی معلمان را بهبود بخشد بلکه در #کیفیتآموزشی نیز اثرگذار است چرا که باعث ارتقا کیفیت علمی معلمان میشود.
⚠️ . طبق ماده ۶۳ قانون برنامه ششم توسعه #دولتمکلفاست به تهیه نظام رتبهبندی معلمان و استقرار نظام پرداختها براساس تخصص با شایستگیها و عملکرد رقابتی مبتنی بر نظام رتبهبندی معلمان و مهندسی نیروی انسانی براساس سندتحول و نقشه جامع علمی کشور با تصویب مجلس در قالب بودجه سنواتی اقدام کند.
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
🔴 امکان تغییر زمان امتحانات پایان سال دانشآموزان وجود ندارد/ مطابق قانون خردادماه فصل امتحانات است
مهدی نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، در پاسخ به پرسشی پیرامون امکان تغییر زمان امتحانات خردادماه دانشآموزان به دلیل همزمانی با ماه رمضان، اظهار داشت: مطابق قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، سال تحصیلی از اول مهرماه آغاز میشود و تا پایان اردیبهشتماه ادامه دارد و خردادماه فصل برگزاری امتحانات پایان سال است.
وی افزود: ما نمیتوانیم زمان امتحانات پایان سال را از خرداد ماه به زمان دیگری موکول کنیم؛ میتوان در طول خردادماه تغییراتی اعمال کرد آن چنان که زمانی به دلیل همزمانی امتحانات با مسابقات جام جهانی فوتبال تغییرات جزئی در خردادماه اتفاق افتاد.
نوید ادهم با بیان اینکه چند سال آینده هم، مسئله همزمانی ماه رمضان با امتحانات پایان سال دانشآموزان وجود دارد، گفت: آموزش و پرورش تلاش کرده است در برنامهریزی امتحانات با رعایت مواردی چون قرار دادن فرجه مناسب، پشت هم برگزار نشدن امتحانات سخت و تعیین زمان مناسب برای برگزاری امتحانات، تسهیلاتی برای دانشآموزان ایجاد کند تا کمتر دچار مشکل شوند.
ــــــــــــــ
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
دکتر خسرو باقری:
رهبران کلان جامعه در پی آناند که آموزشوپرورش، افرادی مؤمن به دین اسلام فراهم آورد اما آنچه بهطور غالب در ذهن و ضمیر دانشآموزان میگذرد، متفاوت و بلکه در جهت عکس آن است.
این گسیختگی، با نظر به قدرتمندبودن هر دو سوی کشمکش، برای جامعه و نیز آموزشوپرورش بسیار شکننده است.
اندیشمندان کلان جامعه باید برای حل این معضل اندیشه کنند و تنها به انتشار «سند تحول بنیادین» اکتفا نکنند. بسا که لازم باشد راهی از «سند تحول» تا تحول سند پیموده شود.
گشودن فضای تفکر انتقادی در کل جامعه و فضای آموزشوپرورش، بهطور خاص، راهی است که باید به آن اندیشید.
ای کاش دانشآموزان ما با دینورزی مخالفت کنند و این آمادگی در جامعه وجود داشته باشد که واکنش آنان را در فضایی اندیشمندانه و انتقادی پیش ببرد. مصیبت آن است که آنان به مسائل فکری، شامل مباحث دینی، بیتفاوت شوند و حتی نیازی به مخالفت با آن احساس نکنند.
آنچه خواندید، بریدهای از گفتار دکتر خسرو باقری، استاد دانشگاه گروه فلسفۀ تعلیم و تربیت دانشگاه تهران است که 21فروردین1397 در دیدار با وزیر آموزشوپرورش بیان کرد.
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
🔴تدریس خوشبختی در آمریکا
✅دانشگاه ییل آمریکا یک واحد درسی به نام «خوشبختی» را در لیست واحدهای درسیاش اضافه کرده که با استقبال ۱۲۰۰ دانشجو روبرو شده است.
🆔 @tarbiyat_talim 👈 ✍
✅بازنشستگی ۳۵۰ هزار فرهنگی تا سال ۱۴۰۱
🔻رئیس مرکز برنامهریزی و منابع انسانی آموزش و پرورش گفت: تا سال 1401 حدود 350 هزار نفر از فرهنگیان بازنشسته خواهند شد که از هم اکنون باید برنامهریزی کرد تا با مشکل بحران منابع انسانی در آینده نزدیک روبهرو نشویم.؛
🔻به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، نشست تخصصی ساماندهی نیروی انسانی شهرستانهای استان تهران با حضور رئیس مرکز برنامهریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش، معاون طرح و برنامه مرکز برنامهریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات این وزارتخانه، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران و رؤسای مناطق ۲۱ گانه شهرستانهای استان تهران در کهریزک برگزار شد.
اسفندیار چهاربند رئیس مرکز برنامهریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در این نشست اظهار داشت: مدرسه و برنامه درس ملی، اصلیترین وظیفه آموزش و پرورش است و در تأمین و تخصیص منابع به ویژه نیروی انسانی باید مدرسه در اولویت اول آموزش و پرورش قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه بدون اینکه منابع جدید در اختیار داشته باشیم نباید به توسعه واحدهای سازمانی بپردازیم، تأکید کرد: نیروی انسانی که در مدرسه مورد نیاز است به هیچ وجه نباید در بخشهای دیگر تخصیص داده شود.
چهاربند، طبق اصل ۳۳ قانون اساسی اولویت اول و وظیفه اصلی آموزش و پرورش را مدرسه دانست و افزود: به هیچ وجه نباید نیروی انسانی که برای مدرسه جذب و تربیت شدهاند به سایر واحدهای سازمانی تخصیص داده شود.
این مقام مسئول استفاده از منابع مدرسه در بخشهای دیگر را سوء مدیریت دانست و ادامه داد: ما باید تعریف مان را از مدرسه محوری در عمل محقق کرده و با اصلاح روشها به اهداف اصلی تعلیم و تربیت نزدیک شویم.
چهاربند با اشاره به اینکه در شهرستانهای استان تهران به دلیل افزایش جمعیت نسبت به استانهای دیگر از مشکلات بیشتری برخورداریم، تأکید کرد: مدیریت صحیح منابع و توجه به شهرستانهای استان تهران و برخی استانهای دیگر که شرایط مشابه دارند باید به شکل جدیتری صورت گیرد تا این استانها که از شرایط خاص برخوردار هستند با چالش جدی روبهرو نشوند.
رئیس مرکز برنامهریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه برنامه نیروی انسانی یک برنامه میان مدت است و حداقل برای یک دوره ۱۰ ساله باید پیشبینیهای لازم در این زمینه صورت گیرد، یادآور شد: تا سال ۱۴۰۱ چیزی در حدود ۳۵۰ هزار نفر از آموزش و پرورش بازنشسته خواهند شد که باید از هم اکنون پیشبینی های لازم را صورت داد تا با مشکل بحران منابع انسانی در آینده نزدیک روبهرو نشویم.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
✅پیامبر اکرم (صلوات الله علیه)
🌺🌹🌺🌹🌺🌹
فرزندان خود را با سه خصلت تربیت کنید: دوستی پیامبرتان، دوستی خاندانش و قرائت قرآن.
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
❗️فوری
🔸نامه سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به رییس جمهور و درخواست امضای هر چه سریعتر مصوبه لغو آزمونها
جناب آقای دکتر روحانی
رياست محترمجمهور و رئیس شورای عالی آموزشوپرورش
با سلام و احترام
نظر به حواشی پدید آمده در خصوص مصوبه حذف آزمونهای ورودي مدارس خاص توسط شوراي عالي آموزشوپرورش، به استحضار میرساند؛ ادامه حواشی مذکور تحقق طرحهای کارشناسی شده در حوزههای مختلف ازجمله آموزشوپرورش را با چالش جدی مواجه میکند.
🔻در پی مصاحبه وزیر محترم آموزشوپرورش مبنی براینکه در صورت عدم امضا مصوبه شورای عالی آموزشوپرورش توسط ریاست محترم جمهور، آزمون ورودي مدارس خاص در دوره اول متوسطه همچنان وجود خواهد داشت و همچنین اظهارنظرهای برخي حاضرين در جلسات شوراي عالي انقلاب فرهنگي ازجمله چند پیام آقای ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی براستمرارآزمون ورودي مدارس خاص، متأسفانه سبب سلب آرامش رواني خانواده شده و رضايتمندی والدین، ناشي از تصويب اين مصوبه را با تلخکامی مواجه كرده است و اخیراً مؤسساتی با ارائه اطلاعات ناقص به برخی از نمایندگان مجلس درصدد لغو مصوبه حذف آزمون و استمرار وضع موجود هستند.
🔻شرايط فوق الذکراینجانب را که دارای تجارب ارزندهای به سبب تصدی پستهای مختلف در آموزشوپرورش هستم و بهواسطه ارتباط نزدیکی که با مدارس، معلمان، دانش آموزان، اوليا و مدیران آموزشوپرورش دارم، بر آن داشت تا ضمن ابراز نگرانی از حواشی ایجادشده برای رفع این مشکل دغدغههای جامعه را به حضرتعالی انعکاس دهم.
🔻مطمئناً اطلاعرسانی دقیق از مشکلات موجود ناشی از برگزاری آزمونهای ورودي مدارس خاص که منجر به اتخاذ چنین تصمیمی شده است و مزایای بسیار مهم مصوبه شورای عالی، از طرف شورای عالی آموزشوپرورش و حوزههای ستادی و حتی مدارس میتواند از شکلگیری نگرانیهای برخی نمایندگان محترم مجلس و سوءاستفاده تعداداندکی از مؤسسین آزاد علمی و همچنین از تضعيف اين مصوبه جلوگیری کند.
🔻آسیبهایی مانند ترک تحصیل به دليل ناکامی در آزمون، استرس، فشارهای روحی روانی، افسردگی، غرور اقلیت و تحقیر اکثریت، خودکشی، افزایش انتظارات غلط از شاگردان مدارس خاص، مهاجرت به خارج، دخالت غیر متخصصین تعلیم و تربیت درفرآیندآموزشی، جایگزینی کتابهای غیردرسی و تستی تجاری بهجای کتب علمی و اصولی درسی، به حاشيه رفتن برنامه درس ملي، عدم كسب مهارتهای شناختي توسط دانش آموزان، انحراف اهداف آموزشي و تربيتي، حذف عملی دروس اساسی واصلی مربوط به فرهنگ و هنر و ادب و خلاقیت مثل هنر، نگارش، کاردستی، ورزش،دینی و اجتماعی و...ازجمله عوارضي است كه آزمونهای ورودي مدارس خاص مسبب آن است.
🔻از طرفی تصمیم تاریخی، علمی و منطقی شورای عالی آموزشوپرورش که بلندپایهترین مسئولین و متخصصین عرصه فرهنگی در آن عضویت دارند مبنی بر حذف آزمون ورودی به مدارس خاص، گامی بلند برای تمهید مقدمات اجرای سند تحول بنیادین آموزشوپرورش است و روزنه امیدی را در دلها ایجاد و لبخند رضایت بخشی را برلبان دانش آموزان و کودکان معصوم حک کرده بود به امید آنکه مدارس پر از استرس، تنهایی، عقده و حسادت به مدارسی پر از نشاط تبدیل میشود.
🔻جای بسی تاسف است که عدهای بدون توجه به نظرات متخصصین تعلیم و تربیت، پشتوانه علمی این تصمیم و دیدگاههای کارشناسانه برخی بزرگان و مسئولین و تنها تحت تأثیر لابیهایی كه از طريق آزمونها و استمرار اين مدارس گردش مالي عظيمی پیداکردهاند، اين روزها دایه مهربانتر از مادر شدهاند و سخنانی بر زبان میرانند که نتیجهای جز ویرانی دستاوردهای ارزشمند علمی و تجربه كارشناسان و مديران متخصص و دلسوز در بر نخواهد داشت و از همه مهمتر امید پدید آمده در جامعه برای داشتن مدارس پرنشاط را به یاس تبدیل میکند. بیشک تحقق چنین طرحی در نظام تعلیم و تربیت در راستای دغدغههای امروز بزرگان نظام در مورد جوانان میتواند مهارتآموزی را جایگزین مدرکگرایی و افتخار به هویت ایرانی و اسلامی را بهجای احساس پوچی وبی هدفی کند.
🔻اینجانب بهعنوان فردی با تخصص تحقیقات آموزشی و باتجربه بیش از سی سال در تمام سطوح دستگاه تعلیم و تربیت كه از تدريس در مدرسه درتمام دوره ها شروع کردهام و بعد از آن در اغلب پستهای صف و ستاد با افتخار در خدمت دستگاه آموزش و پرورش بودهام درخواست میکنم قبل از اینکه خیلی دیر شود و افراد غیرمتخصص بيشتري به اين موضوع ورود نمايند و مؤسسات قدرتمندي كه فرزندان و آموزشوپرورش اين كشور را گروگان کسبوکار خويش نمودهاند و به استعمار كودكان و والدين و نظام تعليم و تربيت مشغول هستند، مخالفت را جدیتر نمايند، ازحضرتعالی تقاضا دارم تا هرچه زودتر مصوبه حذف آزمون ورودي مدارس خاص شورای عالی آموزشوپرورش را امضا و ابلاغ فرمایید.
🔻با احترام وارادت: سید میرحمایت میرزاده
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
✅این خلاصه ای از کنفرانس پیشگیری از سرطانه، رعایت کنیم🌺
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
#خلاقیت
📝خلاقیت دراملا
📖🎈 املای بادکنکی🎈
ارسالی از خانم اسحاقی🌺
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
🔷 سخن ناب🔷
اگر نميتوانيم كمكي به رشد دانش آموزانمان بكنيم از سر راه آنها كنار برويم. توقف بي جا مانع رشد است.
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
هدایت شده از اخبارفوری ومهم 📌
📍 اطلاعیه
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و معلمین عزیز
امید آنکه مطالب کانال تربیت_تعلیم (رسم معلمی)، تا امروز برای دوستان موثر واقع شده باشد، با این امید خواستارم دوستان اگر تجربهای در زمینهی مطالب ارائه شده در کانال، اعم از متن، ویدیو یا عکس دارید برای ادمین کانال ارسال فرمایید تا با نام خودتان در کانال قرار داده شود.
با امید به اینکه بقیهی دوستان هم از این تجربیات بهره بگیرند.
قبلاً از همکاری و توجه تمامی دوستان و همکاران عزیز سپاسگزارم.
با آرزوی توفیق روز افزون شما
✉️ Admin ID: @teacher1994
🆔 @tarbiyat_talim 👈 ✍
⭕️ برخی مدارس در شهرستان های تهران تعطیل شد.
🔸با توجه به بارش برف و برودت هوا کلیه مدارس پیش دبستانی و ابتدایی آموزش و پرورش فیروزکوه در دو نوبت برای امروز دوشنبه ۲۷ فروردین ماه ۹۷ تعطیل است .
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
🌀 آغاز #نقل_و_انتقالات فرهنگیان از اردیبهشت ماه
💥 ناصر سلیمانزاده سرپرست ادارهکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش درباره نقل و انتقالات فرهنگیان اظهار داشت: دستورالعمل نقل و انتقالات فرهنگیان آماده شده و به زودی ابلاغ میشود.
💥 وی ادامه داد: نقل و انتقالات فرهنگیان در سال گذشته تفویض اختیار شد و امسال هم همین روند را دنبال می کنیم.
💥 سلیمان زاده به روند نقل و انتقالات فرهنگیان اشاره کرد و افزود: نقل و انتقالات بر اساس عدم نیاز مبدأ و نیاز مقصد انجام میشود.
💥 وی با بیان اینکه نقل و انتقالات فرهنگیان از اردیبهشت ماه آغاز میشود، اضافه کرد: از اردیبهشت ماه سامانه نقل و انتقالات بارگذاری می شود.
💥 سرپرست امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه این وزارتخانه بر نقل و انتقالات فرهنگیان نظارت دارد، گفت: در سال گذشته بیش از 13 هزار فرهنگی به استان های درخواستی منتقل شدند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
کلاس هنر در یک مدرسه فنلاندی
🎨🎭🎨
در کلاس های هنر به نور اتاق، فضای کار، و فراهم آوردن رایگان تمام ابزار کار توجه می شود.
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
فرزندمان را در کدام مدرسه ثبت نام کنیم؟
#تفکرسیستمی_در_مدرسه
این روزها بعضی از خانوادهها مشغول انتخاب مدرسه برای فرزندانشان هستند. بعضی از خانوادهها هم چند ماهی هست که وارد فرآیند گزینش بعضی از مدارس خاص شدهاند.
چند وقت پیش یکی از دوستان در مورد ثبت نام فرزندش در یکی از مدارس خاص مشورت میکرد:
«مدرسه ای که برای فرزندم در نظر گرفتهایم، شهریهاش سالانه ۱۱ میلیون تومان است. همسرم الان دو جا کار میکند تا بتوانیم کرایه خانه و هزینههای جاری زندگی را بپردازیم. برای پرداخت شهریه مدرسه، من هم باید شغل دومی پیدا کنم. اما به من گفتهاند برای اینکه فرزندم آینده مناسبی داشته باشد باید این شهریه را بپردازم».
نکاتی که به این دوستمان گفتم با شما هم به اشتراک میگذارم. شاید برای بعضی از دوستان مفید باشد.
- فرزندتان به پدر و مادر بیشتر از یک مدرسه خاص احتیاج دارد. به جای اینکه به دنبال پیدا کردن یک کار دیگر باشید تا فرزندتان را به یک مدرسه خاص بسپارید، از کارها و هزینههایتان کم کنید تا بتوانید وقت بیشتری برای فرزندتان بگذارید. این مسیر حتما آینده بهتری برای فرزندتان رقم خواهد زد.
- من سالها در مدارس (به اصطلاح) خاص به دانشآموزان و معلمان درس دادهام. اکثر این مدارس همان مدل ذهنی غلطی که در مدارس معمولی هست را با شدت و قدرت بیشتری عمل میکنند. نتیجه این است که آسیب بیشتری به بچهها میزنند. ایجاد رقابت تا حد وسواس و اضطراب، تنفر از معلم و درس و مدرسه، «فشار بیش از حد درسی» و درنتیجه «یک بعدی بار آوردن» دانشآموزان، و «اعمال کنترلهای شدید بیرونی» بخشی از آسیبهای چنین مدارسی برای بچهها هستند.
- اغلب مدارس خاص، توهم «خاص» بودن و «نخبه» بودن را در بچهها به وجود میآورند. این مساله باعث میشود که بچهها خود را تافته جدابافته بدانند و دیگران را در شان خودشان ندانند یا انتظار داشته باشند دیگران در خدمتشان باشند.
- این مدارس معمولا به دنبال همگن سازی دانشآموزان هستند. درنتیجه معمولا افرادی از یک طبقه اجتماعی و یک سطح هوشی در این مدارس دور هم جمع میشوند. این مساله باعث میشود دانشآموزان شناخت کمی از سایر اقشار جامعه داشته باشند و در آینده نتوانند با دیگران ارتباط برقرار کنند و نتوانند جامعه را بفهمند.
#پیشنهاد من برای انتخاب مدرسه این است که:
۱- اگر مدرسهای مصاحبه با پدر و مادر را شرط ثبت نام فرزندتان قرار داده است، ابدا در آن مدرسه ثبت نام نکنید.
۲- اگر مدرسهای به شما قول داد که فرزندتان با قبولی در آن مدرسه در آزمون تیزهوشان قبول خواهد شد یا رتبه خوبی در کنکور خواهد داشت یا نمرات ریاضی عالی خواهد گرفت، از زحماتشان تشکر کنید و به دنبال جای بهتری برای ثبت نام فرزندتان باشید. جایی که به فرزندتان مانند یک انسان نگاه کنند و راه و رسم زندگی یاد بدهند.
۳- اگر مدرسهای از شما وجوهی برای فعالیتهای فوق برنامه با موضوعات درسی طلب کرد، ابدا نپذیرید و فرزندتان را با درس بیشتر خسته و دلزده نکنید.
۴- در صورت امکان، فرزندانتان را در نزدیکترین مدرسه دولتی به محل زندگیتان ثبت نام کنید.
برای تمام فرزندان کشورمان آرزوی تجربه یادگیری خوبی دارم...
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
🌕 قدرت جذب معلم🌕
هر ارتباط جمعی، نیازمند مقداری جذبه و کشش در گفتار و رفتار است و معلم، به عنوان یک الگوی رفتاری و علمی، با داشتن این قدرت، به راحتی میتواند الگوآفرینی کرده، به کلامش نفوذ ببخشد و مدیریت خود را افزایش دهد.
🌀 بیان شیوا و محبتآمیز
🌀 درک دیگران و همدلی در ارتباط
🌀 پرهیز از رفتارهای مخرب ارتباطی؛ سرزنش، تحقیر، تهدید و تخریب شخصیتی.
🌀 ظاهر متبسم و ایجاد نشاط در کلاس
🌀 دوری از تبعیض و یکجانبهنگری
🌀 ایجاد رابطه عاطفی و گوش دادن فعال به درونیات دانشآموزان
🌸 🌸
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
هدایت شده از اخبارفوری ومهم 📌
💠طبق نظریه توسعه آموزش برمبنای هوش های چندگانه ی گاردنر:
دانش آموز، با هوش میان فردی برتر،
در یادگیری، همکاری، همیاری و زندگی موفقیت های بیشتری کسب می کند.
🆔 @tarbiyat_talim 👈 ✍
💠روش تدریس💠
یکی از روش های آموزش بهتر و اثربخش ،تبدیل مسائل انتزاعی و ذهنی به موارد عینی و قابل لمس می باشد.
چرا که با تصویر سازی بهتر میتوان موارد مختلف را در یاد سپرد. 🌕🌕
دانش آموزان نیز به لحاظ یادگیری بایکدیگر متفاوت اند،بعضی بصری هستند بعضی دست ورز و...،مابه عنوان معلم باید به این تفاوت های فردی احترام بگزاریم وحواس ۵گانه دانش آموز را برای تدریس خود درگیر کنیم .
کامل کردن پازل نیز یکی از روش های مناسب برای به یاد سپاری می باشد .
ازانجایی که دانش آموزان در به خاطر سپردن مکان و نام کشورهای همسایه ی ایران معمولا دچار مشکل میشوند با این شیوه میتوان درذهن انها یک تصویر ثبت کرد.
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
✅ #سبک_های_یادگیری
💢سبک های یادگیری در دانش آموزان کلاسمان چگونه است؟
یادگیری، روش های مختلفی دارد که برای شناخت روند یادگیری، بهتر است آنها را بشناسید، این روش ها عبارتند از:
☑️روش دیداری👀: مطالب بیشتر از طریق مطالعه، دیدن نمودارها و اشکال در ذهن ثبت می شوند.
☑️روش شنیداری👂🏻: اکثراً اطلاعات از طریق شنیدن به ذهن منتقل می شوند.
☑️روش شهودی: اطلاعات بیشتر از طریق تجزیه و تحلیل روابط موجود بین موضوعات درسی آموخته می شوند.
☑️روش انفرادی: مطالب بیشتر توسط خود فرد مطالعه کننده و به صورت انفرادی مطالعه می شوند.
☑️روش جمعی: مطالب بیشتر از طریق بحث های بین گروهی آموزش داده می شوند.
☑️روش اتفاقی: یادگیری مطالب در این روش هیچ نظم و قانونی ندارد.
☑️روش پلکانی📶: مطالب در چندین مرحله و به صورت تدریجی آموزش داده می شوند.
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
💠 ۵۵ نماینده مجلس خواستار اولویت رسیدگی به طرحی برای #استخدام_معلمان_حقالتدریس شدند
جبار کوچکی نژاد عضو کمیسیون آموزش مجلس از درخواست ۵۵ نماینده مبنی بر در اولویت قرار گرفتن بررسی طرح الحاق یک ماده به قانون استخدام معلمان حقالتدریس در صحن علنی خبر داد.
📎 icana.ir/Fa/News/378753
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
#تفکرسیستمی_در_مدرسه
به نظر شما چه تعداد کودک بازمانده از تحصیل در کشور داریم؟
برای یافتن پاسخ این قبیل سوالات نیازمند #اطلاعات کافی هستیم. اطلاعات درست و مناسب امکان تغییر #مدل_ذهنی ما و تعریف دقیق مسئله را میدهد. اما این اطلاعات در ساختار دولتی به سادگی یافت نمیشود.
در چند سال گذشته، معاونت رفاه اجتماعی وزارت کار با همکاری وزارت آموزشو پرورش و با استفاده از پایگاه داده رفاه ایرانیان کار بزرگی را انجام دادند و به گمانه زنیهای ۵۰۰ هزار تا ۳ میلیون کودک بازمانده از تحصیل پایان دادند و تعداد آنها را در مقطع ابتدایی ۱۳۴ هزار نفر اعلام کردند.
با شناسایی و تماس تلفنی با والدین دانشآموزان غایب از مدرسه، علت یا علل عدم ثبتنام کودک خود در مدرسه را جویا شدهاند. نتیجه بررسیها نشان میدهد که فقر خانواده و معلولیت کودک، از مهمترین علل ثبتنام نکردن کودکان در مدرسه بودهاست. «سایر» عوامل چون کوچنشینی، داشتن بیماری خاص، حضور در مدارس دینی، خودداری مدیر مدرسه از ثبتنام کودک، تحصیل کودک در منزل و دو زبانه بودن از دیگر عوامل حضور نداشتن کودکان در مدرسه هستند.
این اطلاعات به ما نشانمیدهد که برخلاف تصور رایج میان عموم مردم و تصمیمگیرندگان، الزاما «نبود مدرسه» نیست که به حضور نیافتن کودک در مدرسه میانجامد چرا که تنها ۷٪ از کودکان بهعلت دوری از مدرسه در کلاس درس حاضر نمیشوند.
این شناسایی مسئله ما را به سمت راهکارهای دیگری چون:
- مناسبسازی مدارس برای کودکان معلول
- گره زدن پرداخت یارانه گروههای فقیر به حضور دانشآموزان در مدرسه (تجربۀ مکزیک) و ...
هدایت میکند. جالب است بدانید که حداقل تا سال ۱۳۹۳، بیش از ۸۰٪ از مدارس کشور برای استفاده معلولین مناسب نیستند!
منبع: http://goo.gl/bRdUU4
http://eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8