پیرو مطلب اخیر که عصر پایانی، عصر معنویت است؛ یک جستجوی در گوگل در بخش کتب منتشر شده، با عبارات دینی مثل «خدا»، «حلال»، «حجاب»، «مسلمان» و «معنویت» را مشاهده میکنید. که دوستی از اعضای محترم کانال زحمت آن را کشیده اند.
از بازه زمانی ۱۸۰۰ تا امروز.
پرواضح میبینم که جهت همه نمودارها صعودی است.
و برخی بسیار صعودی...
✍️مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
غیرت، عطش، حرکت...
گاهی غیرت مسئولیتپذیری و عطش سازندگی، شخص را میرساند به آرزوی قربانی شدن در راه خدا. چون گاهی اشتیاق نقشآفرینی در رشد و تعالی بشریت در قلب، انقدر بالا میگیرد که تصمیم بگیری بهترینکار که سختترین کار است را متقبل شوی...
همیشه به ما گفتهاند در داستان حضرت ابراهیم، خداوند نمیخواست اسماعیل را قربانی کند. میخواست ابراهیم را از بند تعلق و دلبستگی آزاد کند. لذا امتحانش کرد و وقتی سربلند بیرون آمد. متوجه شد از اول هم قرار نبود اسماعیل ذبح شود. این فقط یک امتحان بود...
اما زمان اباعبدالله همه چیز از اول مشخص بود. این خاندان انتخاب کرده بودند که برای برقراری و استمرار حق هر زمان شرایط به سختترین حالت رسید، مقدم بر همه، خود قربانی شوند و با خون خود روشنگری کنند. خون تزریق کنند و جامعه مرده را زنده کنند.
لذا خداوند قربانی ایشان را پذیرفت، برای رفع و دفع بلاهای بزرگتر که از بین رفتن دین و ارزشهای الهی برای نسلهای بعدی و بعدتر بود...
و بعد از قرنها این سنت الهی ادامه دارد. همچنان با قربانی دادن بلا دفع و رفع میشود. و دیگر سطح امتحانات از بعد از اباعبدالله هم مشخص شده است..
حالا خود #ابراهیم و یاران، باید قربانی شوند، تا بسیاری از ارزشها زنده شود. استانداردهای اخلاق و اخلاص و پرتلاش بودن بالا رود. آدمها متحول شوند. مسیرها تغییر کند، در این غربال آخرالزمان در امتحانی دیگر، بد و خوب از هم تفکیک شوند.
خوبها خالصتر و پر تلاش تر و متواضعتر شوند. بدها یا شرمسار شوند و تغییر کنند. یا رسوا شوند و شناخته شوند.
و بلاهای پیچیده که از آن بیخبر بودیم دفع و رفع شود... گاهی با خودم میگویم خدا میداند چه خوابها که ندیده بودند برای دوران انتخابات سال آینده و این قربانی ناگهانی، فرصت ابتکار عمل را از آنان گرفت...
ما امسال بزرگترین #قربانی_جمهور را به چشم دیدیم...
خدایا بسیار سخت بود گذشتن از «او» و یارانش، و صبر و تسلیم، سختتر...
میدانیم این نیت را به احسن وجه از خود قربانیان راهت پذیرفتی... از سبک و روز و ساعت رفتنشان آشکارا هویداست... بر ما منت بگذار و آثار و برکات بیپایانش را بر عالم و آدم جاری و ساری فرما با جلو انداختن زمان ظهور #مهدی_موعود، صاحب عصر و زمان.
✍️مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
وقتی رفتم #فرانسه، روزهای اول ترس داشتم از خانه خارج شوم. تصورم این بود که مردم آن شهر خیلی با حجابم نامأنوس باشند و برایشان عجیب باشد. اما به مرور دیدم شهر پر است از محجبه.
وقتی بعد از ۵ سال قرار شد برویم #هلند بیشتر ترس داشتم. گفتم اسلام و حجاب دیگر تا هلند نرسیده!
اما وقتی در جستجوی خانه از محلهای به محله دیگر میرفتیم، از وفور محجبهها مدام فکر میکردم منطقه مسلمان نشین است و میگفتم اینجا خانه بگیریم. اما محله بعد همین فرایند تکرار میشد.
