مقابل مسجد شهر در حال تبلیغ کاندیداهای خود بودند.
بادکنک سبز قلبی شکل می دادند به مردم و سیب تازه در سبد تعارف می کردند.
یک برگه تبلیغاتی شان را گرفتم. غالب کاندیداهای حزبشون، محجبه بودند و از کشورهای مختلف با قصد نماینده شدن در پارلمان هلند.
در فهرست وعده هایشان:
-بانکداری اسلامی
- مبارزه با اسلام هراسی در محیط کار اجتماعی
-آزادی مذهبی: از آموزش و پرورش تا لباس و غذا...
- فراهم سازی و افزایش آموزش و پرورش تا مراکز غذایی متناسب با امکانات حلال
- مقابله با نژادپرستی نهادی و حرکت در مسیر صلح جهانی در خصوص فلسطین و...
- امتیازات رفاهی بهتر و ...
دیده میشد.
خیلی به چشمم جالب و مهم آمد...
#هلند
@ninfrance
مغز خالی
دل تهی
تا امروز با افراد بیشماری - در خصوص مشکلاتشان - در زندگی هم صحبت شدهام و آنچه به نام « درد مشترک» در همهی آنها به چشمم آمده، دست خالی ایشان بوده است. یعنی غالب این افراد یا اصلا اهل مطالعه نبودهاند تا خوراک فکری سالم به مغز خودشان برسانند، یا مطالعات بیارزش یا حتی ناسالم داشتهاند.
در خصوص قلبشان هم به همین ترتیب. نه تغذیهی معنوی برایش فراهم کردهاند، نه دغدغهی مراقبت ویژه، برای حفظ سلامتیاش داشتهاند.
داستان وجود ما، همان داستان نیاز طبیعی جسم ما به غذا، آن هم از نوع مغذّی است.
عقلی و منطقی اگر به روح خود که شامل عقل و قلب و نفس ما میشود - به شکل منظم - غذای سالم نرسد، انتظار درست اندیشیدن و درست عمل کردن، انتظار بیهوده و غیرعقلایی است.
هرکس از مشکلات شخصی و درونی رنج میبرد، بداند روحش دچار سوء تغذیه است و فقط با اصلاح برنامهی غذایی میتواند حال خوب و با نشاط را تجربه کند. حالی که وابسته به روح سالم است نه فقط خوراک و رفاه خوب مادی.
هر روز و هر شب «طرحی» را در سر و بر روی کاغذ میپرورانم که خروجیاش «مدرسهای» خواهد بود مجازی که سن و سال هم نمیشناسد. موضوعات مهمی است که معتقدم همه باید آن را یکبار هم که شده، در طول زندگی، وارد مغز و قلبشان کنند، که هرکس تا امروز این محتواها را گذرانده به تجربهی زندگی بهتر و متعالی تر دست یافتهاست.
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی خروجی دیگری نیست و پشت اسبهای پلیس پرصبر میمانی...😐
#هلند
@ninfrance
#خلاصه_نویسی_هایم
در این انقلاب آنقدر کار هست که میتوان انجام داد بیآنکه هیچ پست، سمت، حکم و ابلاغی در کار باشد...
شهید دکتر بهشتی
@ninfrance
«روز جهانی زن»
قسمت اول
باید بهش فکر کنیم...
دیروز روز جهانی زن بود و از دیروز در حال فکر کردن و نوشتن هستم…
«روز زن»
این روز چه روزیه یعنی؟ و به چه مناسبت بنام «زن» نام گذاری شده؟ آن هم با عنوان «جهانی». کدام زن؟
طبق شرحی که از تاریخچه این نام گذاری با عنوان جهانی آمده گفته شده: در سال ۱۹۰۸میلادی در آمریکا زنان کارخانه ای که کار تولید پوشاک را به عهده داشتند، برای احقاق حقوق خود، اعتصاب می کنند. این مهم است که اینجا توقف و تفکر کنیم. «زنانی» که در «کارخانه» کار می کردند «اعتصاب» می کنند. برای چی؟ برای احقاق حقوقشان که می دانستند باید داشته باشند اما نداشتند.
خب ادامه بدیم...
یکسال بعد حزب سوسیالیست آمریکا برای یادبود این اعتصاب مراسمی برگزار می کند و معروف می شود به نخستین مراسم روز زن در جهان.
سال بعدش با الهام از سوسیالیست های آمریکایی در دانمارک کنفرانس زنان برگزار می گردد و سوسیالیست های آلمانی پیشنهاد می دهند که این روز به عنوان روز جهانی زن معرفی شود. در این کنفرانس ظاهرا ۱۰۰ زن از ۱۷ کشور حضور داشتند و با این ایده اعلام موافقت می کنند و هدف را ترویج حقوق زنان شامل حق رأی به زنان اعلام می کنند...
سال بعدش در اتریش، آلمان، سوییس و دانمارک این روز جای خود را باز کرده بوده و گفته شده فقط در اتریش مجارستان ۳۰۰ تظاهرات! برگزار می شود. این تظاهرات به رهبری و شرکت زنان انجام می شود.
اما خواسته های کلیدی این زنان چه بوده است؟
آنها خواستار حق رای، به دست آوردن مناصب عمومی و اعتراض به تبعیض جنسیتی برای استخدام بودند.
۱۹۱۳ زنان روسی هم به تظاهرات در این روز می پیوندند و سال بعد زنان آلمانی برای به دست آوردن حقوق فوق به کف خیابان ها می آیند. و البته تا سال ۱۹۱۸ نمی توانند حقی مثل حق رای را از آن خود کنند.
سال ۱۹۱۵ زنان از ۱۲ کشور در هلند برای اعتراض به جنگ جهانی اول دور هم جمع شدند و در سال ۱۹۱۷ در ارمنستان هم تظاهراتی به همین اعتراض با شعار نان و صلح انجام می شود.
در همین سال در لندن هم تظاهراتی شکل می گیرد که البته سخنران این تجمع دستگیر میشود.
سال ۱۹۵۸ یعنی ۵۰ سال بعد به یاد آن کارخانه پوشاک در آمریکا، که اولین حرکت اعتراضی زنان در جهان کار محسوب می شده، زنان آن کارخانه تجمع ها و تظاهراتی برگزار می کنند. وقتی این تظاهرات که بخاطر شرایط کاری سخت و غیرانسانی با دستمزد کم کارگران زن بوده شکل می گیرد و در حال تبدیل شدن به یک همبستگی بزرگ بوده است، رئیس و ماموران کارخانه، زنان آن کارخانه را در محل کارشان محبوس می کنند و بعد از مدتی هم به علت نامشخصی کارخانه آتش می گیرد و فقط تعداد کمی از زنان نجات پیدا می کنند و بقیه در این آتش می سوزند.
خلاصه که روز مبارزه زنان این کشورها علیه «بی عدالتی و فشار» در خاطره ها باقی می ماند و تمام این تظاهرات ها که با شعار «حقوق برابر در اجتماع» شکل می گرفته، به اشکال مختلف ادامه پیدا می کند. به طور مثال در آلمان این حقوق شامل: کم شدن ساعات کار در روز به ۸ ساعت و تعطیلات ویژه در ایام زایمان بوده است.
البته در سال ۱۹۴۵ یعنی حدود ۷۰ سال پیش، نخستین توافق نامه «اصل برابری زن و مرد» در سازمان ملل توسط مردان به تصویب می رسد. یعنی فقط ۷۰ سال است که توافق می شود که زن با مرد در انسان بودن برابر است و شامل اشیا و سایر موجودات که مایملک مرد باشد، نمی شود…
عموم این تظاهرات ها از سمت احزاب سوسیالیست در این کشورها برگزار می شد تا اینکه سالها بعد یعنی سال ۱۹۷۷ سازمان ملل رسما این روز را به عنوان «روز جهانی زن» اعلام می کند.
و در برخی کشور ها خروجی اش هم این شده که در این روز مثلا در چین زنان می توانند نصف روز را مرخصی بگیرند یا در ایتالیا به زنان شاخه گل هدیه دهند.
تمام این تظاهرات ها با عباراتی مثل «صف آرایی و اعتراض زنان در جهت دست یابی به حقوقشان» تعریف می شده که تا امروز ادامه دارد و سوال های زیادی در ذهن ایجاد می کند.
به طور مثال:
چند سال هست این تظاهرات های سالیانه در حال برگزاری است؟
چند حزب و مکتب و جنبش در سراسر جهان برای احقاق حقوق انسانی زنان در حال فعالیت هستند؟
این همه سال تلاش زنان آیا منطقی است که ایشان را به این نقطه برساند که در سال ۲۰۱۷ با هشتک منم همینطور (#MeToo) پرده از تجربه های آزار و اذیت جنسی آنان توسط مردان و رواج گسترده آن بردارند و تک به تک مجبور شوند که با تصاویر محزونشان، آن را افشا و محکوم کنند.؟
یعنی این همه سال قانون نویسی و حمایت از حقوق زنان چرا محصول نداده است و چرا زنان این بخش از جهان که نزدیک صد سال است در تلاش هستند، هنوز در رنجاند؟! حتی بیشتر...
ادامه دارد.
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
گفت: من نیازی به دین ندارم... عقل خودم می رسه.
گفتم: عقل لازمه اما کافی نیست. دین، دستورالعمل بهتر زندگی کردنه. تو همهی بخش های زندگی.
قبول نکرد و رفت...
سال ها بعد دیدمش. آسیب دیده از روابط آزاد. شکست خورده خانوادگی. از دست دادن همون نیمه اعتقاد و افسرده و همیشه عصبانی.
خب دین اسلام من، برای همهی اینها آموزش داشت. آموزشهایی که با سلامت جسم و روح، با تجربهی زندگی برتر، با آرامش و نشاط، این دنیا رو سپری کنه...
چی باعث میشه آدم تصور کنه عقل خودش می رسه؟
دلایلش را دارم در کتاب #تکنوپولی میخوانم...
یک روز این کتاب را تدریس خواهم کرد...
همه باید این کتاب را بخوانند. تا بتوانند سریعتر نوجوانها را نجات دهند که مسیر اشتباه خیلیها را نروند....
📚معرفی:
کتاب «تکنوپولی»
نویسنده: #نیل_پستمن
مترجم: صادق طباطبایی
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
این خبر را چند روز پیش در لینکدین دیدم. مهندسین زیادی در شوک، این خبر را دست به دست میکردند... اما وقتی به صفحه های خبری رسمی #فرانسه در اینستا سر زدم هیچ خبری نیافتم. یاد #پلاسکو...
متن زیر را از کانال یک مهندس ایرانی در فرانسه بازنشر میکنم:
«چند روز پیش یکی از دیتاسنترهای اصلی شرکتی که من قبلا در آن کار می کردم یعنی شرکت OVHcloud در فرانسه آتش گرفت. این شرکت بزرگترین ارائه دهنده اروپایی خدمات میزبانی وب و خدمات ابری ست و با این آتش سوزی، هزاران سایت از دسترس خارج شد و اطلاعات بسیاری از شرکت ها برای همیشه از بین رفت.
دیتاسنتر، یک ساختمان معمولی نیست. یک دیتاسنتر به دلیل نگهداری تعداد زیادی کامپیوتر و سرور و منابع ذخیره سازی که حاوی اطلاعات با ارزش کاربران و مشتریان و شرکت های مختلف است، دارای بالاترین استانداردهای امنیتی و ایمنی است و انواع سیستم های انتقال حرارت و هشدار و کنترل آتش در آن تعبیه می شود. ولی با وجود همه این تدابیر امنیتی و ایمنی، باز هم گاهی آتش میگیرد. جای برخی از سایت های خبری خارجی که اخبار آتش سوزی ساختمان ها در ایران را خوب پوشش می دهند خیلی خالی است.»
@MojtabaInFrance
@ninfrance
ای گروهی که سخن می گویید در مسئله ای که سودی نمی رساند،
آیا ندانستید که خدای تعالی را بندگانی است، که آنان را از هراس ساکت نموده بی آنکه لال باشند، یا از سخن گفتن عاجز باشند، اینان هرگاه عظمت خدا را به خاطر می آورند، زبانهایشان شکسته و دلهایشان از جا کنده می شود، و عقولشان از سر می رود، و دچار بهت و حیرت می گردند، این همه بخاطر بلندای عزت و شوکت و بزرگداشت خداست!
هرگاه از این حالت به خود آیند، باکردارهای پاکیزه به سوی خدا رو می کنند و وجود خود را در شمار ستمکاران و خطاکاران به حساب می آورند، درحالی که از تقصیر و کوتاهی پاکند، اینان برای خدا به کردار اندک راضی نمی شوند، و عمل زیاد را برای او بسیار نمی شمارند، پیوسته به کار شایسته و عمل نیک مشغولند، اینان چنانند که هرگاه به ایشان بنگری، ترسان و هراسان در بیم و اضطراب به عبادت ایستاده اند،
ای گروه تازه کاران شما کجا و ایشان کجا...
برای ادامه ی متن به مفاتیح الجنان شیخ عباس قمی، در باب فضیلت روز اول شعبان رجوع کنید، ادامه این متن خواندنی است و فقط امروز فرصت است...
@ninfrance
این سایتی است که آمار مشهورترین اسامی انتخابی افراد برای فرزندانشان در جهان را نشان می دهد.
ماریا که نام مذهبی حضرت مریم سلام الله است رتبه اول است با ۶۱ میلیون .
اما جالب است نام «محمد» پیامبر اعظم اسلام، که با املاء متفاوت رتبه ۳ ، ۵، ۶ ، ۸ و ۹ را به خود اختصاص داده، اگر جمع بسته شود از تعداد نام ثبتی «ماریا» هم بیشتر میشود. رقمی حدود ۱۲۸ میلیون...
نام «علی» هم در رتبه ۱۱...
یادم هست دوستی فرانسوی میگفت: ما در کل سال تحصیلی مدارسمان حتی اسمی از اسلام و نامی از پیامبرش نمیشنویم.
یاد آیه ۳۲ سوره توبه افتادم و لبخندی که بر لبم و قلبم مینشیند:
✨«کافران میخواهند که نور خدا را با دهانشان ( به نَفَس تیره و گفتار جاهلانه خود) خاموش کنند و خدا نگذارد تا آنکه نور خود را در منتهای ظهور و حد اعلای کمال برساند، هرچند کافران ناراضی و مخالف باشند.»✨
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
https://forebears.io/earth/forenames
از دیروز همه کارها را تعطیل کردهام... فکر می کنم و می نویسم. کتاب میخوانم و میاندیشم و #خلاصه_نویسی میکنم...
بخشی از محصول این تلاش که عادت هرسالهام هست، تقدیم شما:
1⃣ در واپسین ساعت پایان سال مرور میکنیم...
اکنون در جایگاه و موقعیتی هستید که افکار و اعمالتان در ده سال اخیر شما را به اینجا آورده.
آنچه در ده بیست سال آینده تجربه خواهید کرد، متأثر از تصمیمات و کارهایی است که همین امروز انجام میدهید...
2⃣ آیا امروز در همان جائی هستید که ده سال پیش میخواستید؟
ببینید که یک دهه چه زود میگذرد...
3⃣ مهم این است که اکنون از خود بپرسیم:
«ده سال آینده زندگی خود را چگونه خواهم گذراند؟ امروز چگونه زندگی کنم که آن فردای مطلوب را به وجود آورم؟
از امروز به بعد برای چه هدفی باید مبارزه کنم؟
چه چیزهایی در حال حاضر برایم مهم است؟ و در درازمدت چه چیزهایی برایم اهمیت خواهد داشت؟
امروز چه قدمهایی بردارم که تقدیر نهایی من شکل پذیرد؟»
4⃣ پس از ده سال شما به هر حال به جایی خواهید رسید. اما به کجا؟
چه کسی خواهید شد؟ چگونه زندگی خواهید کرد؟ چه کاری از شما ساخته خواهد بود؟
✅اکنون زمانی است که برنامهی ده سالهی زندگی آتی خود را طراحی کنید، نه ده سال دیگر...
✨و شروع سال جدید شاید یکی از بهترین بهانهها برای این طراحی باشد آن هم از نوع ۱۴۰۰ اش☺️🎉🎊
🌸سال نو در پناه آل الله، بر شما پر نور و پر برکت و پر عافیت🌺📿🤲✨
با بهرهگیری از کتاب:
فقط غیرممکن، غیرممکن است!...
@manebabarname
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
این خانه از پای بست ویران است...
چند روز پیش یک برنامه تلویزیونی از شبکه #کودک! #هلند پخش شد که زن و مرد را برهنه کامل... مقابل کودکان می آوردند تا برای آنان کامل اعضای بدن آن ها و تفاوت هایشان را تشریح کنند... و به سوالات کودکان پاسخ دهند...
این موضوع سر و صدای زیادی در هلند ایجاد کرد.
برخی موافق و بسیاری با این حرکت مخالف بودند. تا آنجا که این بحث و انتقاد به پارلمان هلند هم کشید...
در توییت هایشان دیدم که یک مادر نوشته این دیگه چه کوفتییه… و این کشور مریضه… و دیگری نوشته اگر یک نفر بدنش را در یک پارک به کودک ما نشان دهد جرم محسوب می شود اما اگر همین کار در تلویزیون انجام شود جنبه آموزشی پیدا می کند.........
غرب ساعت ها و روزها و ماهها و سالهاست که در خصوص حقوق انسان و آموزش او، میزگرد و سخنرانی و مناظره برگزار می کند و صدها جلد کتاب نوشته است... اما واقعیت این است که به توفیقی - برای رهبری جهان که هیچ، برای مردم خودش هم در این خصوص - هرگز دست نخواهد یافت، چون این خانه از پای بست ویران است.
چه آن زمان که به دلیل تحریف دین آسمانی حضرت عیسی علیه السلام رسیدند به سیستم کلیسا و راهب و راهبه که اگر می بینید حضرت عیسی ازدواج نکردند بخاطر پلیدی رابطه جسمانی زن و مرد بوده است و کسی که می خواهد روح متعالی داشته باشد باید از هر گونه ارتباط جسمانی حتی با ازدواج فاصله بگیرد... و محصولش شد زنان و مردان پاکی که دغدغه تعالی داشتند و با این نشانی دادن اشتباه خود را از نیازهای طبیعی وجودشان و نعمت داشتن همسر و فرزند محروم کردند و دچار انواع عقده های درونی شدند و حتی به جایی کشید که هر روز خبر از روابط پنهانی راهب و راهبه ها به بیرون کلیسا درز کند و همین سبب بی دین تر شدن مردمشان شود…
چه امروز که بر اساس آن افراط آزاردهنده با عنوان اخلاق جنسی نوین، اندیشمندانشان همچون راسل و فروید، دور ۱۸۰ درجه ای بزنند و اصولی را پایه گذاری کنند که باز بدون پشتوانه دین دور از تحریف الهی،آن ها را به تفریط هایی بکشاند که پر واضح پایانش تباهی بشر است...
غرب سرمایه فکری متصل به وحی حقیقی ندارد و تا خدا خدایی می کند و این زمین به دور خورشید می گردد و برقرار است، موفق به برنامه نویسی دقیق، سالم و منطبق با نیازهای حقیقی جسم و روح انسان با حفظ طهارت آن ها برای دست یابی سعادت و آرامش و لذت حقیقی نخواهد شد.
چون انسان برای انسان نمی تواند برنامه نویسی کاملی داشته باشد بدون اتصال به برنامه نویس اصلی وجود انسان که آن خالق انسان باشد.
#2030
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance