نام کانال، برگرفته از کلام مردی است که گفت: «هر زمان پرچم لااله الا الله را در انتهای افق نصب کردی، میتونی استراحت کنی».
وقتی در فرانسه تصمیم گرفتم کانال بزنم و از تجارب و مشاهداتم بنویسم، چنین عنوانی به ذهن خطور کرد. وقتی به چشم دیدم سرعت و نفوذ دین مبین اسلام را در جای جای دنیا...
داستانش را قبلاً چندبار در کانال گفتهام.
«برای آرمان بر حقت، جهانی بیندیش» هم شعار نویسنده کانال شد، وقتی دید باید برای آمدن کسی تلاش کرد که نامش منجی عالم بشریت است نه فقط ایران.
ما یک وظیفه در این دنیا بیشتر نداریم. برپایی حکومت جهانی خدا.
و در هر شرایطی قرار بگیریم. تلخ و شیرین، تلاش میکنیم زمینهساز برپایی این حکومت باشیم.
که امثال #حاج_احمد_متوسلیان، در سختترین زمان، مقتدر، مقدمهاش را با نثار جسم و جان خود نوشتند که روزی که گذشت، روز جاویدالاثر شدنشان بود...
✍️مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الحمدلله که ایرانم!
هرچند شور و شوق و میل به او و حماسهاش، در جهان در حال گسترش است. اما همچنان مردم ایران با فاصله زیاد در سکوی برتر جهانی ایستادهاند.
سرمایه حسینی، چیزی است که در هیچ جای جهان مثل و مانندی ندارد.
ظرفیتی است که همه را در خود جای میدهد و قدرتی است که همه مظاهر عزت را در انسان میسازد و حفظ میکند. و این خلأ واضحی است که همه انسانهای آزاده جهان در حال درک و کشف آن هستند.
هِق هِق روضهاش، حَق حَقِ توحید ماست
زندگی با حسین، حال خوش جبهههاست
ملت حسینی، به حاج قاسم قسم
راه قدس شریف، از گذر کربلاست...
✍️🏴🚩مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
واقعیت امروز دنیا چیست؟
سالها با فیلم و سریال ها و تبلیغات هالیوودی، تصوراتی تخیلی فانتزی از دنیای خارج از ایران و وضعیت زندگی مردمان آن داشتیم و یا با کسانی مواجه بودیم که یک فامیل خوشبخت در خارج از ایران دارند که آنجا را از بهشت هم برتر توصیف می کنند و البته این سالهای اخیر هم به آن اضافه شد که، شبکه های ماهواره ای و اینترنتی فارسی زبانی روی کار آمدند که مدام از قوت های خارج از ایران و ضعف های داخل ایران اخبار متنوع به مردم ایران مخابره می کنند.
اما تجربه زندگی در خارج از کشور، گفتگو با مردم و مهاجرین این سرزمین ها، دنبال کردن اخبار داخلی شان و بخصوص و بخصوص خواندن کتاب هایشان که به دور از غرض ورزی اول برای مردمان سرزمین خود نوشته اند و بعد به دست ما ترجمه شده اند، دو چیز را برایم روشن کرد:
اول اینکه دنیا آن مدینه فاضله ای نیست که مدت مدیدی بر سر مردم ما زدند و دوم اینکه بسیاری از معضلات همین امروز کشور ما که به شکلی مخابره می شود که انگار فقط سرزمین ما به آن مبتلاست، معضل روز کشورهای بسیاری است، بخصوص آن به ظاهر پیشرفته و توسعه یافته هایش. و در بسیاری موارد بخصوص در امور بشری، وضع در این سرزمین ها تلخ تر، پیچیده تر و ناامید کننده تر است.
جدیدا در حال خواندن کتابی هستم از کیت مرفی بنام « راه و رسم گوش دادن»؛ نویسنده که می خواهد توضیح دهد که متاسفانه ضعف امروز بشری خوب نشنیدن حرف و نظر و نیاز هم است، در بخشی به ناگزیر مثال هایی می آورد که برای مردمان آن سرزمین ملموس باشد. و در این میان بخشی از آن وضعیت سیاستمداران آمریکا و انگلیس و ... است. تلاش می کنم در چند بخش قسمت هایی از این کتاب را که مرتبط با وضعیت فعلی آمریکا و انگلیسی، سبک نادرست نظرسنجی های مردمی و نحوه انتخاباتشان است بیاورم.
این مطالب کمک می کند که اولا تصور نکنید دیگر در دنیا جهان اول و دوم و سومی در بسیاری از رفتارها و اقدامات و اعمال معنا دارد و دوم اینکه بسیاری از مشکلات را طبیعت این عصر و زمان بدانید و بجای سرزنش های تمام نشدنی داخلی، با دید جهانی و با ایمان و عمل صالح که بسیاری از بخش های دنیا از آن بی بهره اند، با استفاده از سرمایه های مادی و معنوی و همت و تلاش افراد خالص، برای رفع و دفع و حل این مشکلات از جهان امروز پیشی بگیریم.
و البته با مستندات موجود این پیشی گرفتن خیلی وقت است که آغاز شده است و همین به قدری آنان را ترسانده است که با همه ترفندهای نظامی و سیاسی و اقتصادی و فکری فرهنگی و اجتماعی و حتی دینی، به جنگ یک اندیشه و مکتب و دین و آیین آمده اند.
همچنین همه شواهد می گوید که هرچند در مسیر رشد، رنج و سختی هم وجود دارد، اما خبر خوب این است که این نمودار رشد، صعودی است و نزدیک به قله بودن واقعیت دارد. بخصوص که بسیاری از سرزمین های پرهیاهوی این کره خاکی، هر روز از آنجایی که قله می نامیدند در حال نزول و سقوط هستند...
✍️🚩مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
بخشی از کتاب کیت مرفی با عنوان «راه و رسم گوش دادن»
قسمت اول (حتما قبلش پست قبلی را بخوانید)
«مضحکه جلسات استماع کنگره ایالات متحده آمریکا را در نظر بگیرید که در آنها با وضعیت اظهار فضل، نکوهش، انتقاد و سرزنش کردن سناتورها و نمایندگان یا پریدنشان وسط حرف هر بخت برگشتهای که قبل از آن ها حرف میزند، خیلی از استماع خبری نیست.
رایج ترین و برجسته ترین مشخصه جلسات استماع کنگره که از رونوشت هایش پیداست، همهمهای است که نشان می دهد همه در حال بحث کردن با هم اند و رونویس کننده یا نگارنده مباحث نمی تواند از حرفهای هیچ کدام سر در بیاورد.
به همین ترتیب، استیضاح نخست وزیر، که استیضاح هفتگی اعضای پارلمان از نخست وزیر انگلستان است، بیشتر از گوش دادن، به تئاتر کابوکی شباهت دارد. پرحرفی به حدی افراطی شده است که بیشتر اعضای دیگر در این جلسات شرکت نمی کنند.
جان برکو در سمت رئیس مجلس عوام به بیبیسی گفت: «به گمانم این مشکلی واقعی است. شماری از نمایندگان مجربی که خجالتی نیستند و ابدا آدمهای حساسی نیستند میگویند: «آنقدر بد است که نمی خواهم بیایم، نمی خواهم همراهی کنم، از این وضعیت خجالت می کشم.»
بخشی از علت جاروجنجال سیاسی مداوم و تفرقه، هم در ایالات متحده آمریکا و هر خارج از آن، لاف زنی است، به طوری که مردم بیش از پیش فاصله و نرسیدن صدایشان به گوش صاحبان قدرت را احساس میکنند. آن احساسات موجه به نظر می رسد، زیرا رهبران سیاسی، رسانه و طبقات مرفه جامعه از نارضایتیای که با نتایج انتخابات آشکار شد، حیرت زده شدند، به ویژه پیروزی ترامپ در سال 2016 در انتخابات ریاست جمهوری و رای انگلستان به خروج از اتحادیه اروپا در همان سال.
رای دهندگان با پرتاب نارنجک انتخاباتی مقابله به مثل کردند تا توجه رهبران خود را جلب کنند. کمتر کسی این وقایع را پیش بینی می کرد.
معلوم شد که نظرسنجی عمومی جایگزین بدی برای گوش دادن حقیقی به مردم در جوامعشان، درک واقعیت زندگی روزمره شان و ارزش های موثر در تصمیماتشان است.
اگر پیش بینی کنندگان سیاسی با دقت، جدیت و صمیمیت بیشتری گوش داده بودند، نتایج انتخابات کمتر موجب حیرت می شد. اطلاعات بدست آمده از نمونه های استثنائی (یعنی کسانی که به شماره های ناشناسی که روی صفحه موبایلشان ظاهر می شود جواب میدهند و آن هایی که صادقانه سوال های مامور نظرسنجی را پاسخ می دهند) گمراه کننده بود.
پوشش رسانه ای نیز که برای سنجش نظرهای عمومی شدیدا به رسانه های اجتماعی متکی بود همین گونه بود.
با این حال، فعالیت در رسانه های اجتماعی و نظرسنجی همچنان ملاکی برای تعیین طرز تفکر «مردم واقعی» است. امروزه، عادی است که روزنامه نگاران و خبرنگاران مطبوعات و تلویزیون به جای بیرون رفتن و شنیدن صحبت هایی که از زبان مردم واقعی نقل می شود، با سهولت و دسترسی ظاهرا گسترده فیس بوک و توئیتر وسوسه بشوند و از آنها گزارش هایشان را نقل کنند.
مشاهده چیزهایی که در رسانه های اجتماعی باب می شود یا انجام نظرسنجیهای آنلاین که کارآمد و داده محور تلقی میشوند تا حد زیادی شیوه گوش دادن رسانه، سیاستمداران، لابی گران، فعالان حوزه های مختلف و صاحبان شرکت ها را در قرن بیست و یکم ترسیم میکند. اما در اینکه فعالیت رسانه های اجتماعی انعکاس گسترده ای از جامعه است، می توان تردید کرد...
ادامه دارد...
✍️🚩مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
بخشی از کتاب کیت مرفی با عنوان «راه و رسم گوش دادن»
قسمت دوم (حتما قبلش پست اصلی را بخوانید)
«... پژوهش های مکرر نشان داده است که حسابهای کاربری تقلبی یا ربات بیشترِ این محتوا را تولید میکنند. به طور تخمینی، ۱۵ تا ۶۰ درصد از حسابهای کاربری در رسانههای اجتماعی به افراد واقعی تعلق ندارند. طبق مطالعهای، ۲۰ درصد از توئیتهای مرتبط با انتخابات ایالات متحده آمریکا در سال 2016 به حساب های ربات تعلق داشتند. ربات ها انتخابات را پیش بردند. بررسی توئیترهای خوانندگان مشهور مثل تیلور سوئیفت، جاستین بیبر و کتی پری نشان میدهد که عمده دهها میلیون دنبال کنندگانشان رباتاند.
حتی شاید حضور لرکرها در رسانه های اجتماعی فراگیرتر است. لرکرها کسانیاند که حساب کاربری میسازند تا پست های دیگران را رصد کنند، اما خودشان یا به ندرت پست میگذارند، یا اصلا پست نمیگذارند. قانون یک درصدی یا اصل 90-9-1 در فرهنگ اینترنت حاکی از آن است که ۹۰ درصد کاربران پلتفرم های آنلاین مشخص (رسانههای اجتماعی، وبلاگها، ویکیها، وب سایتهای خبری و غیره) فقط بینندهاند و مشارکتی ندارند، ۹ درصد نظر میدهند یا به ندرت مشارکت می کنند و ۱ درصد ناچیز، بیشتر محتوا تولید میکنند. ممکن است تعداد کاربران سهیم، بسته به پلتفرم یا شاید در مواقعی که خبری مشخصا احساسات را تهییج میکند قدری متفاوت باشد، اما همچنان حقیقت این است که اکثریت قریب به اتفاق سکوت میکنند.
به علاوه، بیشتر کاربران فعال در رسانههای اجتماعی و نظر دهندگان در وب سایتهای شخصیتهای بسیار خاص - و نمونه های استثنائی- دارند که الف) فکر میکنند دنیا بر مبنای نظر آنها میچرخد و ب) همیشه وقت دارند نظر بدهند. البته، خشم، بیحرمتی و اغراق بیشترین علاقه و توجه آنلاین را به وجود می آورد. پست های خنثی، جدی یا سنجیده به اشتراک میلیونی نمیرسند یا در رسانه ها نقل نمیشوند. این اتفاق گفت و گو را خراب و مضمون مکالمه ها را تغییر میدهد. وقتی در صادقانه بودن این احساسات ابراز شده تردید میکنیم، در گفتگوی حضوری با شنوندهای حواس جمع نیز تردید رهایمان نمی کند...
✍️🚩مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
#هشدار_جدی
ساعتی پیش پیامی در پیامرسان بله برایم آمد که در تصویر میبینید.
تعجب کردم! رفتم دیدم هیچ پیامکی هم نیامده. دقایقی بعد که دیده شده بود که من این پیام را در بله دیدهام. یک پیامک برایم آمد. با پیش شماره +44 .
به محض آمدن پیامک، سریع پیام بعدی آمد. فقط ۵ دقیقه فرصت دارید، وگرنه حساب شما تا ۲۴ ساعت دیگر مسدود خواهد شد!
اشاره کرده بود اطلاعات بیشتر در سایت بله. رفتم در سایت و دیدم خبری نیست.
بعد دیدم شماره پیامک، یک شماره با پیش شماره لندن است!
و اینگونه شد که فهمیدم یکی از حرفهایترین کلاهبرداریهاست.
در واقع این فرد میخواسته وارد حساب تلگرام من شود و بعد به نام من هرکاری بکند.
یعنی اون کد از شرکت تلگرام برای خط من پیامک شده بوده. اگر من آن کد را در بله میفرستادم، او به راحتی وارد حساب تلگرام من میشد.
این هشدار را تلگرام برای من فرستاده بود، که اگر خودت نیستی این کد را به کسی نده، اما وقتی طرف میگوید فقط ۵ دقیقه وقت داری، فرصت دیدن و فکر را میگیرد.
لطفا تا جای ممکن اطلاع رسانی کنید. تنها راه نجات انسانها از انواع کلاهبرداریها، آگاهی بخشی و تبیین است.
@ninfrance
ما باید از وضعیت روز دنیا باخبر باشیم تا در شکلگیری تمدن و #نظم_نوین_جهانی، نقش خود را بهتر ایفا کنیم.
این دو تصویر، ویترینهای فروشگاههایی از ملزومات #حجاب برای بانوان است. که هر روز در حال افزایش است. چون متقاضی در حال افزایش است...
در آمستردام؛ پایتخت #هلند
✍️🚩مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو نغمهٔ محبوبمی،
دلیلِ حالِ خوبمی،
تو هجمهٔ غمها، من تنها، با تو راحتم...
رفیق دلشکستهها
امام حسینِ خستهها...
آیا امسال برای اولین بار، بلاخره، در نهایت، اربعینت در جاده نجف تا کربلا خواهم بود؟
تو باب حاجاتی حسین،
منِ خیالاتی حسین،
خودم را از حالا در کربلا دارم میبینم،
با کوله پشتی توی دست،
این اربعین هر جوری هست،
میام و روی خاک جادهات میشینم...
رفیق دلشکستهها،
امام حسینِ خستهها...
✍️🚩مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه خوب به ما آموزش دادی...
و پس از شهادت «او»، اسلام قویتر شد..
با رفتن شهدایی با اینکه بسیار ارزشمند بودند و هستند، با رفتن شهدا در عین حال که ما متأثر هستیم، لکن چون ما توجهمان به خداست و برای خداست و ملتمان برای خدا قیام کرده است، با رفتن اشخاص، هیچ سستی به خودشان راه نمیدهند...
#هنیه
@ninfrance
صفحهای از یک سایت خبری خارجی که متن ترجمه شده را قرار دادم.
در مسابقات المپیک که در پاریس داره برگزار میشه. خیلی به بحثهای جدید دستساز جنسی پرداخته شده و بها داده شده.
در این مسابقه بوکس، یک خانم با یک مرد از نظر فیزیولوژیکی که تغییر جنسیت داده مواجه شده و بخاطر طبیعت جسم قوی مردانه حریف، در چند ثانیه اول با چند ضربه سخت شکست خورده و به گریه افتاده...
دنیای منهای دستورات و احکام خداوند، دنیایی که انسان برای انسان برنامه بنویسد و تعیین تکلیف کند، اینگونه طبیعتش و تعادلش بهم میریزد.
حرف از آزادی، بدون عقل و منطق و اصول، بشر رها شده را به اینجا کشانده.
خود انسانها بیشتر از هر زمان در رنج هستند و هرگز حال بشر با این آزادی دادنها و ایدهپردازی های دستساز، بهتر نشده.
کی همه به خودشان بیایند معلوم نیست. اما یکی از دلایل گرایش به اسلام و احکام آن از سوی زنان دنیا به این زندگی واقعی و تجربه دردهای پیچیده آن بر میگردد.
https://modernity.news/2024/08/01/the-olympics-just-did-the-south-park-man-vs-woman-boxing-match-meme-for-real/
✍️🚩مشاهدات، و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و #هلند
@ninfrance
تا انتهای افق
صفحهای از یک سایت خبری خارجی که متن ترجمه شده را قرار دادم. در مسابقات المپیک که در پاریس داره بر
پس از تحقیقاتی که انجام شد، مشخص شد این فرد که در عموم رسانههای خارجی رسمی، مرد بیولوژیک ذکر شده، مرد نیست و فقط به جهت ظاهر هیکلی شبیه مردها دارد و باید اصل خبر اصلاح شود. در تحقیقاتی که به کمک دوستان انجام شد معلوم شد که این خبر نادرست است و برخی از جمله خود بوکسور زن ایتالیایی عذرخواهی کردند.
اما اصل متن که عرض شد جامعه غربی به شدت دچار عدم تعادل و مشکلات فراوان شده، صحت دارد. الان چه در فرانسه، چه هلند چه کشورهایی مثل کانادا این معضلات بسیار زیاد است و فیلمها و حواشی فراوانی در این خصوص دیدهام.
به طور مثال مشکل مادرانی که فرزندان دختر خود را به استخر میفرستند و اضطراب این مسائل را دارند و موارد دیگر که نه قابل بیان است و نه قابل نمایش.
این کانال که درستی و نادرستی اخبار را بررسی میکند پیشنهاد میشود:
⏺فکتپرس:
◻@factpress_ir
✍️🚩مشاهدات، و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و #هلند
@ninfrance
تا انتهای افق
دوستان، این موضوع را جدی بگیرید که کسی از شبکه داخلی یا خارجی با نام اعلان یا ساپورت با لوگو، پیام بده به شما و به هر دلیل از شما کدی یا کمک مالی بخواد. تا میتوانید برای دوستان و گروههای خود ارسال کنید که خام نشوند.
همین امروز هم یکی از دوستان باور کرده و کد را ارسال کرده و مشکلاتی براش پیش آمده.
توجیهش کردم و دیده خود تلگرام پیام داده بوده که شما درخواست دادید که میخواهید دیلیت اکانت کنید. حتی به پیغام تلگرام توجه نکرده... حالا الان اقدام کرده و درخواست را لغو کرده وگرنه تا ۷ روز آینده کل تلگرامش از دسترسش خارج میشده.
و یا اون فرد میاد با اکانت شما با مخاطبین شما ارتباط برقرار میکنه که مثلا نیاز اضطراری مالی دارم و درخواست پول میکنه.
تا امروز چندین نفر رو دیدم که باور کردند و مثلا پنج میلیون پول برای کسی که فکر میکردند دوستشون هست واریز کردند و بعد فهمیدند اصلا دوستشون نبوده و خدا میدونه چند پنج میلیون از افراد مختلف در روز با این روش دزدی میشه.
هر روز کلاهبرداریها در دنیا در حال پیچیدهتر شدن هست. هیچ وقت فراموش نمیکنم بلایی که سر اون دختر ایرانی در فرانسه اومد که ۷۰۰۰ یورو در حسابش رو با همین سبکها خالی کرده بودند و زار میزد و وقتی به پلیس فرانسه مراجعه کرده بود گفته بودند این یک کلاهبرداری بسیار رایج در فرانسه هست و ما کاری برای این موارد نمیتونیم بکنیم.
یا در هلند که هرچند وقت یکبار دوستان ایرانی خبر میدهند از این دست کلاهبرداریها، که براشون پیامک اومده که شما شاکی خصوصی دارید و فلان سایت برید و فلان اقدام را کنید و حسابشان خالی شده...
راهی جز آگاهی بخشی و تبیین و بیدار کردن تک تک مردم نداریم. جدی بگیرید.
✍️🚩مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
شکلگیری شخصیت
دبیرستانی بودم که با کتاب «پرواز تا بینهایت» آشنا شدم. روایت شخصیت عباس بابایی؛ خلبان شهید.
در آن حس و حالهای دوران نوجوانی و جوانی به جرأت میتوانم بگویم این کتاب نقش بزرگی در ویران کردن دوستداشتنی های سطحی و بنا شدن ارزشهای بزرگ انسانی الهی و اصلاح جدی رفتارها و گفتارها، داشت.
نمیدانم تا امروز چند بار این کتاب را خواندهام اما میدانم دوست دارم همین امروز یک بار دیگر از ابتدا با تامل و تفکر بیشتر آن را مطالعه کنم. تجسم عملی یک شخصیت واقعی مسلمان، مومن، انقلابی و خدایی.
بخش بسیار اندکی از برخی از داستانهای کتاب را در ذهن مرور میکنم:
- دیدم عباس دارد تمام مشقهایش را پاک میکند، پرسیدم چه میکنی عباس جان؟ گفت: بابا گفته من با مداد سرکارش مشقهایم را نوشتهام و آن مداد بیت المال بوده...
- دیدم عباس در وسط تعزیه در نقش حضرت علیاکبر در حین رجزخوانی ناگهان از اسب پایین آمد و ادامه رجز را پیاده از اسب خواند. گفتم: چرا این کار را کردی عباس! گفت: لحظهای آن بالا غرور مرا گرفت. خجالت کشیدم...
- شنیده شد که شبها در حیاط خوابگاه دانشگاه در زمان دانشجویی در آمریکا بسیار میدود. گفتیم چه میکنی عباس؟ گفت: با اینکار شیطان را از خود دور میکنم...
- هرگز لب به پپسی نزد در آمریکا! گفتم چرا عباس؟ گفت: پولش مستقیم میرود برای اسرائیل...
- دیدم موهایش را با ماشین از ته زده! پرسیدم چرا عباس؟! گفت: وقت زیادی میگیرد مرتب کردن و رسیدگی به همین موها جلوی آینه. لای هر تار مویم انگار یک شیطان خوابیده بود!...
- در مسجد هنگام دعای کمیل صدای مداح آشنا بود. دیدم عباس است. بعد دعا ناخواسته بلند گفتم: سلام سرهنگ! همه برگشتند... عباس خیلی ناراحت شد. نگو آنجا گمنام شرکت و خدمت میکرده. دیگر هرگز پا در آن مسجد نگذاشت...
- گفتم عباس ۷۲ ساعت است درست نخوابیدی! گفت جنگ است وقت نیست. لبه جدول خیابان نشست. رفتم خرید برگشتم دیدم همانجا خوابش برده. سکوت کردم تا بیشتر استراحت کند. ناگهان پرید از خواب. خیلی دعوایم کرد چرا صدایش نکردهام...
- نوبت سفر حج شد. ناگهان عباس گفت شرمنده ام. من نمیتوانم بیایم. جنگ است. حج من در آسمان است... عید قربان آسمانی شد...
✍️🚩مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
فعالیتهایم در فضای مجازی
در این سالهای دور از وطن، به ناچار فعالیتهایم در فضای مجازی گسترش یافت. همهٔ دغدغهام رشد و بالندگی مردم سرزمینم ایران و تمام فارسیزبانان در سراسر دنیاست. و البته آرزو دارم پس از آن برای همهٔ مردم جهان نیز محقق بشود.
📗کانال «تا انتهای افق»: شرح مشاهدات، تجارب و یادداشتهایم در فرانسه، هلند و ایران
eitaa.com/ninfrance
📒کانال «منِ بابرنامه»: آموزش چشمانداز نویسی، تعیین هدف و برنامهریزی استراتژیک در زندگی فردی و اجتماعی به همراه تکنیکهای مدیریت زمان و انرژی
eitaa.com/manebabarname
📘کانال «منِ نوجوانِ بابرنامه»: محتوای فوق با بخشهای جدید، مخصوص نوجوانان
eitaa.com/nojavanebabarname
📙کانال «چهل حدیث به زبان ساده»: روخوانی و توضیح کتاب شرح اربعین حدیث امام خمینی، که یک کتاب اخلاقی است و در اصلاح و بهبود اخلاق الهی ما تحول بنیادین ایجاد میکند.
eitaa.com/chelhadisemam
📗کانال «آموزش زبان فرانسوی»: آموزش زبان فرانسوی به زبان ساده از صفر و برای افراد کاملا مبتدی. با دریافت مدرک بینالمللی دلف، از کشور فرانسه
eitaa.com/ninfrance2
📒 کانال «سیر مطالعاتی آثار کمتر خوانده شدهٔ علامه شهید مرتضی مطهری»
eitaa.com/shahidmotahari_asar
📕روخوانی کتاب «دفتر دل»؛ هرآنچه باید درباره قلب خود بدانید...
eitaa.com/resaledel
📘 کانال «حجاب جهانی»؛ ثبت مطالب مرتبط با انتخاب پوشش جهان و ایران
eitaa.com/hejabjahani
📌تمامی این کانالها در بله، ایتا، اینستاگرام و آپارات هم برقرار است. و صوتها در پادکست شنوتو نیز بارگزاری شده است.
✍ مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
هزینهها در #هلند که شاید ندانید...
میدونم ممکنه خیلیها دوست نداشته باشند نکته منفی از غرب بشنوند و ناخواسته احساس سیاهنمایی بهشون دست میده، اما اینها واقعیتهای جاری زندگی در غربی است که بسیاری از ایرانیها تصور دیگری از آن دارند. یا بیخبرند یا دقیقا برعکس واقعیت تصور میکنند:
مثال: برای مشکل دندان در #هلند، به دندانپزشکی مراجعه کردیم. فقط معاینه کرد و دو عکس از دو دندان انداخت. (نه تصویربرداری سراسری) و گفت میشود ۱۰۰ یورو یعنی حدود ۷ میلیون تومان ما.
گفت دو دندان باید پر بشه و اگر مشکل رفع نشد عصب کشی بشه که پر کردن هر دندان میشه ۷۰۰ یورو، عصب کشی هم ۷۰۰ یورو. یعنی حدود ۹۲ میلیون تومان. هیچ بیمهای هم به دندان تعلق نمیگیرد...
در راه یک لحظه غفلت در نخواندن سرعت مجاز در آن ساعت در اتوبان، و تصور اینکه سرعت مجاز ثابت درست است، به کنار کشیدن ماشین توسط پلیس و برخورد با این ادبیات که میتونم ماشینت رو بخوابونم و گواهینامهات را باطل کنم. چون اولین بارت هست، ۳۰۰ یورو! معادل حدود ۲۰ میلیون تومان ما جریمه...
این هزینه ناگهانی یک روز است که ممکن است به آن مبتلا بشی. هزار و هفتصد یورو... یعنی بیش از ۱۱۳ میلیون تومان...
شاید برخی در ذهنشان خطور کند که خب شما به یورو درآمد داری، پس به یورو فقط حساب کن.
پس بگذار از یک هلندی مثال بزنم که یک عمر در هلند زندگی کرده، درآمد هلندی داره.
همین چند روز پیش دوست ایرانیام تعریف میکرد که شاهد بوده خانمی هلندی به داروخانه مراجعه کرده و هزینه داروهایش که برای فرزندش بوده ۱۳۰ یورو بوده. و بیمه هم به آن تعلق نمیگرفته. گفته نمیتونه از پس هزینه دارو بر بیاد. یا قسطی براش فاکتور کنند یا باید پولی که برای غذایش باید هزینه کند خرج دارو کند یا کلا از خرید دارو انصراف دهد... یعنی توان پرداخت ۱۳۰ یورو به یکباره را برای آن ماه نداشته!
اینطوریه که عموم ایرانیهایی که خارج از ایران زندگی میکنند برای کارهای پزشکی به ایران میان... حتی خارجیها؛ یعنی هرچقدر درآمد به یورو هم باشه، هزینه درمان بسیار بالاست و گاهی میتونه فرد را از فرایند درمان هم منصرف کنه...
و البته موارد دیگه که در پستهای بعدی عرض خواهم کرد...
✍ مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
تا یا رضا گفتم، سریعا نوبتم شد...
آقایی شاه خراسان، بیش از اینهاست...
هرکه دارد هوس کرببلا، بسمالله...
#راوی_اربعین
✍ مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
مواجه شدن با تصویر #حاج_احمد_متوسلیان و جمله «ادخلوها بسلام امنین، همان ابتدای حرکت در فرودگاه، چه حلاوتی ساخت...
آنها که فلسفه نام کانال را میدانند، میدانند چرا...
به نیابت از شما قدم بر میداریم، ابرمردان تاریخ، که راه را با نثار حیات خود، اینطور گشودید که ۷ شب بلیط پیدا شود، ۱۰ صبح حرکت باشد و یک ساعت بعد #نجف...
راهی که قدم به قدم جان نثار کردید و #معبر باز کردید...
#راوی_اربعین
✍ مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
✨فلسفه نام گذاری کانال
به نقل از یک کتاب:
«از فرط خستگي و بي خوابي چشمهايمان را به كمك چوب كبريت باز نگاه داشته بوديم. آن شب مردم ايران جشن پيروزي گرفته بودند و صداي تكبير ملت، به شكرانه فتح خرمشهر، از راديوها و بلندگوهاي سيار واحد تبليغات به گوش ميرسيد و در فضاي تاريك و ساكت منطقه ميپيچيد. با وجود خستگي، سعي كردم در اطراف قدم بزنم و جوياي احوال #حاج_احمد_متوسلیان و بچهها شوم.
همان طور كه تلو تلو خوران و خواب آلود از كنار خاكريز جاده شلمچه ميگذشتم، ناگهان در زير نور منورها حاج احمد را ديدم كه با چند نفر از بچه بسيجيهاي واحد تبليغات كه پرچم تيپ حضرت رسول، را به دست داشتند، مشغول صحبت است.
در آن تاريكي، صداي يكي از بچهها به گوشم رسيد كه ميگفت: «حاج آقا، بي خوابي اين چند شب، امان ما را بريده، ان شاالله امشب با يك خواب خوب، تلافي ميكنيم. در اين وقت، حاج احمد را ديدم كه دستش را بر روي دوش بسيجي جوان انداخت و او را با خود از سينه كش خاكريز بالا برد. جايي در رو به روي مقر ما، سمت غرب را نشانش داد و گفت: ببينيم، ميداني آنجا كجاست؟» او كه از رفتار حاج احمد گيج شده بود، گفت: نميفهم حاج آقا! حاج احمد با لحن گلايه آميزي گفت: يعني چي مومن! نميفهم چيه؟! خوب نگاه كن. آنجا انتهاي افق است. من و تو بايد پرچم خودمان را آنجا بزنيم؛ در انتهاي افق. هر وقتي به آنجا رسيدي و پرچم را كوبيدي، بعد برو بگير راحت بخواب و استراحت کن...»
✍ مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر اربعین همه چیز تغییر میکند☺️.
بسته پذیرایی هواپیما در کنار غذا، دعای اربعین و تسبیح هم همراهش بود و روی بطری آب هم نوشته بود در زیر خیمهاش، همه یک خانوادهایم...
همچنین توضیحی از وضعیت پرفشار پروازها وجود داشت که تاخیرهای احتمالی را درک کنیم و در آخر نائب الزیاره کادر پرواز هم باشیم. که فرصت زیارت ندارند.
خیلی متفاوت بود. خیلی حس شیرینی داشت. بخصوص التماس دعا گفتن خلبان در پایان سفر و صلواتهای پیاپی مردم در هواپیما.
این صحنهها، خیلی هیجان انسان را برای رسیدن به دوران پسا ظهور بیشتر میکند. خیلی.
در پایان سفر به این کادر محترم خسته نباشید میگفتیم و مطمئنشان میکردیم که به شرط توفیق و لیاقت، نائب الزیاره ایشان هم خواهیم بود.
و رسیدیم #نجف
بارگاه ملکوتی حیدر کرار...
#راوی_اربعین
✍ مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance