صدمه شخصیت
به نظر بازخوانی افکار و گفتار رهبران اصلی انقلاب اسلامی ایران عزیز ما، بهترین و درست ترین کار برای مقابله با تحریف است.
خون خون انسان را می خورد وقتی فلان دخترک کم سن و سال پول بگیر از دولت انگلیس می آید در ماهواره فارسی زبان، انقلاب عظیم و بی نظیر مردم ایران را شورش!! بیان می کند. کلمه ای که پر واضح به او دیکته شده است...
روز دوشنبه ۲۷ بهمن ماه ۱۳۵۹ شمسی
قسمت اول
«بسم الله الرحمن الرحیم
ما آن صدمه ای که از قدرتهای بزرگ خوردیم باید بگوئيم که بالاترین صدمه، صدمه شخصیت بوده. آن ها کوشش کردند که شخصیت ما را از ما بگیرند و به جای شخصیت ایرانی اسلامی، یک شخصیت وابسته اروپائی، شرقی، غربی، به جایش بگذارند؛ یعنی تربیت فاسدی که در رژیم سابق بود و به تدریج داشت قوت می گرفت این بود که از همان کودکستان شروع کنند به این برنامه که اطفال ما را از همان جا زمینه تبدیلشان به یک موجود وابسته فراهم کنند تا برود به مرتبه بالا مثل دبیرستان، بعد هم بالاتر از او. و در طول این مدت ها که ایران مبتلا به این بوده است، این بیماری درش پیدا شده است که ما نمی توانیم کار بکنیم. ما همه چیز را باید از خارج بیاوریم و یا استمداد کنیم از آنها.
اگر یک آپاندیس را می خواهیم عمل کنیم، طبیب از خارج بیاوریم یا این را بفرستیم به خارج. شما دیدید که در زمان محمدرضا برای یک مرض خیلی جزئی. آپاندیس بود یا شبیه به او. از خارج طبیب آوردند و می دانید که یک کسی که ادعای این را دارد که من رهبر این ملت هستم و من می خواهم این کشور را به تمدن بزرگ برسانم و آن همه تبلیغات برای این مساله کردند تا او را یک شخصیت بزرگی نشان بدهند. از یک چنین شخصیت به قول خودشان بزرگ، چنین عملی، چه غائله و چه فاجعه ای برای مملکت ایجاد می کند. هم در نظر خارج و هم در نظر داخل.
در خارج این مطلب را ایجاد می کند که اینها اگر چنانچه طبیب متخصصی راجع به یک چنین امری هم داشتند خوب دیگر لازم نبود از خارج بیاید. در داخل هم بی اعتبار کردن اطباء و دکترهای ما بود؛ این یک مساله ای نبود که اتفاقی انسان اینطور می فهمد. مسئله اتفاقی نبود که این آدم از باب اینکه به این وابسته اش علاقه داشت می خواست که از خارج بیاورد، یک مسئله برنامه ریزی شده ای بود که شخصیت را بگیرند از این کشور.
اگر می خواستید شما یک خیابانی را آسفالت کنید، یک جاده ای را بسازید، دستشان را دراز می کردند پیش خارج که از خارج بیایند، متخصصین بیایند این کار را بکنند، این نه از باب اینکه در اینجا نبود از باب این که می خواستند اصلش اینجا را نادیده بگیرند. در مملکت خودشان بگویند ما هیچ کاره ایم و اصلا ما چیزی نیستیم. باید ما همه چیزمان از خارج باشد. حتی آسفالت مثلا یک جاده ای. آن خرج های فوق العاده را می کردند و آن خرجش مهم نیست، آن القای مطلب در ذهن عام مردم مهم است که ما در یک همچین امور کوچک هم محتاج به متخصص هستیم، این مهم بود و این روی برنامه بود.
آنها میخواستند که اصلش همه مغزهایی که در ایران هست وابسته باشد، یعنی خود اطباء هم شخصیت خود را گم کنند و بجای اینکه خودشان شخصیت داشته باشند احاله کنند یک چیزهایی را به خارج، با خوف اینکه ما نمی توانیم.
شما دیدید که در این جنگ تحمیلی که پیش آمد و محاصره اقتصادی که ما شدیم خود ایرانی ها این قطعات را درست کردند، اگر قبل از این بود یکی از آن قطعات را نمی توانستند درست کنند از باب این که شخصیتشان را گم کرده بودند، می گفتند باید متخصص بیاید...»
بخشی از سخنرانی امام خمینی
ادامه دارد...
🎉 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
کرونا صورت همه چیز را تغییر داده...
بجای کیک و شکلات و چیپس و آب و آب میوه؛ ماسک و ژل ضدعفونی و دستمال و...
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
38.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز به دعوت یک مدرسه در ایران، تدریس «ایدئولوژی انقلاب مردم ایران» را داشتم و این فیلم را در زمان مناسب بحث پخش کردم.
بررسی ماهیت انقلاب های جهان، ماهیت انقلاب مردم ایران، بررسی ایدئولوژی این انقلاب و دستاوردهای آن در این چهل و چند سال از دیدگاه ایدئولوگ ها و رهبران فکری اصلی این انقلاب.
تجربه خوبی بود. به نظرم رسید آن را مجدد در قالب یک فایل صوتی ضبط کنم و با شما هم به اشتراک بگذارم. ان شا الله
ویدئو فوق یکی از زیباترین ویدئوهایی است که تا امروز در تشریح ماهیت انقلاب مردمی ایران به رهبری یک شخصیت دینی، دیده ام. مختصر، موثر و از زبان مردی که خودش این انقلاب را درک کرد و با خود به کشور خود نیجریه برد و آن تحولات عظیم را به وجود آورد...
🎉 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
۲۲ بهمن ۱۴۰۰؛
در کتابخانهای در هلند،
به وظایف و تکالیف پیش روی خود میاندیشم...
به ما یاد دادند نگوییم انقلاب برای ما چه کرد؟! از خود بپرسیم: ما برای انقلاب چه کردیم؟؟
گفت: اگر ایران پیشرفت داشته، آنجا چه میکنی؟
گفتم: بیشتر مطالعه کن. پرکار باش. علم، دین، اندیشه، مرز جغرافیایی ندارد. برای تحقق آرمان بر حق، باید جهانی اندیشید و در جهان حضور داشت و جهانی عمل کرد...
🎉 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
یک تجربه فرهنگی جالب در هلند !
دوستم گفت اسم این خیابان نام یکی از نویسندگان هلند است.
و نام هر ساختمان در این راسته، نام یکی از کتبی است که نوشته است.
خیلی برایم جالب آمد. یک کار قشنگ فرهنگی.
اینکه نسل در نسل این شخصیت نویسنده را بشناسند و نام کتب او، هر روز مقابل چشمانشان باشد، کمک میکند که هم او، هم آثارش فراموش نشود و احتمال مطالعه این آثار بیشتر و بیشتر شود.
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
این فهرست و چند فیلم مستند را گذاشتم دانشآموزان یک دبیرستان در ایران و گفتم اینها بخشی از دستاوردهای ملت ایران بعد از انقلاب اسلامی سال ۵۷ است.
یکی گفت: اینها درست. اما ما هییییچ پیشرفتی نداشتیم!!
گفتم: الان این فهرستی که با شما اشتراک گذاشتم را میبینی؟
گفت: بله. اما ما پیشرفت واقعی نداشتیم.
گفتم: دو شاخص پیشرفت را از نگاه خودت بگو.
یک مکثی کرد و گفت: مثلا ما تسلط پیدا کنیم بر کشورها.
گفتم: یعنی بریم تهاجم کنیم و بجنگیم؟
گفت: نه، من خودم طرفدار صلحم! اصلا هیچی ولش کنید. شما دارید دفاع یک طرفه میکنید!
در ادبیات برخی افراد، پرتکرار عباراتی مثل: هیچ، اصلا، هرگز، ابدا، همیشه، میشنوید.
این بیانگر تأثیر محیط و رسانه بر مغز هست. وقتی مدام و متصل مطالب منفی از نداشتنها، نشدنها، ضعفها و حادثهها مغز دریافت میکند. از دنیای واقعی خارج میشود.
و واقعا تصور میکند در بدبختی زندگی میکند.
برایم قابل تأمل هست که تا امروز، تمام کسانی که در بحث، زبان به تضعیف و ناله و اظهار محرومیت و ابتلا به بدبختی در ایران باز کردهاند، حتی یک مورد هم جزء گروه بیبضاعت یا کمتر برخوردار کشور نبودهاند.
@ninfrance
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرتبط با مطلب فوق، در فیلم گفته میشود: برای «تضعیف روحیه» یک کشور به ۱۵ تا ۲۰ سال زمان نیاز است. (دوره رشد و تربیت یک فرد)
گفته شده، سرویسهای جاسوسی، هر ۳۰ تا ۴۰ سال یک بار، بخشی از اسناد طبقه بندیشده خود را منتشر میکنند. این فیلم متعلق به یکی از کلاسهای آموزشی سازمان CIA در اواسط دهه هشتاد میلادی است.
در این فیلم، یکی از افسران ارشد این سازمان، مراحل و روشهای براندازی یک حکومت مخالف آمریکا را به دانشجویان آنزمان سیا که هماکنون از افسران ارشد این سازمان هستند آموزش میدهد. این فیلم را بارها ببینید و با مراحلی که در کشور ما ممکن است در حال انجام باشد، مقایسه کنید.
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
یک موجود هزار بُعدی
اسم چند مرد را در جهان به عنوان الگوی انسانها در نظر میگیرم و بعد نام علی ابن ابی طالب، و تمام صفات و افکار و گفتار و اعمالش...
شخصیت همه بعدی، همه چی تمام، انسان کامل.
و نکته مهم این است که به ما گفته اند الگوی شما باید چنین کسی باشد. یعنی چشم انداز و افق و جهت حرکت ما را تعیین کردهاند.
خب از دل مردمانی که چنین مردی الگوی آنهاست، چند مرد تربیت میشود؟
اینطور است که ایران سرزمینی است پر از مردان مرد... و من اسمها و چهرههای زیادی را به یاد میآورم...
الحمدلله...
هرکجا حال مناجات است آنجا بهترم
هرکجا که خیمهای برپاست، خوبم، محشرم
مهر حیدر را به من دادند از روز ازل
با امین الله بابا و کساء مادرم...
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
فیلم «تاکر و رؤیایش» را دیدیم.
مردی که در آمریکا یک ماشین خاص با امکانات متفاوت و مصرف سوخت کمتر اختراع میکند و وقتی مافیای قدرت میبینند یک نفر مستقل در حال موفقیت است و زیر بلیط آنها نمیرود، به راحتی برایش پاپوش درست میکنند و مانع ادامه مسیر او میشوند.
دنیا همین است..
داستانهای تکراری دنیا واقعا نخنما شده و کسانی که خام روشهای دشمنی میشوند همیشه تاریخ هستند و انگار تغییر ناپذیرند.
در این فیلم یک شبه و بابرنامه، همه رسانهها اعلام میکنند این مرد مخترع کلاهبردار است... و وقتی همسر و فرزندان این مرد میگویند: ما همه اسناد را که هیچ خطایی نکردیم داریم. مرد می گوید. مهم نیست ما چه داریم. مهم است رسانه ها چه چیزی را تیتر میکنند... باید آنقدر بلند و قوی حق را بگوییم که تیتر روزنامه ها شود و کسی نتواند انکار کند...
آنچه از شخصیت این مرد برای من جالب و ارزشمند بود رفتار تهاجمی او در جنگ ترکیبی بود که علیه او روا داشتند... تا آخر روحیه خود را حفظ کرد و خانوادگی در مسیر احقاق حق خود از تلاش شبانه روزی، دست برنداشتند...
این فیلم بسیار پر درس و از یک داستان واقعی بود که حتما باید دیده شود.
@ninfrance
مترو اونا، مترو ما...
چند روز پیش یک ویدئو دیدم از یک مترو در خارج از ایران که مردم با شادی در آن ترانه میخواندند. پایین تصویر نوشته بود: مترو اونا.
بعد به دنبالش، یک فیلم از مترو ایران و دستفروشها گذاشته بود و نوشته بود: حالا مترو ما...
حتما از این مقایسهها زیاد دیدهاید. حسرت خارج گوگولی و افسوس وضعیت داخلی.
من که تجربه ۵ سال زندگی در فرانسه را داشتم و سوار مترو چند شهر آن شدم میگویم: اولا که خبری از شعر و ترانه خوانی نبود. دوم اینکه بارها شاهد صحنههای اعصاب خرد کن بودم. زن یا مردی که نوشیدنی الکلی میخورد و از حال خودش خارج میشود. یا عربده کشی میکند، یا از حال میرود و... بقیهاش را نمیگویم.
این تصاویر البته برای مترو بلژیک است. بوی بد، فضای ناراحت کننده و این خانم که با مردی که همراهش بود و مثل خودش از حالت طبیعی خارج شده بود در حال بحث و دعوا با صدای بلند بود.
بدونید این دست کلیپها توسط مردم معمولی ساخته نمیشود. بر اساس همان پروژه تضعیف روحیه، بابرنامه است.
اما مردم با پخش آن، سربازهای نیابتی این جنگ روانی میشوند.
باید به هرکس که این برنامهها را نشر میدهد، آگاهی بدهیم.
@ninfrance