فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
+ سقوط آزاد نمایش خانگی! | #ببینید
◽شبکههای نمایش خانگی که با انتشار بیبندباری، ترویج فساد و فحشا و #سبک_زندگی لاکچری و غربی و روابط آزاد بین زن و مرد میخواستند مخاطبین خود را افزایش دهند و کسب درآمد بیشتر کنند، این روزها با سقوط و بیرغبتی مردم مواجه شدهاند.
◽جامعه ایرانی از ولنگاری فرهنگی و غربگرایی به شدت آسیب دیده است و نیاز به فیلمها و سریالهای فاخر فرهنگی و سیاسی و اجتماعی و مروج فرهنگ غنی بومی ایرانی اسلامی دارد.
◽فیلمها و سریالهایی که حریم زن و مرد در آن رعایت شود، حیا و حجاب و کانون خانواده ارزشگذاری شود و سبک زندگی شیرین و جذاب ایرانیان در طول تاریخ گذشته را به تصویر بکشد....
🗒️ | #نمایش_خانگی
+ | @nime_penhan_rasane |
+ | جهاد تبیین و روایت
رهبرانقلاب:
این بزرگوار[حضرتزینبکبری] جهاد تبیین را، جهاد روایت را راه انداخت.
نگذاشت، فرصت نداد که روایت دشمن از حادثه غلبه پیدا کند. کاری کرد که روایت او بر افکار عمومی غلبه پیدا کند.
🗒 |#جنگ_روایتها
+ | @nime_penhan_rasane |
+ سیر مطالعاتی سواد رسانه ای (مرحله مقدماتی)
🗒️|#پیشنهاد_مطالعه
+ | @nime_penhan_rasane |
➕نتفلیکس در ایران ۹ میلیون کاربر دارد؟
🔺امروز نتفلیکس کمپانی آمریکایی یکی از این غولهای جهانی تولید فیلم و سریال با مخاطب بالفعل بالاتر از ۲۰۰ میلیون نفر نه تنها پیشتاز عرصه سرگرمی است که میتواند امپراطوری خود را فراتر از مرزهای جغرافیایی پیش ببرد و با نمایندگی خود در کشورهای مختلف به سریال سازی در نقاط مختلف دنیا اقدام میکند
🔺تا آنجا که یک سریال کرهای که به گفته بسیاری از منتقدان از استانداردهای پایین فیلمسازی برخوردار است توانست رکورددار محصولات این سرویس شود و به مخاطبی بالاتر از صد میلیون دست پیدا کند.
🔺سرویسی که به استناد دادههای ساترا در خود ایران و از طریق محاسبه از دو بستر ایرانی ِ عرضه اپلیکیشنها و نرمافزارها حدود ۹ میلیون «نصب فعال» داشته است .
🔺 البته به گفته ساترا به دلیل اینکه این سرویس در ایران فیلتر است استفاده از آن به وی پی ان نیاز دارد که از ۲ طریق «خرید اکانت اختصاصی» و «خرید اکانت اشتراکی بین ۵ نفر» نیز اشتراک سرویس نتفلیکس خریداری میشود./ مهر
+ | @nime_penhan_rasane |
سنجش میزان سواد رسانهای
➕هرگاه خواستید میزان دانش خود از رسانه را بسنجید به این ۷ سوال پاسخ دهید.
1️⃣.آیا می دانید تفاوت یک رخداد واقعی و یک رخداد رسانه ای چیست؟
2️⃣. آیا می توانید توضیح بدهید که رسانه ها چگونه اطلاعات را به صورت نامحسوس دستکاری می کنند؟
3️⃣.آیا مغالطات رایجی که رسانه ها به کار می برند را می شناسید؟
4️⃣. آیا می توانید قسمتی از داستان که کتمان میشود را کشف کنيد؟
5️⃣. آیا می توانید توضیح دهید چگونه رسانه ها، با تکنیک هایی مانند زاویه دوربین، ترفندهای نورپردازی، موسیقی و ... می توانند تصویر ما را از یک شخصیت/رخداد دستکاری کنند و عواطف ما را از تنفر به عشق و یا برعکس تغییر دهند؟
6️⃣.آیا می توانید توضیح دهید که چرا آدم ها، برداشت های کاملا متفاوت از یک پیام رسانه ای می کنند؟
7️⃣.برای انتشار/بازنشر/فوروارد کردن مطلبی که خودم تهیه نکرده ام، چه نکاتی را باید برای رعایت مالکیت معنوی و اخلاق حرفه ای رعایت کنم؟
🔻اگر بیش از ۳ پاسخ به این پرسش ها منفی باشد باید در امر بالا بردن سطح سواد رسانه ای تان بیشتر تلاش کرده و در این خصوص بیشتر مطالعه کنید.
📝 | «ص.ابراهیمی»
+ | @nime_penhan_rasane |
➕تعريف فضایمجازی و شبکهاجتماعی
🔺محققین برای فضای مجازی تعاریف مختلفی ذکر کرده اند ولی بهترین تعریف را میتوان تعریف زیر دانست :
🔷 "فضای مجازی عبارت است از محیطی که در آن برقراری ارتباطات ، رویت و انتقال اطلاعات ( بصورت غیر قابل لمس و با اشغال اندکی از محیط قابل لمس ) در ساختارها و قالبهایی به عنوان خدمات به انسانها ، طراحی و کنترل میشود" .
🔷 حال که تعریف فضای مجازی مشخص شد ، باید دانست که فضای مجازی ارکان متفاوتی دارد که یکی از آنها شبکه های ارتباطی هستند و شبکه اجتماعی خود زیر مجموعه ای از شبکههای ارتباطی است .
🛑 تعریف شبکه اجتماعی ؛
عبارت است از بستری مبتنی بر فناوری که زمینه ارتباط ، تعامل و گردهمایی برای تولید و مصرف محتوا را در فضای مجازی فراهم میکنند .
🔷 در واقع شبکه اجتماعی تنها بخش کوچکی از شبکههای ارتباطی است ،
🔷 در حال حاضر شش نوع شبکه اجتماعی معروف در جهان وجود دارد:
🔸شبکه های اجتماعی متن محور ،
🔸 فیلم محور ،
🔸تصویر محور ،
🔸 موضوع محور ،
🔸مخاطب محور ،
🔸 خدمات محور .
🔻 اینستاگرام در واقع شبکه اجتماعی عکس محور است ؛
یعنی فعالیت کاربران در این شبکه اجتماعی کاربران حول محور عکس است و بیش از هر چیز از این ابزار برای انتقال افکار خود بهره میبرند .
‼️به این نکته نیز باید دقت کرد که در حال حاضر اینستاگرام شبکه اجتماعی محبوبی در بین ایرانیان است به طوری که در سال 1399 تعداد کاربران اینستاگرام در ایران را 47 میلیون کاربر تخمین زدهاند ،
🔷 و هم چنین مدیر اینستاگرام شخصی صهیونیست و یهودی به اسم آدام موسری است که تابعیت اسرائیل را نیز دارد
🔺این یعنی شخصی یهودی بر اذهان بسیاری از ایرانیان نفوذ دارد و به همین دلیل است که این شبکه اجتماعی جهت بررسی انتخاب شده است!
📝 | حجت الاسلام عجمی
+ | @nime_penhan_rasane |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
➕ اظهارات مستند استاد دانشگاه ملی استرالیا در بیبیسی
📌حافظه تاریخی ایرانیان سبب شده که آنها هرگز به غرب اعتماد نداشته باشند؛ استراتژی قدرتمند ایرانیان باعث فرار آمریکاییها از منطقه شد!
🔹 "علم صالح" استاد روابط بین الملل در دانشگاه ملی استرالیا:
🔺ایران در 300 سال اخیر و تا دوره پهلوی هرگز ثبات و استقلال سیاسی و همچنین بازدارندگی دفاعی نداشته است اما "رهبر جمهوری اسلامی" با تمرکز بر سیاستهای واقعگرایانه توانست قدرت نظامی پایدار ایجاد کند.
🔺ایران به هدفش یعنی حذف آمریکا (دشمن تاریخی ایران و ملل منطقه) از معادلات منطقه رسیده است.
+ | @nime_penhan_rasane |
+ جنگ روایتها به زبان ساده
◽نقل است که در سنتر پارک نیویورک سگی به کودکی حمله میکند، مردی که شاهد حادثه بود برای نجات کودک خود را به روی سگ میاندازد و او را خفه میکند ...
◽خبرنگار نیویورک تایمز که ماجرا را از نزدیک میبیند به مرد میگوید: فردا تیتر اول نیویورک تایمز این است: "مرد شجاع نیویورکی جان پسری را نجات داد". مرد در جواب خبرنگار میگوید: "من نیویورکی نیستم"
◽خبرنگار میگوید پس تیتر میزنیم: "آمریکایی قهرمان جان پسری را نجات داد". مرد میگوید: "ولی من آمریکایی نیستم، پاکستانیام".
◽فردا تیتر نیویورک تایمز اینچنین شد:
"یک مسلمان متعصب سگی را در سنتر پارک خفه کرد!! اف بی آی احتمال میدهد القاعده در این جنایت دخیل باشد".
◽پ ن:
۱. رهبر حکیم انقلاب: اگر شما حقایق جامعه خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را روایت نکنید دشمن روایت میکند... هرجور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
۲. اندیشکده رند: در جنگهای فردا کسی برنده نیست که بزرگترین بمبها را دارد، بلکه کسی پیروز است که بهترین روایت را دارد.
🗒 |#جنگ_روایت_ها
+ | @nime_penhan_rasane |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
+ رسانهها و ماجرای اقناع
◽روشها و فنونی که رسانهها برای قانع کردن مخاطب و رسیدن به هدف نهایی خود به کار میبرند را فنون اقناع میگویند.
◽ حال اگر شما بدانید که رسانهها چطور و با چه روشی سعی میکنند پیامهایشان را بفرستند تا بتوانند شما را قانع کنند، قطعاً با چشمان بازتری در مقابل آن ها تصمیم می گیرید.
🗒 | #فنون_اقناع
+ | @nime_penhan_rasane |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
+ محرمانه نداریم!
◽این نکته را رهبر انقلاب درباره شفافیت مذاکرات در زمان مذاکرات برجام گفتند که ما چیز محرمانه نداریم و مسئولین باید جزئیات مذاکرات را به مردم و نخبگان بگویند. این مصداق همدلی با مردم است.
◽روشن است که منطقِ محرمانه بودن برخی مسائل، "پنهان ماندن از دشمنان ملت" است نه از خود ملت. اما مذاکرات که متن و ابعاد و محتوایش روزانه برای آمریکا و اسرائیل و انگلیس ارسال میشود. پس چرا محرمانه؟!
◽برخی حامیان دولت رئیسی فکر میکنند باید چشمانمان را ببندیم و کورکورانه اعتماد کنیم تا مذاکره کنندهها بروند توافق کنند و برگردند! برای این عزیزان فرمان رهبری درباره شفافیت مذاکرات فقط مخصوص ظریف و عراقچی است و نباید از عبداللهیان و باقری بخواهیم که شفافسازی کنند!
◽دیدگاه غالب اصولگرایان همان دیدگاه دولت روحانی است که آقاجون کشور نیاز دارد به برجام! آنان نتوانستند ما میتوانیم!
◽خیلی صریح میگویم اگر هدفتان احیای همان برجامی است که ۶ سال به بانیانش فحش و ناسزا دادید، آن پدران و مادرانِ نوزاد ناقصالخلقه برجام به شما ناپدریها خیلی اولیتر هستند! آن همه روشنگری رهبری که "اقتصاد کشور باید تکیه به داخل باشد و به مذاکرات بدبین هستم و نتیجه نخواهید گرفت"، خواندن یاسین به گوش خر بود؟! چرا متوجه نیستید؟ چرا فکر میکنید آنها نتوانستند و ما میتوانیم؟ چرا شفاف نمیگویید چرا دوربینها باید در سایت هستهای کرج نصب شود؟ در ازای چه چیزی؟
🗒 | #شفافیت
+ | @nime_penhan_rasane |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
+ سواد رسانه در جنگ نرم
◽قدرت رسانه به اندازه ای زیاد است که توانسته در دو دهه اخیر بدون نزاع شدید حکومتهایی را در جهان تغییر دهد، رسانهها میتوانند با رهبری افکار عمومی نقش فعالی در جنبشهای مردمی داشته باشند.
🗒| #فضای_مجازی | #سواد_رسانه_ای
+ | @nime_penhan_rasane |
+ چگونه در رسانههای اجتماعی پیشتاز باشیم؟
◽ اقتصاد تولید محتوا، هزاران کارآفرین در رسانههای اجتماعی به وجود آورده است که هرکدام دارای مخاطبان فراوان میلیونی هستند و این تعداد، بیشتر از بسیاری شرکتهای رسانهای است.
◽ آنچه پلتفرم های اجتماعی را متمایز می کند، ویژگی های آنها نیست، بلکه ارزش ها و جوامع آنهاست. عاملی که باعث محبوبیت و مطرح شدن کسی در یک پلتفرم شده، ضامن موفق بودن او در دیگر رسانههای اجتماعی نیست. بهعنوانمثال: مستر بین، یک شخصیت تخیلی کمدی انگلیسی، چهارمین صفحه محبوب در فیسبوک با 129 میلیون دنبال کننده است درحالیکه او فقط 215000 دنبال کننده در توییتر دارد.
◽بر اساس تجزیهوتحلیل وبسایت Axios از 50 اکانت برتر دنیا که بیشترین دنبال کننده را در هر پلتفرم دارند، TikTok منحصربهفرد است. اگرچه ممکن است این پلتفرم دارای کابرانی با دنبال کنندگان میلیونی باشند ولی تنها کمتر از نیمی از این تعداد دنبالکننده در توییتر، اینستاگرام، یوتیوب و فیسبوک نیز آنها را دنبال می کنند.
◽ بر اساس بررسی 50 اکانت با بیشترین کاربر و دنبالکننده در هر پلتفرم توسط Axios، شخصیت هر پلتفرم شناسایی شد:
◽ تیک تاک:
بر اساس سیاست کاری خود به جای شرکت های بزرگ تولید کننده سرگرمی، از کاربرانی که به صورت انفرادی در این پلتفرم فعالیت می کنند حمایت می کند.
◽ یوتیوب:
اکانت های برتر موسیقی و سرگرمیهای بزرگ در این پلتفرم فعالیت دارند که اغلب بینالمللی هستند.
◽ فیس بوک:
کاربران را تشویق میکند تا هر نوع صفحهای را لایک کنند، خواه محتوا تولید کند یا نه. 4 اکانت از بین 21 اکانت برتر فیسبوک متعلق به سازمانهای خبری چین هست درحالیکه حسابهای چینی در فهرست 50 برتر هیچیک از پلتفرمهای دیگر دیده نمیشوند.
◽ اینستاگرام:
جایی برای دیده شدن در اندازه یک فرد مطرح و مشهور است. در اینستاگرام فرصتی برای نشان دادن سبک زندگی و سلیقه اشخاص وجود دارد. تعداد دنبال کننده در اینستاگرام از هر پلتفرم دیگری بیشتر است.
◽ توییتر:
این پلتفرم تا حدی شبیه به اینستاگرام است با این تفاوت که افراد به خاطر ایدههایشان شناخته میشوند. توییتر تنها پلتفرمی است که سیاستمداران و رهبران تجاری بیشترین فعالیت را در آن دارند.
◻ شِمای کلی:
بااینکه این پلتفرمها در برخی موارد باهم همپوشانی دارند اما در عملکرد بسیار متفاوت هستند.
◽ بازیگران و ستارگان ورزشی در فیسبوک و اینستاگرام میدرخشند و موسیقیدانان بهطور طبیعی در یوتیوب و تیکتاک بهتر عمل میکنند.
◽بهطورکلی، بررسی 50 اکانت برتر در پنج پلتفرم مشخص کرد نزدیک به نیمی از اکانتها (123 مورد) از آمریکا بودند. بعد از آن، هند با 29، انگلیس با 12، کره جنوبی با 9 و کانادا و اسپانیا هرکدام با 8 اکانت در ردههای بعدی قرار داشتند.
🗒 |#شبکه_های_اجتماعی
+ | @nime_penhan_rasane |
+قدرتهای برتر سایبری جهان
در این نمودار نام ۳۰ کشور آمده است که قدرت سایبری، تهاجمی و تدافعی جهان را نشان میدهد.
ستون اول نشانگر «قدرت سایبری» جهان است: امریکا، چین، انگلیس، روسیه، هلند، فرانسه، آلمان کانادا، ژاپن و استرالیا به ترتیب ۱۰ کشور برتر قدرت سایبری جهان هستند.
ستون دوم ۱۰ قدرت اول «سایبری تهاجمی» جهان است: امریکا، انگلیس، روسیه، چین، اسپانیا، آلمان، ایران، هلند و فرانسه
ستون سوم نیز ۱۰ قدرت برتر «سایبری دفاعی» را نشان میدهد: چین، فرانسه، هلند، امریکا، کانادا، ژاپن، سوئد، انگلیس، سوئیس و آلمان
ایران با اینکه در فهرست برترینهای قدرت تهاجمی جهان قرار دارد، در سالهای اخیر چندین بار مورد حمله سایبری قرار گرفتهاست.
#قدرت_سایبری
+ | @nime_penhan_rasane |
+ چگونه کودکان خود را در فضای مجازی مراقبت کنیم؟
🗒#کودک
+ | @nime_penhan_rasane |
➕ ویژگیهای زندگی رسانه ای کودکان
🗒#اینفوگرافیک
+ | @nime_penhan_rasane |
➕خطر اینستاگرامگردی برای کودکان❗️
◻️با وجود اینکه یوتیوب بخش جداگانهای برای کودکان راهاندازی کرده و اینستاگرام هم میگه فقط افراد بالای ۱۳ سال میتونن از خدماتش استفاده کنن، طبق آمارها ۴۰٪ از کودکان ۹ تا ۱۲ ساله آمریکایی، اینستاگرام و ۷۸٪ یوتیوب رو چک میکنن...
◻️ یک مطالعه در سال ۲۰۲۰ نشون میده که در ۹۵٪ ویدئوهای مخصوص کودکان تبلیغ نمایش داده میشه و یک پنجم این تبلیغات مناسب کودکان نیست.
◻️در این مطالعه پژوهشگران پروفایلهای فیک با سن ۱۴ و ۱۵ ساختن؛ نتیجه عجیب بودبا لایک کردن عکسها، اینستاگرام اکانتها و عکسهای برهنهتری به اونها نشون میداد و بعد از اون هم از افراد غریبه پیامهایی حاوی لینک پورنوگرافی دریافت کردن.
◻️افشاگر معرف فیسبوک میگه: دختران نوجوان اینستاگرامگردی میکنن، از خودشون بدشون میاد و افسرده میشن و دوباره اینستاگرام گردی میکنن. چرخهای از فیدبک افسرده کننده و ادامه گشت و گذار در اینستاگرام...
🗒️#اینستاگرام
+ | @nime_penhan_rasane |
➕ دستکاری تصاویر با فتوشاپ برای قهرمانسازی از یک قاتل!
🗒#تفکر_انتقادی
+ | @nime_penhan_rasane |
+چرا شبکههای خارجی برای ما برنامه میسازند؟
◻️دشمنان تمام تلاش خود را می کنند تا افکار عمومی ایران را به خود جلب کنند و در این مسیر هزینه های هنگفتی را متحمل می شوند. آنها می خواهند غرایز ایرانیان را در دست بگیرند.
🗒️#فضای_مجازی
+ | @nime_penhan_rasane |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
+ اخبار وارونه BBC و رسانههای معاند از رزمایش پیامبر اعظم (ص)
◽رسانههاى خودفروخته مانند BBC، من و تو و ایراناینترنشنال قصد داشتند در آستانه دور جدید مذاکرات وین با انتشار اخبار کذب، رزمایش دفاعى سپاه را تحتالشاع قرار دهند.
◽این رزمایش فرهنگى، مردمى و نظامى در حالى برگزار شد که طى هفتههاى گذشته رژیم غاصب صهیونیستى به پشتوانه اربابش آمریکاى تروریست، بیش از پیش براى کشورمان خطونشان مىکشید و نتیجه آن نیز خاموشى عربدهها و تهدیدات این رژیم کودککش بود.
🗒 | #رزمایش
+ | @nime_penhan_rasane |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
+ بدعهدیهای اروپا و آمریکا در قراردادهای بینالمللی مقابل ایران
◽️جنتلمنهای فکل کراواتی را بشناسید...
🗒 |#قرارداد_های_بین_المللی
+ | @nime_penhan_rasane |
➕همچنان پخش ويدئو با ٤٩٪ و شبكه های اجتماعی با ١٩٪ و با مجموع ٦٨٪ از كل ترافيك موبايل، بالاترين سهم گيری از ترافيك موبايل را در سال ٢٠٢١ به خود اختصاص داده اند.
🗒| #اینفوگرافیک
+ | @nime_penhan_rasane |
➕گفتوگوی سردار محمداسماعیل کوثری با انصاف نیوز در ماجرای فاجعه بنزینی آبان ۹۸
◻️سردار کوثری: آقای سلامی روز یکشنبه که در دبیرخانه شورای امنیت ملی جلسه بود، بعد از جلسه به من زنگ زد و گفت اینها به نتیجه رسیدهاند که شب جمعه همه باید آماده باشند که این طرح پیاده شود. ما اقدامات خود را آغاز کردیم. بعد آقای روحانی میگوید که «من اصلا مطلع نبودم!»
⭕️هر چه میگذرد حقیقت آشکار میشود.
🗒| #آبان_98 | #بنزین
+ | @nime_penhan_rasane |
➕با مطالعه این بروشور در مدت کوتاهی سواد رسانه خود را افزایش دهید
🗒#سواد_رسانه_ای
+ | @nime_penhan_rasane |
➕مهارت های روزنامهنگاری دیجیتال
🗒️#اینفوگرافیک
+ | @nime_penhan_rasane |
➕مرداک خواستار نابودی بی بی سی است!
◽️خواهر نخست وزیر انگلیس میگوید رابرت مرداک به بوریس جانسون گفت باید از شر بی بی سی خلاص شد.
◽️راشل جانسون مدعی شد مرداک {امپراتور یهودی رسانهای} خواستار حذف بی بی سی شده است.
◽️ خواهر 56 ساله نخست وزیر که مجری ایستگاه رادیویی LBC است در رویدادی درباره آینده بی بی سی و رقابت با سرویسهای استریم میگفت و اینکه یک مبارزه فزاینده در پیش روی جامعه رسانهای انگلیس وجود دارد و بخشی از فشارها از جانب فردی مانند مرداک 90 ساله وارد شد که ادعا میکرد بی بی سی تهدیدی برای رقابت در میان جامعه رسانهای انگلیس است.
◽️ وی گفت مرداک در حالی که بچه {کوچک}جانسون، ویلفرد را در خانه آبا و اجدادی آنها در چکرز، بالا پایین میانداخته خواستار حذف بی بی سی شد.
🗒| #رابرت_مرداک
+ | @nime_penhan_rasane |
➕دنبال کردن اخبار بد کرونا، سلامت روان را تهدید میکند!
◽️شما تنها کسی نیستید که از اینهمه #خبر_بد دچار اضطراب شد. تحقیقات نشان داده که مردم تمایل به جستجوی اطلاعات در زمانهای متزلزل و نامطمئن دارند، اینیک راه طبیعی برای مقابله با بیاطلاعی است؛ اما آیا جستجوی مداوم اطلاعات در شبکههای اجتماعی که آن را «جستجوی اخبار ناگوار» (doomscrolling) مینامند، در دوران همهگیری یا هر زمان دیگری مفید است؟
◽️تحقیقات در مورد تأثیر #اخبار_بد بر خلقوخوی مخاطبان بهطورکلی نشان میدهد که قرار گرفتن در معرض اخبار منفی کووید احتمالاً برای «سلامت احساسی» ما مضر است. درواقع شواهد اولیه، تأثیر اخبار کووید بر ناراحتیهای روانی را نشان داده است.
◽️به شما پیشنهاد نمیکنیم که از همه #اخبار_و_محتوای_منفی دوریکنید. ما باید بدانیم در جهان چه میگذرد، اما در نظر داشته باشید دنبال کردن اخبار نگرانکننده در سراسر دنیا اغلب تأثیری برای بهبود سلامت جسمی شما و یا دوری کردن از خطر جدی نمیشود اما میتواند سلامت روان شما را عمیقاً تحت تأثیر قرار دهد.
🗒 |#کرونا
+ | @nime_penhan_rasane |
➕روشهای علاقهمندکردن کودکان به مطالعه
◽️یکی از بهترین راهکارها برای ترغیب کودکان به مطالعه این است که کودکان، خواندن را خیلی زود و در سالهای آغازین زندگی شروع کنند. این روش میتواند مطالعه را به عادتی پایدار در زندگی کودک بدل کند پیش ازآنکه برنامههای فشرده روزانه بهانهای برای کتابنخواندن به شمار آید. به یاد داشته باشید که شما بزرگترین الگوی فرزند خود هستید وقتی فرزندان میبینند که مطالعه یکی از سرگرمیهای اصلی والدینشان است. آنها نیز ناخودآگاه با این ذهنیت بزرگ میشوند که خواندن کتاب فعالیتی باارزش در سنین بزرگسالی است.
🔗 در این مطلب به چهار راهکار برای علاقهمندکردن کودکان به مطالعه اشاره شده است.
🗒 | #کودکان
+ | @nime_penhan_rasane |
+دو نکته حیاتی درباره جنگ روایتها چیست؟
◽ اولین چیزی که با شنیدن جنگ روایت ها به ذهن می رسد، موضوع مهم تولید محتوا و تبیین صحیح مسائل و موضوعات گوناگون اجتماعی، تاریخی، فرهنگی، اقتصادی و ... برای مردم است.
◽یعنی در نگاه اول، اینگونه بر می آید که دشمن روایت می کند و ما هم روایت می کنیم و آنگاه ما باید سعی کنیم با ورود به موقع و بهره گیری از مستندات و استدلال قوی، روایت دشمن را کنار بزنیم.
اگر جنگ روایت ها را از این زوایه بنگریم، هر چند غلط نیست اما تمام ماجرا هم نیست!
◽ توضیح اینکه، اساساً محتوا را نمی توان جدای از پلتفرم های رسانه ای دید. پلتفرم های رسانه ای به دلیل سیاست حاکم بر آنها، قطعاً بر نوع روایت ها، تولید محتوا و مقدار ضریب دادن به محتوا مؤثر هستند.
این نکته از آن جهت مهم است که عده ای گمان می کنند که مثلاً در فضای اینستاگرام یا توییتر و فیسبوک، یک زمینِ برابر برای تولید محتوا وجود دارد و فقط یک چیز در آن کم است و آن هم تولید محتوا!
◽ در اینکه قابلیت تولید محتوا در همه شبکه های شبکه ای اجتماعی وجود دارد، در آن شکی نیست، اما موضوع اصلی، نحوه برخورد صاحبان پلتفرم ها با روایت ها و نقش آنها در حذف یا جلوگیری از ضریب دهی به برخی محتواست.
◽ اما نکته دوم که درباره جنگ روایت ها باید به آن اشاره کرد، مدیریت میدانی روایت هاست. توضیح اینکه به دلیل شرایط و امکانات موجود در عصرما، گاهی اوقات برخی روایت های غلط انداز و مغرضانه، مانند ویروس های مهلک، در مدت زمان اندک به ذهن همه مردم حمله کرده و آرامش روانی جامعه را از بین می برد و گاهی اوقات نیز بحران ها و آسیب های قابل توجه به همراه دارد و ممکن است حتی به فروپاشی یک کشور نیز منجر شود.
◽ باید توجه کرد که گاهی اوقات در جنگ روایت ها باید در مقابل روایت غلط، روایت صحیح و مستند ارائه دهیم و یا مانند یک درمانگر وارد می شویم و با روایت خود، روایت غلط را اصلاح یا از بین ببریم، اما گاهی هم نیاز است تا اقدامات پیشگرانه انجام دهیم. یعنی اصلاً نگذاریم برخی روایت های خاص مانند عفونت به جان مردم بنشیند.
◽ این موضوع در فضای مجازی بسیار مهم است. از همین رو مقام معظم رهبری در سال 96 و در دیدار با مسئولان نظام فرمودند: «امروز بهمنی از گزارههای درست و نادرست دارد روی سر مراجعین اینترنت ما فرود میآید؛ اطلاعات غلط، اطلاعات نادرست، اطلاعات مضر، شِبه اطلاعات -بعضی چیزها اطّلاعات واقعی نیست، اطلاعنمایی است- خب اینها دارد مثل یک بهمنی فرود میآید؛ ما چرا باید اجازه بدهیم این اتفاق بیفتد؟ ما چرا باید اجازه بدهیم آن چیزهایی که برخلاف ارزشهای ما است، برخلاف آن اصول مسلمهی ما است، برخلاف همان اجزا و عناصر اصلی هویت ملی ما است، به وسیلهی کسانی که بدخواه ما هستند، در داخل کشور توسعه پیدا کند؟ نه. کاری کنید که از منافع و سودها و بهرههای فضای مجازی همه بتوانند استفاده کنند، سرعت اینترنت را افزایش هم بدهید -این کارهایی که باید انجام بگیرد، انجام بگیرد- اما در آن چیزهایی که به ضرر کشور شما، به ضرر جوان شما و به ضرر افکار عمومی شما نیست؛ این چیز خیلی مهمی است».
🗒️#جنگ_روایت_ها
+ | @nime_penhan_rasane |
+ واکنش رهبر انقلاب به حذف اسم و عکس سردار سلیمانی در شبکههای اجتماعی
◽برخورد حذفی مستکبران با شهید سلیمانی در فضای مجازی نشانه ترس آنها حتی از اسم شهید و واهمهشان از رواج و تکثیر آن الگوی گرانسنگ است.
◽ در دنیای امروز، فضای مجازی زیر کلید مستکبران است و این واقعیت باید مسئولان فضای مجازی کشور را هوشیار کند تا بهنحوی عمل کنند که دشمن نتواند به هر شکل و هر جا که اراده کرد، در فضای مجازی برخورد کند.
🗒️#قاسم_سلیمانی
+ | @nime_penhan_rasane |