آنچه در تصویر میبینید محلهای در #آمستردام است. انگار این بخش شهر کاملا دست مسلمانان بود که محجبه ها نماد آن بودند☺️. با هیجان فیلم و عکس میگرفتم و واقعا برایم باورنکردنی بود.
غالبا مسلمانان مهاجر بودند که نسل به نسل پوشش خود را حفظ کرده بودند و هلندیهای مسلمان شدهای که با ایشان پیوند خورده بودند.
این عکسها برای چند ماه پیش است. دیدیم و شنیدیم که پس از داستان مظلومین مقتدر #غزه در مستندهای هلندی نشان دادند که فقط در یک شهر از هلند، بیش از ۴۰۰۰ نفر مسلمان شدهاند....
الان باید چهره شهرها از این هم متفاوتتر شده باشد...
@ninfrance
32.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم با کیفیتی نشده. اما خب این شنبه بازاری است در آمستردام که چند ماه پیش در آن حضور داشتم. پایتخت #هلند...
پوشش اگر چیزی برای گذشته بود، در قلب دنیای مدرن، بی طرفدار می ماند.
این یعنی در قلب آزاد بودن زنان در انتخاب پوشش، آخر زنان به این نتیجه رسیدند که پوشش بهتر است...
✍️مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
در تمام این سالها و تا امروز، ماجراهای انتخابات و رفتار نامزدهای آن، به من آموخت، آنقدر در وقت فرصت بر تخصصم بیفزایم که اگر روزی به ناگاه دعوت به کاری بزرگ شدم، در اندازه آن قرار گرفته باشم و حسرت نخورم که کاش بیش از این از زمانی که داشتم برای رشد و تعالی خود استفاده میکردم.
همچنین به من آموخت که رعایت اخلاق و آداب الهی انسانی، سن نمیشناسد. اگر در وقت فراغت تهذیب نفس و خودسازی نکرده باشم، در هر جایگاهی باشم، و در هر سن و سالی، ممکن است خود نگهداری را از دست بدهم و حتی اگر بخواهم هم نتوانم رفتار درست را انجام دهم. حرف درست و راست را بزنم و حق را بگویم.
و کارم به جایی نرسد که فراموش کنم آرمانی پس این اقدام برای خدمت بوده است که بخاطر بدست آوردن قدرت، بازی با کلمات نکنم و از شگردهای فریب و جذب استفاده نکنم. نقد انحرافی نکنم و از شعارهای عوام فریب برای افزایش رای بهره نبرم.
بسیاری از ما شاید به همه به شکلی نقد وارد کنیم، اما حقیقتا معلوم نیست اگر ما در آن جایگاه قرار بگیریم چه رفتاری خواهیم داشت. اگر تهذیب عمیق نکرده باشیم...
✍️مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
#خارج_درمانی
قسمت اول
یکی از معضلات رایج که در همه جا تجربه میکنیم. در مدارس. دانشگاهها و حتی میان افراد فامیل، تصور گل و بلبل بودن خارج از کشور هست.
حقیقتا نمیدانم این تصور چگونه شکل گرفته. اما خیلی عجیب هست که تا این حد ذهنها تخیلی شکل گرفته باشد.
همیشه همه یک دوست و آشنا و فامیل دارند که میگه خارج همه چی عالیه... اما هیچ کس از اون بخش از دوستان و آشنا و فامیل نمیگه که یا ساکته. یا جرأت نمیکنه از حقایق بگه یا بعد از چند سال زندگی، زبانش به حقیقت باز میشه. بخصوص اگر شرایط برگشت به کشور را پیدا کنه و برگرده...
دیروز این پیام تیتر خبری اخبار هلند بود:
زنان در حمل و نقل عمومی، ایستگاه ها، پارک ها در #هلند احساس ناامنی می کنند. | NL Times
https://nltimes.nl/2024/06/20/women-feel-unsafe-public-transport-stations-parks-netherlands
در صورت تمایل خودتان خبر را دنبال کنید. اما ترجمه را هم در کانال میگذارم.
