22.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گیرم که تا دندون مسلح شن
میچربه زور غیرت و ایمان
اونور تموم کافرا، این ور
#جمهوری_اسلامی_ایران
🌸مشاهدات یک دانشجوی ایرانی🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance
شعار ملی جمهوری فرانسه
آزادی، برابری، برادری
امروز چهارده ژوئیه، روز جمهوری شدن کشور فرانسه و خلاصی از سیستم سلطنت است. که این روز را با شعار آزادی، برابری و برادری جشن می گیرند و تعطیل رسمی است.
داشتم به شعار ملی فرانسه فکر می کردم.
آزادی از چی؟برابری با چی؟برادری با کی؟
اعلامیهٔ حقوق بشر و شهروندی ۱۷۸۹ فرانسه:
آزادی: انجام هر عملی را گویند، بدون آزار رسانیدن به دیگری. انجام حقوق طبیعی هیچکس به هیچ وجه نمیتواند محدود شود، مگر هنگامیکه با حقوق افراد دیگر جامعه تعارض پیدا کند.محدودیت مذکور فقط توسط قانون مشخص میگردد.» (یعنی در صورت عدم تصریح نص قانون، هیچ محدودیتی وجود نخواهد داشت).
برابری: این کلمه معرف اصل «قانون یکسان برای همه» میباشد.بر اساس مفهوم برابری، تبعیضات نوعی و نژادی برانداخته میشوند و ارزش هر شخص به اندازهٔ نفعی خواهد بود که از او به جامعه میرسد.
برادری: در صدر منشور حقوق و وظایف شهروندی اینچنین آمدهاست : «بر دیگران عملی را انجام ندهید که نمیخواهید دیگران آن را بر شما انجام دهند و با دیگران همانطور رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار شود». براساس اصول جمهوری فرانسه: «برادری یعنی در کنار هم بودن.چه فرانسوی باشیم چه نباشیم.
دیروز دوستم گفت، ارشد (به زبان اینجا: مستر) قبول شده است. اما دانشگاه ایمیل زده است که دانشجویان خارجی باید بدانند که نمی توانند با حجاب در این دانشگاه ادامه تحصیل دهند. در ناراحتی و شوک بود و مانده بود چه کند.
میخواستم موضوع برای دکتری انتخاب کنم، و با چند نفر مشورت می کردم که چه موضوعی را انتخاب کنم. از آنجا که رشته تحصیلی ام در حوزه آموزش پرورش است. بهم گفتند موضوع ات، موضوعی نباشد که نیاز به جمع آوری داده از مدرسه باشد، چرا که با حجاب اجازه ورود به مدرسه را نداری...
دوستی فرانسوی الاصل که مسلمان شده بود و خیلی با اعتقاد حجابش را رعایت می کرد، برای حضور در سر کار مجبور بود حجابش را بردارد، چون این اجازه را به اون نمی دادند که در کشور خودش آزاد باشد (که چه دینی داشته باشد و چه عقیده ای را دنبال کند یا حتی چه بپوشد) حس برابری با سایرین بکند و احساس برادری نسبت به او داشته باشند.
و... ( این سه نقطه موارد دیگری است که روزی خواهم گفت)
حالا دوست دارم یک فرانسوی صادق را بیابم و از او بپرسم، این شعار برای آنها چه معنایی دارد و شامل چه می شود؟
آزادی از چی شعار شماست؟
برابری چه مواردی را شامل می شود؟
برادری بین چه کسانی منظور نظر است؟
پ.ن: تصویر زیر یکی از نقاشی های معروف به تصویر کشیدن انقلاب مردم فرانسه است.
🌸مشاهدات، تجارب و یادداشت های یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance
📣این پیام را جهانی کنید!
مسلمانان و مومنان خون گرم ایران اسلامی ما، شیعیان مهربان، بزرگترین حرمی که بعد از حرم ائمه معصومین احترام می گذارند، حرم یک "دختر خانم" است.
🔹یادداشت یک دختر خانم بعد از دیدار حرم حضرت معصومه سلام الله علیها:
"من وقتی آمدم حرم حضرت معصومه و یک دفعه توجهم جلب شد به اینکه بزرگترین امام زاده ای که ما در ایران داریم از نظر صحن و سرا حرم و محترم بودن، حضرت معصومه سلام الله علیها است و علمای خیلی بزرگ در مقابل ایشان متواضعانه زانو می زنند و حضرت معصومه "یک دختر" هستند. من وقتی این احترامی که اسلام، علمای اسلام برای یک دختر قائل شده اند، دیدم نگاهم نسبت به دین اسلام تغییر کرد. تا حالا زیاد برای دینداری احترام و ارزش قائل نبودم اما اینکه دیدم در اسلام واقعا زن و مرد وجود نداره و اگر حتی یک دختری فرد با تقوایی باشه باسواد باشه با علم و معرفت و معنویت باشه تمام جهان اسلام در مقابل او تواضع می کنند."
✨اصلا مردم جهان این را بدانند. که کسی نگوید ما در غرب احترام به زن می گذاریم . مسلمانان احترام به زن نمی گذارند!
مراجع عظام تقلید، عرفای بزرگوار مثل ایت الله بهجت، مقید بودند هر روز به محضر ایشان برسند، زیارتنامه بخوانند و سلام به ایشان بدهند.
یک دختر از دنیا رفته مزار نورانی او محل توجه و عنایت اولیای خداست.
خدا رو شکر می کنیم که یک همچین دین بدون تبعیضی داریم.
اصلا در دین ما مرد و زن، کوچک و بزرگ ندارد!
واقعا حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها به تنهایی برای جهانیان خیلی پیام دارد...
🎇میلاد حضرت معصومه، دختر بزرگوار هفتمین امامم، خواهر امام رضای رئوفم، پر نور و پر برکت.
🌸مشاهدات، تجارب و یادداشت های یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance
اصل صوت👇
قهرمانی🏅🏆⚽️در جهان
از قدوم مبارک ما☺️ فرانسه بعد از بیست سال، دوباره قهرمان جهان در فوتبال شد.
در میدان شهر جمعیتی نزدیک به چهل هزار نفر برای دیدن بازی جمع شده بودند.
مردم پر از هیجان و اضطراب و نشاط بودند.
مادرها حتی کودکان خردسال خود را هم آورده بودند.
همه نمادی از پرچم و رنگهایش 🇫🇷 را با خود به همراه داشتند.
و الان که دو ساعتی از پایان بازی می گذرد صدای بوق ممتد ماشین ها و فریاد شادی کردن مردم به گوش میرسد.
یک عکس از تجمع مردم گرفتم که در ضمیمه می بینید.
یک فیلم هم از لحظه گل پنالتی... که در ادامه خواهد آمد.
یک گزارش خارج از گود هم در آینده😊
🌸مشاهدات، تجارب و یادداشت های یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance
غربی ها دروغ نمی گویند...
یکی از معضلاتم در بحث با برخی از افراد در ایران این مساله بود که کشور ما اسم اسلام رویش هست و همه دروغ می گویند، اما این خارجی ها این غربی ها دین درست درمانی ندارند اما اصلا اهل دروغ گفتن نیستند... و من همیشه با خودم فکر می کردم بر اساس کدام اصل می شود انسان دروغ نگوید وقتی احساس کند اینجا دروغ باعث می شود منافعش پیش رود...
با همه ی حسن نیتی که این دوستان برایم ساخته بودند به اینجا سفر کردم اما متاسفانه هر دم از این باغ بری می رسد...
دیروز داشتم یک فیلم ویدئویی در خصوص رشته ام که مصاحبه ای از یک استاد دانشگاه در رشته ی علوم تربیتی بود نگاه می کردم، همان اول داشت توضیح می داد که وضعیت آموزش در جهان به چه شکل بوده است و دموکراسی نقش مهمی دارد و... که گفت: مثلا برخی کشورها مثل ایران خمینی... آن زمان تحت حکومت توتالیتاریسم (سبک حکومت هیتلر) بودند با ایدئولوژی بی رحمی و خشونت و دیکتاتوری...
https://www.youtube.com/watch?v=utlsA166fXE
چشمام چهارتا شد، اصلا شوک شده بودم که یعنی چی... وقتی درصد بیسوادی در ایران را مقایسه می کنی با درصد کسب سواد و تحصیل بعد از انقلاب اسلامی ایران... اصلا ریشه اسلام که نه تنها کسب علم را بر زن و مرد، پیر و جوان جزء حقوقشون بلکه جزء تکالیفشون میدونه و بر همه واجب میشمارد... وقتی خود امام خمینی شخصیت علمی بزرگی داشته و کتب زیادی در حوزه های مختلف نوشته...
امروز این مجله فرانسوی زبان که قبلا ذکری از آن شده بود را برداشتم که شروع به خواندن کنم که همان خط اول در معرفی امام خمینی نوشته بود که پدر او هندی بوده است و فلان سال به ایران آمدند... باز هم شوک شدم و گفتم خداروشکر که امام خمینی مال پانصد سال قبل از میلاد مسیح نبوده است و همه شجره نامه و تاریخ زندگی اش مکتوب و مصور موجود است.
(جد ایشان عالم دینی در نیشابور بودند که به دعوت یک تاجر ایرانی شیعه برای تبلیغ دین اسلام به هند می روند که بعد از ایشان پسرشان به ایران بر می گردند. به زودی مستندی در کانال ارسال می کنم)
پناه بر خدا... من که فعلا با اخبار سایر جهان کاری ندارم و بیشتر اخبار تاریخی و فعلی ایران توجهم را جلب می کند و نمی دانم اینها به مردم کشورشان چه خوراک فکری می دهند، اما به عنوان یک ایرانی که نسبت به کشورم و وقایع آن مطلع هستم خیلی دردناک است که ببینم انقدر راحت درباره تاریخ و شخصیت های یک کشور دروغ به خورد انسانها بدهند و آب از آب تکان نخورد...
البته از آنجا که هدایت دست خداست به نص صریح قرآن و کسانی که با اعمالشان نشان داده باشند که شایسته ی هدایت هستند، هرجای دنیا باشند شامل لطف حق می شوند، یاد آن استاد بزرگوار فرانسوی افتادم (که در همین کانال داستان وی را شرح داده ام که با امام خمینی و شخصیت بی نظیر علمی و دینی و سیاسی و فرهنگی ایشان آشنا بود، اشراف بر کتابهای ایشان پیدا کرده بود و حتی ازتعجب اینکه چگونه یک جوان 27ساله کتبی با این حجم محتوای غنی نوشته، کتابی در شناخت این شخصیت جامع نوشته بود تحت عنوان "امام خمینی عارف ناشناخته قرن بیستم".
باید بروم آن کتاب را پیدا کنم تا کمی تسلای روحم شود...
🌸مشاهدات، تجارب و یادداشت های یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance
معرفی امام خمینی در مجله فرانسوی که راست و دروغ را به هم آمیخته...
نقل می کند که پدر امام هندی بوده و به ایران مهاجرت کردند...
@ninfrance
یک شُک...
(متنی که سال گذشته در کانال گذاشته بودم)
با واسطه با پروفسور کریستیان «بونو»ِ فرانسوی آشنا شدم، که پس از اسلام آوردن و شیعه شدن نام خود را «یحیی علوی» گذاشته است.
دیدن مصاحبه اش شیرین بود.
می گفت: یک شُک باعث می شود که احساس کنی این چیزی که داری دیگر جوابگویت نیست...
قرآن را کتاب عجیبی می دانست و با استناد به خود آیه قرآن کریم، می گفت: خداوند خودش فرموده است: اگر این قرآن را بر کوه نازل می کردیم از عدم قابلیت نمی توانست تحمل کند و فروپاشی می شد. (او قرآن را به زبان فرانسه ترجمه کرده است). می گفت: اسلام به تضادهای ذهنی اش پاسخ داده. او به معنویت عقل گرا و عقلانیت معناگرا رسیده و بجای دوگانگی هایش به وحدت دست یافته است.
تاسف می خورد که زمانی که امام خمینی در فرانسه بوده ایشان را نمی شناخته چون چهره ای که از ایشان آنجا معرفی می کردند فقط یک مرد سیاسی بوده است. در دانشگاه سوربن پاریس با دو کتاب از امام خمینی آشنا شده است که به زبان عربی و از لبنان! به آنجا رسیده بوده است. «شرح دعای سحر» و «مصباح الهدایه الی الخلافه و الولایه». می گفت: تمام تصورش این بوده که حتما کتابی تماما سیاسی است. اما با کمال تعجب می بیند کتاب عرفانی ـ فلسفی است و تعجبش زمانی بیشتر می شود که می فهمد امام خمینی این کتاب را در سن 27 سالگی! نوشته است. می گفت: اگر کسی خیلی با استعداد هم باشد باز در این سن یک طلبه جوان است، این جامعیت که در آموزش های اهل بیت سلام الله علیهم پیدا می شود بهترین نمونه و انعکاسش نه فقط در این زمان ما بلکه حتی در این قرن های غیبت کبری یعنی این مدت زیاد در کسی بیشتر از شخصیت امام خمینی ندیده است.
تصمیم می گیرد درباره ی چهره تحریف شده ی امام خمینی در غرب بنویسد که محصولش کتابی با عنوان « امام خمینی عارف ناشناخته قرن بیستم» به زبان فرانسه می شود. برای تدوین رساله دکتری به ایران می آید اما در مشهد و در جوار حرم امام رئوف 15 سال ماندگار می شود. در حال حاضر در فرانسه برای فوق دکترا در زمینه «حکمت متعالیه ملاصدرا» به شکل موقت ساکن است...
پ.ن: دوست داشتم به ایشان بگویم ایران هم دست کمی از غرب ندارد و حضرت امام بیشتر با شخصیت انقلابی و سیاسی اش آن هم نه آن طور که باید، شناخته شده است. دوست داشتم به ایشان بگویم ما مردمی هستیم که آنچه خود داریم بعضا ز بیگانه تمنا می کنیم... الان اگر سری به بازار کتاب بزنید خرید و فروش کتابهای عرفانی بی ریشه و کتب روان شناسی خارجی، پر رونق است اما کتاب بی نظیر اخلاقی «چهل حدیث» امام خمینی که وصل به منبع وحی است که علمای اخلاق می گویند در مقابل سایر کتب اخلاقی، چون نور خورشید در مقابل نور شمع است حتی بین بسیاری از مذهبی ها گمنام و ناشناخته مانده است...
خیلی حرفها دارم که شاید در پیامی دیگر به آن پرداختم.
🍀مشاهدات یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance
نزدیکم...
تا حالا شده منتظر کسی باشید و دیر کنه؟ هر ثانیه اش چندین دقیقه و هر دقیقه اش چند ساعت به نظر می رسه...
یه آقایی بیشتر از هزارساله که منتظره...
منتظره که یه تعدادی که لازمه قابل توجه باشن از همه چیز این دنیا و نمایشاتش بگذرن و بهش بپیوندن، تا حرکتش رو آغاز کنه.
من هیچی... من که تاخیر کردم و در راه موندم و بی برنامگی کردم و هنوز بهش نرسیدم هیچی... او که منتظره که من بهش برسم چی می کشه... می دونم می کُشه انتظار آدم رو...
پر واضح هر طرف کره ی زمین رو نگاه می کنیم، بیداد می کنه ظلم. ظلم به خود، ظلم به دیگران، ظلم به خدا... و اضافه کنید ظلم در حق آن امامِ غریبِ تنهایِ دور از وطنی که منتظره سر قرار...
" سخت است بر من که خلق را ببینم و تو را نبینم، و از تو نفسی یا نجوایی نشنوم.
سخت است بر من تو تنها گرفتار باشی و از من به تو ناله و شکایتی نرسد.
جانم فدای ناپیدایی که بیرون از ما نیست.
جانم فدای دور از وطنی که کنار ما نیست.
تا کی سرگردان باشیم برایت...
سخت است بر من پاسخ داده شوم از هرکس غیر تو.
سخت است بر من که بر تو بگریم و مردم تو را واگذارند.
آیا کمکی باشد که بهمراه او ناله و گریه را طولانی کنم؟
کی باشد که ما را ببینی و تو را ببینیم که پرچم نصرت برافراشتی و ما گردت باشیم و تو امام مردم باشی و زمین را پر از عدالت کرده باشی و چشانده باشی به دشمنانت خواری و کیفر را و ریشه کن کرده باشی سرکشان و منکران حق را..."*
به رسم عادت همه نمی گویم کجایی... مشخص است کجایی، ببخش که در مسیر انقدر عوامل جلب توجه کننده و حواس پرتی بوده که رسیدنم به تو را به تاخیر انداخته. ببخش انقدر منتظر گذاشتمت آقا!
اما در مسیرم... و به رسم عادتِ امیدوارکننده برای او که منتظر و پیگیر کی رسیدنمان می شود بگویم که: نزدیکم...
*بخشی از دعای ندبه
🌸مشاهدات، تجارب و یادداشت های یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance
سرباز مجروح فرانسوی در رختکن تیم فرانسه در روسیه
مکرون، رئیس جمهور فرانسه، یکی از سربازان فرانسوی که در کشور مالی (کشوری در آفریقا) مجروح شده است را با خود با هواپیما به اتاق رختکن فوتبالیست ها در روسیه می برد و می گوید، این فرد بخاطر کشور ما جنگیده و جان خودش را به خطر انداخته اینگونه مبارزه کنید...
فوتبالیست ها بسیار تحت تأثیر قرار می گیرند و یکی از آنها به صورت زنده این صحنه را در اینستای خود قرار می دهد که مدام و متصل این لحظات لایک می شود و ابراز احساس به وطن و کشور و مبارزه ارسال می شود.
سرباز فرانسوی در آن سوی مرز ها در مالی... کشوری در قاره ای دیگر.
چیزی که از آن نهی می شویم و ما را نسبت به آن تقبیح می کنند، برای خودشان یک ارزش محسوب می شود و به آن افتخار می کنند.
با خود فکر می کردم، اگر شهید محسن حججی که بدنش را در سوریه قطعه قطعه کردند مجروح به میهن بر می گشت، آیا دستش را می گرفتند ببرند پیش فوتبالیست ها، کارگران کارخانه ها، معلمان مدارس، اساتید دانشگاه ها و مسئولان دولتی، دانش آموزان مدارس، دانشجویان دانشگاه ها و ... بگویند: ایشان برای کشورمان نه خیلی دورتر از مرزها جانانه جنگیده، که این بدن مجروحش را می بینید... اینگونه از کشور دفاع کنید، مبارزه کنید، صبوری کنید و گذشت و ایثار داشته باشید...
حالا شهید حججی که نزد خداست، کم جانباز از دوران دفاع مقدس و بعد آن کم مدافع حرم مجروح شده در کشور نداریم.
آیا کس یا کسانی هستند که اینها را سرمایه بدانند و از وجود پربرکت و انگیزه بخششان بهره مند شوند.
رهبر فرزانه ام فرمود: اگر مسئولان کم کاری کردند، شما کم کاری نکنید، آتش به اختیار اقدام کنید و این یعنی آیا کسانی هستند که دست مدافعان مجروح را بگیرند ببرند در مدرسه ای، دانشگاهی، کارخانه ای، و بگویند: در این شرایط سخت اینگونه از خود گذشتگی کنید.
او از جانش گذشت، شما از مال و رفاه و آرامش و تفریحتان ایثار کنید برای کشور و آرمان های آن
او از جانش گذشت برای حراست از کشور، شما از وقتهای سرگرمی تان بگذرید برای نجات و رشد و تعالی آن
پ.ن: باید بگویم دلم نمی خواست این مقایسه شکل بگیرد، مدافعان ما کجا، سربازان فرانسوی کجا... آنها به ظلم در سرزمین های مستعمراتی برای منافع به زور به دست آورده خود می جنگند و دفاع می کنند، مدافعان ما برای حفظ ارزش های متعالی، برای دین خدا، برای نجات مظلومین مسلمان سوری، برای محافظت از کشور، بی هیچ چشم داشتی می جنگند و نثار جان می کنند...
🌸مشاهدات، تجارب و یادداشت های یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance
https://www.francetvinfo.fr/sports/foot/coupe-du-monde/finale-france-croatie/video-j-y-crois-pas-un-militaire-blesse-au-mali-invite-par-emmanuel-macron-dans-le-vestiaire-des-bleus_2852847.html