🌐 کارت سوخت جایگاهها افزایش یافت
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش:
🔹محدودیتی در سوختگیری خودروها نداریم، با توجه به اینکه کارت سوخت شخصی را در اختیار تمامی مالکان خودروها و موتورسیکلتها قرار دادهایم، کارتی که در جایگاهها برای سوخت گیری وجود دارد کارت اضطراری است.
🔹تعداد کارتهای اضطراری موجود در جایگاهها را افزایش دادهایم تا مردم در سوختگیری با مشکلی مواجه نباشند، اما قطعا باید به سمت استفاده بیشتر از کارت سوخت شخصی پیش برویم.
🌎 @NewsJavan
📸 انتشار برای نخستین بار | سفر محمدعلی رجایی، نخست وزیر وقت و جمعی از وزرا به شهرستان سراوان در سیستان و بلوچستان و بررسی مشکلات مردم در جلسه با مقامات محلی
🌎 @NewsJavan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت تردد در مرز چذابه؛ هماکنون
🌎 @NewsJavan
20.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوال خبرنگار روزنامه جوان از رئیس جمهور
فیلم سوال آقای جعفر برزگر خبرنگار سیاسی روزنامه جوان در نشست خبری رئیس جمهور را مشاهده کنید.
🌎 @NewsJavan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس مرکز ملی کسبوکار: کانون وکلا هم باید به درگاه ملی مجوزها وصل شود.
🌎 @NewsJavan
دسترسی به صفحات روزنامه جوان
🔗 Javann.ir/fa/pb/1/1/3816
چهارشنبه | ٨ شهریور ١۴٠٢ 📆
📥 دریافت تمام صفحات به صورت یکجا
🌎 @NewsJavan
روزنامه جوان
سوال خبرنگار روزنامه جوان از رئیس جمهور فیلم سوال آقای جعفر برزگر خبرنگار سیاسی روزنامه جوان در نشس
#سرمقاله
🌐 چرا این پرسش را از رئیسجمهور پرسیدیم؟!
✍️ غلامرضا صادقیان | سردبیر
پرسش روزنامه جوان از رئیسجمهور به مذاق برخی خوش نیامد و با ادبیات جدلی و تخریبگرانه به تمسخر آن پرداختند. روزنامه جوان از رئیسی پرسید «اصلاحطلبان حتی با معیارهای حداقلی هم حاضر نیستند دستاوردی برای دولت سیزدهم قائل باشند و به سانسور یا تخریب و تمسخر دولت مشغولاند. شما با این رویکرد چگونه کنار میآیید؟»
جالب اینکه هیچ یک از استهزاکنندگان برای رد کردن ادعای روزنامه جوان مدعی نشدند که «نهخیر! اصلاحطلبان رویکرد درست و بهدور از سانسور و تخریب به دولت دارند»، فقط با این اعتبار که باید مقابل رئیسجمهور منتقدانه و طلبکارانه ظاهر شد، به این پرسش حمله کردند. اما چرا این چپروی و روشنفکرمآبی اولاً ناراست است و ثانیاً چرا این روشنفکربازی به قیافه اصلاحطلبان منتقد روزنامه جوان نمیآید؟
۱- یک باور مجعول در عرصه روشنفکری هست که همواره باید مخالف قدرتهای حاکم بود و چپروی کرد تا نشانه روشنفکری و منتقدبودن و مستقلبودن باشد. این عقلاً نارواست. کدام برهان عقلی به ما میگوید حقیقت هیچ گاه در جایگاه حاکمیت یا قدرت دولتی نمینشیند و اگر کسی دنبال حقیقت است، باید همواره منتقد و معترض باشد تا حقیقتجو لقب بگیرد؟ چپ بودن، چه بهمعنای مخالفبودن، چه به مفهوم آن در جریانشناسی سیاسی، لزوماً بهمعنای حقبودن نیست.
روزنامه جوان نیز هیچگاه دولت مستقر فعلی را یکسره بیعیب و بینیاز از نقد ندانسته است، اما به این دولت بیاعتماد هم نبوده است. میتوان از ابتدای دولت فهرست نقدهای روزنامه به دولت و حتی شخص رئیسجمهور را بهدست آورد و با مجموع نقد روزنامههای مدعی به مقایسه گذاشت.
روزنامه جوان به دولت قبل هم نقد داشت و البته اعتماد نداشت یا اعتماد کمتری داشت و این واضح بود، اما میتوان مجموع تیترهای مثبت و حمایتی «جوان» را از دولت قبلی هم بهدست داد تا باز مقایسه شود، نه لزوماً با یکی از روزنامههای اصلاحطلب که با دولت قبل از سر قهر درآمد و هیچ انعکاسی در تیترهای خود از دولت نداشت بلکه با آنها که با دولت تدبیر دوست ماندند. پس چرا اگر «جوان» در مشی سیاسی خود به دولتی اعتماد بیشتری دارد و اتفاقاً درعین این اعتماد نقد هم میکند، این را قربانی پرستیژ چپبودن و مخالفخوانی و «منتقدبودن به هرطریق» کند؟!
➕همکاران رئیسجمهور اصلاحات که به اذعان خاطرات مرحوم هاشمی برای تنظیم پرسشهای یک گفتوگوی فرمایشی با خبرگزاری خودی، در رفتاری فرسایشی با مدیرعامل ایرنا «جنگ اعصاب» بهراه میانداخت، سزاوار است بابت این رسوایی تا آخر عمر سکوت پیشه کنند. بهویژه وقتی سر و کارشان «گفتوگوی با یک رئیسجمهور» است!
👈🏻 متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
🔗 Javann.ir/1182213
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌎 @NewsJavan