● یادواره شهدای شهرستان بیله سوار و شهدای دولت به مناسبت هفته دولت برگزار می گردد.
● به گزارش روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بیله سوار یادواره شهدای شهرستان با محوریت شهیدان رجائی و باهنر در مورخه ۱۴۰۲/۰۶/۰۸(هشتم شهریور روز چهارشنبه) راس ساعت ۱۰/۳۰ صبح در مسجد جامع بیله سوار برگزار خواهد شد.
● از عموم مردم شهرستان بیله سوار و خانواده های شهدا و ایثارگران جهت شرکت در این مراسم معنوی دعوت بعمل می آید.
✅️بازرسی از مراکز و اماکن عمومی و کنترل وضعیت بهداشتی و ارائه آموزش جهت گندزدایی ابزار و تجهیزات بصورت روزانه 'جمع آوری بطری های آب معدنی از معابر عمومی در معرض نور خورشید و رعایت بهداشت فردی در چایخانه ها و قلیانسراها سطح شهرستان بیله سوار
🗓دوشنبه [۶شهریور۱۴۰۲]
# روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بیله سوار
May 11
🔸️افتتاح پروژه نیرورسانی در مدیریت برق بیله سوار در هفته دولت
⚡️پروژه نیرورسانی به قشلاقات جعفرآباد در هفته دولت با حضور فرماندار و مدیر برق بیله سوار و بخشدار و رئیس اداره برق جعفرآباد افتتاح شد.
مدیر برق بیله سوار گفت: سه قشلاق بالای پنج خانوار مهربان، زادفتاح و بهشتی از توابع جعفرآباد برقدار شدند.
محمد نوری سادات ادامه داد: با عنایت به پروژه نیرورسانی به ۳۸ قشلاق شهرستان در دو سال اخیر، سه قشلاق فوق در مجموع با اعتباری بالغ بر ۳۹ میلیارد ریال و با احداث سه دستگاه ترانس ۵۰KVA و خط ۲۰ کیلوولت به طول ۲۳۰۰ متر و خط فشار ضعیف به طول ۱۰۰۰ متر برقدار شد.
@newsbilesavar