✍️مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
#خارج_درمانی
قسمت دوم
متن ترجمه شده خبر هلندی:
« زنان در مکان های عمومی در هلند احساس ناامنی می کنند. ترسناک ترین مکان ها برای آنها حمل و نقل عمومی و ایستگاه ها و پس از آن جنگل ها، پارک ها و مکان های تفریحی هستند. Pointer و AD در نظرسنجی از بیش از 7400 زن دریافتند که زنان تا زمانی که میتوانند از این مکانها اجتناب کنند، مسیرهای جایگزین را انتخاب میکنند یا زمانی که در آن مکان هستند، مکان زندگی خود را از طریق تلفن خود به اشتراک میگذارند.
91 درصد از زنان اظهار داشتند که در ایستگاههای قطار، مترو و اتوبوس احساس ناامنی میکنند، 82 درصد در حملونقل عمومی احساس ناامنی میکنند، 90 درصد در پارکها و جنگلها احساس امنیت نمیکنند و 74 درصد میترسند که ممکن است در مکانهایی مانند بارها و باشگاه ها برایشان اتفاقی بیفتد.
وقتی به طور مشخص از آنها پرسیده شد که از چه چیزی میترسند، سه چهارم زنان نشان دادند که فکر میکنند ممکن است در این مکانها اتفاقی برایشان بیفتد. بیش از یک سوم واقعاً یک حادثه را در مکان های ذکر شده تجربه کرده اند. زنان در عصر و شب بیشتر احساس ترس می کنند.
تنها 6 درصد از پاسخ دهندگان گفتند که رفتار خود را تغییر نمی دهند تا در فضاهای عمومی احساس امنیت کنند. 94 درصد دیگر زنان این کار را انجام می دهند. آنها از مکانهای خاصی در تاریکی اجتناب میکنند، یک مسیر جایگزین انتخاب میکنند، وقتی احساس ناامنی میکنند وانمود میکنند که در حال مکالمه هستند، یا مکان زندگی خود را از طریق تلفن با دوستان یا خانواده به اشتراک میگذارند. حدود 20 درصد از زنان یک سلاح سبک مانند اسپری فلفل حمل می کنند یا در صورت نیاز به دفاع از خود، کلید خود را بین بند انگشتان خود حمل می کنند.»
چند خبر ناراحت کننده دیگه که همه در یک روز در هلند منتشر شده را هم در ادامه ارسال می کنم. بعد تصور کنید این خبرها برای ایران بود...
توجه کنید که هلند مانند ایران بیش از 200 ماهواره و شبکه فارسی زبان نداره که هدفش تخریب و تضعیف هلند باشه و فروپاشی روانی ذهن مردمش. خیلی عادی به شکل روزانه این اخبار را مخابره می کنه.
خبر بعدی میزان بی خانمان های هلند هست. خبر بعدی آمار نگران کننده میزان قتل عمد فقط در آمستردام...
اما خب موسسات مهاجرت را در نت در خصوص هلند ببینید. علت توهم خیلی افراد که بیرون از ایران گلستان هست را متوجه می شوید.
خودم شخصا از نزدیک شاهد ایرانی هایی بودم که حقیقتا به سختی و رنج زندگی می کردند، اما در صفحات اینستاگرامی خود فقط عکسهای غرق در خنده و تلاش برای نشان دادن اینکه چقدر خوشبخت هستند را به نمایش می گذاشتند...
حالا مطالب بیشتری هست که در ادامه خواهد آمد...
چرا تصمیم به نشر این مطالب گرفتم؟
چون جریانی در ایران سالیان سال است ریشه دوانده و الان تا شعارهای انتخاباتی در سطح ریاست جمهوری یک کشور رسیده که واقعا عوام فریبانه غرب را متفاوت و ما را محتاج ارتباط القا می کند...
و بسیاری از مردم هم خام این حرف ها می شوند. اما بلاخره یک روز باید این بسته بودن ذهن ها و زودباوری ها و کمی عزت نفس ملی و بین المللی در بسیاری فصلش به پایان برسد.
دیگر در این دنیای کوچک شده به راحتی می توان از حقایق باخبر شد. و متاثر از هیجانات و حرف های بی پشتوانه نشد...
طبیعی است که برخی بگویند اگر غرب بد است یا زندگی سخت است، تو چرا رفتی؟
بارها پاسخ داده ام که همه آدمها بخاطر راحت تر زندگی کردن سفر نمی کنند. اگر همین تجربه برایم اتفاق نمی افتاد، خودم هم تصورات بسیار اشتباهی در خصوص بسیاری از مسائل از غرب داشتم که با تجربه بی واسطه همه تغییر کرد...
✍️مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ الْحَمْدُ لِلهِ الَّذِی جَعَلَ کَمَالَ دِینِهِ وَ تَمَامَ نِعْمَتِهِ بِوِلاَیَةِ مولیٰنا أَمِیرالْمُؤْمِنِینَ عَلِیِّ بْنِ أَبِیطَالِبٍ وَ أَولادِهِ المَعْصومین عَلَیْهِم السَّلاَمُ ✨
الحمدلله که شیعهایم.
الحمدلله که در ایرانیم.
الحمدلله که در زمانی هستیم که سیدعلی رهبر ماست.
ما شاید هرگز درک نکنیم چقدر خوشبختیم، تکیم، استثنائی هستیم.
این همه نعمت با هم برای ما تکمیل شده، حتما برای کاری و ماموریتی در این #احسن_تقویم و در این عصر آخرالزمان با این #امتحانات_سخت بدنیا آمدهایم.
شاید قرار است به زودی ایران به مقام #امامت جهان برسد... ان شالله
پ.ن۱: اشاره سخنران به آن دسته از حکام سنی است که دین خدا و رسولش را کنار گذاشتهاند.نه برادران و خواهران اهل سنت.
پ.ن۲: ایشان دکتر محمد تیجانی است که خود سالها پیش شیعه شده است و کتابی با عنوان «آنگاه هدایت شدم» نوشته است که خاطرم هست در دوران دبیرستان آن را خواندم.
✍️مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
مشکل اعتقادی
روزی در حال گذر از مکانی، عبارتی از شهیدی روی دیواری خواندم که مرا متوقف کرد و دقایقی مقابل خود نگه داشت. توقفی که تحول خاصی در وجودم ایجاد کرد. تحولی که سبک و روش و اقدام و باور را زیر و رو کرد:
جمله این بود:
« توان ما به میزان اتصال ما به خداوند بستگی دارد، نه امکانات موجود.»
شهید عبدالله میثمی
✍️مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
یا مقلب القلوب و الابصار...
قلبها و چشمها و بصیرتها همه دست توست و فرمودی بر اساس عملکرد ما زیر و رو میشود...
شنیده بودیم که هرچه به ظهور نزدیکتر میشویم غربال آخرالزمانی سریعتر و شدیدتر میشود، اما نمیدانستیم نوبت ما هم میرسد...
در تمام این روزها در عموم گروهها و کانالها و سایت های کاندیدهای مختلف بودم و سبک تلاشها به هر قیمت را دیدم.
نه میتوان قضاوت کرد، نه میتوان ادعا کرد، نه میتوان سرزنش کرد...
خاطرم هست حدیثی خواندم از امام معصوم که تا ظهور حضرت حجت، از هر گروه فکری و از هر مدعی حکومت داری به قدرت خواهد رسید تا همه به این نتیجه برسند که حکومت داری چیزی آنچنان که تصور و ادعا میکردند نبود...
ادعاها که خوابید، احتیاج حقیقی که بیدار شد، معنای ولایت که درک شد، همه که مضطر واقعی شدند، «او» خواهد آمد...
ای پاسخ گرامی امّن یجیبها
تعجیل کن به خاطر ما ناشکیبها
چشم جهان به چشمهٔ دستان سبز توست
جاری شو از ورای فراز و نشیبها
برخیز و بزم شب زدگان را به هم بزن
ای آشنا به ندبه و اشک غریبها
تعجیل کن به خاطر صدها هزار چشم
ای پاسخ گرامی امن یجیبها...
با دلی آرام و قلبی مطمئن و ضمیری امیدوار به فضل خدا، فردا به پای صندوقهای رأی میرویم و وظیفه مردمی خود که مشارکت در #انتخابات است را ان شالله ادا میکنیم.
هرکس هنوز مردد است یا به رأی دادن فکر نمیکند اما تمایل به شنیدن دلایل شرکت در انتخابات دارد اگر پیام دهد، خوشحال میشوم.
✍️مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance