eitaa logo
اخبار فرهنگیان و استخدام
103.3هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
885 ویدیو
530 فایل
https://eitaa.com/joinchat/111214776Cb1a390228d تبلیغ 👇 @lte_ms . . . . . . . . . . #ترک_کانال . . . . . . . . https://eitaa.com/newsfarhangiann
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 معاون وزارت بهداشت: پذیرش‌های سهمیه‌ای باعث دلسردی دانشجویان شده/ اصلاح سهمیه‌ها در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارتین (علوم و بهداشت) است/ فرزندان ایثارگران جایگاه ویژه‌ای در کشور دارند، اما باید سهمیه‌ها منطقی‌تر شود جلیل حسینی، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: 🔹 پذیرش‌های سهمیه‌ای باعث دلسردی دانشجویان شده است. سهمیه‌ها صندلی‌های زیادی را گرفته است. در دانشگاه‌های درجه یک ما رتبه یک کنکور در کنار رتبه‌های پایین تر قرار می‌گیرد. سهمیه‌های به سمت منطقی شدن خواهد رفت. 🔹 فرزندان ایثارگران جایگاه ویژه‌ای در کشور دارند و باید فرصت برای ورود به جایگاه‌های علمی ایجاد شود اما باید سهمیه‌ها منطقی‌تر شود. . 📌کارگزینی و امور اداری👇🏽👇🏽 🔗 @kargoziniedu .
پاداش فرهنگیان بازنشسته در بوته فراموشی/ وقتی یک سکه ۵۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است! ‼️ارزش پاداش فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ دقیقا نصف شده است! 🔹ایلنا نوشت: یک معلم بازنشسته در تماس با ایلنا از آرزوهایی روایت می‌کند که با تاخیر دولت‌ها بر باد رفته است: پرده اول: مهرماه ۱۴۰۲ 🔹حکم بازنشستگی را که به دستش دادند، حسی آمیخته از شادی و دلتنگی وجودش را فرا گرفت. سی سال از نخستین روزی که به عنوان دبیر وارد کلاس شده بود، می گذشت . چند لحظه چشمهایش را بست و با خود اندیشد که با پاداش زحمات ۳۰ ساله اش چه کارهایی می تواند بکند. مهتر از همه عمل همسرش بود که باید در اولین فرصت انجام می شد. فکر کرد اگر مبلغی باقی بماند، جهیزیه دخترش را کامل می کند یا برای پسرش یک ماشین دست دوم تمیز می‌خرد تا با آن مسافرکشی کند یا شاید هم با همسرش به زیارت بروند و .... تصمیم گرفت اول قیمت سکه را چک کند تا ارزش واقعی پاداشش را بداند. قیمت یک قطعه سکه تمام امامی ۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان.... 🔹پاییز ۱۴۰۲ جای خود را به زمستان می دهد اما خبری از پاداش نیست. سال ۱۴۰۳ فرا می رسد؛ فروردین، اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۳ هم سپری می شود . تابستان می‌آید و می‌رود. حالا دیگر فرهنگیان خسته از سی سال تعلیم و تعلم به فرزندان ایران زمین با برپایی تجمعات آرام خواستار واریز پاداش خدمتشان می‌شوند . بالاخره ۴۰ درصد مبلغ در مهرماه ۱۴۰۳ برای فرهنگیان واریز می‌شود. سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ابراز امیدواری می‌کند که بقیه این مبلغ را هم تا پایان پاییز به حساب فرهنگیان بازنشسته واریز کنند اما افسوس که این امید هم ناامید می شود. شب بلند یلدا به صبح سپید زمستان ۱۴۰۳ گره می‌خورد اما هنوز خبری از باقیمانده پاداش نیست. سوال این است چرا در دیگر دستگاهها پاداش خدمت بازنشستگان پرداخت شده و کسری بودجه تنها شامل حال پاداش فرهنگیان بازنشسته شده است ؟ آیا چنین برخوردهای بی‌مهر و تبعیض آمیزی موجب دلسردی جامعه بزرگ فرهنگی نمی‌شود و تاثیر مستقیمی بر پرروش آینده سازان این مرز و بوم ندارد؟ پرده دوم: دی ماه ۱۴۰۳. قیمت یک قطعه سکه تمام امامی ۵۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان 🔹ارزش پاداش فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ دقیقا نصف شده است حالا دیگر با این مبلغ در کنار عمل همسرش که مدتهاست به تاخیر افتاده و جان او را در مخاطره انداخته است، نه جهیزیه می توان خرید و نه ماشین دست دوم تمیز. چه کسی افت ارزش پاداش فرهنگیان بازنشسته را جبران می‌کند؟/جماران . 📌 اخبار فرهنگیان و استخدام @newsfarhangiann .
. ❥☜ آزمون نوبت اول ریاضی پایـــــه اول ‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿ ❥☜ آزمون نوبت اول ریاضی پایــــه دوم ‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿ ❥☜آزمون نوبت اول ریاضی پایه ســــــوم ‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿ ❥☜آزمون نوبت اول ریاضی پایه چهـــــارم ‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿ ❥☜آزمون نوبت اول ریاضی پایه پنجــــم ‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿ ❥☜ آزمون نوبت اول ریاضی پایه شـشــم ‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿ 🔴 آزمون جدید با پاسخنامه رسید ❌👆🏾گام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🌳قطع درخت 700 ساله بلوط در کرمانشاه 🔹رکنا گزارش داده در اقدامی بی‌سابقه و بحث‌برانگیز، یک درخت بلوط کهن‌سال ۷۰۰ ساله در اسلام آباد کرمانشاه به‌دلیل اجرای پروژه راه‌سازی، از ریشه کنده شد. این تخریب که بدون اطلاع‌رسانی عمومی انجام شده، با موجی از اعتراضات فعالان محیط زیست روبه‌رو شده است. 🔹منتقدان معتقدند این درخت که نماد تاریخی و طبیعی منطقه بوده، قربانی بی‌توجهی به ارزش‌های زیست‌محیطی شده است. آن‌ها تأکید دارند که در بسیاری از کشورهای جهان، مسیر پروژه‌های عمرانی برای حفظ چنین گونه‌های ارزشمندی تغییر داده می‌شود، اما در ایران، رویکرد تخریب و حذف همچنان ادامه دارد. 🔹درختان کهنسال نه‌تنها بخشی از هویت طبیعی یک منطقه هستند، بلکه در تصفیه هوا، کنترل گردوغبار، و ایجاد تعادل اقلیمی نقشی بی‌بدیل دارند. فعالان محیط زیست خواستار تدوین قوانینی سختگیرانه و الزام‌آور برای جلوگیری از تکرار چنین فجایعی هستند. 🔹سازمان منابع طبیعی که مجوز این اقدام را صادر کرده، هنوز توضیحی درباره این تصمیم ارائه نداده است. . 📌 اخبار فرهنگیان و استخدام @newsfarhangiann .
آزمون استخدام وزارت بهداشت باید تا قبل از پایان سال 1403 برگزار شود/ 1404 آزمون بعدی نجاتیان گفت: طبق آخرین اطلاعی که داریم مجوز استخدام حدود 12 هزار کادر پرستاری به اضافه کادر فوریت‌های پزشکی تایید شده و منتظر آن هستیم که این خبر و تاریخ آزمون استخدامی توسط وزارت بهداشت اعلام شود. وی افزود: همچنان پیگیر آن هستیم که آزمون استخدامی حتما تا قبل از پایان سال 1403 برگزار شود، چرا که در سال 1404 باید به تعداد مناسب برای آن سال نیرو جذب شود. امسال جذب پرستار نداشتیم و امیدواریم با این آزمون با تعدادی که اعلام شده است، استخدام پرستاران برای سال 1403 انجام شود. . 📌 اخبار فرهنگیان و استخدام @newsfarhangiann .
ممنوعیت استفاده کارکنان قراردادی از مرخصی بدون حقوق برداشته شد ⚖هیات عمومی دیوان عدالت اداری یک مصوبه سازمان اداری و استخدامی کشور که بر اساس آن استفاده کارمندان قرارداد کار معین از مرخصی بدون حقوق ممنوع شده بود را غیر قانونی دانست و رای به ابطال آن صادر کرد./ ایسنا . 📌 اخبار فرهنگیان و استخدام @newsfarhangiann .
💢 | همکارانی که تایید نهایی در سامانه rtb را انجام ندادند! 🔹هر چه سریعتر نسبت به تایید نهایی مستندات خود در سامانه رتبه بندی (قسمت افراد جامانده) اقدام نمایید، که بعد از این مرحله به هیچ عنوان سامانه باز نخواهد شد که تایید نهایی را بزنید. . ❇️ 👇 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 💢کانال دورهای ضمن خدمت در ایتا 👇🏾👇🏽 https://eitaa.com/ltemss 📌 کانال دورهای ضمن خدمت در روبیکا 👇🏽👇🏾 https://rubika.ir/ltemsss
آقای رئیس‌جمهور! صدای معلمان را بشنوید؛ تحول در آموزش، نیازمند توجه به معیشت و جایگاه آنان 🔹 نقش معلم در جامعه، نقش انبیاست، هر گونه تحول اساسی در جامعه مستلزم متحول شدن نظام آموزشی آن جامعه است و محور اصلی پیشرفت هر نظام آموزشی کیفیت عملکرد معلمان و جایگاه اجتماعی آنان است. 🔹جناب رئیس جمهور بیایید این بار به جای اینکه دست در آموزش آموزگاران دلسوز ببرید کمی در پیچ و خم‌های بودجه و وزارت خانه و اداره کل‌های آموزش و پرورش دنبال تحول بگردید تا شاهد آینده بهتر باشیم. 🔹متأسفانه وضعیت فعلی بیانگر آن است که در اجرای سند تحول باید گفت با اینکه قانون در این زمینه صراحت دارد، گویا این موضوع جز وظایف آموزش و پرورش نیست. 🔹با توجه به وضعیت معیشتی اکثریت اقشار جامعه و عدم تناسب میزان تورم موجود و نیز حداقل سبد معیشت خانواده حتی در شهرهای کوچک با حداقل حقوق دریافتی این سرمایه‌های انسانی جامعه بسیار ناچیز است. . 📌کارگزینی و امور اداری👇🏽👇🏽 🔗 @kargoziniedu .
فوری ثبت نام خودرو ویژه فرهنگیان عزیز به مناسبت 22 بهمن فقط تا 22بهمن اقساط 72ماهه با سود 4% ثبت نام خودرو های پژو پارس سمند ال ایکس پژو ۴۰۵و پژو ۲۰۶ تندر نود پژو ۲۰۷ (ظرفیت محدود) با شرایط جدید و فوق العاده ویژه فرهنگیان اعلام شد. جهت ثبت نام اینترنتی کدملی و پرسنلی خودتون رو وارد کنید مشاهده بخشنامه 👇 https://eitaa.com/joinchat/1921319557C9f5330333b ❌👆🏿
🔸طرح ساماندهی کارکنان دولت تا پایان سال تعیین تکلیف می شود 🔹 رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح ساماندهی استخدامی کارکنان دولت تا پایان سال جاری تعیین تکلیف می شود. 🔹براساس دیدگاهی که مجلس شورای اسلامی دارد و با همکاری دولت و هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصحلت نظام، همه کارکنان دولت که به طور مستقیم یا با واسطه تحت عنوان تامین نیروی انسانی با دولت و دستگاه های مشمول ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه قرار دارند تعیین تکلیف خواهند شد. . 📌کارگزینی و امور اداری👇🏽👇🏽 🔗 @kargoziniedu .
جزئیات فراخوان بیست‌و‌پنجمین پرسش مهر ریاست‌جمهوری/۱۵ بهمن آخرین مهلت ارسال آثار ⬜شیوه‌نامه اجرایی بیست‌و‌پنجمین فراخوان ملی پرسش مهر ریاست‌جمهوری سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با هدف پرورش ر‌وحیه مشارکت‌جویی‌، پر‌س‌شگری و ایجاد روحیه اعتماد به نفس و خودباوری در سطح دانش‌آموزان و فرهنگیان سراسر کشور و مدارس ایرانی خارج از کشور ابلاغ شد. ⬜بیست‌و‌پنجمین دوره پرسش مهر نیز در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با حضور ‌مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در آیین بازگشایی مدارس آغاز شد. ⬜رئیس‌جمهور با مطرح‌کردن این پرسش که «راه وفاق در مدرسه و تأثیر آن در فردای کشور عزیزمان ایران چیست؟» فرآیند برگزاری این برنامه را آغاز کرد. موضوع: راه وفاق در مدرسه و تأثیر آن در فردای کشور عزیزمان ایران چیست؟ ⬜‌پرورش روحیه جست‌وجوگری و پژوهشگری، ‌ترویج و تقویت امر تحقیق و پژوهش در آموزش و پرورش، افزایش روحیه نشاط، شادابی و امید در جامعه و دانش‌آموزان، ایجاد تعامل بین معلمان و دانش‌آموزان، گسترش و تقویت فعالیت‌های گروهی، افزایش خلاقیت و بروز استعدادهای دانش‌آموزان در تولید آثار و تقویت روحیه مشارکت، همدلی و همکاری بین دانش‌آموزان و معلمان از جمله اهداف برگزاری این رویداد است. ⬜‌‌‌دانش‌آموزان دختر و پسر تمام دوره‌های تحصیلی سراسر کشور و مدارس ایرانی خارج از کشور، فرهنگیان و معلمان همه دوره‌های تحصیلی شاغل در وزارت آموزش و پرورش، دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان می‌توانند ‌در این فراخوان... 🖇️متن کامل خبر: https://medu.gov.ir/fa/node/260119 . 📌 اخبار فرهنگیان و استخدام @newsfarhangiann .